Beauty Fashion

Newsflash | Pupa Milano, Care for Life, Essence, Maybelline, Worldly Treasury, Bourjois, DUOboots, ANNY, Blend Box & Catrice

8 januari 2012


Mijn mailbox stroomt dagelijks vol met de leukste nieuwtjes op het gebied van beauty, (plus size) fashion en lifestyle. Natuurlijk maak ik hier een selectie in en zo houd ik enkel de leukste en meest interessante items over die ik graag met jullie wil delen. Vandaag zijn het er weer heel wat en er komen dan ook producten voorbij voor lichaam en haar maar ook make-up en dat in verschillende prijsklasses. Kijk mee naar de leukste nieuwtjes op het gebied van ‘beauty in de ruimste zin van het woord’!

Pupa Milano Jeans ’n Roses collectie
“De lente bloeit dit jaar nog uitbundiger dan voorheen: bloemenmotieven gemixt met jeans accenten om een frisse en romantische lentemake-up te creëren. De focus ligt op de ogen – satijnzacht, puur en elegant getekend met een nuance van pastelkleurige oogschaduw. De sprankelende eyeliner maakt de lentelook compleet door een nieuw contrasteffect dat de ogen doet oplichten. Verleidelijke en glanzende kleuren voor op de lippen waarbij het volume geaccentueerd wordt met een kristaleffect. De wangen zijn delicaat gekleurd met een matte, verhelderende kleur. De nagels zien er levendig, sprankelend en glamoreus uit, dus zeer JEANS N’ROSES!”

In de collectie zit een prachtige blush-duo (verkrijgbaar in 2 kleuren à €22,75), 4 kleuren oogschaduw (€14,95 per stuk), 4 kleuren eyeliner (€12,95 per stuk), 3 kleuren wet look lipstick (€14,25 per stuk) en 4 kleuren nagellak (€6,25 per stuk). Ik vind de kleuren echt prachtig voor de lente en vooral de blush spreekt me heel erg aan, kijk wat een prachtig printje erop! ^^ De collectie is vanaf februari 2012 te koop, voor meer informatie en verkooppunten neem je een kijkje op Pupa.nl.

Care for Life
Care For Life zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn of een handicap hebben. Care For Life biedt extra medische zorg en onderwijs aan kinderen die dat vanwege hun ziekte hard nodig hebben. Ze streven naar glimlachende gezichtjes en mooie momenten zodat zieke kinderen zich niet continu patiënt hoeven te voelen. Leer van gisteren, droom van morgen, leef vandaag. Voor meer informatie neem je een kijkje op CareForLife.nl.

Essence get BIG! lashes
“Echte beautyprinsessen streven naar extreem lange, mooie en spectaculaire wimpers! Natuurlijk heb je de ideale mascara nodig om dit te bereiken. Vanaf februari 2012 presenteert essence de nieuwste volumemascara’s met de trend editie “get BIG! lashes”. De ultra-shaping formule en de innovatieve megaborstels verenigen de drie belangrijke effecten voor mooie wimpers. Ultieme lengte? Gegarandeerd! Megavolume? Tot 7 x meer! Effectief? Super!”

In deze collectie zitten 3 verschillende mascara’s. Volumeboost mascara (€2,29): Volume, volume, volume! essence get BIG! volume boost mascara bevat diepzwarte pigmenten waarmee je een dramatische en spectaculaire look creëert. De haartjes van de megaborstel bereiken zelfs de kleinste wimpers, waardoor elke afzonderlijke wimper wordt bedekt met een laagje mascara zonder dat de wimpers aan elkaar plakken of zwaar aanvoelen. De supergemakkelijke applicatie zorgt in een handomdraai voor een adembenemende look. Volumeboost mascara waterproof (€2,49): Romantische films, vreugdetranen, een fikse sporttraining of een sprong in het water – get BIG! volume boost mascara waterproof is een ideale mascara, voor elke gelegenheid! Het zorgt voor perfect opgemaakte wimpers en creëert mega volume – zelfs wanneer je een duik in het zwembad neemt! Een absoluut betrouwbare en vlekkenloze styling partner! Volume and curl mascara (€2,29): Verbluffend volume en ongekend mooi gekrulde wimpers. Dankzij de speciale, gebogen borstel worden de wimpers gekruld van de inplant tot uiteinde – zelfs met slechts één applicatie. Het flexibele borsteltje maakt optimaal contact met je wimpers voor prachtig gekrulde wimpers en exteem volume!

Deze mascaracollectie zal verkrijgbaar zijn bij Kruidvat vanaf februari 2012 en de mascara’s zullen in de lente/zomer worden opgenomen in het standaard assortiment van Essence.

DUOboots enkellaarsjes
DUO heeft nu al weer een aantal schoenen van de nieuwe collectie online, namelijk deze leuke enkellaarsjes. Ook deze schoenen zijn verkrijgbaar in drie wijdtematen.De Mezz bijvoorbeeld, deze is voorzien van een lage hak en stoere riempjes aan de zijkant. De mix van luxueus leer en suéde bij de Montara maken dit een extra bijzondere schoen. De zandkleurige Palatino van ruw suéde is voorzien van koperkleurige dubbele gespen die deze enkellaars nét dat beetje extra geven. Deze laarsjes geven iedere outfit een aparte look! Voor de gehele nieuwe collectie en meer informatie kan je kijken op de website van DUOboots.

Blend Box
Binnenkort zal er een nieuwe sampledoos in Nederland beschikbaar zijn met zo’n zelfde idee als de Glossy Box, maar met toch enkele andere voordelen. Zo richten ze zich op meer high-end merken als Stila, Bobbi Brown, NARS etc. en zal de “extravaganze box” 4/5 “deluxe samples” bevatten voor €10,00 inclusief verzendkosten. Je kan gaan betalen via creditcard of iDeal, maar ook een automatische incasso is mogelijk en mocht je spijt hebben van je abonnement dan is deze maandelijks opzegbaar. Klinkt goed!

Je kan daarnaast bij Blend Box een online profiel invullen en ze geven aan dat de boxxen daarna handpicked zullen worden gevuld met producten aangepast op jouw huid, haar, kleuren etc. Ook zijn ze bezig om de box los te gaan verkopen, willen ze themaboxxen uit gaan brengen (voor mannen, birthday, valentijn etc.) en zal je de fullsize producten in hun webwinkel aan kunnen schaffen voor mooie actieprijzen.

De verwachtingen zijn in ieder geval hoog. Ik ben benieuwd! Om je emailadres achter te laten voor vrijblijvende informatie wanneer de box te verkrijgen zal zijn kan je een kijkje nemen op BlendBox.nl.


Maybelline the falsies volum’ express mascara Flared
Vanaf februari 2012 zal je deze nieuwste Volum’ Express mascara van Maybelline kunnen vinden in het schap naast de andere ’the falsies’ mascara’s. Deze nieuwste versie sluit volledig aan op de huidige trend: de valse wimpers look. Dankzij de exclusieve formule, verrijkt met wimpervullende Pro-keratine vezels en de nieuwe one-of-a-kind spoon flare brush, bereiken de wimpers maximaal volume voor een waanzinnige look! Effect: lift, krult en strekt de wimperhaartjes, voor een over the top valse wimpers volume! Aangezien ik altijd op zoek ben naar een nog fijnere en betere mascara ben ik hier ook weer erg nieuwsgierig naar. De mascara zal €14,99 gaan kosten.

Catrice Nymphelia collectie
“Zacht en vrouwelijk en toch sterk en sensueel – dit is de perfecte omschrijving voor de wereld van de nimfen. Een mysterieuze wereld die zweeft tussen de natuur en mystiek – beeldschone godinnen die de krachten van de natuur belichamen. Deze natuurlijke, moderne en sensuele make-upcollectie is geïnspireerd op de internationale catwalks waar elegante maar ook sterke vrouwen te zien zijn. Nymphelia – mystiek en mythisch.”

De collectie bestaat uit bijzonder vormgegeven nepwimpers (€3,99), 5 kleuren nagellak (€2,49 per stuk), 3 kleuren lip colour cream (€3,79 per stuk), een prachtige baked blush (€4,49), een smokey eyes set (€4,49), 2 kleuren wet & dry oogschaduw (€3,79 per stuk), een eyeliner pen (€2,99) en een lashes to kill mascara in een donkergroen/zwarte kleur (€3,99). De collectie zal in febrauri en maart 2012 bij Kruidvat verkrijgbaar zijn. Voor een sfeerimpressie van deze collectie is er deze leuke video om te bekijken.

Ik ben zelf in ieder geval heel benieuwd naar het donkergroene lakje, de blush en de eyeliner pen. Zo’n mooie donkergroene eyeliner kan bij veel looks erg mooi staan denk ik ^^


Essence my skin cooling eye roll-on
Vanaf eind januari komt Essence met een nieuw product om de My Skin lijn voor de jonge huid uit te breiden. “Een boost van frisheid voor je ogen- koelt en hydrateert. Deze hydrogel is verrijkt met komkommerextracten om zwellingen en tekenen van vermoeidheid tegen te gaan. Masseer de cooling eye roll-on met lichte cirkelvormige bewegingen op de gevoelige huid rond de ogen. Kan ook gebruikt worden over de make-up.” Hier ben ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar, een frisse blik is altijd welkom (zeker in een periode waarin ik slecht/minder slaap). De roller zal bij Kruidvat te koop zijn voor €2,49.


Worldly Treasury valentijnscollectie 2011
Speciaal voor valentijnsdag is de webshop verrijkt met de collectie ‘let love rule’. Stuk voor stuk eyecatchers om zelf mee te schitteren, maar ook super om te geven en zo een geliefde te laten stralen. Deze webshop is echt een schatkist vol natuurlijke materialen, inspirerende symbolen en mooie woorden uit alle windstreken te noemen. De schoonheid van de natuur staat centraal en dat vind je terug in de sieraden: edelstenen, schelpen en hout, verzamelt over de hele wereld, voeren de boventoon wat betreft materiaalgebruik. Ook wereldwijd bekende, inspirerende symbolen en woorden worden met zorg en liefde toegepast. Alle sieraden zijn handgemaakt, natuurlijk & uniek. Van elk item wordt er maar één gemaakt! Voor meer informatie en de complete collectie kan je een kijkje nemen op WorldlyTreasury.nl.

Voor een prijsindicatie: de sieraden op de afbeelding kosten €14,95, €19,95 en €12,95.

ANNY 6-in-1 nagellak
Alhoewel ik best wel graag nagellak draag en graag eens wissel van kleurtjes, ben ik wel iemand die er niet al te lang mee bezig wilt zijn en niet teveel verschillende producten per lakbeurt wilt gebruiken. Daar heeft ANNY nu het perfecte product voor: een 6 in één nagellak. Dit product combineert meerdere eigenschappen in 1 flesje; beschermende basecoat tegen scheuren door een dunne filmlaag, hoogglans topcoat, beschermende high gloss met uv- en siliconenbescherming, nagelverharder, sneldroogformule en ribbeltjesvuller. Dat klinkt geweldig! Ik ga hem bij mijn volgende shoptripje bij Douglas zeker meenemen om hem uit te gaan proberen. Ik ben vooral benieuwd of hij ook het stainen van kleurnagellak tegen zal kunnen houden… Deze lak kost €12,50.

Bourjois Volumizer Mascara Ultra Black
Ook Bourjois komt met een nieuwe mascara, een mascara die je voor 2 verschillende effecten kan gebruiken: 1 voor wimper per wimper volume en 2 voor 11x meer volume zonder klonten. “Dankzij de ultra volume-formule met intens zwarte, minerale pigmenten van hoge zuiverheid, hult de Volumizer Mascara Ultra Black de wimpers in een intens diepe zwarte kleur met tot 11 keer meer volume zonder klontjes! De soepele textuur van de Mascara Volumizer Ultra Black laat zich heel gemakkelijk in net zoveel laagjes aanbrengen als je zelf wenst, zonder overdaad of haperingen, voor prachtige wimpers!” Klinkt goed! Als je de Facebook pagina van Bourjois liked maak je kans op één van deze nieuwe mascara’s. ^^ De mascara kost €14,90. Van 9 t/m 22 januari zijn bij Etos alle producten van Bourjois 1+1 gratis!

Na al deze mooie en leuke nieuwtjes ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jou echt aanspreekt hiervan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 9 januari 2012 at 17:18

    Leuke nieuwtjes weer. :) De Catrice collectie ben ik benieuwd naar, en de sieraden zien er ook erg leuk uit. :)

  • Avatar van Amy
    Reply Amy 9 januari 2012 at 12:06

    Ik hoop écht dat de Blend Box wel naar België verzendt. Ik wil ook nieuwe producten uitproberen! :(

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 8 januari 2012 at 16:09

    Lieve Dees, veel dank voor het promoten van mijn sieradenlabel :) !!!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 9 januari 2012 at 08:42

      Graag gedaan natuurlijk met zulke prachtige sieraden, die verdienen een plekje in de Newsflash! Succes :)

  • Avatar van Germa
    Reply Germa 8 januari 2012 at 15:58

    Wat een leuke newsflash met veel leuke nieuwe producten! De duo blush van PUPA is echt prachtig. De Essence oogroller lijkt mij ook wel wat.

  • Avatar van Maya
    Reply Maya 8 januari 2012 at 15:13

    Die PUPA lijkt mij heel leuk :)

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 8 januari 2012 at 12:20

    wat een leuke blogpost. Ik ben wel benieuwd naar Maybelline en essence;D

  • Avatar van robin
    Reply robin 8 januari 2012 at 12:18

    de blend box lijkt mij leuker dan de glossy!

  • Avatar van Sandra3619
    Reply Sandra3619 8 januari 2012 at 11:49

    Superleuk artikel!

    De mascara’s van Maybelline en Bourjois, wow!

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 8 januari 2012 at 11:18

    Ik ben heel benieuwd naar de cool roller van essence. Die ga ik echt halen. Mooie collectie van PUPA.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Amanda
    Reply Amanda 8 januari 2012 at 10:57

    Die blush van Pupa ziet er echt geweldig uit!

  • Avatar van Brigitta
    Reply Brigitta 8 januari 2012 at 09:50

    Ook ik ben nieuwsgierig naar de Blendbox ;) Verder leuke producten allemaal, kom maar op lente :)

  • Avatar van Julie - La Fille
    Reply Julie - La Fille 8 januari 2012 at 09:48

    Oew, ik ben erg benieuwd naar de roller van Catrice en ook de blend box maakt me nieuwsgierig… Afwachten tot de lente komt!

  • Avatar van Redhotjillypeppers
    Reply Redhotjillypeppers 8 januari 2012 at 09:34

    De Blend Box maakt me wel benieuwd. Mooie merken zo op het eerste zicht !

  • Avatar van ValleyDollEva
    Reply ValleyDollEva 8 januari 2012 at 08:26

    Ik ben het meest benieuwd naar de Catrice collectie, dat is met stip mijn favo budgetmerk !

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 8 januari 2012 at 00:32

    Ik ben ook erg benieuwd naar de Blend Box. De Essence mascara heb ik al thuis en ga ik volop testen de komende week. Die klinkt veelbelovend namelijk!

  • Avatar van Bellachique
    Reply Bellachique 8 januari 2012 at 00:27

    Die Blend box klinkt goed! Normaal spreekt het me niet zo aan omdat ik hoor dat er vaak samples tussen zitten die niet erg interessant zijn, maar de merken die hier tussen zitten zijn wel fijn! Ook leuk dat ze er verschillende doen! Leuk artikel, ik ben benieuwd naar de LE van Catrice, die ziet er echt mooi uit :).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.