Beauty Eten & drinken Fashion

Get Glam met Coca-Cola Light en win fantastische prijzen!

17 januari 2012

 


Op de website van Coca-Cola Light kan je nu een superleuk spelletje spelen en daar kan je dus geweldige prijzen mee winnen! Je maakt elk uur kans op een make-up pakket van Benefit (één van mijn favoriete make-up merken) en daarnaast kan je kans maken op de geweldige hoofdprijs: een VIP Fashion Day voor jou èn 2 vriendinnen inclusief een personal stylist en een Fashioncheque t.w.v. €1.000,- per persoon!

In de Get Glam game op de Coca-Cola Light website speel je als Eleanor, Bernadette of Irene (de glamorous Coca-Cola Light girls) en is het de bedoeling dat je de gemarkeerde items in de shop vindt, zonder tegen één van de opdringerige verkopers aan te botsen. Als je genoeg punten hebt behaald in minimaal 40 seconden dan kan je je adresgegevens achterlaten. Ik heb het spelletje zelf ook een aantal keer geprobeerd en het is lekker simpel, maar hierdoor dus ook verslavend. En… de prijzen liegen er niet om! Fashion, glamour, make-up en style: Get Glam met Coca-Cola Light!

*klik hier om het spel te spelen*

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaring met het spelletje en of jij misschien één van de uur-winnaars of zelfs wel de grote winnaar bent. Laat je dit dan achter in de comments?

Liefs,
Desirée

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Pauline P
  Reply Pauline P 18 januari 2012 at 14:07

  Ik sla over, hoewel ik spelletjesfanaat ben. Als het nu Pepsi was… ;)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 17 januari 2012 at 20:10

  Ik heb de game al een paar keer gespeelt en het is best geinig spellentje. Nu hopen dat ik in de prijzen val. ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 januari 2012 at 22:18

   Ik wens je alvast veel succes!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 januari 2012 at 16:54

  Dit ga ik proberen, wie weet win ik wel eens wat.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 17 januari 2012 at 15:50

  Ik ga het zometeen eens proberen!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 17 januari 2012 at 14:22

  Leuke actie, en bestwel grappig spelletje !

  Ben benieuwd!

  Daphne

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 17 januari 2012 at 14:16

  Zo leuk ! Mooie prijzen die ze weggeven, das al eens de moeite om een spelletje voor te spelen :p

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 17 januari 2012 at 14:12

  ik heb nu 1x meegedaan was vbij 48 sec. al af haha ben nooit zo goed in zulke speleltjes :) wel een leuke actie!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 17 januari 2012 at 13:38

  Ik heb het net een paar keer gespeeld, mijn hoogste score tot nu toe is iets van 2 minuten. Ik weet niet of dat hoog is maarja :P Ik weet niet of de hoogte van de score uitmaakt? Maar moet je echt elk uur spelen omdat er elk uur een prijs wordt weggegeven… of is het zo dat als je bij elk uur meedingt omdat je het spel überhaupt hebt gespeeld? Weet je dat toevallig?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 januari 2012 at 22:17

   Volgens mij moet je wel elk uur meedoen, om voor dat uur kans te maken :)

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 17 januari 2012 at 13:13

  Ik had het nog niet gespeeld, maar ga ik nu wel doen :D.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 januari 2012 at 22:17

   En? Vind je het spel leuk? ^^

   • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 18 januari 2012 at 14:44

    Ja, en het is niet eens zo moeilijk ;).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.