Fashion

H&M+ lente collectie

3 januari 2012

H&M+ lente collectie
H&M heeft de B.I.B. (Big is Beautiful) collectie omgedoopt tot H&M+ en de lente collectie is online al terug te vinden. Als ik de kleuren zo zie dan gaan we naar een romantische en vrouwelijke lente toe met hier en daar een feller kleuraccent. I like! Echt heel erg veel keuze is er niet en ik hoop dan ook zeker dat het assortiment voor de lente (en anders op zijn minst die voor de zomer) verder uitgebreid zal worden, maar er zitten zeker leuke items tussen.
H&M+ lente collectie

H&M+ lente collectie

H&M+ lente collectie

H&M+ lente collectie

H&M+ lente collectie

H&M+ lente collectie

H&M+ lente collectie

H&M+ lente collectie
Zoals je ziet is er weer een heel erg fijn blazertje in de collectie opgenomen met leuke details zoals strikzakjes en een voering met print, deze is trouwens ook nog in het zwart te koop en kost €39,95. Verder zien we skinny’s in verschillende kleuren en enkele jeans waaronder het model wat hierboven te zien is wat uitloopt vanaf de knie. De basics mogen natuurlijk niet ontbreken en de shirtjes met ronde hals en driekwartmouw, bloesjes, singlets en t-shirtjes met korte mouw en borstzakje zijn dan ook in verschillende kleuren en prints te vinden.

Het zachtroze vestje met de zwarte boordjes en strikzakjes en het satijnachtige shirtje (zie foto direct hierboven) zijn de meest opvallende items als je kijkt naar materiaalgebruik en vormgeving. De grote fail uit de collectie is wat mij betreft de donkerblauwe parka, die met de drawstring in de taille en grove zakken eerder aandoet als een regenjas uit de jaren ’80.

Ik zal zelf in ieder geval zeker gaan voor enkele fijne basics, het satijnen blouseshirt en de uitlopende jeans. Nu hopen dat ze ook nog echt flatteren bij een grotere maat zoals ik heb, want het vrouwelijke model dat H&M gebruikt voor deze Plus Size collectie is niet echt plus size te noemen en dan ziet het er toch al snel heel erg anders uit…
H&M+ lente collectie
Daarnaast kan je je outfit natuurlijk altijd heel erg leuk stylen met de vele sieraden, shawls, tassen, haaraccessoires en schoenen die in het assortiment te vinden zijn. Dat vind ik altijd zo leuk aan H&M: je kan er echt van top tot teen terecht voor een complete outfit in zo goed als elke stijl èn voor elk budget. De H&M+ kleding loopt t/m kledingmaat 3xl/54. Je kan deze items in de webshop eenvoudig selecteren door bij ‘dames’ naar ‘alles bekijken’ te gaan en dan de filter te zetten bij ‘concept’ en dan kiezen voor ‘H&M+’.

Welke items uit de lentecollectie spreken jou het meeste aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 27 januari 2012 at 12:51

  Ben ik de enige die de H&M+ collectie niet erg groot vind vallen?? Ik heb echt al meerdere keren bij H&M BiB (of + dan nu) meegemaakt dat het echt klein valt. Ik heb normaal ongeveer maat 48/50 maar moest bij een blouse en spijkerbroek gewoon de grootste maat hebben, dus 54. Dat lichtroze blazertje vind ik ook erg leuk en heb ik besteld maar zelfs maat 52 is nog krap. Sommige maat 48 dingen zijn nog kleiner dan maat xl of 46 in de reguliere collectie. Ben dan ook totaal niet erg gecharmeerd van die plus collectie en daarbij mogen ze zogenaamde plus collecties wel eens uitbreiden inderdaad, als je het verschil ziet met de gewone collectie. Wat ik ook erg irritant vind, is dat ze prachtige LANGE blazers in de gewone collectie hebben maar die voor de plus collectie is dan weer zo kort…why? Kan ik niet wat input voor het designteam geven? :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 januari 2012 at 13:07

   Ik heb met de maatvoering van de bovenkleding nooit een probleem gehad, maar broeken willen nog wel eens kleiner vallen (heb ik het idee). En input? Als ze daarvoor openstaan dan heb ik ook nog heel wat tips ;-) Zou tof zijn als de lijn echt uitgebreider zal worden!

 • Avatar van wondervol
  Reply wondervol 7 januari 2012 at 23:20

  De groene broek is al weg!! Heb m nog niet bij de H&M zien hangen… Ga ik wel in de gaten houden, want ik vind die kleur geweldig! Heb wel het roze jasje met bijpassende broek gekocht. Blij mee! De maten vd broeken vallen in ieder geval een stuk beter en kleiner dan bij de ouwe collectie.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 januari 2012 at 08:45

   Het roze setje is ook echt heel erg leuk! En misschien ga ik me met deze leuke gekleurde broeken ook eens aan een skinny wagen? ;)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 6 januari 2012 at 14:52

  Oh dat jasje en groene blousje vind ik zeker leuk! Toch vind ik wel dat de +collectie altijd een stuk saaier is dan de gewone kleding bij H&M…

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 5 januari 2012 at 21:43

  Er zitten wel een aantal leuke dingen tussen, maar vind het over het algemeen flink tegenvallen. De naamsverandering vind ik wel beter.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
I ♥ accessoires!

Ik ben echt een enorme liefhebber van accessoires en dan bedoel ik echt van ringen tot armbanden, kettingen, shawls, tassen,...

Sluiten