Beauty

The Body Shop | Prêt-à-Party make-up collectie kerst 2011 + filmpje

1 december 2011


Vorige week liet ik jullie al enkele producten uit de lichaamsproducten van de kerstlijn van The Body Shop zien (klik hier) en vandaag zijn enkele make-up items aan de beurt. Voor komende kerst is er namelijk de Prêt-à-Party collectie ontwikkeld waarin je 2 palettes, 2 sparklers, 4 miniglossjes en handreinigingsgels kan vinden. Vandaag laat ik enkele van deze items aan jullie zien met daarbij de informatie, foto’s èn een filmpje waarin ik een smokey eye maak met het palette.

Voeg wat glamour toe aan je look met deze make-upcollectie waarmee je de perfecte look voor de feestdagen kan creëeren. Glans, glitter en een mooie smokey eye… Ik vind het in ieder geval een compleet pakketje voor een mooie look voor feestelijke gebeurtenissen, al had de verpakking wel wat meer kerst uit mogen stralen. Ach, stiekem hou ik ook wel weer van de simpelere verpakkingen dus dat komt voor mij mooi uit. Heel erg vernieuwend zijn de producten niet, maar voor de trend van de komende feestdagen met smokey eyes, glanzende lippen en glitter in je haar en op je lijf is deze collectie meer dan genoeg. Sowieso ben ik altijd al te spreken over de make-up van The Body Shop!


Ik snap wel waarom The Body Shop deze nieuwe handreinigingsgels bij de make-up collectie benoemt. Schone handen zijn namelijk het beste begin voor èlke look. Zo kan je schoon en hygiënisch werken en dat is zeker belangrijk. De gel zit in een handig flesje van 60ml (€4,00) en is hierdoor ook fijn mee te nemen in je tas voor onderweg. De gel werkt antibacterieel en je kan zo je handen goed reinigen zonder dat je daar water of zeep bij nodig hebt. Hij is verkrijgbaar in de geuren Sweet Lemon, Pink Grapefruit, Coconut, Satsuma, Strawberry en degene die ik heb: Mango. Dit is trouwens één van de eerste reinigingsgels die mijn handen niet enorm uitdrogen èn waar een heerlijke geur aan zit. Wat mij betreft een must have basisproduct voor in je (make-up)tas.


Het Smokey Eyes Palette (€27,00) zit in een classy zwarte verpakking en bevat 4 kleuren inclusief een penseeltje en een oogpotlood. Er is een zwarte versie en een bruine versie waarvan ik de zwarte in mijn bezit heb en laat zien vandaag. Linksboven in zit een zachte, creamy, oogschaduw die als basis dient voor de gehele look, rechtsbovenin een mattere grijstint, linksonderin een matte zwart en rechtsonderin een shimmery en creamy zilveren kleur die je als highlighter kan gebruiken. Zo staat het tenminste op de verpakking, maar je kan de kleurtjes natuurlijk gebruiken zoals jij wilt. Ik vind de pigmentatie in ieder geval helemaal geweldig en de oogschaduws werken zacht en prettig zonder fallout en laten zich ook goed blenden. Het kwastje is van redelijke kwaliteit en dat is prettig voor als je onderweg eventueel wat bij moet werken, maar ik werk zelf het liefst met mijn fullsize penselen. Het potloodje had wat mij betreft wel iets zachter mogen zijn…

Deze minivarianten van Hi Shine (€5,00) zijn erg handig voor onderweg en geven een mooie glans met microglitter aan je lippen, zonder al teveel kleur toe te voegen. Zoals je ziet is het meer een zweempje kleur en zal je die alleen echt zien als je lippen licht van nature zijn. Toch zijn het fijne glossjes, brengen ze gemakkelijk aan en zorgen ze voor zachte lippen door de vochtregulerende samenstelling met maroela-olie en avocado-olie.

Look
In het filmpje hieronder laat ik zien hoe je met het palette en een glossje op een makkelijke manier een mooie en feestelijke look maakt. Het is mijn eerste tutorial/how-to en het is even wennen en ik merk dat er zeker nog wat aandachts-/verbeterpunten zijn en als jullie tips hebben dan hoor ik het graag.  En ook hier heb ik nog lekker de verstopte neus en koortswangetjes… Ik ben geen visagist, maar probeer wel graag te laten zien hoe je op een eenvoudige manier draagbare looks kan maken. Enjoy!

De producten van deze make-upcollectie zijn verkrijgbaar bij The Body Shop en in de webwinkel op TheBodyShop.nl. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen, dus hou de website zeker in de gaten. Ben je nieuwsgierig naar het bruine Smokey Eyes palette uit deze make-upcollectie? Neem dan een kijkje op de site van Elly, PrettyHappy.nl, waar ze deze vandaag laat zien inclusief foto’s, review en een look. Zo heb je gelijk een mooie duo-review! (^_^)

Spreekt deze Prêt-à-Party collectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 3 december 2011 at 22:44

  Leuk filmpje, en inderdaad: je hebt een hele fijne warme stem :)

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 1 december 2011 at 22:25

  Superleuke productjes x

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 1 december 2011 at 22:11

  Echt leuk gedaan hoor. Je hoeft helemaal niet onzeker te zijn. Je legt het prima uit en geeft ook gewoon je mening. Deze look zou ik nu ook kunnen maken met bv. een klein paletje van Essence of Catrice, juist door jouw goede uitleg. Well done, we want more ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2011 at 22:58

   Ahww, dankjewel! Dat vind ik echt een groot compliment :) Veel plezier met het namaken van de look!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 1 december 2011 at 21:46

  Je moet echt meer filmpjes maken lady, want dat doe je hartstikke leuk! Mooie look heb je gemaakt en ik kijk uit naar meer duo-reviews!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2011 at 22:58

   Er gaan vanaf nu ook zeker met meer regelmaat filmpjes komen, heel leuk om te doen. Dankjewel voor de complimenten lady, kijk uit naar onze volgende duo-review!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 1 december 2011 at 21:23

  Wat een mooie producten, vooral die palette :)

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 1 december 2011 at 20:56

  Leuke spulletjes en wat leuk dat je een filmpje gemaakt hebt!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 1 december 2011 at 20:37

  Erg mooie look ! En fijn zo’n videotutorial. Klinkt misschien raar maar ik vind dat je een erg rustgevende stem hebt. Ik word er helemaal zen van :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2011 at 21:41

   Ik ben soms nog wel eens onzeker over mijn stem omdat hij wat zwaarder is, jouw reactie doet me dus zeker goed :) Ook al weet ik dat ik aan m’n stem niks kan veranderen, maar toch!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 1 december 2011 at 19:50

  Pretty look! De glossjes zien er leuk uit!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 1 december 2011 at 16:53

  De palette vind ik er erg mooi uit zien, en een erg mooie ooglook heb je er mee gemaakt

 • Avatar van Lonneke
  Reply Lonneke 1 december 2011 at 16:46

  ik vind het zo mooi eruit zien!
  Je filmpje is serieus geweldig, heel duidelijk
  x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2011 at 21:40

   Ahh, dankjewel. Fijn om te horen!

 • Avatar van NellemiekeD
  Reply NellemiekeD 1 december 2011 at 16:27

  ik wil die glosjes en het palletje echt graag :D:D

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 1 december 2011 at 13:46

  Heb het oogschaduwpalette ook, erg fijn! Zo’n mini kohl is handig voor in een makeuptasje of iets dergelijks. Leuk filmpje ook :)

 • Avatar van kim
  Reply kim 1 december 2011 at 13:07

  Ik ben weg van het palette!! Love it

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 1 december 2011 at 12:31

  zo je bent lekker op dreef met filmpjes :D je heb een fijne stem! zelf als je verkouden bent haha
  ik vind het mooie producten maar hoef het niet hebben zeg maar. als ik het krijg vind ik dat natuurlijk heel leuk hehe.
  en dat van dat potloodje lees ik meer dus dat is wel jammer.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 1 december 2011 at 12:21

  Heel leuk dat je een look hebt opgenomen. Het palette vind ik erg mooi van de bodyshop. Vooral om cadeau te geven.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 1 december 2011 at 12:06

  Whieee nog een filmpje, een bewegende Dees ^^ I like…

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 1 december 2011 at 10:48

  Mooie kleuren van het paletje ! Ik vind hem wel een tikkeltje te duur voor TBS.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 1 december 2011 at 10:47

  Super leuk filmpje! Ik zei het al op Twitter, maar je bent fijn om naar te kijken en luisteren. :D Het palletje ziet er erg mooi uit! Ik ga ook zeker een kijkje nemen op PrettyHappy!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2011 at 10:57

   Dankjewel, dat vind ik echt superleuk om te horen ^^

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 1 december 2011 at 10:10

  Dat paletje lijkt me zooo fijn! x

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 1 december 2011 at 09:22

  Ik wil het paletje!!!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 1 december 2011 at 08:14

  Nog een filmpje! :O Da’s leuk!

  Ik vind de producten best leuk, maar ze hebben niet zo’n hebben-hebben gevoel. Ik heb het idee dat ik dit allemaal al eens eerder heb gezien, het is niet meer origineel.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 december 2011 at 10:10

   I’m on a roll met filmpjes ^^ Moet nog wel veel leren en oefenen ermee, maar vind het heel erg leuk om te doen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.