Beauty

Winactie | Win jij 1 van de 3 GOSH pakketten?

4 december 2011


Vandaag heb ik weer een hele leuke winactie die ik jullie mag aanbieden, al zeg ik het zelf. Voor deze winactie heb je geen Twitter of Facebook nodig, maar wel een boel creativiteit! Het is namelijk de bedoeling dat jij een winterlook gaat creëeren en de foto/afbeelding/video hiervan deelt in de comments. De 3 mooiste looks die passen bij het thema (lees verder voor meer informatie hierover) die winnen elk een GOSH make-up pakket ter waarde van maar liefst €60,00 per stuk!

De GOSH winterlook dit jaar heet ‘The Urban Jungle’ en is te omschrijven als een sexy en sophisticated look met koper- en goudtinten. Ook zien we mooie smokey eyes terug en een flawless skin. Op onderstaande afbeelding kan je de look die GOSH heeft bedacht bij dit thema goed zien.

Wil jij kans maken op 1 van de 3 GOSH make-up pakketten met een waarde van €60,00 per pakket? Wees dan zo creatief mogelijk om joùw winterlook te creëeren die ook in het thema van de GOSH Urban Jungle look zou passen. Maak hier een collage van, een tekening, een video, foto’s of wat je maar wilt. Wees creatief! Upload deze afbeelding, video of foto via bijvoorbeeld deze link of YouTube en laat deze achter in de comments. Stuur tevens je adresgegevens + de link van je inzending naar winactie@curvacious.nl.

Meedoen kan t/m donderdag 8 december 23.59 uur en de winnaars krijgen vervolgens persoonlijk bericht.

Ik wens iedereen heel veel succes met het maken van een mooie winterlook!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Falke
  Reply Falke 8 december 2011 at 21:04

  Hierbij mijn deelname!

  http://imageshack.us/photo/my-images/39/p1000476.jpg/

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 7 december 2011 at 11:03

  Supervet, ik ga toch maar gewoon meedoen!

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 5 december 2011 at 13:57

  Oh wauw, hier ga ik zeker aan meedoen ;D

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 5 december 2011 at 13:34

  Wat een leuk thema! Ik ga kijken of mij iets lukt en of ik er tijd voor heb (stomme december drukte, haha)

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 4 december 2011 at 21:24

  Leuke winactie en leuk thema!
  Ik zal eens kijken of ik iets kan bedenken! :)

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 4 december 2011 at 19:37

  Leuk thema, zal eens kijken of het mij lukt ;-)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 december 2011 at 13:19

  Oeh ik wist niet dat die look daarvan was, vind ‘m wel mooi namelijk! Ik ga wel meedoen denk ik, leuke winactie ^^ Inzending volgt nog dus, haha ;)

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 4 december 2011 at 13:16

  Wat een leuke actie! Ik ga zo eens creatief aan de slag!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.