Beauty

Teeez | Boudoir Secrets

19 januari 2012


“Ontdek de geheime beauty rituelen die in dit Franse elegante vertrek plaatsvonden, rituelen die jou tot een hedendaagse diva vol met glamour maken.” Zo begint de persinformatie van deze nieuwste collectie van Teeez met de mooie naam Boudoir Secrets, die is geïnspireerd op Marie Antoinette, de koningin van Frankrijk in de 18e eeuw. Ik heb een aantal producten uit deze collectie en wil die graag aan jullie laten zien mèt daarbij alle informatie, foto’s, swatches en mijn favorieten.


Couture Nail Lacquer 8,5ml €4,90
De Couture Nail Lacquers bestaan uit 8 krachtige pasteltinten, van een verzorgde naturel tint tot een uitdagende catwalk look. Met de vernieuwende formule creëer je een gel nagel effect door een dikke, maar gladde laag die op de nagels achterblijft. Uniek is de Icy 02; een semi transparante lacquer met ultra fijne parel deeltjes die het nageloppervlak glad maken. De Couture Nail Lacquers zijn snel drogend en blijven tot 5 dagen perfect zitten. Alle Couture Nail Lacquers zijn Big 3 Free. Er zijn in totaal 8 kleuren verkrijgbaar.

Op de foto’s zie je outta control 07 (paars creamy), smooth 08 (roze creamy) en icy 02 (wit milky met microglitter). De paarse en roze lak dekken in 2 lagen volledig en geven een mooie hoogglans, zodra je de milky nagellak erover aanbrengt wordt de kleur van de nagellak eronder iets lichter en krijgt het her en der op het nagelbed een leuke glinstering mee. De lakjes hebben een plat kwastje en lakken hierdoor erg prettig en ze drogen redelijk vlot. Wat ik dan wel jammer vind is dat het leuke printje op de dop een sticker is en niet een beprinte dop. Ok, het is maar een detail…


French Kiss Lip Gelée €5,99
Geef je lippen een sensuele glans met de French Kiss Lip Gelée. De 10 verleidelijke kleuren, met of zonder parel pigmenten, geven je lippen direct een sexy uitstraling. De jelly textuur creëert een verleidelijk wet look effect. De French Kiss Lip Gelée bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die je lippen verzorgen en onweerstaanbaar zacht maken.

Op mijn hand zie je van links naar rechts coral shine 04 (creamy lichte perzikkleur), très pink 05 (zachtroze met koele microglitter) en lovely rouge 10 (creamy warmrood). De glossjes hebben een neutrale geur en smaak, brengen met de sponsapplicator fijn aan en geven een mooie, subtiele kleur mee aan je lippen. Ik vind het echt heel erg fijne lipglossjes en heb er tegenwoordig altijd wel eentje in mijn tas zitten. Ze maken mijn lippen zacht, geven een mooie gel-glans en blijven nog best redelijk zitten. Echt een aanrader wat mij betreft! Er zijn in totaal 10 kleuren verkrijgbaar.

Boudoir Mascara €6,79
Verleiden doe je met je ogen! De Boudoir Mascara’s van TEEEZ Trendy Cosmetics geven de ultieme verleidelijke blik. Met Full & Flirty, Ssshocking Length en Never Ending…Waterproof creëer je vrouwelijke wimpers met volume, lengte of een long lasting waterproof effect. De nieuwe fiber borstel van de Full & Flirty Mascara versterkt de originele formule voor een extreem volume effect. De mascara’s zijn in 6 kleuren verkrijgbaar.


Bold Eyeliner Pencil €4,79
Creëer een verleidelijke blik met de 12 rijke kleuren van de Bold Eyeliner Pencil. De waterproof formule zorgt ervoor dat de kleur de hele dag blijft zitten, zonder uitlopen of strepen. Gemakkelijk aan te brengen en comfortabel te dragen door de creamy textuur. Draag 1 kleur, of combineer verschillende kleuren voor de ultieme, long lasting catwalk look.

Op mijn hand zie je van links naar rechts gutsy 05 (glanzende goudkleur), free 06 (mosgroen) en cool 14 (donkerblauw). Dit zijn ook zeker weer aanraders! De potloodjes zijn lekker creamy, brengen gemakkelijk aan, laten zich goed vervagen als basis onder een ooglook en eenmaal ingedroogd blijven ze echt op hun plek zitten. Ze zijn er in 12 kleuren, zijn waterproof, hebben een goede pigmentatie, bevatten geen parfum en zijn hypo-allergeen. Ik krijg er geen last van bij mijn ogen en ga zeker meer kleurtjes aanschaffen, zo enthousiast ben ik over deze eyeliners!

Teeez Cosmetics is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, kapperszaken en trendy kledingzaken. Voor verkoopadressen en meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van Teeez Cosmetics: Teez.eu. Fijn om te weten: de producten van Teeez zijn niet op dieren getest.

Heb jij al wat van deze collectie in jouw bezit? Of welke items spreken jou het meeste aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van gitta
  Reply gitta 1 februari 2012 at 15:46

  Ik vind de lijn van Teeez echt prachtig en heb al diverse artikelen gekocht :) Ik ben gek op de glitter oogschaduw (duo) maar helaas heeft mijn lieve vriend deze laten vallen en is hij kapot. Ik snel naar de winkel (op zijn kosten natuurlijk) is mijn mooie duo niet meer te koop. Ik heb toen 3 kleuren van de loose powder oogschaduw gekocht maar kan er niet mee werken helaas. Als ik het kwastje voorzichtig uit het potje haal ligt je badkamer al bezaaid en als ik het dan op mijn ogen smeer zit mijn hele gezicht onder i.p.v. alleen op mijn ogen!! Heeft iemand mss een tip voor mij hoe ik deze als beste kan gebruiken???

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 21 januari 2012 at 17:27

  Lijkt me zo’n leuk merk Teeez, die oogpotloden zien er prachtig uit!

 • Avatar van Favorietje
  Reply Favorietje 19 januari 2012 at 22:09

  Ik heb alleen ervaring met de lipgloss (ik heb Lovely Rouge lipgloss van Teeez) en de Eyeliner pencil in de kleuren zwart en paars. De lipgloss is inderdaad geweldig, geen nare synthetische bijsmaak en prachtig van kleur. Blijft redelijk lang op de lippen aanwezig. De eyeliner pencils zijn helemaal top: geen jeukende ogen (had ik bij duurdere merken nogal eens last van), prettige creme structuur en last but not least: blijft de hele dag geweldig zitten zonder uit te lopen.
  Een fantastisch product en als je de prijs meerekent in de beoordeling, dan zijn het TOP Producten!

 • Avatar van LindaB
  Reply LindaB 19 januari 2012 at 20:43

  Wat een mooie producten toch, alleen die verpakkingen al! En de swatches zien er ook veelbelovend uit, zelf heb ik een eyelinerpen en die zijn zeer prettig in het gebruik.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 19 januari 2012 at 19:53

  Mooie verpakkingen!

 • Avatar van Steffie/miss073
  Reply Steffie/miss073 19 januari 2012 at 17:07

  Ik ben verliefd op de oogpotloodjes, maar ik kan het merk nergens vinden :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 19:00

   Hi Steffie, in het artikel staat een linkje naar de verkoopadressen van Teeez. Ik hoop dat er een winkel in de buurt van jou is die het verkoopt :)

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 19 januari 2012 at 16:36

  Prachtige producten!! Ik vind de paarse nagellak en de potloodjes het mooist!

 • Avatar van Beautyandso
  Reply Beautyandso 19 januari 2012 at 14:48

  Ik heb ook een aantal van deze producten gerevieuwd en ik vind de kwaliteit verassend goed en ook nog eens goed betaalbaar! Deze producten zien er zo leuk uit, staat erg leuk in de stash! :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 januari 2012 at 14:25

  Ik vind de lakje heel mooi.
  Liefs,xxx

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 19 januari 2012 at 12:36

  Wat zien die producten er leuk uit! En zeker ook belangrijk; ik vind de kleuren hartstikke mooi. Ik heb helaas nog niets van Teez, maar ik ga meteen even kijken op hun site, waar ik het kan kopen. Bedankt voor de goede tip!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 januari 2012 at 11:47

  ik vind het echt een geslaagde collectie :D

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 19 januari 2012 at 11:25

  ik heb niks van de collectie maar de roze nagellak vind ik wel er mooi

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 19 januari 2012 at 11:05

  Ik vind het roze nagellakje erg leuk, net als de oogpotloden!

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 19 januari 2012 at 09:59

  Erg mooie producten!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 19 januari 2012 at 09:46

  Waauwie wat een mooie producten zeg!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 19 januari 2012 at 09:34

  Ik wil die potloodjes <3 Lijken me zo fijn!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 19 januari 2012 at 09:27

  Wat een prachtige producten. Ik blijf ze erg mooi vinden om naar te kijken. Er is inmiddels een pakketje naar mij onderweg met deze producten, dus ik ben heel erg benieuwd.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 januari 2012 at 09:34

   Ah, cool! Ik ben benieuwd wat jij van de producten gaat vinden ^^

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 19 januari 2012 at 09:05

  Ik vind dit zo’n leuke collectie en de producten zijn echt van top kwaliteit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 januari 2012 at 09:33

   Ja inderdaad! Teeez heeft me weer niet teleurgesteld :)

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 19 januari 2012 at 08:47

  Mooie producten

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 19 januari 2012 at 07:58

  De producten blijven mooi om naar te kijken!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 19 januari 2012 at 07:44

  De verpakkingen zien er té cute uit !

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 19 januari 2012 at 07:35

  Ik vind vooral de verpakking heel mooi, de “sticker” dan wel te verstaan, dat is dan weer jammer inderdaad dat het een sticker is want die vervaagt heel snel :( De kwaliteit van de producten kan ik niks over zeggen want heb er nog niets van, is het te vergelijken met b.v. Catrice?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 januari 2012 at 09:33

   Ik vind veel van de producten zeker van betere kwaliteit dan de producten van Catrice…

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 19 januari 2012 at 06:43

  Ziet er érg goed uit!

 • Avatar van redhotjillypeppers
  Reply redhotjillypeppers 19 januari 2012 at 06:09

  De kleuren van de lip gelée spreken me wel aan !

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 19 januari 2012 at 05:18

  Wat een mooie producten, vooral die lakjes zijn mooi :D

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 19 januari 2012 at 01:10

  Oeh vooral de lipglosses spreken mij aan, ik denk dat ik daar zeker een of twee van ga kopen. Erg mooi! xx

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 19 januari 2012 at 00:15

  De eyeliners klinken goed, ze zien er ook heel mooi uit :). Ik ben het merk nog niet tegengekomen hier in Belgie, is het echt een winkel op zich of hebben ze displays staan in winkels?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 januari 2012 at 09:32

   Ze staan hier in display’s in andere winkels/drogisterijen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.