Beauty

Bourjois | Oproepje voor het Volumizer Mascara Ultra Black testpanel!

9 januari 2012


In de Newsflash van gisteren vertelde ik jullie al over deze nieuwe mascara van Bourjois, de Volumizer Mascara Ultra Black. Bourjois heeft mij gevraagd om een leuk testpanel op te zetten waarbij ik zelf èn 2 lezers deze nieuwe mascara uitgebreid gaan mogen gaan testen. Ben jij benieuwd naar deze mascara en klaar om hem een kritische test af te leggen? Geef je dan zeker op voor dit testpanel!

Deze mascara kan je voor 2 verschillende effecten gebruiken: 1 voor wimper per wimper volume en 2 voor 11x meer volume zonder klonten. “Dankzij de ultra volume-formule met intens zwarte, minerale pigmenten van hoge zuiverheid, hult de Volumizer Mascara Ultra Black de wimpers in een intens diepe zwarte kleur met tot 11 keer meer volume zonder klontjes! De soepele textuur van de Mascara Volumizer Ultra Black laat zich heel gemakkelijk in net zoveel laagjes aanbrengen als je zelf wenst, zonder overdaad of haperingen, voor prachtige wimpers!” Klinkt goed! De winkelprijs van deze mascara is €14,90.

Wil jij deze mascara uit gaan proberen en vind je het leuk om hiervoor een pakkende review inclusief duidelijke foto’s te maken? Geef je dan op met een motivatie via de comments en stuur alvast jouw adresgegevens naar winactie@curvacious.nl o.v.v. Bourjois Testpanel zodat de mascara snel toegestuurd kan worden als jij uitgekozen wordt. De reviews komen uiteindelijk op Curvacious.nl te staan èn op de Facebookpagina van Bourjois.

Je opgeven voor dit testpanel kan t/m maandag 16 januari, 23.59 uur. De uitgekozen testpanelleden krijgen persoonlijk bericht.

Deze Bourjois mascara wordt ook nog eens 5x verloot via de Bourjois Facebook en je doet al mee door simpelweg die pagina te liken. Gek op Bourjois? Bij Etos kan je vanaf vandaag t/m 22 januari het gehele assortiment vinden tegen 1+1 gratis. Shopze!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Velaija
  Reply Velaija 16 januari 2012 at 17:11

  Wat een leuk panel zeg! Ik wil me graag opgeven!
  Mijn wimpers hebben niet heel veel nodig, maar mooi volume kan echt geen kwaad! Ik ben altijd heel benieuwd naar nieuwe mascara’s en ben stiekem ook altijd wel een beetje kieskeurig. Ik heb al een aantal verschillende mascara’s geprobeerd dus ik heb wel oké vergelijkingsmateriaal! Ik ben altijd op zoek naar nóg mooiere producten, dus een testpanel is ook voor mijzelf een manier om nieuwe favorieten te ontdekken!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 12 januari 2012 at 22:49

  Ik zou graag mee willen doen met het testpanel :) Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe mascara’s en nog steeds op zoek naar die mascara die ik het beste vind! Een eindeloze zoektocht misschien, maar misschien ook niet!
  Mailtje komt er nu aan ;)

 • Avatar van Steffie/miss073
  Reply Steffie/miss073 11 januari 2012 at 13:58

  Oe ik doe graag mee. Ik hou er van nieuwe dingetjes te testen en uit te proberen. Ik zou dit graag willen testen om mijn review en test skills te verbeteren. Mascara is echt het beauty product waar ik echt niet zonder kan. ik heb namelijk blonde wimpers en als ik geen mascara op doe lijkt het net of ik geen wimpers heb en het geeft gewoon een heel gek gezicht xD.
  Allemaal heel veel succes en zeker voor de dames die gaan testen :D
  Spannend!!
  xxx
  Steffie

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 11 januari 2012 at 08:03

  Leuke actie :) Heb je een Bloglovin hartje gegeven maar doe zelf niet mee, ik heb al een aantal mascara’s liggen dus voorlopig zit ik wel goed!

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 10 januari 2012 at 21:53

  Voorheen gebruikte ik een maybelline mascara, maar helaas doet deze steeds minder zijn werk en merk ik dat deze mascara eigenlijk niet meer geschikt is voor mij. Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe goede mascara die echt wat voor mijn wimpers doet en die mijn ogen laat stralen. Om eerder genoemde reden zou ik graag deze mascara willen testen.
  Ik heb zojuist gemaild.

  Liefs,
  Denise

 • Avatar van deijsprinses
  Reply deijsprinses 10 januari 2012 at 11:02

  Ik zou de deur niet durven uitgaan zonder mascara, zelf als ik ga gaan lopen. Ik ben al een hele tijd (lees 4 jaar) verknocht aan Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks en ik heb tot nu toe geen enkele mascara tegengekomen die het beter doet. Maar de mascara van HR is duur dus ben ik voortdurend op zoek naar een mascara die iets liever is voor mijn portemonnee, maar toch dezelfde beloftes waar kan maken. Lengte + volume + blijven zitten + soepele wimpers desondanks de laag mascara.

  Ik zou hem super graag testen en maak er zonder problemen -als hij goed is- mond- aan -mond reclame voor bij mijn vriendinkring die mij zien als de beauty expert van dienst :)

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 9 januari 2012 at 20:56

  Heeft bourjois nu ook al een 2 in 1 mascara? Ze apen het allemaal van elkaar na, haha

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 9 januari 2012 at 20:01

  Ik ben iemand die altijd wel opzoek is naar DE mascara. (welke vrouw nu niet? ;-))
  En deze heb ik tot op heden helaas nog niet gevonden.
  Er is altijd wel iets wat me niet goed bevalt ..
  Van mezelf heb ik vrij lange wimpers maar veel volume zit er helaas niet in.
  Ik ben erg benieuwd of deze Volumizer Mascara mijn wimpers mooi kan liften zonder klonters.
  Ik heb geen ervaring met 2 in 1 mascara’s en ik ben er benieuwd naar de werking.
  Hoe handig is het om met maar één mascara twee looks te kunnen maken?

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 9 januari 2012 at 19:55

  Ik heb mijn mailtje verzonden!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 9 januari 2012 at 18:54

  Zeker testen dames het is echt een fijne mascara ;)

 • Avatar van Dewi
  Reply Dewi 9 januari 2012 at 18:41

  Ik meld me ook aan als potentieel testpanellid! Het is al gaaf om die mascara te proberen, maar om er dan ook nog een artikel over te schrijven, dat doet het ‘m. Ik ben gek op schrijven en op beauty, en mascara is basisbehoefte 1 qua make up. Ik mail je gelijk mijn adres door!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 9 januari 2012 at 18:19

  Het lijkt mij hartstikke leuk om deze te reviewen. Ik koop nu al een paar jaar dezelfde mascara’s en ben nu weer wat rond aan het kijken naar andere merken. Ik heb nog nooit een mascara van Bourjois gehad geloof ik dus ben best nieuwsgierig, ik lees veel goeds over deze namelijk haha. Mijn eigenwijze half-aziatische wimpers moet ik vaak in model stylen met mascara dus ik ben vrij kieskeurig, niet elke mascara kan dit en ik stel best wel wat eisen aan een goede mascara. Ik mail je mijn adresgegevens ook gelijk door.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 9 januari 2012 at 17:35

  Ik zou heel graag mee doen met het testpanel, want ik ben nu totaal niet tevreden over m’n Rimmel mascara & loop te klooien om een goede nieuwe te vinden & hoor voorlopig alleen nog maar top verhalen over deze mascara. Dus zou ‘m daarom erg graag uit testen!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 9 januari 2012 at 17:32

  Ik doe graag mee aan deze actie. Mascara is mijn beautyproduct bij uitstek. Ik koop zelden een mascara opnieuw omdat ik altijd nieuwe wil proberen. Ik heb dan al ook veel ervaring met mascara’s testen. Mijn doel: de perfecte drogisterij mascara vinden.En deze stond net op mijn lijstje om als volgende uitte testen. Ik ben namelijk dol op om volumeuze wimpers.
  Ik heb alvast mijn adresgegevens doorgemaild :-)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 9 januari 2012 at 17:24

  En nog zo’n leuke actie. Aangezien ik bijna nooit mascara gebruik, sla ik wel over, een ander heeft er meer aan dan om te testen. :)

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 9 januari 2012 at 15:35

  Ik heb zojuist mijn motivatie naar je gemaild

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 9 januari 2012 at 15:10

  Erg leuk! Ik ga zeker meedoen :)

 • Avatar van Christy
  Reply Christy 9 januari 2012 at 14:40

  Ik doe graag mee! Het lijkt me echt superleuk om die mascara te reviewen! Ik ben er erg benieuwd naar omdat ik ook zo’n mascara van Catrice heb maar daar ben ik niet zo tevreden over. Look 1 kan er mee door, maar 2 niet dus ik ben erg benieuwd naar deze mascara ^-^.

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 9 januari 2012 at 14:25

  Ik doe niet mee met de testpanel. Ik heb de FB geliked en hoop dat ik win, enige wat ik doe is eigenlijk borstel 1 gebruiken en 2 laat ik voor wat het is. Ik heb die van Rimmel en het is een mooie mascara, maar de mascara droogt snel en als ik dan borstel 2 gebruik dan krijg ik spinnenpootjes en dat ziet er dan niet uit.
  Ik hoop eigenlijk dat deze toch net iets anders is, daarvoor zou ik hem dus eigenlijk moeten testen, maar dat komt nog wel een keer ;).

  Ik denk dat je wel aan de testpersonen komt.

  Groetjes

 • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
  Reply Stacey LoveOrJustLeave 9 januari 2012 at 14:22

  Ik zou graag weer mee doen, heb onwijs veel plezier gehad bij het reviewen van de tandpasta en ben een echte mascara-verslaafde :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.