Beauty

Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 ‘Black & Light’

12 januari 2012

Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'
Gisteren liet ik jullie al een aantal nieuwe producten zien van Bourjois en vandaag komt daar de nieuwste trendcollectie nog eens bij waarin enkele producten zitten uit het vaste assortiment, maar er zijn ook enkele nieuwe producten aan toegevoegd: de Light oogschaduws en de contour Shadow & Light kohpotloden. Kijk mee voor alle informatie over deze collectie en de nieuwe producten, inclusief foto’s en swatches.
Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'

Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'
Shadow & Light kohlpotlood in 6 kleurcombinaties, €7,99 per stuk
Deze oogpotloden brengen een eyeliner en oogschaduw in één product en je kan er veel verschillende effecten mee bereiken. Aan de ene kant van het potlood zit een donkere, matte kleur en aan de andere kant van het potlood zit een lichtere kleur met glans. De donkere kant bevat een goede pigmentatie en ze zijn zacht genoeg om naast eyeliner, ook als basis over het gehele ooglid te gebruiken voor een smokey eye. De lichte kant bevat een concentratie van parelmoer waardoor ze licht weerkaatsen en mooi te gebruiken zijn in de binnenste ooghoekjes, als eyeliner maar ook uitgevaagd als highlighter voor onder de wenkbrauw.

Ik vind dit zelf echt aanraders voor oogpotloden en door de 6 verschillende kleurcombinaties heb je altijd een passende bij je ooglook.
Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'

Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'

Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'
Light oogschaduw in 3 kleuren, €11,49 per stuk
De ronde doosjes met oogschaduw en blush zijn natuurlijk heel erg bekend, maar nu heeft Bourjois er weer een zusje bij in de ronde doosjes: de Light oogschaduw. Het zijn gebakken oogschaduws met een zachte textuur die perfect dient als highlighter. Door de 3 verschillende tinten die er verkrijgbaar zijn heb je er altijd één die past bij je ooglook van die dag. Dankzij de hoge concentratie reflecterend parelmoer geeft het echt een intense oplichting daar waar jij wilt: onder de wenkbrauw, in de binnenste ooghoekjes of juist in de cupidoboog van je lippen òf op je jukbeenderen! De doosjes sluiten handig met een klein magneetje. Er zijn 3 kleuren verkrijgbaar:

– 01 un blanc doré très subtil
– 02 un ciel princesse des glaces
– 03 un rose poudre grisé très doux.

Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'

Een simpele look met het bruine duo-oogpotlood (mat donkerbruin boven, glanzend goudbruin onder) en de Light oogschaduw.

Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'
Naast de nieuwe kohlpotloden en lichte oogschaduws zien we ook enkele vaste producten terug in deze trendcollectie zoals de Intense oogschaduwdoosjes, de Volume Glamour Extra Black mascara en de So Laque Ultra Shine nagellakken.

“Black & Light is een regelrechte duik in de mode. Deze nieuwe collectie koppelt zonder complexen zwart aan wit in een make-up die het chique van contrasten aandurft en die het lef heeft om te spelen met het licht dat op de catwalks te zien was. Het raadsel speelt zich af in de bibliotheek van een gebouw in de stijl van Haussmann. Het silhouet van een vrouw in het schemerdonker. Ze is mysterieus en elegant in zwart èn wit gekleed. Alle aandacht gaat naar haar blik, met make-up van een nieuwe soort, die schaduw en licht mengt. Haar perfecte, transparante en dromerige teint en haar zachtroze, fluwelen mond, leiden de aandacht naar haar ogen terwijl haar ‘arty’ manicure heel subtiel aan het zwarte en witte duo herinnert. Black & Light, een collectie in het teken van contrasten, tussen raadsel en poëzie…”

Enkele modetips die passen bij deze collectie:
– De Parijse elegantie, nog steeds en voor altijd! Zwart en wit, het winnende koppel van de winter 2012, wordt een mode ‘must have’ en tekent steeds meer afgetekende contouren, zowel overdag als ’s avonds.
– Op hemdblouses, gewone blouses en mantels doet de lavallière weer haar intrede. We houden ervan, vanwege het chique accent dat deze strik aan elke look verleent.
– Als tijdloze verleidingstruc zijn zwarte stiletto’s een echte must. Gewelfde voeten, langere benen, eeuwig vrouwelijk!
– Weg met ondoorzichtige panty’s, die zijn te klassiek. Dit seizoen kiezen we doorschijnende varianten in rooktinten, zo veel moderner.
Bourjois | Trendcollectie Winter 2012 'Black & Light'
Deze collectie van Bourjois is vanaf januari te vinden bij verschillende parfumerieën en drogisterijen. Bij Etos is er nu een actie dat alle producten van Bourjois 1+1 gratis zijn. Deze actie loopt t/m 22 januari.

Wat vind jij van een make-up en kledingstijl in zwart-wit/heftige contrasten?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 15 januari 2012 at 23:06

    Ik vind vooral de duo-oogpotloden echt de moeite waard om aan te schaffen.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
bourjois2012januari4 - Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara
Bourjois | Touche healthy mix, healthy balance unifying powder & volume glamour max définition mascara

Bourjois zal vanaf halverwege deze maand haar assortiment weer uitbreiden met een aantal nieuwe producten. Omdat het om best wat...

Sluiten