Fashion

Winactie | 3x Your Feather Fashion oorbellen

15 januari 2012


Het is alweer even geleden dat ik over Your Feather Fashion schreef, maar nog elke keer als ik de oorbellen draag krijg ik complimenten en de vraag waar ze vandaan komen. De verenoorbellentrend lijkt dus nog lang niet over. Mooi! Want deze week kunnen maar liefst 3 van jullie zo’n prachtig paar oorbellen winnen èn je mag ook nog eens je kleurvoorkeur aangeven. Hoe geweldig is dat?! Ik vond het wel leuk om mijn 1.000e artikel voor Curvacious.nl een winactie te laten zijn. ^^

Het ontwerpen en maken van sieraden is voor Yolanda begonnen als een hobby, maar omdat de oorbellen erg in de smaak vielen bij de mensen om haar heen is ze ze ook gaan verkopen. YFF ontwerpt en maakt de sieraden met de hand, ze zijn 100% natuurlijk, handgemaakt, uniek, fashionable en je kan zelfs je eigen wensen aangeven waarna er een paar naar maat wordt gemaakt. Naast de verenoorbellen verkoopt Yolanda ook shawls, kettingen en andere accessoires. Vanwege het grote succes worden de sieraden inmiddels ook al verkocht bij 3 fysieke winkels.

Uiteindelijk winnen 3 lezers van Curvacious.nl zo’n mooie set oorbellen waarbij je ook nog eens mag kiezen uit de volgende verschillende kleuren/combinaties: zwart, zwart/wit, bruin, groen, rood en blauw. Combinaties zijn ook mogelijk en je mag ook nog bedels of kralen laten toevoegen. Je wint dus een compleet gecustomized paar oorbellen van YFF!

Hoe kan je hier kans op maken?
– laat een reactie achter dat je meedoet en vermeld daarin ook jouw voorkeur voor kleur(en) en wat voor bedels/kralen/stijl je leuk vindt
– mail je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl
– Heb je Twitter? Volg @yourfeathers
– Heb je Facebook? Like Your Feather Fashion.

Meedoen kan t/m zondag 22 januari, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Heel veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Shahnaaz
  Reply Shahnaaz 22 januari 2012 at 16:27

  Ik doe mee. Ik heb wel geen voorkeur wat kleuren betreft want ik hou van verschillende kleuren, maar zwart en wit zijn klassiekers die nooit fout staan.

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 21 januari 2012 at 21:18

  Nr. 9 Natural Look is echt geweldig! blauw, verschillende tinten bruin en een beetje grijs. Toen ik dit artikel las en op de website keek dacht ik bij het zien van deze oorbellen Wauwie die zijn appart en hartstikke leuk als je ze goed bekijkt zijn het precies de kleuren van een vogeltje en lijkt het net of je naar een uil kijkt. Heel appart en hartstikke modieus dolgraag zal ik deze neutraal achtige op vogel lijkende oorbellen winnen!

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 21 januari 2012 at 16:20

  Wat een super mooie oorbellen!
  Zwart/Wit met zilver bedels lijkt mij het mooist!
  Nu maar duimen dat ik win!

 • Avatar van sebastiaan troost
  Reply sebastiaan troost 21 januari 2012 at 12:42

  erg leuke en originele oorbellen.
  hot-item om te hebben.

  kleur maakt voor mij niet uit,ze zijn allebei leuk.

 • Avatar van Senna Bergs
  Reply Senna Bergs 21 januari 2012 at 11:16

  Ik vind zwart/wit erg mooi!!
  En ik wil het liefst zilverkleurige bedels
  Ik heb aan alles voldaan hoe ik zou kunnen winnen
  Ik hoop dat ik ze win want ik vind ze geweldig!!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 20 januari 2012 at 15:32

  Oeps vergeten de kleur door te geven! Zwart-wit! Met het liefst zilverkleurige bedels / bling bling! Haha

  Ik ben benieuwd

  Liefs Daphne

 • Avatar van Havva
  Reply Havva 20 januari 2012 at 01:27

  Wauw, wat een leuke actie! En uiteraard ook van harte gefeliciteerd!

  Ik ga voor de Gemstones 1, omdat die kleuren erg mooi passen bij mijn haar!

  Ik heb voldaan aan alle voorwaarden, dus nu maar hopen dat ik win!

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 19 januari 2012 at 19:59

  Ik heb mijn voorkeur al gevonden en daar zeg ik echt ah en wauw tegen omdat deze echt heel mooi zijn. En vooral omdat mijn ievelings kleur blauw is dit is mijn voorkeur Gemstones 4, blue!
  Leuke set van oorbellen met halfedelstenen.
  Deze oorbellen combineren blauw met witte veren en turqoise/blauwe halfedelstenen.
  Vallen mooi op tussen donker haar!

 • Avatar van debby
  Reply debby 19 januari 2012 at 18:05

  wat een gave oorbellen… verras me maar met een leuke kleurcombinatie en toffe bedels…zwart,groen,roze,paars,wit…dat zijn de kleuren waar ik van hou…zou ze graag winnen,heb volg week vr een bruiloft,zou er erg graag mee pronken…

 • Avatar van Irma
  Reply Irma 19 januari 2012 at 16:48

  Gefeliciteerd met je 1000ste artikel!
  En die oorbellen zijn zó mooi!
  Ik vind zwart/wit en bruin heel mooi.
  Iets als ‘They Are Back, Sold’, ‘Gorgeous Brown’, of ‘Pheasant Cute’.
  Ze zijn echt prachtig.
  Sorry trouwens dat ik geen twitter of FB heb :s

  X

 • Avatar van wendy
  Reply wendy 19 januari 2012 at 08:46

  Mijn dochter vindt de Feather oorbellen geweldig! Vooral de zwart/witte van de foto zal haar voorkeur hebben. En……ze is bijna jarig………….

 • Avatar van Tammie
  Reply Tammie 19 januari 2012 at 01:10

  Ik doe mee. Ik heb echter geen voorkeur, alle kralen, veren en kleuren zijn leuk!

 • Avatar van jasmine
  Reply jasmine 18 januari 2012 at 16:57

  Ik ben gek op veren! Ik zou gaan voor een rode of een groene veren oorbel, lekker fel tegen mijn zwart geverfde haar :)
  Qua stijl/bedels, ik hou van vrij simpele en zilverkleurige dingen, de veren zelf vind ik al mooi, dus daar hoeft niet perse vanalles bij. Maar ik hou er ook van als iets simpel is, maar toch apart :)

 • Avatar van amanda92love
  Reply amanda92love 18 januari 2012 at 14:48

  woooowwiee die zijn mooi :D (L) ik wil graag mee doen :D (L)

 • Avatar van Yaelle
  Reply Yaelle 17 januari 2012 at 18:58

  Leuk, ik doe mee!
  Ik volg je op Bloglovin :)
  Ik vind de oorbellen van je plaatje echt heel mooi!

 • Avatar van Linda Hagebeek
  Reply Linda Hagebeek 17 januari 2012 at 13:05

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Die is helemaal weg van die veeroorbellen op het plaatje! Dus zoiets graag!!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 17 januari 2012 at 12:41

  Heey, Leuke winactie, ik doe graag mee, heb en mail gestuurd met mijn gegevens. lijkt mij mooie iets met de kleuren paars of zwart, met beetje bling daar in.
  Volgen ook op twitter, FB.
  Groetjes

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 16 januari 2012 at 21:37

  Omdat ik zelf ook “vederlicht “ben passen die oorbellen wel bij mij.
  Ik heb wel het geluk dat alle kleuren me staan dus er is vast iets moois samen te stellen.

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 16 januari 2012 at 18:58

  Ooh super super leuk ik doe graag mee!! Ik zou graag een bruine set oorbellen winnen.. kralen of bedels maken mij niet zoveel uit.. hartjes zijn altijd leuk en ik hou ook van steentjes.. Ik ga je mailen! Ik volg Your Feather Fashion op twitter en facebook!

 • Avatar van june
  Reply june 16 januari 2012 at 18:31

  leuke actie maar ik ken je blog pas heel kort dus deze laat ik even los en gun het aan de lezeressen die al langer op deze blog komen
  x

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 16 januari 2012 at 17:17

  Hoi Desirée!

  Gefeliciteerd met je 1000e post meid! :)
  En het is inderdaad erg leuk om in die 1000e post een winactie te maken, we all agree! ;)

  Ik heb mijn oog al maanden geleden op een paar verenoorbellen laten vallen, aangezien het echte must haves zijn waar the rich and famous ook mee gespot worden, dus wie ben ik om geen kansje te wagen?! ;) Hihi! Ik heb er immers nog geen, dus dit is misschien wel mijn kans! :)

  Ik ben een echte girly girl en ga dan ook resoluut voor roze, maar ook heb ik best een “dark and bad” tintje (soms… ;)) dus roze gecombineerd met zwart ligt me het beste denk ik. Denk aan de “Nr. 102 Pink in de YFF Collectie. Deze De veren mogen dus ook best iets langer zijn, zoals de exemplaren op de bovenstaande fotootjes (die zijn trouwens ook supermooi!) of een lange en een korte veer, dat vind ik ook wel iets hebben en maakt dat edgy kantje helemaal af! :)
  Wat betreft de kraaltjes, als die ook roze en zwart zijn, ben ik helemaal tevreden! :)

  Ik volg YFF op Facebook (Nathalie Madsen) en op Twitter (@Natje_9999) en mijn mailtje komt er zo aan! :) en, last but not least, I’m keeping my fingers crossed! :)

  Dankjewel (en een dikke dankjewel aan YFF voor de sponsoring natuurlijk) voor deze superleuke winactie! :)

  Liefs,
  Nathalie

 • Avatar van jantina
  Reply jantina 16 januari 2012 at 16:34

  wat zijn ze leuk! ik doe mee

 • Avatar van Cheryl
  Reply Cheryl 16 januari 2012 at 14:11

  Ik doe mee, de oorbellen zijn stoer.
  Mijn kleuren zijn: zwart, wit, rood, zilver, goud,grijze tinten, bruine tinten.

 • Avatar van Your Feather Fashion
  Reply Your Feather Fashion 16 januari 2012 at 11:45

  Wat tof dat mijn winactie het 1000ste artikel is, en gefeliciteerd natuurlijk!

  Wat super leuk al deze reacties! Ik ben benieuwd welke ideeën ik voor jullie kan gaan maken volgende week!
  Succes met de actie :)

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 15 januari 2012 at 20:31

  Gave winactie! Als ik zou winnen zou ik kiezen voor zwart/wit met blauw/paars!

  Ik volg ze op twitter en like ze op Facebook :)
  Mailtje met adresgegevens volgt!

 • Avatar van Lieke Melssen
  Reply Lieke Melssen 15 januari 2012 at 16:43

  Oh Ja!! Ik hou WEL van veertjes!
  Ik heb al een aantal veren kettinkjes aangeschaft, erg leuk!
  Veren oorbellen en verenkettingen samen dragen lijkt me een beetje too much! Maaaaarr dat neemt niet weg dat ik ze afzonderlijk wel kan dragen!

  Dus ik doe graag met deze gave winactie en zou graag kans maken op de bruine oorbellen, ook een bedeltje lijkt me erg leuk!
  Liefs Lieke

 • Avatar van Merith
  Reply Merith 15 januari 2012 at 14:47

  wat een super mooie sieraden.
  ik ga voor de kleur combinatie zwart en als beedeltjes maakt het mij niets uit als het maar glittert of glimt.
  – ik heb je een mailtje gestuurd
  – ik volg je op bloglovin en heb geliked
  – het de facebook pagina van YFF ook geliked
  – ook volg ik YFF op twitter
  xx

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 15 januari 2012 at 13:42

  Wat een megacoolegeweldigefantastischevette winactie zeg!!, ik wil graag de zwart met witte, die je daar op het plaatje heb staan., ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked, twitter en facebook heb ik niet. mijn adresgegevens heb ik gemaild, ik wens succes voor de andere deelnemers en de winnaars er veel plezier mee!!

 • Avatar van meike bleuming
  Reply meike bleuming 15 januari 2012 at 13:41

  Wat een leuke actie weer. Graag doe ik hieraan mee. Ik ga voor blauwe oorbellen!!

 • Avatar van Chantal B.
  Reply Chantal B. 15 januari 2012 at 13:28

  Van harte!

  Ik hou van felle kleuren, dus knalrood (christmas red) of blauw (blue blue ) vind ik super. Ik heb de website bekeken, maar alle andere vind ik ook mooi! Wie weet met wat leuke bedeltjes eraan?

 • Avatar van Alexandra
  Reply Alexandra 15 januari 2012 at 12:59

  Ik val met de neus in de boter. Sinds gisteren heb dit blog ontdekt en nu al een winactie.
  Ik wil graag meedoen.
  – Het maakt mij niet uit met welke kleuren en welke materialen de oorbellen gemaakt worden, ik vind het leuk om verrast te worden!
  – Ik heb mijn adresgegevens gemaild.
  – Via twitter volg ik nu @yourfeathers.
  – Op facebook heb Your Feather Fashion ‘geliked’.

  Jullie succes met waar jullie mee bezig zijn. Ik ga mij vermaken met dit blog te lezen en even verder te neuzen op Your Feather Fashion.

 • Avatar van Wieneke
  Reply Wieneke 15 januari 2012 at 12:32

  Als eerste: gefeliciteerd met je 1000e artikel! Gaat snel he!

  En 2: wat een leuke winactie! Ik hou echt van de oorbellen die ze maakt. Moeilijk om kleuren te kiezen. Qua kleur moeten ze wel een beetje opvallen omdat ik donker krullend haar heb. Zou zonde zijn als ze in mijn haar verdwijnen. Zoiets als jij laat zien, vind ik ook wel leuk.

  Heb Your Feather Fashion in ieder geval geliked op FB en volg haar op Twitter als @fash_cranberry

  Ik ga nu jou mailen!!

  Liefs, Wieneke.

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 15 januari 2012 at 12:32

  ik houd niet zo van zulke oorbellen dus deze laat ik voorbij gaan.. maar het is wel een gave winactie!

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 15 januari 2012 at 12:20

  Gefeliciteerd met het 1000e artikel haha!

  Ik zou graag een groene versie willen winnen. Het liefst wel opvallend met wat leuke, kleine kraaltjes. Niet te zwaar :P

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 15 januari 2012 at 12:10

  Wow, 1000 artikelen alweer, gefeliciteerd!
  Ik laat deze actie aan me voorbij gaan. ;)

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 15 januari 2012 at 11:15

  Mijn favoriete stijl oorbellen zijn items in zachte kleuren, maar die toch in het oog springen. Ook vind ik langer oorbellen mooi omdat die je gezicht smaller doen lijken! Als het maar fijn en glamoureus is, doe ik het aan :)

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 15 januari 2012 at 11:13

  Leuk! Ik doe mee!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 15 januari 2012 at 10:56

  Gefeliciteerd met je 1000 artikelen Dees! :)

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 15 januari 2012 at 10:48

  De veren op de foto’s lijken me wel heel mooi. Ik zou voor een combinatie van zwart/wit gaan. :) (Mailtje btw verzonden en volg op twitter!)

 • Avatar van Janet Zindel @Janet_z89
  Reply Janet Zindel @Janet_z89 15 januari 2012 at 10:19

  Wauw!! wat gaaf! Ik ding heel graag mee met deze geweldige actie!

  Mijn voorkeur gaat uit naar de lange veren, het liefst in bruintinten / goudtinten.

 • Avatar van Frederique
  Reply Frederique 15 januari 2012 at 10:18

  Geweldig leuk als je je eigen gecostumized paar wint :)
  Ik vind zwart het mooist en dan met van die zwarte stoffen ‘sliertjes’ om het zo maar te noemen hihi!
  Verder vind ik een zwart bedeltje erbij leuk :)
  Heel veel zwart dus! Ik hou van simplistisch <3
  Fingers crossed!

 • Avatar van Macblogster
  Reply Macblogster 15 januari 2012 at 09:30

  Leuke winactie. Ik doe mee!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 15 januari 2012 at 03:12

  Ten eerste, gefeliciteerd met je 1000ste artikel, ga zo door met je leuke blog :D

  En ten tweede, doe graag mee, I just love feather earrings (zelfs voordat het trendy werd al :D).

  Goh, wat mijn voorkeuren zijn? Wat moeilijk, haha :)

  Ik hou vooral van de mix roze en zwart maar ik vind de kleuren van Zuid-Amerikaanse papegaaien ook prachtig en dat is blauw, gee, rood en groen vooral :) Denk dat ik voor de laatste combinatie zal gaan. Bedels maakt mij niet zoveel uit, mag natuurlijk wel maar niet al teveel :P Verder hou ik van lange dunne verenoorbellen (zebra patroon mag er ook in, hoeft niet)

  Good luck everyone ^_^

  • Avatar van Lisa
   Reply Lisa 15 januari 2012 at 03:13

   Oh ja, natuurlijk heb ik Feather Fashion al gevolgd op Twitter en de webshop geliked op FB :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 15 januari 2012 at 00:57

  Wat een leuke winactie! Ik doe natuurlijk gewoon mee.
  Ik vind de veren als op de foto’s wel erg leuk, gewoon rustige kleurtjes en niet teveel poespas. Ik heb al een mailtje gestuurd met mijn gegevens.

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 15 januari 2012 at 00:21

  Ik doe mee! prachtige oorbellen!
  – Ik hou wel van bruine, rode, bronze en oranje tinten omdat deze mooi bij mijn bruine haar passen, ik vind eenvoudige dingen mooi, dus voor mijn hoeven er niet al te veel bedels en kralen aan, ook niet al te veel veren, zoals jou oorbellen vond ik wel mooi!
  – ik heb al een mailtje gestuurd..
  – ik volg @yourfeathers op twitter
  – ik like Your Feather Fashion op facebook
  liefs,

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 15 januari 2012 at 00:13

  Wow, 1.000 artikels, dat gaat snel! Gefeliciteerd :D En many happy returns natuurlijk!
  Die Feather Fashion oorbellen zijn echt ontzettend leuk dus ik doe graag mee aan de winactie:) Ik ben gek op bruin/brons/rood/oranje/goud tinten (haha, iets in die richting dus) en omdat ik heel veel krullend en lang haar heb kunnen ze beter niet al te subtiel zijn ;) Ik vind de lange veren dan ook het leukst. Iedereen veel succes en op naar artikel 2.000 :)

 • Avatar van Sals
  Reply Sals 15 januari 2012 at 00:12

  Wow wat een leuke actie!
  Het zijn ook hele mooie oorbellen, echte eyecatchers :D

  Succes aan iedereen die meedoet!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.