Beauty Eten & drinken Huis & interieur Media

Secret Twitter Santa 2011

6 januari 2012

Secret Twitter Santa 2011
Net zoals in 2010 heb ik ook in 2011 meegedaan met Secret Twitter Santa. Als je mij volgt op Twitter dan heb je de hashtag #STS2011 vast en zeker wel voorbij zien komen in december. Op 24 december was het dan zover en mochten de pakjes open gemaakt worden. Wacht even. Pakjes? Van wie dan? Nou, laat ik dan maar eens eerst beginnen uit te leggen wat STS precies is..
Secret Twitter Santa 2011

Secret Twitter Santa 2011

Secret Twitter Santa 2011
Het gaat erom dat je je op tijd opgeeft en dat je je aan enkele spelregels houdt met het lootjes trekken, pakjes opsturen etc. Je stuurt voor minimaal €15,00 (hou het leuk!) aan nieuwe producten op en het is natuurlijk het leukst als je hierbij rekening houdt met de wensen van je lootje, die haar wensen heeft doorgegeven via Elfster waar je wishlists etc. kan maken. Het is de bedoeling dat je echt je best doet en er een leuk pakket van maakt zodat het echt als kerstpakket aanvoelt voor de ontvanger. Het is compleet anoniem (en elkaar tussendoor geheime vraagjes stellen maakt het dan ook kinderlijk spannend), maar in het pakje zelf moet je op een kaartje o.i.d. jezelf kenbaar maken. Al het werk wat hierin gestoken is om alles in goede banen te leiden is gedaan door Rockslam, bedankt voor weer een tof jaar STS!

Zo kreeg ik dit jaar mijn pakje al best wel op tijd en heb ik het met moeite onder de boom laten staan tot 24 december. Ik weet zeker dat ik het pakket af en toe naar me hoorde roepen dat ik hem open moest maken ;-) Maar ik heb me in kunnen houden tot ik ’s middags thuis was en het moment was aangebroken. Met Twitter aan en de camera in de aanslag maakte ik mijn pakje open. Ik had echt geen enkel idee wie mijn Secret Santa was!
Secret Twitter Santa 2011

Secret Twitter Santa 2011

Secret Twitter Santa 2011

Secret Twitter Santa 2011
Ik had op mijn wishlist met opzet alleen maar steekwoorden opgegeven zoals enkele kleuren, merken, hobbies etc. zodat mijn Santa mij echt kon gaan verrassen en ik geen idee had wat ik kon gaan verwachten. En wat ben ik verwend met een enorm leuk pakketje zeg! Ik kreeg:

– Beautilicious pamper pack met creamy vanilla cheesecake shower cream & strawberry shake milk bath
– Dr. Oetker strooifeest cupcake versierseltjes van Prinses Lillifee (cute!)
– Ik Kook: Cakejes kookboekje
– bloemvormige koekjes/fondant vormpjes
– Bolsius geurkaarsen in kaneel & kruiden (ik ♥ van geurkaarsen en de geur)
– een zeepje en samples van The Body Shop en Garnier.

Daarbij zat een big ass cute kerstkaart met daarop een leuke tekst en de naam… Lydie van 120coloursofbeauty.nl was mijn Santa. Ik had echt geen idee! Bij deze wil ik Lydie dan ook heel erg bedanken voor het geweldige cadeau! ^^ Ik had zelf Lara van BlogginBeauties.nl als lootje, wat ik haar had toegestuurd zal ik als linkje toevoegen aan dit artikel zodra hier de foto’s etc. van online staan.

Ik ga in ieder geval weer uit kijken naar het STS 2012 want dan ga ik zeker weer meedoen!

Had jij al van dit leuke project gehoord?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 11 januari 2012 at 23:09

  Leuke spulletjes :) Ik zat er aan te denken om komend jaar ook mee te doen….. Heb lekker meegelezen toen iedereen zat uit te pakken ;)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 8 januari 2012 at 20:36

  Dat cakejes boek lijkt me echt leuk! Ik hou wel van bakken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 januari 2012 at 08:42

   Zal ik anders eens wat receptjes met resultaat ervan delen op de site? :)

   • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 9 januari 2012 at 18:06

    Nou, dat lijkt me echt awesome! :D
    Kan ik weer wat lekkers bakken! :D

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 januari 2012 at 14:51

  Wat leuk zeg! Dat kende ik nog helemaal niet!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Eten & drinken, Huis & interieur, Media
kariteboter3 - Karité boter / shea butter
Karité boter / shea butter

Ik vind het leuk om bepaalde ingrediënten helemaal uit te pluizen en maak daar regelmatig een artikel over, zoals vaker...

Sluiten