Fashion

Plus Size | Online shops uit Nederland

13 januari 2012


Als je als curvy lady echt goed wilt slagen voor een leuke outfit dan ben je vaak toegewezen aan de online shops, zeker als je een ècht grotere maat hebt en er toch fashionable uit wilt zien. Vandaag komen er 4 grote Nederlandse webwinkels voorbij waar je terecht kan voor grote maten kleding. En nee, lang niet alles uit het assortiment is misschien even leuk. Maar als je er even voor gaat zitten dan kom je er echt giantisch leuke items tegen in èlke stijl.

Wehkamp
Bij deze webshop kan ik eigenlijk altijd wel slagen als ik op zoek ben naar een nieuwe broek, leuk shirt of lingerie. Het assortiment wordt heel regelmatig aangevuld en zo heb je er altijd wel wat leuks tussen te vinden. Ze verkopen ondertussen al veel verschillende plus size kleding merken: Great Looks, Beachwave, MAT Fashion, Miss Etam, Promiss, Replace, NYDJ, Paddocks, Studio, Veto, Gets en de pluscollectie van C&A. MAT Fashion is één van de laatste toevoegingen en dat is helemaal super, ze hebben echt gigantisch mooie kleding in leuke kleuren en vormen. Ik hoop zeker dat deze collectie bij Wehkamp verder uitgebreid zal worden. Love it!

Bij Wehkamp.nl kan je naast kleding ook terecht voor schoenen, accessoires, sieraden (nu ook TRIWA horloges trouwens, yay!), lingerie en zelfs make-up. Veel van de plus size kleding gaat t/m maat 56. Je hebt alles meestal binnen een werkdag in huis en je kan betalen via iDeal of acceptgiro. De verzendkosten zijn €4,95.

Neckermann
Ook bij Neckermann weet ik vaak goed te slagen voor kleding, vooral als het gaat om de basics! Ze hebben echt een enorm uitgebreid assortiment en de nieuwste voorjaarscollectie is binnen, dus er is weer genoeg rond te neuzen. Ik vind het leuk dat je bij Neckermann ook kledingadvies per lichaamsbouw/vorm kan vinden en de kleding van hier is echt aangepast aan de vrouwen met rondingen. Ze verkopen trouwens ook laarzen voor bredere kuiten, helemaal top!

Ook bij Neckermann.nl kan je naast kleding terecht voor schoenen, lingerie en sieraden om je outfit helemaal af te maken. De plus size kleding gaat vaak t/m maat 60. Je hebt je bestelling meestal met enkele werkdagen in huis, je betaalt €5,99 verzendkosten en kan er betalen via iDeal, creditcard of acceptgiro.

Ulla Popken
Eerlijk? Als ik aan fashionable plus size kleding denk, dan denk ik vaak niet aan Ulla Popken. Maar met de restyling van hun website en de nieuwste folder zag ik toch echt een paar hele leuke items voorbij komen. En wat helemaal top is: je kan hier echt goed slagen voor leggings en panty’s in grote maten! Ook verkopen ze bij Ulla Popken sinds kort laarzen met een brede schacht. Oehhh ik heb er al een leuke wishlist klaar voor liggen ^^

Bij UllaPopken.nl kan je ook terecht voor leuke accessoires en lingerie, dus je kan je er van top tot teen in het nieuw hullen. De maten gaan t/m 58/60. Je hebt je bestelling met enkele dagen in huis, kan betalen via verschillende manieren en de verzendkosten bedragen €4,95.

Otto
Ook bij Otto heb je een ruime keuze in grote maten kleding in veel verschillende stijlen. Voor de basics slaag ik er altijd goed, maar ze hebben hier vooral erg veel jeansmodellen voor elk figuur en in veel verschillende stijlen dus neem eens een kijkje als je op zoek bent naar een nieuwe spijkerbroek. In de nieuwe voorjaar/zomer catalogus zag ik veel leuke items, maar ik mag pas weer echt shoppen van mijzelf als ik rond een bepaald gewicht zit anders is het ook maar zonde toch? …

Ook bij Otto.nl kan je naast kleding terecht voor schoenen, accessoires, sieraden, leuke dingen voor in je interieur etc. De plus size kleding gaat er t/m 58. Je kan betalen via automatische incasso, acceptgiro, creditcard en iDeal, de verzendkosten bedragen 5,95 en je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis.

Mocht je nou bij bovenstaande shops niet kunnen slagen dan heb ik ook nog een handige shoppagina online staan *klik hier* met veel leuke webwinkels uit het binnen- en buitenland waar je vast en zeker wat leuks tussen kunt vinden.

Bij welke winkels shop jij vaak? Heb je nog leuke tips? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Pauline P
  Reply Pauline P 16 januari 2012 at 22:15

  Ik ben vooral fan van Neckermann, die hebben het meest in mijn smaak. Bij Wehkamp slaag ik vrijwel nooit. En heel af en toe heeft Ulla Popken iets dat ik leuk vind, alleen is dat dan meestal weer duurder dan mijn budget toelaat…

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 14 januari 2012 at 11:27

  Ook ik heb een no-shop periode, omdat ik aan het afvallen ben. ;) Ik koop regelmatig wat bij Wehkamp, en heb er niet besteld, maar kijk nog wel eens bij Ulla Popken in de winkel. Er is daar nooit veel wat ik echt leuk vind, maar als je goed zoekt, zit er best wel eens iets leuks tussen. Otto bestel ik ook nog wel eens, en Bonaparte, ook mooie kleding.
  Ik zie wel eens iets bij Asos voorbij komen, maar heb daar nog nooit iets besteld. Waarom weet ik niet, maar vind het hier makkelijk om iets terug te sturen, en net zoals bij Wehkamp weet ik ongeveer wel welke maat ik moet hebben, en dat weet ik van Asos niet. Was ook benieuwd hoe het daar met terugsturen gaat, dat is eigenlijk de reden waarom het me nog heeft tegengehouden om daar te bestellen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2012 at 09:54

   Als je bij ASOS iets hebt besteld dan kan je het met alle gemak retour zenden, je krijgt dan gewoon je geld terug of kan het ruilen. Gaat best vlot allemaal :)

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 14 januari 2012 at 02:24

  Handige shoppagina! Daar ga ik van de week eens lekker in neuzen.
  Fijn dat je hier aandacht aan besteed!

 • Avatar van l
  Reply l'es is more 13 januari 2012 at 22:09

  wat een leuke post! Goed dat je zo’n post doet.
  xoxo

  http://by-les-and-es.blogspot.com/

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 13 januari 2012 at 18:02

  Ik vind vooral ASOS en Forever21 leuk; daar hebben ze vaak wat hippere kleding dan in de gemiddelde plussize webshop. Of in ieder geval; meer naar mijn smaak en meestal ook niet duur!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2012 at 09:53

   De ASOS Curve lijn vind ik ook erg leuk voor de curvy ladies ^^

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 13 januari 2012 at 17:50

  Ik heb fijn in de sale geshopped bij Bon’aparte :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2012 at 09:52

   Daar hebben ze ook altijd erg mooie kleding en in de sale heel goed betaalbaar ook :)

 • Avatar van Martiniii
  Reply Martiniii 13 januari 2012 at 11:53

  Ik vind het echt zo goed dat ze daar steeds meer aandacht aan gaan besteden en jij ook op je blog: curvy ladies. Ik vind de modellen allemaal prachtig. Het bewijst maar weer eens dat je echt geen size zero hoeft te hebben om er mooi uit te kunnen zien. Met kleding kun je zoveel doen, dat besefte ik me vroeger nooit zo. Maar het is een mooi middel om jezelf goed/mooi te voelen, net als make-up. Echt een handig artikel! Vroeger ‘shopte’ ik met mijn zus eigenlijk alleen maar bij Wehkamp. Leek wel een soort fase :P daarna nooit meer gedaan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2012 at 09:52

   Hier gaat dat ook echt in fases, wat grappig!

 • Avatar van Stephanie86NL
  Reply Stephanie86NL 13 januari 2012 at 11:19

  Ja het zijn goede adresjes inderdaad! Ik zit nu alleen op een no-buy omdat ik ook aan het afvallen ben en het zonde vind om iets maar 3 keer goed te kunnen dragen voor het te wijd word. Maarja 1 voordeel: ik kan over een tijdje wel weer naar de gewone winkels :-D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2012 at 11:26

   Veel succes met je gewichtsverlies! En de voorpret van kleding die je aan wilt en straks weer aan zal kunnen geeft veel steun he ^^

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 13 januari 2012 at 09:36

  Mooie kleding, alleen vind ik de modellen niet echt serieus als plussize eruitzien, dat vind ik dan weer jammer want er zijn echt zoveel mooie plussize vrouwen ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2012 at 10:24

   Hi Brigitta, ik sta daarin helemaal achter je. Met èchte plussize ladies als modellen krijg je toch meer een echt beeld van hoe de kleding zou vallen.

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 13 januari 2012 at 01:03

  Heel handig artikel! Al vind ik kleding via internet bestellen altijd moeilijk. xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 januari 2012 at 10:24

   Daar heb je ook wel een beetje gelijk in, je weet nooit of je echt de goede maat hebt. Gelukkig staan er op veel webshops van die handige maattabellen en is eventueel terugsturen of omruilen ook niet zo lastig :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.