Beauty Eten & drinken Huis & interieur Media

Secret Twitter Santa 2011

6 januari 2012


Net zoals in 2010 heb ik ook in 2011 meegedaan met Secret Twitter Santa. Als je mij volgt op Twitter dan heb je de hashtag #STS2011 vast en zeker wel voorbij zien komen in december. Op 24 december was het dan zover en mochten de pakjes open gemaakt worden. Wacht even. Pakjes? Van wie dan? Nou, laat ik dan maar eens eerst beginnen uit te leggen wat STS precies is..


Het gaat erom dat je je op tijd opgeeft en dat je je aan enkele spelregels houdt met het lootjes trekken, pakjes opsturen etc. Je stuurt voor minimaal €15,00 (hou het leuk!) aan nieuwe producten op en het is natuurlijk het leukst als je hierbij rekening houdt met de wensen van je lootje, die haar wensen heeft doorgegeven via Elfster waar je wishlists etc. kan maken. Het is de bedoeling dat je echt je best doet en er een leuk pakket van maakt zodat het echt als kerstpakket aanvoelt voor de ontvanger. Het is compleet anoniem (en elkaar tussendoor geheime vraagjes stellen maakt het dan ook kinderlijk spannend), maar in het pakje zelf moet je op een kaartje o.i.d. jezelf kenbaar maken. Al het werk wat hierin gestoken is om alles in goede banen te leiden is gedaan door Rockslam, bedankt voor weer een tof jaar STS!

Zo kreeg ik dit jaar mijn pakje al best wel op tijd en heb ik het met moeite onder de boom laten staan tot 24 december. Ik weet zeker dat ik het pakket af en toe naar me hoorde roepen dat ik hem open moest maken ;-) Maar ik heb me in kunnen houden tot ik ’s middags thuis was en het moment was aangebroken. Met Twitter aan en de camera in de aanslag maakte ik mijn pakje open. Ik had echt geen enkel idee wie mijn Secret Santa was!


Ik had op mijn wishlist met opzet alleen maar steekwoorden opgegeven zoals enkele kleuren, merken, hobbies etc. zodat mijn Santa mij echt kon gaan verrassen en ik geen idee had wat ik kon gaan verwachten. En wat ben ik verwend met een enorm leuk pakketje zeg! Ik kreeg:

– Beautilicious pamper pack met creamy vanilla cheesecake shower cream & strawberry shake milk bath
– Dr. Oetker strooifeest cupcake versierseltjes van Prinses Lillifee (cute!)
– Ik Kook: Cakejes kookboekje
– bloemvormige koekjes/fondant vormpjes
– Bolsius geurkaarsen in kaneel & kruiden (ik ♥ van geurkaarsen en de geur)
– een zeepje en samples van The Body Shop en Garnier.

Daarbij zat een big ass cute kerstkaart met daarop een leuke tekst en de naam… Lydie van 120coloursofbeauty.nl was mijn Santa. Ik had echt geen idee! Bij deze wil ik Lydie dan ook heel erg bedanken voor het geweldige cadeau! ^^ Ik had zelf Lara van BlogginBeauties.nl als lootje, wat ik haar had toegestuurd zal ik als linkje toevoegen aan dit artikel zodra hier de foto’s etc. van online staan.

Ik ga in ieder geval weer uit kijken naar het STS 2012 want dan ga ik zeker weer meedoen!

Had jij al van dit leuke project gehoord?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 11 januari 2012 at 23:09

  Leuke spulletjes :) Ik zat er aan te denken om komend jaar ook mee te doen….. Heb lekker meegelezen toen iedereen zat uit te pakken ;)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 8 januari 2012 at 20:36

  Dat cakejes boek lijkt me echt leuk! Ik hou wel van bakken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 januari 2012 at 08:42

   Zal ik anders eens wat receptjes met resultaat ervan delen op de site? :)

   • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 9 januari 2012 at 18:06

    Nou, dat lijkt me echt awesome! :D
    Kan ik weer wat lekkers bakken! :D

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 januari 2012 at 14:51

  Wat leuk zeg! Dat kende ik nog helemaal niet!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 6 januari 2012 at 20:45

  Wat een leuke dingen allemaal. Heel erg leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 6 januari 2012 at 19:24

  Wauw, wat een superleuk pakketje! Ik denk dat Paul ook wel blij is met je cadeautjes nu je al die lekkere cakejes kan gaan bakken, yumm! ^_^ Ik denk dat ik volgend jaar ook mee ga doen (: Al het plezier dat je alleen al hebt aan inkopen doen, inpakken en later weer uitpakken. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2012 at 19:41

   Haha, ja Paul en visite gaat weer happy zijn met lekkere homemade cakejes ^^

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 6 januari 2012 at 16:58

  hele leuke cadeautjes heb je gekregen :)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 6 januari 2012 at 16:03

  Wat ontzettend leuk! Je hebt zulke grappige spullen gekregen!
  Ik heb dit jaar ook via een FB groep een swap gedaan met de kerst en nu zijn we van plan om ’t ieder seizoen te doen (Secret Seasonal Santa haha) dus ben nu een pakje aan ’t maken voor iemand in Canada die ‘m 1 maart open mag maken. En ik ben nu al helemaal nieuwsgierig naar ’t pakje wat ik ga krijgen en waar hij vandaan gaat komen <3
  Ben de swap op Twitter helemaal misgelopen, ga ik denk ik ook maar 's aan mee doen! ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2012 at 19:41

   Oh! Dat klinkt wel heeeel erg leuk zeg! :D

   • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 6 januari 2012 at 19:48

    Is echt super leuk inderdaad ;) Ik zal ’t filmpje ’s DMen via twitter van m’n unwrapping van ’t eerste cadeau voor de kerst :D xx

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 6 januari 2012 at 13:58

  Wij hebben dit jaar met vriendinnen ook zo’n Secret Santa Swap gehouden, heel erg leuk! Leuke cadeautjes heb je gekregen!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 6 januari 2012 at 13:52

  Wat een leuke en lekkere cadeautjes ook! Yummie! :)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 6 januari 2012 at 13:26

  Wat leuk! Ik heb wel eens meegedaan met een Secret Santa project via eenforum. Maar dat vond ik uiteindelijk niet zo’n succes. Ik zou niet zo gauw weer mee doen met zo’n secret santa. Jij hebt wel leuke cadeautjes gekregen moet ik zeggen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2012 at 19:41

   Ahhh jammer dat dat niet zo’n succes was.. Dit wordt gelukkig wel goed geregeld :)

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 6 januari 2012 at 11:17

  Wat een super leuk idee zeg! Helaas duurt het nog lang voordat de volgende editie komt, maar dan doe ik ook mee!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 6 januari 2012 at 11:09

  Leuke cadeautjes ! Volgend jaar doe ik ook mee !

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 6 januari 2012 at 11:01

  Leuk was het hè! Je hebt echt een supergaaf pakketje gekregen. Volgend jaar doen we zeker weer mee!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 6 januari 2012 at 10:55

  Wat een super pakketje! Vooral dat pamper pack ziet er echt goed uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2012 at 19:40

   Het zijn echt superzoete producten met cute verpakking!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 6 januari 2012 at 10:50

  Wat een geweldige cadeautjes heb je gekregen! Ik twijfelde zo of ik mee zou doen met Secret Santa, maar volgend jaar ga ik het zeker doen!

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 6 januari 2012 at 10:39

  Wat een leuk idee, dat twitter santa. Ik kende het nog niet, maar leuk pakketje heb je gehad :D

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 6 januari 2012 at 09:48

  Zo’n leuk project! Als het volgend jaar weer is ga ik denk ik meedoen.

  Je hebt erg leuke dingen gekregen trouwens. Lydie is een goede Santa geweest ;)

 • Avatar van britt
  Reply britt 6 januari 2012 at 09:09

  Heel leuk! Ik heb zelf meegedaan dit jaar aan twitkerst, was ook erg leuk. Jammer dat een man mij had want die kon niet echt iets met mijn wensen volgens mij. Ik had er zelf ook helemaal een leuk pakketje van gemaakt ja. Misschien dat ik volgend jaar wel aan deze opzet mee doe als dat kan!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2012 at 19:40

   Iedereen kan zich opgeven, dus zeker doen deze kerst!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 6 januari 2012 at 08:31

  Echt superleuk! Ik heb hier nog nooit aan meegedaan en zou het ook niet zo snel doen denk ik, ik vind het best veel werk namelijk en december is toch al zo druk

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 6 januari 2012 at 08:09

  Wat leuk, en ze heeft goed geshopt hoor!

 • Avatar van Lydie
  Reply Lydie 6 januari 2012 at 07:23

  Hihi, die kerstkaart vond ik ook zo cute! <3 Gelukkig ben je er blij mee :D Vond het wel lastig hoor, die steekwoorden ;) haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2012 at 08:57

   En toch heb je er een perfect pakje uit weten te halen ^^

   • Avatar van Lydie
    Reply Lydie 6 januari 2012 at 09:11

    Hihi, lief van je :D

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 6 januari 2012 at 01:55

  Wow wat leuk zeg en je hebt echt superfijne cadeautjes gekregen. ^_^

 • Avatar van Joni
  Reply Joni 6 januari 2012 at 00:13

  Ik heb dat cakejes-boek ook, die is erg leuk! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 januari 2012 at 19:39

   Er staan echt heel erg veel lekkere recepten in ^^

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.