Fashion

Plus Size Shop | Mockai

23 december 2011


Er is een nieuwe webwinkel in Nederland waar elke inbetweenie, curvy of plus size vrouw terecht kan voor mode van mooie merken, tassen en accessoires: Mockai! Heb jij met jouw maat(je) meer toch graag een fashionable uitstraling dan kan je hier vast en zeker goed slagen. Kijk mee voor meer informatie over deze webshop waar ik helemaal enthousiast over ben.

Mede-eigenaar Bianca Voorn: “Mockai is er voor de vrouw met een volle figuur, een zelfverzekerde houding en instelling. Deze vrouw is trots op wie ze is. Zij kan en wilt zich niet aanpassen aan een opgelegde schoonheidsideaal van maat zero tot maat 40. Als ze echter de mogelijkheid heeft voor kleding volgens de laatste mode in haar maat dan voelt deze vrouw zich nog meer in haar element. Dit gevoel willen wij met Mockai bereiken. Vandaar ook de toevoeging ConfidentCurves.

We willen graag onderdeel uitmaken van de levensstijl van vrouwen met een maatje meer. De vrouw met rondingen heeft ook interesse voor mode in ruime zin van het woord. Hier gaan wij op verschillende manieren invulling aan geven door toepassing van social networks, stylingadvies en direct contact met onze klanten.”

Er worden in de webshop veel mooie merken aangeboden die bekend staan om trendy mode voor grote maten zoals Gets, Full Figured Fashionista, Carmakoma, Mat en Yppig. Binnenkort worden hier ook jeansmerken en lingerie aan toegevoegd. De mode is verkrijgbaar vanaf maat 42 en veel items gaan t/m maat 50/52, maar merken als Yppig gaan bijvoorbeeld ook t/m maat 54/56.

Ook kan je er terecht voor leuke stijladviezen voor jouw lichaamsvorm (aardbei, ananas, appel, peer of zandloper), een inspirerende blog en stylepages met collages van een bepaalde look en welke items je hiervoor direct bij Mockai kan aanschaffen.

De tassen die je bij Mockai kan aanschaffen zijn van Pell-Mell, dit zijn kwaliteitstassen van mooie materialen (Italiaans leer) en afwerkingen waarbij op details is gelet. De overige accessoires zoals de sieraden zijn van Sugarz Jewelry en Tokyo Jane.

De webwinkel zelf is overzichtelijk en alles is handig onder de verschillende categorieën te vinden. Je kan bij Mockai.nl betalen via bankoverschrijving, PayPal, onder rembours en via iDeal en je hebt je bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Ook is Mockai te volgen via Facebook, Twitter en Hyves.

Ik ben blij dat er weer een mooie webshop in Nederland te vinden is waar je als curvy lady terecht kan voor ècht leuke mode. Geen frustrerende shopsessies meer die eindigen in juist nièt die leuke outfit, want hier kan je zeker slagen. Ik kijk in ieder geval uit naar de uitbreiding van het assortiment, vooral ook naar de echt grotere maten toe.

Have fun (window)shopping!

Liefs,
Desirée

Voor meer plus size shoptips neem je een kijkje op de linkpagina.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 24 december 2011 at 15:17

  Wat een mooie shop weer :) Dank je wel!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 23 december 2011 at 19:55

  Deze shop kende ik nog niet! Maar ik ga zeker eens kijken, want het kinkt goed! :)

 • Avatar van GewoonGezellie
  Reply GewoonGezellie 23 december 2011 at 15:55

  Nice tip, thanx. Ik kende deze shop nog niet ….

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 december 2011 at 15:04

  Super leuke dingen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 23 december 2011 at 09:10

  Dat ziet er goed uit zeg! Ben meteen even aan het rondneuzen op de accessoires pagina!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.