Beauty Fashion Huis & interieur

Newsflash | Lush, Dior, Chloé, Truly Yours, Inglot, Hema, Rituals, Ciaté, Philosophy, LOOkX & China Glaze

27 januari 2012


Mijn mailbox stroomt dagelijks vol met de leukste nieuwtjes op het gebied van beauty, (plus size) fashion en lifestyle. Natuurlijk maak ik hier een selectie in en zo houd ik enkel de leukste en meest interessante items over die ik graag met jullie wil delen. Vandaag zijn het er weer heel wat en er komen dan ook producten voorbij voor lichaam en haar maar ook make-up en dat in verschillende prijsklasses. Kijk mee naar de leukste nieuwtjes op het gebied van ‘beauty in de ruimste zin van het woord’!

L’Eau de Chloé
Laat ik beginnen met de nieuwste geur van Chloé die je vanaf 12 februari in de luxe parfumeriën kan vinden die is geïnspireerd op de originele Chloé parfum, maar dan in een fris en zomers jasje.

“L’Eau de chloé bevat een uitzonderlijke concentratie van gedistilleerd rozenwater wat een buitengewoon verfrissend gevoel geeft. Zo luchtig als dauw lijkt deze chypre roos overgoten met pure zuurstof. Een verfijnde citrus harmonie herinnert aan verrukkelijke, ijskoude limonades in de zomer. Zowel energiek en elegant als luchtig en etherisch laat de roos haar subtiele aanwezigheid achter op de huid. De patchoeli die geleidelijk in verfijnde vleugjes naar bovenkomt, roept de luxe en perfectie op van een perfect afgewerkt kledingstuk.”

Eau de toilette 30 ml €43,50
Eau de toilette 50 ml €59,00
Eau de toilette 100 ml €79,00
Shower gel 200 ml €29,00
Body lotion 200 ml €34,00
Hand cream 75 ml €24,50.

Nederlandse Inglot webwinkel
Yay! Eindelijk is het dan zover en hoef je geen dagje Amsterdam meer in te plannen om je favoriete Inglot make-up aan te kunnen schaffen. Vanaf nu kan je lekker online shoppen in de Nederlandse webwinkel van dit mooie merk. Ok, volgens mij heeft de webwinkel her en der nog wat werk nodig maar de basis is er. Het echte Inglot-gevoel krijg je pas in de prachtige winkel aan de van Baerlestraat in Amsterdam, maar als je al weet wat je wilt hebben en goed naar swatches etc. hebt gezocht op het internet dan kan je hier ook terecht. Fijn!

LUSH Gorilla Perfumes Love & 1000 kisses & 25,43
Er zijn binnenkort weer 2 nieuwe geuren te vinden in de Lush winkels! Love is verkrijgbaar vanaf 30 januari en is geïnspireerd op prille, zoete en onschuldige liefde. En ook de vragen en kopzorgen die daar soms bij horen. Verleidelijke appels en kruiden brengen herinneringen terug aan de mooie opwinding van de romantiek en spannende vlinders in je buik. Belangrijkste geurnoten: citroengras, bergamot, appel, jasmijn, roos en ylang ylang. Solid – €12,95, Spritzer 10ml – €26,95, Atomizer 30ml – €55,95.

1000 Kisses is vanaf 11 februari verkrijgbaar. Mark Constantine ontwierp 1000 Kisses ter ere van de liefde die hij deelt met zijn vrouw. Een prachtig parfum met de delicate abrikoosgeur van de osmanthus bloemen, gecombineerd met een vleugje citrus en geurige harsen. Dit parfum geeft uitdrukking aan de complexiteit van ware liefde. Het omvat het hele spectrum van gevoelens en de krachtige stroom van emoties die ware liefde teweeg brengt. Belangrijkste geurnoten: mandarijn, osmanthus, labdanum, mirre en musk Solid – €10,95, Spritzer 10ml – €19,95, Atomizer 30ml – €39,95.

25,43 is vanaf 4 februari verkrijgbaar en is de perfecte geur voor een romantische dag. Mark Constantine heeft dit parfum gecreëerd voor het huwelijk van zijn zoon Simon. De belangrijkste noten zijn: limoen, tonka, een vanille ‘knuffel’ en een ylang ylang ‘kus’.  €11,95 – solid perfume, €24,95 – 10ml, €49,95 – 30ml.

LOOkX spring summer 2012 Aqua Power + Earth & Nature
Van runway naar wearable way… met de LOOkX Make-up Trendcollectie Spring-Summer 2012 is de vertaalslag zo gemaakt. Deze zomer staan twee prachtige nieuwe looks op het programma met bijbehorende aanbrengtechnieken. Bereid je voor op een gloss die de eigen liptint versterkt, een poolproof mascara, en nog veel meer moois. Happy summer!

LOOkX liet zich met deze looks inspireren door:
– de Popdoll look bij Louis Vuitton, Chanel en Dolce & Gabanna; lange, volle wimpers, roze lippen en oogleden gedompeld in pastel
– de No Brows bij onder anderen Versace. Ze waren er wel, maar dan gebleekt en vaak omhoog gekamd. Spannend, maar niet door iedereen te copy-pasten. Voor een trendknipoog: vervang het donkere wenkbrauwpotlood door een potlood of poeder enkele tinten lichter
– de Soft & Spot On Colours bij Miu Miu (zacht getinte oogleden vergezeld van een fel accent), Viktor & Rolf (gekleurde kunstwimpers) en Jean Paul Gaultier (blauwe lippen).

En nog een leuk nieuwtje: Op 1 maart 2012 lanceert LOOkX een complete webshop voor Nederland met álle LOOkX producten, handige how-to video’s, tips en trends! Ik ben er nu al heel benieuwd naar! De lente zomer 2012 collecties zijn verkrijgbaar vanaf 1 maart en de prijzen liggen tussen de €7,55 en €20,55.


Philosophy naar Nederland!
Voor de liefhebbers van het mooie, leuke en fijne merk Philosophy is er ook goed nieuws. Vanaf februari kan je de producten hiervan namelijk gewoon in Nederland kopen bij de ICI Paris XL. Dit merk staat bekend om de grote flacons douchegels met heerlijke geuren, de zachte en vrouwelijke parfums, de ‘hope in a jar’ en nog veel meer. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment van huidverzorging tot haarverzorging, parfums èn make-up. En naast de standaard collectie zijn er ook regelmatig door het jaar heen speciale collecties te vinden met geuren voor bijvoorbeeld kerst. Hmmmm! ♥

Edit: Philosophy was in Nederland al verkrijgbaar bij Skins in Amsterdam en daar zal het voorlopig ook nog verkrijgbaar zijn.

Love, Chloé limited edition Purse Spray
Chloé introduceert eind januari 2012, in een gelimiteerde oplage, de Love, Chloé purse spray. De purse spray is helemaal ondergedompeld in een rozé goudkleur ,de naam is verfijnd op de voorkant van de flacon gegraveerd en het sierlijke kettinkje verbindt de dop aan de flacon. Al met al een echt ‘juweel’ dat veel vrouwen zal aanspreken. Love, Chloé heeft een poederig en bloemig aura vol iris, heliotroop, verse bloemen en muskus. De purse spray is navulbaar en de limited edition wordt samen met twee vullingen in een mooie verpakking geleverd. Speciaal gecreëerd voor een vrouw die dol is op Love, Chloé én reizen… De purse spray inclusief 2 refills van 10ml kost €72,00 en is vanaf eind januari 2012 exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.


Ciaté 2012 lentecollectie
Deze nieuwe collectie van Ciaté is pas vanaf eind februari verkrijgbaar, maar ik wilde hem alvast graag met jullie delen. Dit zijn namelijk ècht mijn kleurtjes: zachte pastelletjes! Strawberry Milkshake, Sugared Plum, Iced Frappe en Cream Soda zijn samen verantwoordelijk voor de zoete voorjaarslook. Daarnaast heeft Ciaté voor alle fashionista’s de ultrahippe fiberlak Jewel aan het assortiment toegevoegd. In deze lak zitten geen glitters, maar staafjes! De lakjes zullen €11,99 per stuk gaan kosten.


Rituals Tatsu
Maandag 23 januari begon het jaar van de draak, het symbool van energie, maar ook van kracht, geestdrift en trots. De draak belichaamt geluk en is heel populair: hij wordt niet vaak teleurgesteld in de liefde. Dankzij de draak is 2012 een positief en creatief jaar. Rituals liet zich inspireren door de draak en ontwikkelde Tatsu; een speciale bodylijn voor mannen. De collectie bevat verschillende producten: van deodorant tot vulkanische bodyscrub. De prijzen liggen tussen de €7,50 en €13,90. Misschien een leuk idee voor jouw man/vriend met de aankomende Valentijnsdag?

HEMA Return to Sender
Vanaf maandag 23 januari 2012 ligt de nieuwste collectie van Return to Sender in de HEMA filialen. Samen met Return to Sender heeft HEMA weer een kleurrijke en verrassende collectie voor het voorjaar samengesteld met een aantal succesvolle artikelen van voorgaande collecties in een nieuw jasje, aangevuld met een aantal nieuwe artikelen. In de hele collectie zijn verschillende, opvallende kleuren gebruikt waardoor de collectie een vrolijke uitstraling heeft. Ik vind vooral de lederen notitieboekjes heel erg leuk en ga daar zeker voor kijken ^^
Lush Valentijn 2012
Get in the mood for love met de nieuwe creaties van Lush speciaal voor Valentijnsdag! Elk product bevat ingrediënten en essentiële oliën van de allerbeste kwaliteit en wordt liefdevol met de hand gemaakt. Dit jaar hebben we weer enkele nieuwe uitvindingen, inclusief een parfum gemaakt voor een heel bijzondere bruiloft. Ook komen een paar favoriete producten weer terug, met een 2012-twist om van je badkamer een romantische plek te maken… Deze producten zijn al online te koop en natuurlijk ook in alle winkels van Lush.

Sweetheart Soap €5,95 – 100g
Love Potion – Massage Bar €10,95
Chou Chou I love you – Toothy Tabs 40 stuks €3,75
A million kisses – lip tint €9,25
The leap frog – Bath Ballistic €4,95
Magic Mushroom – Bubble Bar €4,25
Do knot disturb – gift €29,95
PS I love you – gift €32,50
Lots of love – gift €44,95
Love bug knot wrap 3,95.

China Glaze Electropop
“Where heavy metal meets rocker chic, China Glaze introduces the Spring 2012 collection, ElectroPop. Inspired by all things girly, edgy and fun, the 12 shades of ElectroPop bring out the inner rock star in all. For flash and glam this spring, China Glaze hits the stage in style!”

De collectie bestaat uit de volgende 12 kleuren:
Kinetic Candy – Touch the sky in light blue crème
Electric Beat – Periwinkle nails for a wink worthy performance
Aquadelic – Pool blue for nighttime gigs and daytime fun in the sun
Gaga For Green – Green lacquer for the girl craving the limelight
Sunshine Pop – Shine in the spotlight in bold yellow
Make Some Noise – Rock the mic in tangerine
Wicked Style – Party cocktail tropical punch
Fuchsia Fanatic – Fuchsia pink for the rocker diva in us all
Gothic Lolita – Steal the show on girls night out in seductive purple
Dance Baby – Hit center stage in cotton candy pink
Sweet Hook – Blow a kiss in dreamy lilac
Techno – Glitter confetti polish for a dazzling topcoat finish or all over finger tip bling.

De lakjes zullen los verkrijgbaar zijn, maar ook in 2 verschillende setjes met 6 lakken: de Lights en de Brights. China Glaze nagellak is vrij van DBP, toluene en formaldehyde en kost €6,95 per lak van 14ml. Deze collectie zal binnenkort bij verschillende webwinkels in het assortiment worden opgenomen.

Truly Yours
De maandelijkse cadeau/sampleboxxen lijken als paddestoelen uit de grond te springen. Naast de Glossybox en de Blend Box is er nu ook de Truly Yours box. Truly Yours is een een maandelijkse box vol beautyproducten en een online platform voor de ‘sophisticated beauty junkie’. Wie een abonnement neemt op de truly yours box ontvangt elke maand een mooie box met vijf luxe samples (miniaturen, travel sizes of zelfs full size versies) van de beste, nieuwste of coolste producten van high-­‐end beautybrands.

Er is een keuze uit drie verschillende abonnementen: maandelijks voor € 12,95 per maand, jaarlijks voor € 129,95 per jaar, of drie maanden cadeau voor € 34,95 (allemaal incl. verzendkosten). Abonnees kunnen de full size versies van hun favoriete luxe samples in de truly yours shop kopen en klanten ontvangen truly yours punten voor het nemen van een abonnement, voor het geven van reviews en voor elke aankoop in de webshop. Met die punten kunnen ze sparen voor korting en cadeaus. Op de website kan je ook terecht voor meer informatie over de producten, een blog met nieuws, tips, tricks & tutorials van de experts.

Sliding Dior filmpje
Bovenstaand filmpje wilde ik graag nog even met jullie delen omdat ik een enorme sucker ben voor filmpjes die op een leuke manier in elkaar zijn gezet. Dat in de combinatie met prachtige, luxe cosmetica en je hebt een hit ;-) In het filmpje zie je het nieuwe slide-systeem voor de oogschaduwpalettes van Dior.

Zo, dit waren wel een heleboel nieuwtjes in één keer maar ik wilde ze graag met jullie delen. Wat zijn voor jou nu echt nieuwtjes waar je deze keer blij van werd?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 4 februari 2012 at 22:41

    Ben zo benieuwd naar de Philosophy producten!

  • Avatar van Velaija
    Reply Velaija 27 januari 2012 at 22:52

    Wat een leuke nieuwtjes! Mijn favo’s zijn Ciaté, China Glaze en Truly Yours! En ’t dior filmpje vind ik ook prachtig <3

  • Avatar van Germa
    Reply Germa 27 januari 2012 at 19:27

    Philosophy naar NL is zeker goed nieuws. Ben al jaren nieuwsgierig naar de leuke producten.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 januari 2012 at 09:54

      De producten van Philosophy waren in Nederland al verkrijgbaar, maar alleen bij Skins in Amsterdam. Dadelijk bij meerdere ICI Paris XL’s in Nederland en via hun webshop ^^

  • Avatar van Lovethatmakeup
    Reply Lovethatmakeup 27 januari 2012 at 15:42

    Die Ciate lakjes zijn echt mooi en dat filmpje is echt geniaal!

  • Avatar van Sals
    Reply Sals 27 januari 2012 at 15:17

    Supermooie producten!
    Ik stuur deze post door naar m’n vriend, hoeft hij voorlopig niet te vragen wat ik wil voor m’n verjaardag :D

  • Avatar van Ilda
    Reply Ilda 27 januari 2012 at 14:48

    Wat een boel leuk nieuws! Ik vind de “return to sender” van de Hema en de China Glaze het leukst, daarvan word ik vrolijk!

  • Avatar van ValleyDollEva
    Reply ValleyDollEva 27 januari 2012 at 13:50

    Apff ik wil Inglot in België … en dan nog liefst een webshop die naar België verstuurt ook. Vroeger waren we toch één land, kan dat niet ff doorgetrokken worden naar webshops :p

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 januari 2012 at 14:21

      Misschien eens een mailtje sturen naar Inglot? Wie weet zijn ze al wel bezig met een uitbreiding en kunnen ze je op de hoogte brengen/houden òf kan je ze helpen misschien sneller naar België te gaan komen (zeker als er vaker de vraag komt).

  • Avatar van Sandra3619
    Reply Sandra3619 27 januari 2012 at 13:48

    Heerlijk lezen weer! Superleuk artikel :)

    Ik kreeg laatst al een sample van L’Eau de Chloé en ik ben er nog niet uit of ik hem echt lekker vind.

    Helemaal top dat Philosophy nu ook bij ICI te koop is (straks), hoef ik niet telkens helemaal naar Skins in Amsterdam, yeah!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 januari 2012 at 14:22

      Ik heb ondertussen de geur zelf ook, maar het is niet mijn geur want daar is hij te ‘fris’ voor. Mijn moeder vindt hem wel helemaal geweldig! ^^

  • Avatar van Elly
    Reply Elly 27 januari 2012 at 11:15

    Jaaa die Philosophy producten lijke me zo fantastisch… Ben heel benieuwd! De Chloé parfums spreken me ook altijd erg aan, maar geen idee of het “mijn geurtjes” zijn. Eens snuffelen dus, het klinkt lekker fris :D

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 27 januari 2012 at 09:45

    Leuke nieuwe producten. Zelf heb ik gisteren voor het eerst een bestelling geplaatst in de webshop van inglot. Super gemakkelijk en snel. Ik wist niet precies welke poeder voor mij geschikt was dus heb ik gewoon even naar de winkel in amsterdam gebelt. Ik werd super goed geholpen, ze namen er ook echt de tijd voor. top service dus!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 januari 2012 at 14:23

      Topservice! Ook in de winkel zelf zijn ze echt heel behulpzaam en nemen ze alle tijd voor je, heel fijn :)

  • Avatar van belllezza
    Reply belllezza 27 januari 2012 at 09:42

    Handig zo’n verzamelartikel! Heel leuk om te lezen :)

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 27 januari 2012 at 09:37

    Ik en erg benieuwd naar de LUsh en Philosophy producten, leuke nieuwtjes weer. :)

  • Avatar van Leontine
    Reply Leontine 27 januari 2012 at 09:05

    Wat een mooie producten allemaal. Vooral de China Glaze lights vind ik super.

  • Avatar van Chantal
    Reply Chantal 27 januari 2012 at 08:50

    Och, wat een moois allemaal weer! Alleen de bankrekening/portemonnee zal er iets minder vrolijk van worden…. ;-)

  • Avatar van Maya
    Reply Maya 27 januari 2012 at 06:56

    De elektric pop lakjes zien er heel leuk uit!

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 27 januari 2012 at 00:35

    Oh, die lakjes van Ciaté zien er mooi uit :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.