Beauty

Unboxing de Glossybox valentijnseditie!

21 januari 2012


Niet lang geleden werd er aan mij gevraagd of ik ambassadeur wilde worden van de Glossybox en na er even goed over nagedacht te hebben, heb ik besloten om dit te gaan doen. Zo krijg ik de Glossybox elke maand eerder toegestuurd en kan ik jullie nu al de inhoud laten zien! Ben jij een last-minute beslisser en zou je deze speciale Valentijnseditie alsnog willen bestellen? Glossybox heeft voldoende extra boxen ter beschikking zodat je deze speciale editie alsnog in huis kan halen. Benieuwd naar de inhoud?

Ahhhhhh! Dat ziet er toch weer helemaal top uit?! Een knalroze en mooi gevulde box met daarin weer een aantal mooie producten en een leuk begeleidend briefje:

Beste beauty liefhebber,

Na alle drukke feestdagen van vorige maand is het nu weer tijd voor het leukste maandelijkse beautycadeau, de Glossybox!

Aangezien het bijna 14 februari is, heeft deze Glossybox het thema valentijn meegekregen. Een romantisch avondje uit, lekker eten met je vriend of toch stappen met vriendinnen; Glossybox heeft weer van alles in petto om je er op Valentijnsdag stralend uit te laten zien. Het extra valentijnscadeautje komt hopelijk goed van pas voor die kleine touch up halverwege de avond en kan zo mee in je tas.

We hopen dat 2012 een stralend jaar mag worden voor jou.

Liefs,
het Glossybox team.”

De traditioneel in poederroze met zwart uitgevoerde Glossybox komt deze maand in shocking pink bij je binnen. Deze maand hebben topmerken als Maria Galland, Redken, Dr R.A. Eckstein, L’Occitane, Golden Rose en Babor zich gecommitteerd om aan de Nederlandse versie deel te nemen. Zoals eerder is voorgekomen zit er een product in wat gewisseld wordt en verschilt per doos, dit zijn in deze valentijnseditie de Golden Rose en Babor producten. Ik heb het Golden Rose product in mijn box ontvangen.

Laten we gaan kijken naar de producten die er deze maand in zitten, ik weet dat jullie er allemaal op zitten te wachten ;-)

Redken quick dry 18 spray 75ml
Deze finishing spray houdt elk kapsel langer en natuurlijk in model. Deze veelzijdige finishing spray droogt snel, zorgt voor een langdurige hold en laat een natuurlijke glans achter. Een fullsize verpakking met 400ml kost normaal €20,50.

Deze haarspray heb ik gelijk uitgeprobeerd en is inderdaad echt heel erg snel droog, wowie! Daarnaast heeft het product ook zo’n bepaalde, lekkere, kappersgeur (nadat de bekende haarspray geur weggetrokken is) en houdt het mijn haar mooi in model.

L’Occitane cherry blossom shower gel 75ml
De speciale 2-in1 formule reinigt en verzacht de huid zonder haar uit te drogen. Laat de huid heerlijk geuren met het frisse, zoete parfum van kersenbloesem. Een fullsize verpakking met 250ml kost normaal €13,00.

Mmmmm deze douchegel ruikt echt goddelijk lekker! L’Occitane is sowieso een heel fijn merk :)


Dr R.A. Eckstein carotin feughtigkeits crème 50ml
Deze crème verzorgt het vochtgehalte van de huid. Aanbevolen voor de normale tot droge huid. Droogheid van de huid wordt veroorzaakt door twee tekortkomingen, die verband houden met elkaar: een tekort aan huidtalg en vocht. Deze crème vult deze tekorten aan. Dit is de fullsize verpakking die normaal €22,40 kost.

Hmmm de crème heeft een wat vreemde kleuren friszure geur en spreekt me zo op het eerste gezicht niet heel erg aan. Toch zou hij volgens de verpakking echt geschikt moeten zijn voor mijn huid, dus deze ga ik zeker eens goed uitproberen. Ik ben benieuwd!

Maria Galland masque souple 2 20ml
Iedere vrouw die vindt dat haar huid er fris en stralend uit moet zien in korte tijd kan dit reinigende masker nemen. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. De huid krijgt meteen een frisse uitstraling en een egale tint. Een fullsize verpakking met 50ml kost normaal €44,00.

Dit is nu precies zo’n merk waar ik wel eens van heb gehoord, maar nooit aan denk als ik een product ga kopen of ergens naar op zoek ben. Ik ben benieuwd naar het masker: zondagavond is mijn vaste beautybehandeling dag dus dan ga ik hem lekker uitproberen.


Golden Rose jumbo eyeshadow pencil 107
Dit is de fullsize versie die een normale verkoopprijs heeft van €6,95. Het is een oogschaduwpotlood waarmee je supersnel een complete look kunt creëeren. Je kan hem gebruiken als product op zich, maar natuurlijk ook als een crèmebasis voor onder een neutrale ooglook om deze meer intensiteit mee te geven en de oogschaduw langer te laten zitten. Ik vind de kleur in ieder geval mooi gekozen, hier kan je veel kanten mee op.

Als extraatje zit er een heel erg plat (en daardoor natuurlijk erg handig om mee te nemen in de tas) spiegeltje. Een leuk extraatje wat altijd van pas komt!

De Glossybox is een maandelijkse cadeaubox die je als abonnement ontvangt voor €12,50 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zit een mix van 5 high-end beauty miniaturen compleet afgestemd op de trends en collecties die op dat moment lopen. Zo kan je veel verschillende luxe producten en nieuwe merken op een leuke manier uitproberen. Ik vind het in ieder geval een heel leuk concept. Het abonnement is overigs maandelijks op te zeggen. Voor eerdere artikelen over de Glossybox kan je gebruik maken van de zoekfunctie rechtsbovenin deze website, of een kijkje nemen op Glossybox.nl.

Ik ben in ieder geval weer heel erg positief verrast. Dit is nu al mijn 3e box (ik heb tot nu toe nog geen versie gemist) en ik heb er al enkele zeer fijne producten aan overgehouden waar ik normaal niet eens aan zou denken om eens te proberen. Daarnaast maakt het ook een heel erg leuk cadeautje voor iemand anders èn zijn de boxen zelf ook nog eens heel erg handig. Omdat het stevige (en mooie) doosjes zijn kan je er van alles in bewaren: make-up, haaraccessoires, kantoorartikelen zoals paperclips, of schattig spul zoals lucky stars paper en stickertjes ^^

Vanaf 1 februari komt er trouwens op de Facebook pagina van Glossybox een leuke winactie online te staan waarmee je een internationale tour langs drie van de meest romantische Europese steden kan winnen, waarbij je kan kiezen uit Londen, Berlijn, Parijs of Stockholm. Cool! Glossybox heeft trouwens ook een leuke blog èn is te volgen via Twitter.

Vind jij de Glossybox een leuk concept? En… Wat vind jij van de inhoud van deze nieuwste box?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 24 januari 2012 at 18:30

  Mooie box, met mooie producten. Alleen ben ik nog steeds iemand die toch eerder geld uitgeeft aan 1 product die ik graag zou willen hebben, dan een doos waar misschien dingen inzitten die ik niet zou gebruiken. ;) Maar volgens mij slaat het wel erg aan, genoeg mensen die dat juist wel leuk vinden. :)

 • Avatar van Yazylicious
  Reply Yazylicious 23 januari 2012 at 20:12

  Ik heb hem ook dit weekend gekregen, met iets andere producten erin en ik ben er echt helemaal blij mee. Het is mijn eerste GlossyBox en ik was heel even bang dat hij tegen zou vallen doordat mijn verwachtingen zo hoog waren, maar het tegendeel. Hij voldeed eigenlijk precies volgens verwachting :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 januari 2012 at 22:27

   Ah, wat tof dat je er zo blij mee bent!

 • Avatar van Emms
  Reply Emms 23 januari 2012 at 00:03

  ik heb deze maand voor t eerst mn clossybox gekregen en ik vond het super leuk maar wel voor 1 malig hoe zeg ik t abbonement op?
  x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 januari 2012 at 10:13

   Je kan een email sturen naar Glossybox dat je je wilt afmelden, doe dit wel minstens 2 weken voor de volgende box verzonden wordt want dan kan dit nog op tijd aangepast worden.

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 22 januari 2012 at 16:57

  Ik heb mijn GLOSSYBOX helaas nog niet binnen, maar kon niet wachten met een kijkje te nemen naar wat er in zit. Complimenten voor de foto’s die je hebt gemaakt. Ziet er super professioneel uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 januari 2012 at 10:15

   Wow, dankjewel! Ik doe mijn best ^^

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 22 januari 2012 at 12:39

  Dit valt zeker niet tegen, leuke inhoud!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 22 januari 2012 at 01:46

  Wat een heerlijke Glossybox weer he! Ik heb een gouden glitter eyeshadow van Golden Rose, voor de rest heb ik dezelfde inhoudt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 januari 2012 at 10:17

   Is het een mooie oogschaduw? :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 januari 2012 at 19:47

  ik vond ‘m dit keer best tegenvallen, ik had weer een glossje ipv het potlood en vond het jammer dat er ook weer een haarlak in zat >.<

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 januari 2012 at 10:20

   Ik snap wat je bedoelt met weer een haarlakje, maar als je de vorige box niet gehad hebt dan heb je nu de 1e keer een haarlak ontvangen. Ze moeten met veel verschillende dingen rekening houden..

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 21 januari 2012 at 19:35

  Blijft echt zo’n leuk concept! Ik kan niet wachten tot het eindelijk in BE komt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 januari 2012 at 10:20

   Ik hoop het ook voor ‘jullie’ ^^

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 21 januari 2012 at 17:38

  Superleuk om te lezen!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 21 januari 2012 at 17:32

  vind het hele idee wel leuk, maar ik zou zelf eignelijk met geen van de producten echt heel blij zijn. het mag dan meer waard zijn maar voor dezelfde prijs koop ik toch liever in de winkel een product dat ik echt graag wil hebben..

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 21 januari 2012 at 14:56

  Vind ‘m wederom errug leuk, wat ook wel met de knalroze kleur te maken zal hebben :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:59

   Haha, ook zo’n sucker voor girly kleurtjes? ^^

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 21 januari 2012 at 12:44

  Ik vind Glossybox wel leuk, maar zou ’t zelf eigenlijk niet aanschaffen, moet ik eerlijk zeggen.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 januari 2012 at 12:39

  Ik had ook een lipgloss ipv. het oogpotlood.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 januari 2012 at 12:33

  Eindelijk! Ik heb hier al zo lang op zitten wachten (gewoon omdat ik geen geduld heb). Ik vind de producten wel oké, al denk ik niet dat ik de box gekocht zou hebben als ik van te voren wist dat dit er in zou zitten. Ben alvast benieuwd naar die van februari!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 21 januari 2012 at 12:14

  Ik heb in plaats van de oogpotlood een lipgloss van Babor in het bruinig! Ik vind de producten deze keer heel leuk (al is het wel mijn 1e).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:58

   Ah, Babor is ook een heel mooi merk. Bevalt het glossje je?

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 21 januari 2012 at 12:10

  Ik hoop hem vandaag binnen te krijgen, ik vind het echt leuk. En weet je 75ml vind ik toch best veel hoor, daarbij dan nog met 2 fullsize producten.
  Ik kan dus niet wachten tot ik hem binnen heb.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:58

   Daar heb je helemaal gelijk in, echt samples/miniatuurtjes kan je het niet noemen. Het zijn mooie probeerverpakkingen of fullsize. Fijn!

 • Avatar van Ade
  Reply Ade 21 januari 2012 at 12:03

  Ik ben benieuwd wat je van die crème gaat vinden, die kleur, die lucht! :O

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:57

   Ah, zo erg is de geur ook weer niet hoor haha. Gewoon een beetje apartig, maar echt stinken is weer een stapje te ver ;)

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 21 januari 2012 at 11:35

  Ziet er super uit, ik heb hem nog niet opengemaakt (moet nog foto’s maken, je kent het wel) Maar ik vind het juist SUPER handy dat ik nu wel vast kan spieken hahahah!

 • Avatar van l
  Reply l'es is more 21 januari 2012 at 11:05

  Wat een leuke box! ziet er allemaal weer erg mooi uit, en de foto’s ook.
  xoxo

  http://by-les-and-es.blogspot.com

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:57

   Dankjewel voor je compliment! :)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 21 januari 2012 at 10:15

  ziet er weer heel erg mooi uit

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 21 januari 2012 at 10:01

  Wederom weer leuke spulletjes! Iedere maand denk ik; ik moet ‘m ook maar eens bestellen, maar ben telkens bang dat het tegenvalt….totdat ik dit soort artikelen zie ;).

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 21 januari 2012 at 08:59

  Leuke inhoud ! Alleen die vreemde moisturizer kende ik niet bij naam. Hopelijk komt ie gauw naar België !

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 21 januari 2012 at 08:57

  Ik hoop da ik hem vandaag krijg;) is gister verzonden

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 21 januari 2012 at 08:31

  Ik vind de inhoud erg leuk en verrassend! Ik heb ‘m nog niet gekregen (vandaag hopelijk?) Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de moisturiser!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:56

   Heb je hem nog ontvangen vandaag? Ik ben ook zeker benieuwd naar de moisturiser, ergens in de komende tijd eens goed gaan testen :)

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 21 januari 2012 at 04:46

  Leuke box! Al vind ik er niet zo veel valentijns aan behalve dat de box roze is!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:53

   Als je aan het traditionele valentijn denkt dan denk je inderdaad al snel aan roze, chocolade, roze, parfum etc. en dat zit er inderdaad niet in (was wel heel erg leuk geweest!). Maar als je kijkt naar het briefje erbij dat ze er producten in hebben gedaan om er op Valentijnsdag stralend uit te kunnen zien.. dan hebben ze in combinatie met de knalroze doos wel een mooie doos samengesteld :)

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 21 januari 2012 at 04:43

  Ik vind hem ook inderdaad wat tegenvallen.. Maar zolang jij er maar blij mee bent!

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 21 januari 2012 at 00:36

  Vind de box eerlijk gezegt een beetje tegenvallen. Wel leuk dat je nu alvast de inhoud kan laten zien;)

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 21 januari 2012 at 00:29

  Wat een leuke box weer! Ik wist niet dat golden rose make up verkocht, ik ken ze vooral van de mooie nagellak :). Prachtige fotos trouwens!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:49

   Dankjewel voor je compliment :) Golden Rose heeft een uitgebreid assortiment make-up en er zitten soms verrassend fijne items tussen.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 21 januari 2012 at 00:23

  Ik gebruik de producten van Maria Galland en het heeft mijn onrustige acne huid stukken beter gemaakt. Te bedenken dat ik zowat ieder merk geprobeerd heb. Echt een aanrader!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2012 at 18:47

   Dat is nog eens een enthousiaste reactie! Nu ben ik zeker benieuwd naar het masker :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.