Beauty

Newsflash | Nioxin, Qiriness, Essence, Pupa, Kérastase, Black Up, Inika, Catrice, DUOboots & Australian Gold

5 december 2011


Mijn mailbox stroomt dagelijks vol met de leukste nieuwtjes op het gebied van beauty, (plus size) fashion en lifestyle. Natuurlijk maak ik hier een selectie in en zo houd ik enkel de leukste en meest interessante items over die ik graag met jullie wil delen. Vandaag zijn het er heel wat en er komen dan ook producten voorbij voor lichaam en haar maar ook make-up en dat in verschillende prijsklasses. Deze ‘Newsflash’ zal een vaste rubriek worden op Curvacious, maar niet op een vaste dag omdat het natuurlijk sterk afhankelijk is van het aantal interessante berichten wat er te delen zal zijn. Kijk je mee naar de 1e editie?

Black Up winter 2011
Voor vrouwen met een donkere huid is het heel anders make-up shoppen dan voor de dames met een blanke huid. Daarnaast is het nog best lastig om de juiste make-up te vinden als je een donkere huid hebt en dan vooral het vinden van de juiste kleur foundation en concealer, maar ook moet de pigmentatie van bijvoorbeeld oogschaduws echt goed zijn omdat deze anders wegvalt tegen de getinte huidskleur. Juist voor deze vrouwen is er het merk Black Up. Ok, natuurlijk kan je de producten van dit merk ook gebruiken als je een lichte huidskleur hebt, maar het is oorspronkelijk ontwikkeld voor de vrouwen met een getinte tot donkere huidskleur. Qua prijs en ‘feel’ van het merk moet ik direct denken aan MAC of Inglot. Je betaalt er dus wel wat voor, maar daar krijg je ook zeker wat voor terug. Op de afbeelding hierboven zie je de nieuwste producten uit de wintercollectie 2011. Black Up is exclusief te koop bij Douglas.


Australian Gold Hemp Nation Bodycare
Deze drie nieuwe moisturizers voor het lichaam zijn gemaakt op basis van pure hennepzaadolie, een botanisch ingrediënt dat rijk is aan de vitamines B1, B2, B3, B6, C, D en E en daarnaast ook omega 3- en 6- vetzuren. Het zorgt ervoor dat de juiste vocht/vetbalans van de droge lichaamshuid wordt hersteld. Er zijn 3 verschillende versies, allen vrij van parabenen. De Tropical Moisturizing bevat de HydraRich Blend wat bestaat uit jojoba olie, sheabutterextract en glycerine zodat de door zon uitgedroogde huid wordt hersteld en een bruine tint langer wordt vastgehouden.  Pomaberry bevat naast de pure hennepzaadolie ook vitamines B5 en E, extracten van acai- en gojibessen en granaatappel en is zo een krachtige antioxidant vol huidkalmerende eigenschapen. Ook hieraan is weer de HydraRich Blend toegevoegd en zorgt het voor een superzachte huid. Kiwi-Mango bevat naast de pure hennepzaadolie ook natuurlijke extracten van kiwi en mango. Kiwi is rijk aan antioxidanten en manggo zorgt voor een egale teint en een gezond glanzende en veerkrachtig aanvoelende huid. Ook deze variant bevat de HydraRich Blend. De geursensatie loopt over van mango en papaja naar kokos en perzik naar het hart van sandelhout en musk. Alledrie de formules zijn vrij van parabenen en kosten €19,50 per 473ml. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s. Voor meer informatie neem je een kijkje op AustralianGoldTanningClub.nl.

Essence Crystalliced
Deze limited edition collectie van Essence zal verkrijgbaar zijn in januari en februari van 2012 (exclusief bij Kruidvat) en is geïnspireerd op het winterse landschap vol koele en ijzige tinten. Delicate pasteltinten, subtiele glinstereffecten en coole texturen wisselen elkaar af in een collectie met 4 kleuren liquid eyeshadows (€2,29 per stuk), een Snow Flake mascaratopper (€2,29), een Glitter Froster om mooie shimmereffecten aan te brengen in 2 kleuren (€2,29 per stuk), 3 kleuren lipgloss (€1,79 per stuk), een vloeibare highlighter (€2,49), 5 kleuren nagellak (€1,79 per stuk) en een setje nagelstickers (€1,29). Met namen als Frozen Playground, It’s a Snow-Woman’s World en Ice Crystals on my Window zijn ze er ook deze keer weer in geslaagd originele benamingen te vinden voor de producten uit hun trend editie.


DUOboots trend Modern Cinderella
De feestdagen komen eraan en ondanks dat het winters koud is komen de partyshoes dan toch aan bod. Natuurlijk kan een mooi paar killer heels niet ontbreken, of het nu met een pump is of een mooi paar laarzen. En mocht je nu echt niet het type zijn voor hoge hakken òf pijn aan je voeten hebben gekregen van die heels, dan zijn er ook mooie ballerina’s te vinden die passen bij je feestelijke outfit. De schoenen van DUOboots zijn verkrijgbaar in 3 breedtematen en de laarzen in 21 kuitmaten. Voor meer informatie neem je een kijkje op DUOboots.nl.

Qiriness
Ben je er gek op om je lichaam lekker te verwennen en dat wellnessgevoel in je eigen badkamer te beleven? Dan zijn de producten van Qiriness zeker aan te raden. Zo zijn er bijvoorbeeld de heerlijke bruistabletten (10st. €24,20) voor in bad waar een cocktail van 8 planten aan toe is gevoegd vol hydraterende, mineraliserende en kalmerende eigenschappen. Eenmaal in het water krijg je zo een crèmebad waarmee alle stress van je afglijdt èn je een zijdezachte huid aan over houdt. Maar het product waar ik zelf heel nieuwsgierig naar ben is bijvoorbeeld de Le Body Wrap Nutri-Suprême-Olie (100ml, €30,80) voor lichaam, gezicht en haar. Deze verstuif je over je lijf na het douchen of badderen en zorgt ervoor dat je niet alleen heerlijk ruikt, maar ook van top tot teen gevoedt, gehdrateert en zacht aanvoelt. Qiriness producten zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en zijn hypoallergeen en parabeenvrij.

Inika Face in a Box
Deze prachtige box vol minerale make-up van Inika maakt de perfecte starterskit om kennis met te maken met dit merk. Naast een make-up tasje en een brochure zit er in dit pakket ook een primer (4ml), concealer (4ml), vloeibare foundation (6ml), poederfoundation (3gr), bronzer (5gr), een kabuki brush èn een contour brush. De box is verkrijgbaar in 4 varianten voor verschillende huidtinten en zijn natuurlijk verder aan te vullen met andere producten van Inika, zoals eyeliners, mascara, oogschaduws, lipliners en lipsticks. Inika minerale make-up is door de puurheid en huidvriendelijke ingrediënten zeer geschikt voor de (hyper)gevoelige en allergische huid. De producten van Inika zijn voor 95% afkomstig van biologische teelt, geschikt voor veganisten, bevatten geen dierlijke ingrediënten èn zijn dierproefvrij. De Face in a Box kost €75,00 en is verkrijgbaar bij Shizo.nl.

Kérastase Resistance
Iedereen wil natuurlijk gezond, glanzend en sterk haar. Maar soms is je haar verzwakt door een verminderde weerstand/gezondheid maar ook door fohnen, het gebruik van de stijltang, verven, permanenten, touperen etc. Om je haar weer in optimale conditie te krijgen heeft Kérastase de Resistance lijn ontwikkelt. Danzkij het Ciment-Cylane3 Complex wat bestaat uit Intra-Cylane, Pro-Keratine en Ceramiden krijg je weer sterk, gerevitaliseerd, stralend en glanzend haar waarvan de breekpunten zijn hersteld en de punten worden opgevuld. De drie producten gebruik je in combinatie met elkaar voor het beste resultaat. Zo is er het Herstructurerend Bad (250ml, €19,50), Herstructurerend Masker (250ml, €37,50) en Herstellend dubbele serum (30ml, €35,00). Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Kérastase.nl.

Catrice Hidden World
In januari en februari van 2012 kan je bij Kruidvat terecht voor de nieuwste Catrice collectie die is geïnspireerd op de mysterieuze grenzen tussen fantasie en werkelijkheid. Poederachtige roze tinten en aardebruine tinten met coole glanseffecten vormen zo een zachte harmonie van kleuren. In de collectie vind je 3 kleuren eyeshadow soufflé’s (€3,49 per stuk), 3 kleuren liquid metal lipgloss (€3,79 per stuk), een mousse blush (€3,79), een illuminating base (€3,99), 3 kleuren nagellak (€2,49 per stuk) en een spiegeltje voor onderweg (€3,29). Ook Catrice slaagt er elke keer weer in om namen te vinden die aansluiten bij de collectie, zoals; Walk on Air, Yes, I Wood! en Rosy & Cosy. Ik ben zelf vooral heel erg benieuwd naar de illuminating base voor onder de foundation die ook oneffenheden moet egaliseren.

Nioxin
Als je last hebt van dunner wordend haar dan kan je hier heel onzeker van worden, ook al is het een veelvoorkomend verschijnsel. Meer dan de helft van de mannen en vrouwen wereldwijd heeft hier in enige mate last van. Het professionele en toonaangevende merk Nioxin is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in dunner wordend haar en pakt de drie cruciale factoren aan die aan de grond liggen van haarverdunning: de hoofdhuid- en haaromgeving, de rol van de haargroeicyclus en de verandering van de haarstructuur. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende sets, aangepast op jouw gradatie van uitdunning, de haartextuur en de hoofdhuid- en haarconditie afhankelijk van natuurlijk of chemisch behandeld haar. De producten reinigen het haar, verzorgen de hoofdhuid en zorgen voor een dikkere structuur van het haar. Daarnaast kan je in salons ook aangepaste behandelingen ondergaan. De producten kosten tussen de €19,00 en €44,00. Voor meer informatie neem je een kijkje op Nioxin.nl.

Pupa Milano Golden Casino kerstcollectie 2011
Een feestelijke collectie in een stijlvol jasje van zwart en goud, vol kleuren om van te gaan stralen! In deze collectie vind je oogschaduws die je nat en droog kan gebruiken met een parelglans (€14,50 per stuk), long lasting en waterproof oogschaduw sticks (€13,50 per stuk), vloeibare eyeliner die glossy opdrogen (€16,25 per stuk), lipsticks met een gloss effect (€18,50 per stuk), een extreem glanzende lipgloss (€12,95), verschillende kleuren matte nagellak (€6,25 per stuk) en om de look af te maken een paar feestelijke en sprankelende nepwimpers (€9,95). Deze collectie straalt voor mij echt zo’n luxe kerstgevoel uit, prachtig! De collectie is inmiddels te koop. Voor meer informatie en de verkooppunten neem je een kijkje op Pupa.nl.

Zo, dat waren een heleboel nieuwtjes bij elkaar en er zitten voor mij persoonlijk zeker een boel producten tussen waar ik heel nieuwsgierig naar ben, zoals Qiriness, de Pupa kerstcollectie, de Catrice illuminating base, de DUOboots ballerina’s, het minerale make-up merk Inika en de Australian Gold Hemp Nation bodylotion.

Ben jij nieuwsgierig naar één van bovenstaande producten/collecties?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 5 december 2011 at 22:27

    Er staan weer hele leuke producten tussen ;) en moet zeggen dat van Pupa erg mooi zijn.

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 5 december 2011 at 19:13

    Leuk dat je alles in 1 bericht hebt samengevoegd! Lekker plaatjes kijken ;) Die Pupa oogschaduw ziet er mooi uit!

  • Avatar van Pauline P
    Reply Pauline P 5 december 2011 at 19:05

    Bij Duo Boots mag ik dit jaar niets meer kopen, heb er net een paar halfhoge laarsjes aangeschaft en mijn schoenengeld is nu op!
    Maar ik ga zeker op de loer liggen bij Kruidvat… (ik heb in mijn filiaal nog nooit een LE item te pakken kunnen krijgen, tenminste niets dat ik leuk vond, dus hoop deze keer wel te kunnen scoren)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 6 december 2011 at 09:04

      Schoenen van DUOboots zijn inderdaad wat duurder, maar wel goede kwaliteit. Welke heb je gekocht? En welke items van de limited editions heb je op het oog? ^^

      • Avatar van Pauline P
        Reply Pauline P 6 december 2011 at 23:01

        Ik heb de Simento halfhoge laarsjes gekocht (review op mijn – nieuwe – weblog zodra ik fatsoenlijke foto’s kan maken!) en ben daar heel blij mee.
        En ik ben vooral benieuwd naar de Essence nagellak en de Catrice lipgloss. Maar wie weet wat ik verder nog meeneem…

  • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 5 december 2011 at 13:55

    Super oplossing zo een paar persberichten in een ^^ Staat zeker een hoop moois tussen!

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 5 december 2011 at 13:53

    Leuk artikel! Handig, zo alles in één!

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 5 december 2011 at 13:20

    Leuk om alles zo in één artikel te doen, leest veel leuker weg dan 30 aparte artikeltjes!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 6 december 2011 at 09:03

      Dat was precies mijn gedachte, lekker overzichtelijk en niet verspreiden over meerdere artikels :)

  • Avatar van Laura
    Reply Laura 5 december 2011 at 11:50

    Wauw! ik word er helemaal hebberig van hahah!

  • Avatar van ValleyDollEva
    Reply ValleyDollEva 5 december 2011 at 10:23

    Allemaal leuke nieuwtjes !

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 5 december 2011 at 10:22

    Ik vind het wel leuk zo al die LE’s op een rij.
    Black up is een mooie collectie.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Elly
    Reply Elly 5 december 2011 at 09:32

    Ik heb een aantal dingen van Black Up op mijn “te bekijken” lijstje staan, het ziet er op de foto’s altijd fantastisch uit!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 december 2011 at 09:51

      Ja echt he? Ik word ook helemaal hebberig van de productfoto’s, ik ga er zeker eens naar kijken en wat van proberen ^^

  • Avatar van camilla
    Reply camilla 5 december 2011 at 09:26

    Heerlijk zo’n overzichtsartikel! Ik ben helemaal op de hoogte!

  • Avatar van Amber
    Reply Amber 5 december 2011 at 08:14

    Die pumps van DUO Boots; hebben!

  • Avatar van Redhotjillypeppers
    Reply Redhotjillypeppers 5 december 2011 at 08:08

    De producten van Qiriness lijken me erg fijn !

  • Avatar van Brigitta
    Reply Brigitta 5 december 2011 at 07:42

    Leuk artikel inderdaad, jammer dat de schoenen van Cinderella of heel hoog of heel plat zijn, ik wil liever er iets tussenin (hoe bedoel je moeilijk) hihi. Verder mooie producten allemaal ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 december 2011 at 09:50

      Schoenen met zo’n hakhoogte heeft DUO ook zeker in het assortiment zitten :)

  • Avatar van velaija
    Reply velaija 5 december 2011 at 07:23

    Wat een leuk artikel! Handig om alles zo bij elkaar te hebben staan :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.