Beauty Fashion

Plus Size Outfit | Spirit of Spring!

31 januari 2012

Vandaag wil ik graag een outfit laten zien die ik voor mijzelf virtueel bij elkaar geshopt heb, om zo te kunnen laten zien dat je met een simpele basis van een goede jeans en een wit t-shirtje er ook als curvy lady heel erg leuk uit kan zien. Het zijn vaak de accessoires en de make-up die het doen daarbij. En daarnaast vind ik de outfit perfect voor de lente, door het vestje wat je makkelijk uit en weer aan kan trekken. Kijk mee waar ik ‘geshopt’ heb.

Een goede jeans is altijd goed en dit model met een licht uitlopende pijp is weer helemaal terug van weggeweest. Ik heb deze jeans trouwens zelf ook en hij zit erg lekker! (H&M+ €39,95). Met een wit shirtje kan je lekker veel combineren en omdat een wit t-shirtje wel heel erg simpel is vond ik dit exemplaar met de kantdetails op de schouders wel heel erg leuk. (Bon’A Parte €27,95). Is de zon even verdwenen en komt er een fris windje opzetten dan is een simpel vestje als deze altijd handig, ik ben zelf fan van zulke vestjes en heb er dan ook in verschillende kleuren in de kast hangen. (Bon’A Parte €34,95).

Ik probeer meestal met een outfit de kleur van de schoenen en de tas op elkaar aan te passen, ik weet niet waarom maar vind dat zelf gewoon leuk (al hoeft het natuurlijk niet altijd matchy matchy te zijn). Deze lederen tas van Pieces (verkrijgbaar bij Asos voor €139,75) en de sneakers met ingebouwde sleehak van Ash (verkrijgbaar bij Asos voor €264,13) vind ik alletwee erg leuk. Zulke sneakers vond ik eerder helemaal niks, maar ik denk in het juiste model en kleur… Ja, deze vind ik heel erg leuk!! En hebben daarbij het voordeel dat ik op een sleehak wel heel makkelijk kan rondlopen. De Swarovski ketting met Hello Kitty hanger komt uit de lente/zomercollectie van 2012 en vind ik een leuk, speels detail wat door de bling bling factor goed de aandacht naar je decolleté zal vestigen. Het vrolijk gekleurde Triwa horloge is te koop bij Wehkamp.

Met een mooie, frisse kleur op je wangen, een highlighter en een mooie lipstick maak je elke make-up look weer anders. In dit ‘Beautiful Life’ palette van NARS vind je een blush, een highlighter èn 4 kleuren lipstick. So pretty! Hij is bij Asos te koop voor €54,50 (Edit: ik hoorde dat ASOS geen NARS verstuurt naar Nederland.. Je kan wel op de officiële NARS site terecht!). En om niet teveel in hetzelfde kleurenschema te blijven zitten vind ik een afstekende nagellakkleur wel leuk als accent, zoals deze ‘Mermaids Dream’ van Deborah Lippmann (€19,95 verkoopinformatie via Beautymusthaves).

Als ik de hele outfit bij elkaar zie dan krijg ik weer een zetje in de rug voor mijn afvalrace. Ik heb namelijk met mijzelf een bepaald tussendoel afgesproken waarbij ik weer wat mag gaan shoppen en bovenstaande outfit vind ik wel heel erg leuk! Ook krijg ik er een lekker zomers gevoel van ^^

Zou dit een outfit zijn wat jij aan zou trekken?

Liefs,
Desirée

P.S. Ben je op zoek naar meer leuke plus size kledingshops dan die in dit artikel vermeld staan, neem dan zeker een kijkje op de shops-pagina!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 6 februari 2012 at 22:53

  Leuk basic outfitje, maar net iets te simpel voor mij.
  Ik vind die tas trouwens wel heel erg mooi, en dat horloge vind ik ook supergaaf!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 31 januari 2012 at 19:09

  Wauw, wat een leuke outfit, je hebt een erg leuke smaak!
  Ik ga je blog gelijk volgen!

  Neem je ook een kijkje op mijn blog?

  Liefs

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 31 januari 2012 at 11:43

  de schoenen zijn niet zo mijn smaak en de broek zou me niet staan, maar verder vind ik het echt een hele leuke outfit :)

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 31 januari 2012 at 10:41

  Leuke spulletjes bij elkaar gezocht joh! Ben zelf niet de slankste, en klopt wel wat je zegt wat betreft make up en accesoires. Daar kan je een outfit toch leuk mee oppimpen ook al is het vrij basic :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2012 at 15:38

   Ik ben zelf heel erg van de basic outftit, dit omdat er bij de echte plussize maten bijna altijd afgrijselijke printjes etc te vinden zijn. Dan liever basic en afmaken met accessoires ;-)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 31 januari 2012 at 10:37

  Aah die tas en Swarovski ketting zijn gaaf zeg!

 • Avatar van l
  Reply l'es is more 31 januari 2012 at 10:27

  toffe sneakers!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 31 januari 2012 at 10:23

  Wauw wat een prachtig lakje zeg!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 31 januari 2012 at 08:42

  Die sneakers zijn echt geweldig! Love it :)

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 31 januari 2012 at 08:21

  Ja, dit is echt mijn stijl, behalve dan de schoenen. Die tas vind ik prachtig!

  • Avatar van Amber
   Reply Amber 31 januari 2012 at 08:22

   Overigens; volgens mij zendt ASOS NARS niet naar Nederland. Je kunt wel terecht op de site van NARS.

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 31 januari 2012 at 09:47

    Ahwww echt? Dat is zonde zeg, zeker omdat het zo lekker meeneemt als je toch al aan het shoppen bent bij ASOS. Maar wel tof dat je dan op de officiële site kan shoppen in ieder geval :)

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 31 januari 2012 at 08:19

  Ik vind het een hele mooie combi, en wat een aparte schoenen (laarsjes), mooi!, en ook die tas erbij ;)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 31 januari 2012 at 07:55

  Leuke set!. Ik gebruik inderdaad ook veel vesten, makkelijk als het wat warmer wordt om wat uit te doen. Succes nog verder met afvallen, ik mag ook van mezelf pas over een tijdje wat kopen, als er nog wat kilo’s af zijn. ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2012 at 15:37

   Dan stuur ik je bij deze wat virtuele steun toe :)

 • Avatar van belllezza
  Reply belllezza 31 januari 2012 at 04:28

  Dat vestje is inderdaad heel leuk. Ook de tas vind ik heel mooi!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 31 januari 2012 at 01:18

  Wauzers! Die sneakers zijn echt ge-wel-dig! Wel duur, maar heel gaaf. Ik hou heel erg van deze kleuren. Leuk bij elkaar (virtueel) geshopt.

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 31 januari 2012 at 00:40

  Wat leuke dingen, het vestje vind ik erg leuk, de kleur is zo vrolijk :). Het kettinkje is supercute en die nagellak is zo mooi! Heel veel succes met je tussendoel, het lijkt me niet makkelijk, heel knap van je iig!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 31 januari 2012 at 00:37

  Wauw wat een leuke outfit. Curvy ladies kunnen er inderdaad erg leuk uit zien. De kleur van het vestje is geweldig. Die kleur wordt het helemaal deze lente. I like!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 februari 2012 at 15:37

   Ja he? Echt zo’n lekkere frisse en vrolijke kleur!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 31 januari 2012 at 00:28

  Het horloge en vestje vind ik leuk.
  Liefs, xxx

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.