Eten & drinken

Winactie | 5x Modifast ProtiPlus startpakket t.w.v. €40,85!

9 januari 2012

modifastwinactie1 - Winactie | 5x Modifast ProtiPlus startpakket t.w.v. €40,85!
Natuurlijk sta ik helemaal voor mooie rondingen, trots zijn op je curves en blij zijn met je lijf. Maar als je vindt dat je teveel rondingen hebt dan moet je daar zeker wat aan doen. (Zo ben ik zelf ook bezig met afvalrace waar ik jullie eerder al over vertelde. Niet omdat ik niet van mijn lijf hou, maar omdat ik weet dat het niet gezond is om met overgewicht rond te lopen en dat dat later zeker voor lichamelijke problemen zal gaan zorgen.) Wil jij graag je overtollige kilo’s kwijt en heb jij net dat zetje in je rug nodig? Doe dan mee met deze Modifast winactie!

Zeker nu het nieuwe jaar nèt begonnen is zitten we met z’n allen vol goede voornemens. Wil jij je goede voornemens op afvalgebied waarmaken in 2012? Probeer dan eens Modifast ProtiPlus, hiermee kan je snel, makkelijk en zonder hongergevoel afvallen! Met het nieuwe ProtiPlus 3.2.2. weekprogramma, wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl je in het weekend weer normaal licht kan eten. ProtiPlus bestaat uit shakes, puddings, repen, drinks en koekjes. Het is een eiwitrijk dieet, gezond en door de eiwitten heb je geen hongergevoel en blijft je spiermassa intact.

Ik mag maar liefst 5 starterspakketten met een totale waarde van €204,25 gaan verloten onder de lezers die zich serieus in willen zetten en Modifast willen proberen. In elk pakket zit genoeg vanillepudding, cocos- en pistacherepen voor een week!
modifastwinactie2 - Winactie | 5x Modifast ProtiPlus startpakket t.w.v. €40,85!
Hoe kan je kans maken op 1 van de 5 pakketten? 1: Geef je op via bovenstaande button voor het Modifast ProtiPlus Slankplan. Dan krijg je sowieso 3 weken lang een lekker en gezond weekmenu in je mailbox inclusief handige tips en weetjes. Dit kost helemaal niets en je kan je op elk moment weer uitschrijven. Daarnaast zie ik natuurlijk heel erg graag 2: een uitgebreide motivatie in de comments. 3: Stuur vervolgens je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl o.v.v. Modifast Winactie zodat, als je gewonnen hebt, het pakket z.s.m. toegestuurd kan worden.

Meedoen kan t/m maandag 16 januari 2012, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Heel veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sandra
  Reply sandra 15 januari 2014 at 15:02

  Hallo desiree,

  Eerder al een modifast dieet met succes afgerond. Wat was ik trots op mezelf en wat voelde ik mij fantastische. Voor mijn gevoel kon ik de hele wereld aan. Tot ik afgekeurd werd voor mijn werk in de zorg. Mijn hart brak het werk waar ik zo van hou kon ik niet meer doen. Ik mocht niet meer voor anderen zorgen omdat het te zwaar werk is voor mijn lijf.
  Een tijdje noodgedwongen thuis gezeten. Omdat ik weinig afleiding en lichaams bewegingen had ben ik meer gaan eten. De kilo,s kwamen er weer aan. Nu ben ik weer volledig in balans en eraan toe om weer aan mijn gezondheid te werken. Sporten mag ik helaas niet omdat dit te zwaar is voor mijn lichaam. daarom zal een nieuwe modifast kuur de perfecte kans zijn om mij weer fantastische te laten voelen.

  Liefs sandra

 • Avatar van Janny
  Reply Janny 16 januari 2012 at 23:34

  Ik heb me aangemeld om de reden, dat ik na mijn bovenbeenamputatie een herstelamputatie heb moeten ondergaan daardoor is mijn stomp nu te kort om op een prothese te kunnen lopen en als je in een rolstoel zit word je dan te dik en daar moet ik dus met voeding iets aan gaan doen omdat ik door andere problemen met gewrichten niet meer mag sporten, ik hoop van harte dat dit wel helpt om me op een goed en gezond voedings patroon te krijgen zodat ik avfal en niet weer terug val nadien.

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken
Secret Twitter Santa 2011

Net zoals in 2010 heb ik ook in 2011 meegedaan met Secret Twitter Santa. Als je mij volgt op Twitter...

Sluiten