Beauty

NOTD’s | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

3 december 2011

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem
Omdat het aantal nagellakswatches zo ineens flink op kan lopen dacht ik dat het wel leuk is om een aantal lakjes in één artikel te laten zien. Vandaag komen er dan ook maar liefst 5 voorbij van Alessandro International, Hema, Red Carpet Queen en Royal Effem. Deze laatste 2 merken zijn misschien nog wat onbekend voor jullie, maar ze hebben werkelijk prachtige producten in hun assortiment. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en swatches.

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem
Alessandro
“Deze lak van Alessandro is een mooie zachtrode creamlak. Op de foto’s zie je twee lagen, waarbij nog een beetje van mijn nagelrand zichtbaar is, maar niet storend. De lakken van Alessandro zijn fijn in gebruik met hun handige kwastje, verder drogen ze ook aardig snel.”

De nagellakjes van Alessandro zijn verkrijgbaar bij verschillende parfumeriën en professionele nagelstudio’s. Voor meer informatie en verkoopadressen kan je bellen met telefoonnummer 030-7600040.

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem
Hema
“Deze twee kleine lakjes van Hema zijn mooi duochrome, maar helaas wat sheer. Op de foto’s zie je van elk lakje 3 laagjes en nog zie je duidelijk nagelrandjes erdoor. Dat is voor mij een minpuntje, maar dat hoeft niet voor iedereen zo te zijn! Ik zou ze bijvoorbeeld over een andere kleur dragen, als ‘effect topcoat’, zeg maar. Nr 15 is een licht oranje lak met een mooie parelmoer finish en nr 18 is roze-paars met dezelfde parelmoer finish.”


NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem
Red Carpet Queen
“Dit is voor mij een nieuw merk, maar met zo’n kleur win je snel mijn liefde! Cynthia is een mooie paarse lak met een fijne blauwe en rode shimmer in. Hij dekt in twee laagjes, maar het aanbrengen was een kleine uitdaging voor me. Het is een mooi smal hoog flesje, maar daardoor heb je ook een lang steeltje waar je kwastje aan zit. Ik lak makkelijker van “dichterbij”, dan heb je meer controle over je kwastje. Verder krijg je wel een leuke hanger bij het flesje voor aan je sleutels, je telefoon of iets anders.”

Dit is een merk van Nederlandse bodem, uit Amsterdam. De producten zijn geïnspireerd op de rode lopers van over de hele wereld en alle nagellakken hebben vrouwennamen meegekregen. De Bulletproof Longlasting nailpolishes kosten €9,95 per stuk en zijn vrij van tolueen, formaldehyde en dibutyl phthalate. Voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op RedcarpetQueen.com.

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem

NOTD's | Alessandro, Hema, Red Carpet Queen & Royal Effem
Royal Effem
“Ik had nog niet eerder van het merk Royal Effem gehoord en ik was aangenaam verrast door het speciale design van het flesje en de luxefeel door het glanzend zwarte doosje waar het inzit. Kleine tegenvaller is dan weer dat de kleuren nummers hebben en geen naam. Nummer 188 is een donkergrijze cream lak die vlotjes dekt in twee lagen. Het kwastje is ietwat breed en plat waardoor het ook fijn lakt.”

Dit nagellakje komt uit de Style Infusion collectie van Royal Effem voor deze winter en kost €13,50. Dit van oorsprong Italiaanse merk begint langzaam meer aandacht te krijgen in Nederland. Het was één van de eerste merken die make-up ook als huidverzorging zag en de producten staan dan ook voor een diepe, beschermende werking dankzij het gebruik van natuurlijke bestanddelen.

Ik ben heel benieuwd welke nagellak jou het meest aanspreekt? Ikzelf vind het lakje van Royal Effem heel erg mooi, maar ook de anderen hebben elk op zichzelf wel wat (^_^)

Liefs,
Desirée

Deze nagelswatches zijn gemaakt door Sarah voor Curvacious.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lesley
  Reply Lesley 21 juli 2012 at 00:27

  Ik heb vandaag 3 lakjes gekregen van RCQ in een goodiebag, waaronder de kleur Cynthia. Wat een prachtige kleur! Ik ben helemaal weg van deze kleur. Maar nu ben ik niet echt een kei in het aanbrengen van nagellak en het heeft me dan idd ook wel een tijdje gekost om de lak mooi op mijn nagels te krijgen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2012 at 08:12

   Een goede basecoat eronder kan heel erg helpen :)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Dove | Uitslag testpanel Invisible Dry deodorant

Het is alweer even geleden dat ik over deze nieuwste Deodorant van Dove schreef met daarbij mijn persoonlijke mening (klik...

Sluiten