Beauty

Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

11 januari 2012

bourjois2012januari4 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara
Bourjois zal vanaf halverwege deze maand haar assortiment weer uitbreiden met een aantal nieuwe producten. Omdat het om best wat verschillende producten gaat splits ik dit in twee delen en zien jullie morgen nog meer nieuwigheden van Bourjois voorbij komen. Vandaag alles over de nieuwste concealer, gezichtspoeder en een nieuwe mascara. Natuurlijk met alle informatie, foto’s en swatches.
bourjois2012januari10 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

bourjois2012januari11 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

bourjois2012januari121 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara
Touche Healthy Mix brush concealer 1,5ml, €9,99
Deze nieuwste concealer combineert gebruiksgemak en een product in één waarmee je vlekjes en wallen kan camoufleren. De textuur is lekker zacht en hij geeft een medium dekking. Het product komt er uit door aan de achterkant te draaien en dan kan je met het kwastje de concealer aanbrengen daar waar je het nodig hebt. Wel vind ik het fijner om dit daarna met mijn vinger in de huid te kloppen, omdat je anders strepen blijft zien. Van de lichtreflecterende pigmenten zie ik niet heel erg veel terug en daarom gebruik ik hem niet alleen voor de donkere kringen onder mijn ogen, maar ook om rode plekjes te camoufleren. Ok, ik heb het niet zo op deze verpakkingen omdat het niet heel hygiënisch is maar de concealer zelf doet goed zijn werk!

De concealer is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, waarvan je hierboven de lichtste ziet die voor mijn huid precies goed is. De formule is hypoallergeen.

bourjois2012januari5 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

bourjois2012januari6 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

bourjois2012januari7 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

bourjois2012januari8 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara
Healthy Balance unifying powder 9 gram, €9,99
In de Healthy Mix lijn van Bourjois miste nog een fijn egaliserend poeder en dat hebben ze met dit product mooi aangepakt. Het is een poeder dat je huid verzorgt, laat stralen en een matte uitstraling geeft. In het poeder zitten extracten van Aziatische vruchten: Kakivrucht wat een hydraterende werking geeft, regeneert en de huid oppept & Yuzu (citrusvrucht) die veel antioxidanten bevat en antiseptische, samentrekkende en hydraterende eigenschappen heeft.

Dit poeder voelt echt heerlijk zacht aan op de huid en zorgt voor een mooie finish van je make-up waardoor deze ook nog eens langer blijft zitten. De formule is verrijkt met nylon- en kaolinbolletjes zodat hij versmelt met de huid. De verpakking is lekker plat en heeft een grote spiegel waardoor even snel bijwerken onderweg ook gemakkelijk is. Er zijn 4 kleuren verkrijgbaar, waarvan de lichtste weer nèt goed is voor mijn huid (eerder heel ietsjes te donker maar het valt niet op over foundation heen). Wat mij heel erg opvalt aan dit poeder is dat het toch een mooie dekking geeft en daardoor meer is dan enkel een finishing poeder. Zeker zo’n half uurtje na het aanbrengen zie je zo goed als geen poeder meer op je huid liggen, maar gaat mijn gezicht ook niet glimmen en blijft het dekking geven. Het poeder ruikt een beetje fruitig en er zit parfum in, dus misschien moet je even oppassen als je een heel gevoelige huid hebt. Ik heb er in ieder geval geen last/jeuk van gekregen.
bourjois2012januari9 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara
Bourjois raadt aan om dit poeder met een kabukikwast aan te brengen zodat je het echt in de huid kan werken en het niet als een poederlaagje bovenop de huid blijft liggen. Op deze manier kunnen de verzorgende ingrediënten het best hun werk doen en blijft je huid het langst glimvrij. Nu vind ik zelf de kabukikwast van Bourjois niet heel erg geweldig, maar ik ben dan ook enorm verwend met kwasten en gebruik hiervoor een eigen kabukikwast die wat zachter is. Niet dat deze versie van Bourjois heel erg hard of prikkelig is (trust me, ik heb veel ergere gevoeld) maar er zijn ook zeker zachtere te verkrijgen.
bourjois2012januari13 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

bourjois2012januari14 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara
Op de foto’s hierboven kan je goed het effect zien van enkel de concealer en het poeder. Voor de rest heb ik geen enkele make-up op. Mijn huid ziet er direct veel egaler en rustiger uit! Ik ben er echt heel erg tevreden over ^^ Als ik een dagje weg ga of een event heb dan kan ik zeker niet zonder mijn foundation (met daarbij concealer en poeder) want dan heb ik – zeker rond mijn kingebied – toch echt wat meer dekking nodig, maar zo voor wat boodschapjes te doen of overdag thuis is het meer dan genoeg. De concealer en het poeder zijn inmiddels verhuisd naar mijn dagelijks make-up tasje!

Of het poeder echt op langere termijn er ook voor zorgt dat mijn huid er beter uit gaat zien dat weet ik niet, zeker omdat ik het over een dagcrème, primer en vaak een foundation aanbreng maar mocht ik echt enorme verschillen gaan merken dan horen jullie er zeker meer van.
bourjois2012januari2 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

bourjois2012januari3 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara
Volume Glamour MAX Définition mascara 10ml, €13,49
Als laatste product wat ik vandaag laat zien hebben we een mascara. Deze mascara koppelt intens volume aan high definition voor perfecte wimpers. Het borsteltje heeft 500 kunststof haartjes en brengt gemakkelijk aan zonder al teveel klontjes. Voor mij persoonlijk hadden de haartjes iets langer mogen zijn waardoor hij nog wat fijner aan zou brengen, maar het is zeker een fijne mascara te noemen. De mascara bevat natuurlijke was, vitamine E en provitamine B5 en is geschikt voor mensen met gevoelige ogen en lensdragers.

Hij beloofd 8x meer volume, intens zwarte wimpers, precisie, een mooie krul bij de uiteinden van de wimpers en een houdbaarheid tot 16 uur lang. Als ik de marketing voorbij ga en gewoon naar het resultaat kijk dan zie en voel ik zwarte wimpers die niet heel hard aanvoelen, veegvast zijn, een traantje overleven en niet klontert. Niet slecht! Echt mijn meest geweldige mascara is het niet, maar hij voldoet zeker. Op de foto hierboven heb ik één laagje aangebracht (en zie je mijn naakte, niet-bijgewerkte wenkbrauw).
bourjois2012januari23 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara
Deze nieuwste Bourjois producten zijn verkrijgbaar vanaf januari bij verschillende parfumerieën en drogisterijen. Mijn aanrader is zeker het Healthy Balanze Unifying Poeder, maar ook de concealer is (ondanks de verpakking) toch heel prettig in gebruik. Samen geven deze 2 producten een medium dekking. Tip: bij Etos is er nu een actie dat alle producten van Bourjois 1+1 gratis zijn. Deze actie loopt t/m 22 januari.

Wat spreekt jou het meest aan van deze producten? Gebruik jij veel Bourjois make-up?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Julija
  Reply Julija 17 januari 2012 at 15:19

  Ik ben even wezen kijken op de verpakkingen, maar jammer genoeg zitten er wel parabenen in.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 14 januari 2012 at 11:19

  De poeder ziet er goed uit, ik denk dat ik die wel even uit ga proberen.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 12 januari 2012 at 19:35

  Lijken me allebei echt fijne producten! Sowieso vind ik Bourjois (op sommige vlakken) wel een fijn merk (foundation, concealer).

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 11 januari 2012 at 23:30

  Die concealer en poeder lijken me wel heel erg fijn en wat een resultaat zonder foundation!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 januari 2012 at 22:45

  Wauw, op de foto’s in het midden zie je ineens een groot verschil.
  De mascara ziet er echt goed uit.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2012 at 10:29

   Je ziet het verschil echt goed he? Daarom wilde ik er die foto’s ook bij voegen ^^

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 11 januari 2012 at 20:38

  Ziet er echt goed uit, fijn om te weten dat de lichtste kleuren ook echt goed licht zijn! Ben wel erg benieuwd naar het poeder en de concealer! :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 januari 2012 at 20:20

  De dekking van de poeder en concealer ziet er erg goed uit!!

 • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
  Reply Stacey LoveOrJustLeave 11 januari 2012 at 19:54

  Woow ik vind de dekking van de poeder echt heel mooi! :) ik vind het sowieso een goed merk, het blijft lang zitten en de prijzen liggen ook vrij laag :) benieuwd naar de tweede helft van het artikel :D

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 11 januari 2012 at 15:57

  Ik heb deze producten ook en vind ze erg mooi en fijn, vooral de geur ook van de poeder! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2012 at 10:28

   Ja he? Echt zo’n lekker zacht, fris geurtje :)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
001 - Douglas | Absolute nails
Douglas | Absolute nails

Bij Douglas verkopen ze sinds kort een eigen lijn nagellakken en BOY! wat ben ik er gek op! Er zijn...

Sluiten