Beauty

Justin Bieber | Someday eau de parfum & touchable body lotion

26 januari 2012


Ok, ik ben zelf geen fan van ‘Biebs’ en hij past ook zeker niet bij de doelgroep van Curvacious.nl, maar parfum en lichaamsverzorging wèl ^^ En hey, je kan niet ontkennen dat de flacon van Someday prachtig is, toch? Zoals ik al eens eerder heb gezegd ben ik niet erg dol op celebrity-parfums, omdat deze geuren vaak niet verrassend zijn of niet goed blijven hangen, maar zo heel af en toe word ik toch zeker verrast. Benieuwd of de 1e eau de parfum van Justin Bieber mij verrast heeft?


Justin Bieber is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een ster van wereldformaat met een nummer 1 album in maar liefst 17 landen en is de koning van social media met op YouTube meer dan 2 biljoen views, meer dan 38 miljoen Facebook fans en 15 miljoen volgers op Twitter. Hij staat op dit moment zelfs in de Time Magazine top 100 van meest invloedrijke personen ter wereld.

Met dit parfum wilde hij iets terug doen voor zijn fans. Hij is de eerste mannelijke artiest die een geur heeft ontworpen voor zijn vrouwelijke fans, dit om de relatie die hij met hen heeft alleen nog maar meer te versterken.

“Someday is the idea that we can change the world, make our dreams come true, and even be with the one person that means everything. Giving back has always been incredibly important to me, but let’s be honest… I wanted to create a fragrance for my female fans that I can’t get enough of… that I want to get next to and I can’t stay away from. I know they’ll love the scent, but also the opportunity to support some amazing charities. It’s a gift that gives back.”

Vastberaden om ook iets terug te doen is Justien een samenwerking aangegaan met Give Back Brands om een damesgeur te ontwikkelen waarvan de netto opbrengsten naar goede doelen gaan. Give Back Brands werkt samen met artiesten en ander toptalent om producten van wereldklasse te ontwikkelen en op de markt te zetten. Give Back Brands doneert vervolgens de opbrengsten die gegenereerd zijn door verkoop van de producten aan een selectie goede doelen, waaronder de favoriete doelen van de artiesten met wie gewerkt wordt.


“Het ontwerp van de flacon geeft de fans de kans om een deel van Justin’s hart te bezitten. Het ontwerp van de fles belichaamd de kleurrijke energie waar Justin bekend om staat. Lagen van harten vormen de dop. De hartjes barsten los van het flesje en bevat hangertjes van een liefdesbrief en een hartje die je los kan halen en altijd met je mee kan nemen.”

Ahhhh, lekker zoetsappig allemaal en met een flinke knipoog te benaderen natuurlijk ;-) Maar ik vind het wel een leuke, frisse verpakking die zeker opvalt in mijn parfumstash! De hartlagen zijn van beweegbaar kunststof/rubber en hebben een flinke plasticgeur aan zich hangen, maar gelukkig ruik je hier niets van terug in de parfum zelf.

Justin wilde dat Someday meer was dan alleen een parfum, hij wilde pure energie, een state-of-mind dat moet inspireren en de reden moet zijn om nooit, nooit te zeggen. Een parfum vol passie en zelfverzekerdheid, precies de kenmerken die Justin naar de top van de hitlijsten heeft gebracht. Someday is speels, fris en flirty. De parfum heeft een sexy en moderne stijl en begint fruitig met mandarijn, peer en wilde bessen waarna de hartnoten jasmijn, waterlelie, romige bloemen en kokos orchideeën tevoorschijn komen om te eindigen in de warme basisnoten van sandelhout, vanille en zachte muskus.

Waar ik de fruitige topnoten niet heel aantrekkelijk vind, vind ik de rest van het parfum wel weer aangenaam. Ja, ik ben verrast! Ik vind het oprecht een lekkere geur, al denk ik wel dat ik hem in de lente/zomer vaker zal gebruiken dan nu. Maar de jasmijn, vanille en zachte muskus erin zijn goed terug te vinden en deze parfum blijft ook nog best een tijdje ruiken. Zodra de zoete geuren weggetrokken zijn, kan ik toch zeker enthousiast worden van de overige hart- en basisnoten.

Naast de eau de parfum is er ook nog een ‘Swept Away’ haarmist en een ‘Touchable’ boylotion verkrijgbaar. De bodylotion heeft dezelfde geur als de eau de parfum, smeert gemakkelijk uit en trekt vlotjes in. Ik merk dat ik zeker op de ècht drogere delen van mijn lijf wel wat meer aan verzorging nodig heb, maar het is een fijne basis bodylotion en een goede manier om de geur te kunnen layeren waardoor deze nòg langer zal blijven ruiken op de huid. Hij laat wel een zacht laagje achter op de huid met zilverkleurige microshimmers erin, leuk detail wat zeker in de zomer met de zon erop een mooi effect zal geven aan de zongebruinde huidjes.

Eau de Parfum 30ml €29,95
Eau de Parfum 50ml €39,95
Eau de Parfum 100ml €49,95
Swept Away haarmist €14,95
Touchable bodylotion €14,95

Someday by Justin Bieber zal op 1 febrauri exclusief worden gelanceerd bij Douglas. Op zondag 29 januari is er een exclusief pre-sale event in de Douglas Amsterdam Kalverstraat en Rotterdam Lijnbaan waar je de parfum dan al kunt aanschaffen. De opdracht voor de pre-sale is ‘Dress Up for Justin Bieber’ dus doe je best! Voor de 1e 20 klanten is er een speciaal cadeau, daarnaast is er voor iedere klant die dag een leuke attentie èn kan je een JB 5-Minute make-up krijgen. Fun!

Ik vind het in ieder geval heel erg mooi dat deze jonge miljonair echt wat terug wilt doen met zijn succes waardoor de netto opbrengst van deze geurlijn naar goede doelen zal gaan. Ah! Nog een leuk nieuwtje: vanaf 1 februari kan je bij Douglas ook terecht voor de Nicole by OPI lakken met de ‘One less lonely girl’ collectie. De 7 verschillende lakken zijn geïnspireerd op songs van Justin Bieber.

Spreken de geurnoten in deze Justin Bieber parfum jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Merel
  Reply Merel 4 februari 2012 at 19:42

  Ik kreeg toevallig laatst een testertje ervan bij een aankoop bij Douglas. En verwachtte er ook niet veel van, maar vond hem stiekem inderdaad best prettig ruiken. Dus misschien dat ik hem binnenkort toch maar aanschaf.

 • Avatar van Claire
  Reply Claire 30 januari 2012 at 12:11

  ik wil als ik hem lekker vind deze wel halen, ik heb meestal eiugenlijk niks met celebrity parfums heb er alleen 1 van christina aquilera gekregen van een vriendin een keer maar deze lijkt me erg lekker

 • Avatar van Tessabd
  Reply Tessabd 28 januari 2012 at 17:55

  Hoewel ik geen fan ben ben ik toch benieuwd naar de parfum omdat ze zeggen dat hij lekker zoet is en dat is wél mijn ding! :d xx

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 27 januari 2012 at 20:21

  Het valt mij tegen dat Selena Gomez niet op die foto staat ;)
  xxx

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 26 januari 2012 at 20:58

  Alleen al omdat het een “Justin Bieber” prafum is, hoef ik hem niet. brrrr… Not a fan!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 26 januari 2012 at 19:18

  Nooit verwacht dat ik het zou zeggen ;) , maar als ik de geurnoten zo hoor, ben ik toch erg benieuwd naar het Justin Bieber eau de parfum! Ik ga zeker snuffelen.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 26 januari 2012 at 17:00

  Ik ben wel benieuwd hoe hij ruikt. Alleen of ik hem echt zal kopen, dan moet de geur wel erg lekker zijn.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 26 januari 2012 at 15:47

  Ben ook geen fan van Biebs haha, en vind hem echt best prijzig voor een geur die me gericht lijkt op toch vrij jonge meiden! Al zal ik de geur zelf nog weleens besnuffelen denk ik :)

 • Avatar van Martiniii
  Reply Martiniii 26 januari 2012 at 13:19

  Weet je wat ik altijd zo bizar vind? Dat iedereen hem lijkt te haten, maar ondertussen wel heel groot is. Dat vind ik zo apart :P ik zie altijd meer haters op websites/filmpjes dan lovers, maar oke!! Ik zou de geur eens moeten ruiken..ben wel benieuwd..maar ik vind de fles daarentegen weer superkinderachtig. Misschien als ik 14 was geweest…dan had ik het waarschijnlijk helemaal geweldig gevonden haha :P .ik zal Bieber eens besnuffelen haha!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 26 januari 2012 at 12:19

  Dit geurtje moet ik hebben!
  Liefs, xxx

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 26 januari 2012 at 12:17

  het lijkt me echt een lekkere geur, Ik vind bieber alleen echt verschrikkelijk. natuurlijk gaat het daar neit alleen om bij de geur, maar ik denk dat ik hem toch maar aan me voorbij laat gaan :P

 • Avatar van Beautyandso
  Reply Beautyandso 26 januari 2012 at 11:48

  Ik ben geen Bieber fan maar ik vind het flesje er wel erg schattig uitzien! De geur lijkt me wel lekker maar ik denk dat ik de aanschaf overlaat aan de echte Bieber fans.

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 26 januari 2012 at 09:52

  Ik vind het flesje eigenlijk wel wat afgekeken van Marc Jacobs zijn mooie flesjes van Daisy & Lola, wat dat betreft wel jammer dat ze zelf niet meer creativiteit gebruikt hebben. Verder kennen die jonge tieners Marc Jacobs mss niet en vinden zij het flesje helemaal het einde en super origineel dus who cares dan, right ;) Verder heb ik ook niets met de Biebs, maar ik ga er wel eens aan snuffelen als ik volgende keer bij de parfumerie ben ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2012 at 12:01

   Het flesje lijkt zeker op die flacons, maar al met al denk ik dat het de doelgroep wel aan zou spreken. Ben benieuwd wat jij van de geur zal vinden :-)

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 26 januari 2012 at 09:04

  Ik dacht er precies hetzelfde over! Naarmate de dag vordert, vind ik ‘m steeds lekkerder ruiken :).

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 26 januari 2012 at 08:54

  Ik zou nooit een parfum willen kopen waarop Bieber’s hoofd zichtbaar is, maar dit is zeker een heel mooi flesje à la Marc Jacobs’ Daisy. Ik denk dat ook zeker dat deze vooral bij veel jongere dames in de smaak zal vallen. Er zitten wel een paar foutjes in je artikel lieve Dees, waarschijnlijk typfoutjes, vooral in de Engelse quote van mister Bieber himself. Misschien kan je daar nog eens even overheen kijken? Ik neem aan dat je met ‘plastiggeur’ ‘plastic geur’ bedoeld. (:

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2012 at 09:02

   He gats, wat slordig van mijzelf.. Ik heb het direct even aangepast. Dankjewel voor het vermelden! Ik was er waarschijnlijk met het schrijven van het artikel èn het nalezen niet helemaal bij haha.

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 26 januari 2012 at 09:04

    Ach joh, kan gebeuren! Alleen maar fijn als iemand je er even op wijst, zodat het verholpen wordt. Geen probleem hoor, vind het zelf ook altijd prettig. Je kan je eigen stukken vaak tienduizend keer opnieuw lezen en nog steeds over de fouten heen lezen, hartstikke menselijk! Fijne dag vandaag, veel plezier op het event!

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 26 januari 2012 at 12:00

     Dankjewel Joyce, jij ook een heel fijne dag!

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 26 januari 2012 at 08:15

  ik ga wel ruiken maar vind de dop er erg goedkoop en kinderachter uitzien helaas!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 januari 2012 at 11:59

   Het is natuurlijk ook gericht op een jongere doelgroep, die vinden dit over het algemeen erg leuk denk ik ;-)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 26 januari 2012 at 08:12

  Ik ga hem toch maar eens proberen bij de drogist. Ligt het aan mij of is de geur best prijzig?

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 26 januari 2012 at 00:28

  Hij klinkt verrassend lekker, binnenkort even besnuffelen in de winkel dus! Het flacon is ook erg mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.