Eten & drinken

Winactie | 5x Modifast ProtiPlus startpakket t.w.v. €40,85!

9 januari 2012


Natuurlijk sta ik helemaal voor mooie rondingen, trots zijn op je curves en blij zijn met je lijf. Maar als je vindt dat je teveel rondingen hebt dan moet je daar zeker wat aan doen. (Zo ben ik zelf ook bezig met afvalrace waar ik jullie eerder al over vertelde. Niet omdat ik niet van mijn lijf hou, maar omdat ik weet dat het niet gezond is om met overgewicht rond te lopen en dat dat later zeker voor lichamelijke problemen zal gaan zorgen.) Wil jij graag je overtollige kilo’s kwijt en heb jij net dat zetje in je rug nodig? Doe dan mee met deze Modifast winactie!

Zeker nu het nieuwe jaar nèt begonnen is zitten we met z’n allen vol goede voornemens. Wil jij je goede voornemens op afvalgebied waarmaken in 2012? Probeer dan eens Modifast ProtiPlus, hiermee kan je snel, makkelijk en zonder hongergevoel afvallen! Met het nieuwe ProtiPlus 3.2.2. weekprogramma, wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl je in het weekend weer normaal licht kan eten. ProtiPlus bestaat uit shakes, puddings, repen, drinks en koekjes. Het is een eiwitrijk dieet, gezond en door de eiwitten heb je geen hongergevoel en blijft je spiermassa intact.

Ik mag maar liefst 5 starterspakketten met een totale waarde van €204,25 gaan verloten onder de lezers die zich serieus in willen zetten en Modifast willen proberen. In elk pakket zit genoeg vanillepudding, cocos- en pistacherepen voor een week!

Hoe kan je kans maken op 1 van de 5 pakketten? 1: Geef je op via bovenstaande button voor het Modifast ProtiPlus Slankplan. Dan krijg je sowieso 3 weken lang een lekker en gezond weekmenu in je mailbox inclusief handige tips en weetjes. Dit kost helemaal niets en je kan je op elk moment weer uitschrijven. Daarnaast zie ik natuurlijk heel erg graag 2: een uitgebreide motivatie in de comments. 3: Stuur vervolgens je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl o.v.v. Modifast Winactie zodat, als je gewonnen hebt, het pakket z.s.m. toegestuurd kan worden.

Meedoen kan t/m maandag 16 januari 2012, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Heel veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sandra
  Reply sandra 15 januari 2014 at 15:02

  Hallo desiree,

  Eerder al een modifast dieet met succes afgerond. Wat was ik trots op mezelf en wat voelde ik mij fantastische. Voor mijn gevoel kon ik de hele wereld aan. Tot ik afgekeurd werd voor mijn werk in de zorg. Mijn hart brak het werk waar ik zo van hou kon ik niet meer doen. Ik mocht niet meer voor anderen zorgen omdat het te zwaar werk is voor mijn lijf.
  Een tijdje noodgedwongen thuis gezeten. Omdat ik weinig afleiding en lichaams bewegingen had ben ik meer gaan eten. De kilo,s kwamen er weer aan. Nu ben ik weer volledig in balans en eraan toe om weer aan mijn gezondheid te werken. Sporten mag ik helaas niet omdat dit te zwaar is voor mijn lichaam. daarom zal een nieuwe modifast kuur de perfecte kans zijn om mij weer fantastische te laten voelen.

  Liefs sandra

 • Avatar van Janny
  Reply Janny 16 januari 2012 at 23:34

  Ik heb me aangemeld om de reden, dat ik na mijn bovenbeenamputatie een herstelamputatie heb moeten ondergaan daardoor is mijn stomp nu te kort om op een prothese te kunnen lopen en als je in een rolstoel zit word je dan te dik en daar moet ik dus met voeding iets aan gaan doen omdat ik door andere problemen met gewrichten niet meer mag sporten, ik hoop van harte dat dit wel helpt om me op een goed en gezond voedings patroon te krijgen zodat ik avfal en niet weer terug val nadien.

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 16 januari 2012 at 12:17

  Lekkerbekkie ,zoals ik ben lijkt me het heerlijk om kans te maken op dit heerlijke gezonde pakket!
  Mijn voornemen om 5 kg minder met me mee te hoeven torsen wil tot op heden niet lukken.
  Wellicht wel: Met de goede recepten die Mofifast Protiplus iedere week per mail toe gaat zenden?
  Dat zal in ieder geval zeker een goede steun geven om mijn doel te bereiken.
  Ik hoop dan ook kans te maken op het winnen van dit prachtige pakket. 2012 zal dan ookvoor mij het begin zijn van een gezonder en bewuster eetpatroon mede dank zij Modifast Protiplus!
  Make me Happy en Healthy!

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 15 januari 2012 at 22:56

  Ik had al ongeveer 5 jaar hetzelfde gewicht. Nadat ik accuut moest stoppen met sporten, van drie keer in de week naar niks, en dat ik op mijzelf ging wonen, ben ik kilo’s aangekomen. Ik voel me hier niet lekker bij en heb het idee dat mijn oude kleren mij niet meer staan. Ik voel me ongelukkig op deze manier en wil dolgraag weer naar mijn oude gewicht!! Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, maar ik kan niks volhouden omdat ik bij de dieeten zoveel honger krijg. Na het lezen van Modifast, heb ik weer vertrouwen dat ik het wel vol kan houden. Ik zou dolgraag dit pakket winnen om te kijken of ik de strijd aankan!

 • Avatar van mijke
  Reply mijke 15 januari 2012 at 15:43

  Na mijn zwangerschap ben ik 15 kilo aangekomen en wat ik ook probeer, ik krijg het er niet af. Ik zou zo graag mijn oude, leuke kleren weer aankunnen.

 • Avatar van Sacha Vos
  Reply Sacha Vos 15 januari 2012 at 15:21

  Mijn motivatie is dat ik het zat ben om langs de kant te staan, als ik andere ouders mee zie doen met hun kinderen dan denk ik dat wil ik ook maar dat is geen gezicht. Ik wil dus dol graag afvallen om weer lekker in mijn vel te zitten en om me weer zo vrij te voelen om weer lekker mee te doen met de kids.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 15 januari 2012 at 15:16

  Ik zou heel graag deze actie winnen.
  Ik heb drie chronische ziekten waardoor ik erg veel medicijnen moet slikken waaronder het paardenmiddel Prednison. Voordat ik ziek was had ik maatje 38 waar ik erg tevreden mee was. In de loop der jaren ben ik erg aangekomen en ben bevallen van een prachtige dochter (na een aantal weken in het ziekenhuis te hebben gelegen vanwege zwangerschapsvergiftiging).
  Na mijn zwangerschap woog ik 124 kilo wat natuurlijk veel te zwaar is.
  Toen de tijd rijp was, ben ik begonnen met het Sonja Bakker – dieet waardoor ik 25 kilo ben afgevallen. Daarna heb ik ongeveer 1,5 jaar gewoon gegeten zodat mijn lichaam zich kon stabiliseren. Ik ben wel op hetzelfde gewicht gebleven.
  Na die tijd heb ik een tijd Prodimed gedaan, ook een eiwitdieet. Hierdoor ben ik 20 kilo afgevallen en ben er voor de sinterklaas mee gestopt. Dit dieet was ontzettend duur. Zo duur dat we bijna alle extra’s moesten laten vanwege mijn dieet. Nu wil ik graag mijn laatste 15 kilo kwijt zodat mijn BMI weer gezond is en mijn lichaam natuurlijk ook in een gezondere conditie is.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 15 januari 2012 at 13:42

  Doe nu bijna een jaar Curves en de centimeters ben ik al kwijt maar….nu de kilo’s nog..hoop dat het met Modifast ProtiPlus Slankplan me eindelijk wel zal lukken! en wat is het makkelijk om even niet te letten op wat je eet en daarbij geen hongergevoel hebt zodat je weer gaat snaaien. Heb nog nooit een dieet gedaan, maar nu ik al 2 kledingmaten kleiner heb, wil ik zeker dit jaar ook minder wegen. Ben eigenlijk heel frusterend bezig, want blijf nu al zo lang hangen op één gewicht en gaat er maar niet af..echt * ballen*

 • Avatar van Sjoerd Kolmeijer
  Reply Sjoerd Kolmeijer 15 januari 2012 at 13:30

  Ik heb erg te kampen met gewichtsschommelingen. Eind 2009 was mijn gewicht rond de 91 kg, begin 2010 was mijn gewicht gezakt naar 81 kg. Inmiddels weeg ik 100 kg. Deze mooie prijs zou mij enorm kunnen helpen !

 • Avatar van linda
  Reply linda 15 januari 2012 at 13:15

  ik heb geen keuze mijn arts zei val je geen 10 kilo af leef je geen 30 jaar meer
  zucht
  toch valt er volgens mij met modivast meer eer te behalen dan alleen maar opletten
  en minder suikers

 • Avatar van m.van klaveren
  Reply m.van klaveren 15 januari 2012 at 13:14

  hoi

  Ik wil deze graag winnen omdat ik echt moet afvallen want iedereen weet dat dat beter is voor je gezondheid maar ik denk dat deze pakketten ook heel smaakvol zijn
  waardoor ik het dus beterr vol hou
  ook zijn ze makkelijk mee te nemen en ik hoop zo ook 2 andere huisgenoten enthouiast te krijgen zodat we dit jaar ons voor nemen echt eens waar gaan maken!

 • Avatar van Laura Schmidt
  Reply Laura Schmidt 15 januari 2012 at 13:01

  Ik zou heel graag deze pakketten winnen omdat ik wat moeite heb mijn kerstkilo’s kwijt te raken, en deze producten lijken me ook nog ’s ontzettend lekker!

 • Avatar van Heloise
  Reply Heloise 15 januari 2012 at 13:01

  Waarom wil ik weer wat kilo’s kwijt? Nadat ik lange tijd in de horeca gewerkt heb, met lange dagen en hard werken, ben ik overgestapt naar een nog leukere baan maar waarbij ik hoofdzakelijk achter de computer werk vanwege het beheren van een webshop. Met als gevolg dat ik door weinig beweging en veel meer snoepen 15 kilo in hele korte tijd ben aangekomen en ik was al behoorlijk stevig. Ik ben altijd heel erg bezig geweest met mijn uiterlijk; elke dag make-up op, haren mooi föhnen, leuke kleding aan maar die mooie meid is verdwenen. Ik werk aan huis dus make up is niet nodig, kleren is ook niet meer belangrijk dus het uiterlijk doet er niet meer zo toe. Vanwege mijn overgewicht ga ik zelden meer weg en zit ik in het weekend bij mijn ouders op de bank. Het beetje geld dat ik verdien gaat naar mijn 18-jarige dochter als compensatie zodat zij zich wel mooi en geliefd voelt.

  En dit voor een 41-jarige vrouw die altijd midden in het leven stond. Niemand begrijpt meer iets van me want ik ben het tegenovergestelde van wat ik was. Door veel stress in de privésituatie lukt het me maar niet om minder te eten en het snoepen te laten. Door jullie reclame op tv ben ik weer aangespoord om het drastisch, maar niet te drastisch, aan te pakken en mezelf weer die bloeiende zwaan te maken in plaats van dat verstoppende eendje. Ik wil het echt weer proberen om aan mezelf te werken zodat ik weer eens naar een leuk feestje durf of, voor mijn werk, naar netwerkborrels te gaan om zo belangrijke sociale contacten op te doen. Alles wat ik nu niet meer doe. Ik wil op deze leeftijd nog niet het gevoel hebben dat niemand meer op mij zit te wachten en straks mijn leven voorbij is zonder dat ik het optimaal benut heb…

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 15 januari 2012 at 08:57

  Toevallig zag ik gisteren een jeugdfoto van mijzelf, een magere bonestaak! Naar mijn idee is het daarna nooit meer goed gekomen.
  Ik heb al van alles geprobeerd en het lukt uiteindelijk ook allemaal wel, alleen kost het mij ontzettend veel moeite en kan vaak na een bepaalde periode de discipline niet opbrengen. Maar dat ik nu niet gelukkig met mijzelf staat als een paal boven water.

 • Avatar van Ano
  Reply Ano 14 januari 2012 at 22:57

  Ik wens alle dames heel veel succes! Door mijn aandoening heb ik erg ondergewicht dus ik sla deze over! En vergeet niet, je bent perfect en goed zoals je bent, en doe vooral hetgeen waarvan je het zelf wil, niet omdat andere dat zeggen!

 • Avatar van didi
  Reply didi 14 januari 2012 at 18:24

  ik doe mee.
  ik ben 19 jaar en ik ben best wel stevig vind ik zelf.
  ik heb op hele vele manieren af proberen te vallen en niks lukt.
  ik schaam me zeker niet voor mijn gewicht maar ik heb er soms gewoon last van en ik wil ook heel graag een vriend en daarom wil ik ook afvallen.
  ik ga echt duimen dat ik win. xxx didi

 • Avatar van Trudy
  Reply Trudy 14 januari 2012 at 18:00

  Hallo,

  Ik heb hele dikke bovenbenen en hele dikke billen. Het zit in de familie. Maar wat zou ik het fijn vinden om wat extra kilo’s kwijt te raken zodat ik mij weer slank voel en het ook ben!!!!

 • Avatar van Sandra Wesselius
  Reply Sandra Wesselius 14 januari 2012 at 16:39

  Hallo Desirée,

  na een lange periode van lichamelijke klachten, zwangerschappen in een rolstoel en daarna veel zorgen om de kinderen, is het nu rustiger in ons gezin. Zo rustig, dat ik de kans heb om even alles op een rijtje te zetten. Wie ben ik en wat ben ik? Eén van de dingen dat ik zeker ben, is te zwaar, ik moet gewoon afvallen. Ik heb in oktober vorig jaar al een goede stap gezet, door met behulp van een fysiotherapeut, te gaan sporten. Ik zie aan mijzelf dat ik er beter uit ga zien, maar het gaat zo vreselijk langzaam, ik heb even een boost nodig en die kan ik met Modifast zeker krijgen, ik weet nu dat ik een doorzetter ben, dus zo een programma hou ik ook vol. Ik weet waar ik het voor doe: een gezonder lijf, langer gezond leven en dus genieten van mijn man en kinderen.
  Dit is dus mijn Modifastie…ik bedoel motivatie!

  Groetjes van Sandra

 • Avatar van Laura vd M
  Reply Laura vd M 14 januari 2012 at 12:20

  Ik zou ook heel erg graag kans maken op een startpakket. Dit jaar moet het jaar worden dat ik nog 10 kg afval. De afgelopen drie jaar ben ik al 50 kg afgevallen. Nu zul je misschien denken…ben je dan nóg niet tevreden? En dat ben ik inderdaad nog niet…over 6 kg gaat mijn BMI onder de 30 en dan ben ik tevreden. Ik sport me al een tijd in het rond en ik eet gezond maar de laatste kilo’s willen er maar niet af. Ik zou erg graag willen proberen of ik het met Modifast wel voor elkaar krijg. Door mijn eerdere ervaringen ben ik vrij sceptisch over dit soort producten maar Modifast heb ik nog nooit geprobeerd en spreekt me wél aan. Vooral gezien alle eiwitten en het feit dat je je zelf dus niet aan het ondervoeden bent! Kortom, ik maak erg graag kans om van start te gaan en de laatste kilo’s kwijt te raken!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 13 januari 2012 at 17:07

  Tja, zo’n 35 a 40 kilo wil ik eraf hebben. Waarom? Omdat ik 40 ben en mijn lijf niet mooi meer is. Over de 100 kilo ben ik. Ik schaam me rot. Ik krijg overal pijntjes, knieën, heupen etc. De conditie is verschrikkelijk slecht. Ik wil graag afvallen zodat ik samen met mijn zoon van 3 leuke dingen kan doen zoals in een attractie zitten zonder dan me erin hoef te wringen of gewoon met hem kan voetballen zonder dat alles pijn doet en langer kan rennen dan de 5 stappen die ik nu kan.
  Mijn hometrainer is weer afgestoft en op psychisch vlak ben ik ook bezig omdat ik weet dat de vreetbuien ergens vandaan moeten komen.
  Dus ja, ik zou erg graag dit pakket willen winnen!!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 12 januari 2012 at 22:11

  Ik ben nu meer dan een jaar aan het lijnen, ik ben afgevallen met behulp van een dietist…., maar die laatste 15 kilo raak ik maar niet kwijt en ik zou graag Modifast willen proberen om die laatste kilo’s er ook af te krijgen, dat ik eindelijk klaar ben met lijnen en alleen nog maar hoef op te letten wat ik eet en niet meer dikker wordt.

 • Avatar van erika luit
  Reply erika luit 11 januari 2012 at 20:13

  ik ben een meid van 28 en heb echt overgewicht.
  ik woon sinds een jaar samen en eten wel gewoon.
  nu zijn we toe aan kinderen maar wil het niet lukken omdat ik te zwaar ben dus daarom wil ik ook graag mee doen en wie weet kan het mij helpen

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 januari 2012 at 19:17

  Ben met Curves al vele centimeters kwijt, maar nu de kilo’s nog..dat lukt dus voor geen meter…ik eet gewoon ‘gezond’ ,maar elke keer als ik op de weegschaal ga staan is er wéér geen gram af….zou het me wel lukken met Modifast? Daar ben ik dus best benieuwd naar!

 • Avatar van ELS
  Reply ELS 11 januari 2012 at 18:29

  IK BEN 3 JAAR GELEDEN OP EIGEN HOUTJE 21 KILO AFGEVALLEN EN NA 9 MAANDEN PREDNISILON ZIT HET ER WEER ALLEMAAL AAN EN DAT IS NU ALWEER 2 JAAR GELEDEN .IK BAAL VAN MEZELF .wAAROM LUKT HET ME NIET IK ZOU MODIFAST HEEL GRAAG PROBEREN

 • Avatar van Lia
  Reply Lia 11 januari 2012 at 17:57

  Omdat ik een verhoogde kans heb op diabetes wil ik graag een aantal kilo’s kwijt.
  Misschien dat het met Modifast mogelijk is om deze kilo’s kwijt te raken.

 • Avatar van Hanny
  Reply Hanny 11 januari 2012 at 17:23

  Ja ja wat een kans om mee te doen, dat zou erg leuk zijn.Een paar kilo minder voor de zomer is altijd leuk he ,dus wie weet ?

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 11 januari 2012 at 12:46

  Ook ik wil graag meedoen aan deze originele winactie!!!
  Na 3 kinderen en zoveel lijnpogingen, ben ik het nu zo zat.
  Zo dun als vroeger zal ik nooit meer worden, maar wil wel graag naar een gezond gewicht.
  Het Protiplus plan van Modifast spreekt mij erg aan en ik hoop dat dit dan eindelijk DE methode is, die mij kan helpen blijvend af te vallen en van deze BMI van 34 af te komen.

  Groetjes Claudia

 • Avatar van Havva
  Reply Havva 11 januari 2012 at 11:56

  Hoi Desiree,

  Tsja, ook ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen, maar ik zal proberen om het zo kort en duidelijk mogelijk uit te leggen. Al jaren ben ik zo nu en dan aan de lijn of op dieet, want al jaren ben ik veel te dik. Eigenlijk al van baby af aan volgens mijn moeder, want ik was een lieve, maar een stevige dikkerd. Ik ben maar 1.65 meter lang, maar weeg ruim 110 kilo, dus zo’n 40 kilo te veel! Ik heb bijna niets kunnen dragen wat ik echt mooi vind, het ging er mij om (en nog steeds) dat ik er niet al te dik uitzie in kleding, dus draag ik het liefst zwart of een andere donkere kleur. Daarnaast moet mijn bovenkleding altijd lang zijn zodat het mijn billen en bovenbenen bedekt. Kort rokken draag ik dus absoluut niet, wat ik eigenlijk wel zeer mooi en vrouwelijk vind. Want dat ben ik namelijk wel, een echt vrouwelijke vrouw! Ik hou van tuttels en fruttels, zoals make-up en sieraden, kan er dus echt wel mooi uitzien naar mijn idee. Maar de mensen kijken helaas toch echt eerst naar je dikke lijf en niet naar je mooie gezicht. Al jaren heb ik dus echt van alles geprobeerd, van Herbalife (wat mij een vermogen heeft gekost) tot aan het koolsoepdieet. Mezelf uithongeren heb ik ook gedaan (wat wel hielp), maar dat is natuurlijk geen gezonde optie. Toen mijn man en ik aan ons tweede kind wilden beginnen, en dat niet vanzelf ging, bleek dat ik PCOS heb. Dat is een hormoonafwijking waardoor je dus moeilijk kinderen kunt krijgen (daar moet je echt de medische molen voor in). De meeste vrouwen die PCOS hebben zijn ook veel te dik, want dat hoort bij die ziekte bleek. Ik kreeg altijd te horen dat wanneer ik zou afvallen, dat mijn hormoonspiegel in balans zou kunnen brengen, maar was PCOS nou niet de reden dat ik veel te dik ben!? Het is dus echt een vicieuze cirkel. Nu jaren ziekenhuis in en uit te zijn geweest, hebben we dan eindelijk een tweede erbij gekregen, en inmiddels ben ik zelfs zwanger van de derde! Binnenkort, na de bevalling, wil ik er echt 100% voor gaan en echt gaan afvallen. Ik wil sporten zoals ik dat nog nooit eerder heb gedaan, ik wil zo gezond mogelijk eten zoals ik dat nog nooit eerder heb gedaan! Modifast heb ik nog nooit geprobeerd, dus mocht ik het pakket winnen, zou ik daar echt heel erg blij mee zijn! Want wie weet is Modifast wel mijn wondermiddel, en kan ik eindelijk de rest van mijn leven (vol)slank door het leven gaan! Ik ben 31 jaar, en ik hoop dat ik de volgende 31 jaren die ik nog (hopelijk) zal leven slank zal zijn!

 • Avatar van elletjee
  Reply elletjee 11 januari 2012 at 08:44

  Mijn voornemen is om de 13 kilo weer af te vallen die ik de afgelopen anderhalf jaar weer aangekomen ben. Ik bljf aan het jojo-en. Ik ben wel begonnen met een trimprogramma 3x in deweek. Dit gaat redelijk goed. Maar nu nog het gezonder eten,aaaah dat valt tegen. Misschien is modifast de oplossing?!Ik zou dit heelg raag willen winnen om het een s uit te kunnen proberen.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 11 januari 2012 at 00:08

  Ik moet echt flink gaan afvallen, niet zozeer vanwege mijn figuur (hoewel dat natuurlijk ook niet verkeerd zal zijn) maar omdat ik echt gezondheidsproblemen krijg vanwege mijn extreme overgewicht. Wat dubbel vervelend is omdat dat overgewicht zelf ook een gevolg is van chronische gezondheidsproblemen (ik was echt mijn leven lang een maat 38, maar tegenwoordig heb ik een BMI van 38… Ik herken mezelf gewoon niet meer)

  En ik vind het echt heel erg moeilijk om uit die vicieuze cirkel te breken, ook met allerlei soorten hulp. Vooral omdat ik inmiddels al zo ontzettend veel zware klinische depressies heb gehad, wordt het steeds moeilijker om door mijn eigen hopeloosheid heen te breken. Zelfs de allerkleinste dingetjes kunnen me soms helemaal mentaal verpletteren. En het is natuurlijk ook heel wat om steeds opnieuw weer om te vallen en te falen. Het is echt steeds ontzettend hard werken om het niet maar gewoon helemaal op te geven. Maar gelukkig ben ik ook erg eigenwijs, dus vroeger of later sta ik op een of andere manier altijd wel weer op. Ik heb ook ontzettend veel liefde om me heen, zoveel kostbare en bijzondere mensen, en godzijdank nog altijd een gezond gevoel voor humor en relativering.

  En daarom blijf ik het proberen, linksom of rechtsom of knoopsgewijs, whatever it takes, om mijn eigen leven weer te kunnen omhelzen, inclusief alle losse schroefjes en foutieve bedrading en wat er allemaal nog meer mis is. Maar ik kan echt elk hulp hard gebruiken. En juist omdat er zoveel geknokt moet worden, moet ik mijn conditie weer op peil brengen. Ik krijg al fysiotherapie, maar ook daar merk ik gewoon hoe mijn eigen overgewicht me overal in de weg zit. Een echt dieet kan en mag ik van mijn huisarts niet volgen, maar kleine stappen moedigt hij zeker aan. En ik zou dit pakket dan ook gebruiken als aanvulling, gewoon om te kijken of deze dingen me misschien kunnen helpen om met kleine stappen uiteindelijk mijn eet- en bewegingspatroon zo te kunnen wijzigen dat mijn lichaam me kan ondersteunen in mijn gevecht, inplaats van me nog meer in de weg te gaan zitten!

  Ik weet niet of het zal helpen. Maar ik wil het graag proberen!

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 10 januari 2012 at 19:23

  Mijn goede voornemen is afvallen 7,5 kilo voor het eind van het jaar. Een realistisch en mooi doel en ik hoop dat dit me kan helpen. Ik heb een BMI van 31 en daar wil ik echt wat aan gaan doen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 januari 2012 at 14:55

   Dat is een heel mooi en realistisch doel, moet goedkomen denk ik zo. Succes!

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 10 januari 2012 at 13:38

  Ik heb de reclame van Modifast meerdere keren op de tv gezien, maar ben eigenlijk niet zo overtuigd of dit voor mij gaat werken. Al klinkt het natuurlijk wel simpel met die dagen.

 • Avatar van rilana
  Reply rilana 10 januari 2012 at 07:05

  Waarom ik graag mee wil doen?
  Als alleenstaande vrouw moet ik zeggen dat ik af en toe toch wel een emotie-eter ben.
  En ook wel eens de makkelijke weg kies, voor je zelf koken is soms best een opgave vind ik zelf
  Een paar jaar geleden ben ik best wel wat afgevallen, maar de motivatie is toen weer verdwenen en de pondjes, kiloos zijn er toen wel weer stiekum bijgekomen.
  Nu ben ik toch weer op een punt dat ik denk, Kom op Rilana we moeten er wat aan gaan doen.
  Dus misschien is dit mijn extra zetje voor de start?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:35

   Leuk dat je meedoet Rilana, ik wil je alvast succes wensen! Misschien is het een goed idee om te kijken door welke emoties of wat je triggers zijn waardoor je gaat snacken? Dan kan je de volgende keer als je zo’n moment op voelt komen even een stukje gaan wandelen o.i.d. En qua koken kan je natuurlijk ook een grote ovenschotel, wokschotel, eenpansgerechten, macaroni etc. klaarmaken en die dan in delen in de vriezer stoppen. Zo hoef je niet elke dag te koken, eet je gezond en gevarieerd en ben je op veel dagen zo klaar: even opwarmen! :)

 • Avatar van Nora
  Reply Nora 9 januari 2012 at 23:29

  Deze winactie komt echt perfect uit voor mij!
  Ik ben 17 en weeg rond de 95 kilo. Ik zou erg graag wat kilo’s kwijtraken!
  Mijn zusje en mijn moeder hebben ook overgewicht en we zeggen steeds dat we er wat aan willen doen, en we zoeken ook steeds diëten op maar we beginnen er nooit echt aan.
  Precies hetzelfde is het met sporten. Dan zeggen we iedere keer weer, morgen gaan we echt zwemmen of naar de sportschool maar dan doen we het alsnog niet.
  Dit is volgens mij de perfecte motivatie!
  Ik wil er nu echt een keer aan beginnen en het volhouden ook!
  Als ik zo doorga is het niet echt gezond, dat is het nu al niet.
  Door mijn gewicht ben ik ook super onzeker en ik denk dat als ik wat kilo’s kwijtraak ik lekkerder in mijn vel ga zitten.
  Daarom wil ik dit dus super graag winnen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:32

   Hi Nora, leuk dat je meedoet met deze winactie. Ik vind het heel knap dat je je verhaal zo neer zet en ik wens je heel veel succes. Misschien is een moodboard maken een leuk idee voor je? Plak hier allemaal afbeeldingen op van kleding die je graag zou willen dragen als je je streef hebt gehaald, vrouwen die je een mooi figuur vind hebben, dingen die je graag zou willen doen als je de overtollige kilo’s niet meer hebt, mooie spreuken die je kracht bij kunnen zetten… Hang die op een plek waar je hem elke dag een paar keer ziet. Dat helpt echt! :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 9 januari 2012 at 17:21

  wat een leuke actie weer! Ik ben alleen zelf net met Weight Watchers begonnen om er toch de nodige kilo’s van af te krijgen, vandaar dat ik niet meedoe. Maar iedereen die meedoet, succes!

 • Avatar van enith
  Reply enith 9 januari 2012 at 16:09

  ik zou heel graag een pakket willen winnen.vorig jaar ben ik gestopt met roken en mijn voor nemen voor dit jaar is afvallen.
  mijn begin gewicht is 132 kilo en streefgewicht is 100 kilo.
  sinds 1 week ben ik begonnen met shaken en het valt me heel erg zwaar op mijn dak maar ik ga vol houden.

  gr enith

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:30

   Hi Edith, ik wens je allereerst heel veel succes met je afvalrace: je kan het! Pas je wel op dat je geen tekorten krijgt als je enkel shakes drinkt? Af en toe eens een maaltijdreep, lichte salade en wat groentes maakt het al een stuk beter te doen en het is nog eens gezond en lekker ook :)

 • Avatar van Leontine
  Reply Leontine 9 januari 2012 at 15:44

  Wat een leuke en originele winactie. Ik zou graag mee willen doen.

  Graag wil ik 10 kilo afvallen, maar met 5 zou ik al tevreden zijn. Mijn gewichtsverdeling is een behoorlijk uit balans, ik heb hele dunne benen en een vol bovenlichaam (borsten en vooral buik), te danken aan jarenlang rolstoelgebruik waardoor er van mijn benen niets over is. Maar mijn bovenlichaam is wel vol, waardoor de balans in mijn lichaam helemaal weg is, het lijkt wel of al mijn vet naar boven is gekropen ;). Graag zou ik dus wat kilo’s afvallen om het wat meer één geheel te laten zijn, maar ook om de belastbaarheid van mijn bekken iets te verhogen zodat ik makkelijker eventjes kan zitten (bijv. op toilet), immers hoe minder gewicht er drukt, hoe minder pijn.
  Doordat ik inmiddels bedlegerig ben en dus nauwelijks beweeg, is op gewicht blijven al moeilijk. Ik eet al minder dan gemiddeld om niet zwaarder te worden, vanwege het totale gebrek aan beweging is afvallen echt een crime en lukt bijna niet. Zelfs het dieet van Sonja Bakker werkt voor mij niet, als ik dat volg val ik nog niet af.. Ik denk al langer aan zo’n soort dieet en het zou ontzettend fijn zijn er op deze manier kennis mee te maken en zien of dit wel werkt voor me.

  Ik zal je dalijk even mijn gegevens mailen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:29

   Hi Leontine, wat enorm vervelend lijkt me dat als er geen enkel dieet helpt. Maar je kan ook gewoonweg niet zoveel aan lichaamsbeweging doen helaas… Wie weet is een 3.2.2 dieet zoals deze van Modifast wel een oplossing? Ik wens je in ieder geval veel sterkte en succes *knuff*

   • Avatar van Leontine
    Reply Leontine 10 januari 2012 at 09:42

    Dank je voor je lieve antwoord Desirée! Ik ben benieuwd of dit dieet het is voor me, ik ga er in ieder geval eens mee bezig en mijn best voor doen, het klinkt in ieder geval al heel goed (en lekker!).

 • Avatar van Niess
  Reply Niess 9 januari 2012 at 14:33

  ook ik wil graag mee doen met deze winactie;

  Heb samen met mijn vriend een weddenschap afgesloten, we willen beide 15 kg afvallen, (bij mij ook wel nodig vanwege gezondheid.) Maar als ons niet lukt om 15kg af te vallen dan moeten wij ons zoontje 200 euro geven op zijn rekening…. En in de toekomst wil ik graag nog een 2e kindje, maar dat kan alleen als ik lichter ben, dan is namelijk mijn cyclus weer beter, en kans op eisprongen groter (ivm pcos)
  Maar et voornaamste waarom ik wil afvallen is vanwege mijn gezondheid, maar ook omdat ik gewoon ook lekker samen met mijn zoontje kan buiten spelen, mee kan doen met voetballen, zonder dat ik natuurlijk al die extra kilo’s moet mee sjouwen..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:26

   Hallo Nies, ik snap dat als je een kindje hebt dat je gewoon lekker mee wilt doen met rennen, springen, hupsen en alles. En als je een 2e kindje wilt dan is een gezond gewicht wel het beste inderdaad. Ik wens je in ieder geval heel veel succes toe!

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 9 januari 2012 at 14:12

  Hoi Desirée!

  Heel graag zou ik dit pakket willen winnen!! Zou er zo blij mee zijn!!

  Ik heb al jarenlang gewichtsproblemen (ben 26 jaar), mede door schildklierproblemen. Ik slik daar dagelijks medicijnen voor en dit moet steeds weer opnieuw worden ingesteld. Heel frustrerend, want dieëten maakt dit nog moeilijker. Ik ben vorig jaar super goed afgevallen met een eiwitdieet, maar dat was ook heel erg duur en mede doordat mijn schildklier weer begon op te spelen, moest ik toen stoppen. En langzaam maar zeker kwam er dus weer gewicht bij. Zo ontzettend balen!!!!
  Ik ben op zich tevreden met mijn rondingen, mijn vriend is gek op elk pondje, maar puur voor mijn gezondheid vind ik het belangrijk om weer wat af te vallen. Eigenlijk zou ik minstens 40 kg weer kwijt moeten. Ik ben heel erg benieuwd naar dit dieet, het is in ieder geval een stuk beter te betalen. Graag zou ik daarom dit pakket mogen winnen, dan kan ik het uitproberen en dan wil ik er graag mee doorgaan!! Ik ben zeker nu het nieuwe jaar weer begonnen is weer helemaal gemotiveerd om er iets aan te doen!

  Lieve groetjes, Maaike.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:25

   Hoi Maaike, wat leuk dat je je verhaal zo openlijk doet. Ik wens je heel veel succes, je kan het! :)

   • Avatar van Maaike
    Reply Maaike 11 januari 2012 at 20:41

    Dank je wel voor je berichtje terug, wat lief!! :) X

 • Avatar van Jaqueline
  Reply Jaqueline 9 januari 2012 at 12:18

  Ik zou wel graag mee willen doen met de winactie. Ik ben wel tevreden met mijn rondingen. Mijn vriend ook. Die is van mening dat hij het liefst een vriendin wil hebben die hij tenminste vast kan pakken en niet eentje waar hij bang voor is dat hij haar pijn doet. Ook al zou ik veel afvallen, dan alsnog zou ik rondingen houden, dat zit gewoon in mijn genen. En dat vind ik niet erg.

  Maar op dit moment heb ik iets te veel rondingen. Het gaat naar een punt dat ik gewoon 1 bol ben en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Ik heb al helemaal een mindset dat ik ga afvallen en dit moet ook, want ik zou graag zwanger willen worden, maar dit gaat moeilijk als je wat zwaarder bent. Ten tweede heb ik niet echt een goede rug en als je zwanger wordt en je bent al te zwaar, wordt het alleen maar dubbel zo zwaar voor je rug.

  Dus ik zou graag dit letterlijk en figuurlijke steuntje in de rug willen hebben.

  Succes gewenst voor alle andere dames die willen afvallen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:24

   Hi Jaqueline, ik snap wat je zegt: niks mis met rondingen, als het maar niet één grote ronding is ;-) Ik wens je heel veel succes!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 9 januari 2012 at 09:46

  Originele winactie! Ik ga hier zelf niet aan mee doen aangezien ik van mening ben dat zo’n crashdieet meer kwaad doet dan goed :)

  Maar ik wens de deelnemers in ieder geval heel veel succes, ook met het afvallen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:23

   Hi Sabine, ik snap wat je bedoelt en ik sta zelf ook niet achter crashdieten. Maar het Modifast 3.2.2 waar dit om gaat is niet hele weken door 3 shakes op een dag, maar 3 balansdagen, 2 lichte dagen en 2 gezonde, normale dagen qua eten :)

 • Avatar van kathy
  Reply kathy 9 januari 2012 at 09:38

  Tja, Desirée, waar zal ik beginnen :-). Na zowat alles geprobeerd te hebben dat er maar op de markt en op internet te vinden is, wil ik graag Modifast uitproberen. Pas op: ik ben al met succes veel afgevallen, maar….. kreeg ze er kort daarna dubbel en “dik” weer bij. Zoals jij ook zegt: ik heb eigenlijk geen problemen met mijn rondingen (en mijn man gelukkig ook niet), maar ergens is er toch steeds dat stemmetje dat zegt dat mijn levensstijl niet gezond is en dus heb ik beslist van het toch nog eens te wagen. Op hoop van zegen dus en ik kruis mijn vingers!
  Groetjes,
  Kathy X

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 januari 2012 at 08:21

   Hi Kathy, leuk dat je je opgegeven hebt! Ik snap helemaal wat je bedoelt, zeker als je wat ouder begint te worden dan weet je gewoon dat je er last van gaat krijgen… Succes!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.