Beauty

Winactie | Win 1 van de 2 overheerlijke Lush pakketten!

24 januari 2012

Vandaag heb ik weer een winactie voor jullie en deze keer is het er eentje van één van mijn favoriete merken: Lush! Ik mag maar liefst 2 heerlijke verwenpakketten weggeven van zo’n €49,75 per stuk. Het zijn geweldige pakketten om bijvoorbeeld kennis te kunnen maken met dit heerlijke merk òf juist eens wat nieuwe producten te proberen. In ieder geval… Als jij wint dan kan je jezelf van top tot teen hullen in heerlijke geuren. Benieuwd naar wat er allemaal in de pakketten zit èn wat je moet doen om kans te maken?

In beide pakketten zit:

Friends with Benefits massagebar
Sexy cacao- en sheaboter en goudsbloem in een massagebar, lekker om te delen met je beste vrienden. Gebruiksaanwijzing: Smelt de Bar tussen je handen en masseer de heerlijke olie in op je partner. Nog beter, laat je partner jou masseren! De essentiële olie uit goudsbloem (tagetes) ruikt chocolade-achtig en verzacht een pijnlijke, rode huid. De cacaoboter is fair trade!

The Olive Branch showergel 250gr
De naam van The Olive Branch komt van een liedje van Madeleine Peyroux, Dance Me to the End of Love. Mark vond dit een mooi nummer en wilde een douchegel maken die hem hetzelfde warme, comfortabele gevoel geeft als dit liedje. The Olive Branch heeft een warme, beetje Mediterraanse touch, met olijfolie om je huid te verzachten, wijnbladeren, zeezout en het verse sap van mandarijntjes. (Sommigen hier vinden de originele versie van Leonard Cohen mooier, maar ieder z’n voorkeur).

Een lekker groot stuk van de Lust zeep
Supersexy zeep waarin jasmijn de boventoon voert, met noten van ylang ylang, roos, vanille en sandelhout. Als je van ons Lust Parfum, Flying Fox Douchegel, Godiva Shampoo en Jasmin and Henna Fluff Eaze haarmasker houdt, wil je deze ook absoluut hebben!

Ocean Salt gezichtsscrub 120gr
Zeewater is prima voor je huid omdat het een hoog mineraalgehalte heeft. Ocean Salt scrub bevat daarom heel veel zeezout. Citroen en limoen verfrissen je huid en avocado- en kokosboter verzachten. Een heerlijk product. Mocht het per ongeluk op je lippen terecht komen, het smaakt niet verkeerd. Gebruik een keer per week op een droge huid, een vettere huid kan het vaker gebruiken. Met draaiende bewegingen zachtjes inmasseren op een vochtige huid, afspoelen met warm (niet te heet!) water. Heb je een vette huid? Gebruik hierna de toner Tea Tree Water .

Rose Jam bubbleroon
Liefhebbers van rozen kunnen hun hart ophalen. De geur van deze bubbleroon is gebaseerd op het originele Turkse recept van rozenjam. Gebruiksaanwijzing: Verkruimel een stuk onder stromend water voor een bad met zachte schuimbubbels.

Winactie
Natuurlijk moet je wel iets doen om kans te maken op één van de 2 pakketten die ik mag weggeven:
* laat een reactie achter dat je meedoet met deze winactie en vertel wat jouw lievelingsproduct is van Lush òf welk product je het meest graag eens zou willen proberen
* stuur jouw adresgegevens naar winactie@curvacious.nl zodat het pakket snel naar je toe gestuurd kan worden als je hebt gewonnen
* volg @Lushholland en/of @LushMaastricht èn @CurvaciousNL op Twitter
* plaats de volgende tweet: Ik doe mee aan de Lush winactie op de website van @CurvaciousNL. Doe jij ook mee?! :)
* zin om creatief te doen? Verzin een nieuw product voor Lush en vertel daarbij zoveel mogelijk details over de ingrediënten, hoe het eruit moet zien en welke naam je het product zou geven. Deze laatste opdracht hoèft niet, maar als je hem doet verdien je er een extra kans mee.

Meedoen kan t/m dinsdag 31 januari 2012, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heel erg veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Renske Koens
  Reply Renske Koens 31 januari 2012 at 23:09

  hallo Lush en Curvacious!
  Ik doe mee met deze wetstrijd omdat ik een tijdje terug de LUSH producten heb uitgevonden.
  Al jaren heb ik last van huidproblemen en ik kan nergens tegen! Tot dat ik LUSH probeerde, al sneeuw voor de zon verdwenen mijn irritaties en ik kan eindelijk stralend over straat.
  Dolgraag wil ik dit pakkend winnen. Want hier zit de gezichtscrub in, ik vind deze GEWELDIG! hij reinigt en zuivert de huid super!
  Al 14 jaar ben ik vegetarisch en ben helemaal voor de fresh hand made producten die de LUSH telkens weer maakt. Het is super dat er zo’n geweldig bedrijf bestaat.
  Ik zou super graag dit pakket winnen omdat ik al vele producten uit de winkel mee heb genomen, allen het budget is nu echt op…..
  Liefs Renske

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 31 januari 2012 at 22:34

  Ik doe mee met deze super toffe winactie! Mijn lievelingsproduct van Lush is Lemony Flutter, omdat het mijn handjes en nageltjes erg goed verzorgd. Oke, het is tot nu toch nog maar het enige product dat ik van het merk gebruikt heb, maar het is echt een holy grail voor mij!
  You’ve got mail ;)
  Ik volgde @Lushholland en @CurvaciousNL al op twitter en ben @LushMaastricht ook maar gaan volgen. (@VeraTCOB) En heb ook de tweet geplaatst!

  Echt een super leuke winactie en succes aan iedereen die meedoet :)

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 31 januari 2012 at 22:26

  ..lees deze kans nu pas.
  Geen tijd meer om favo-product uit te zoeken..
  Heb geen Twitter..
  Mijn vriendin vaak over gehoord..
  Mocht ik ondanks alles winnen, dan graag ff overleg..

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 31 januari 2012 at 22:25

  heeeee’

  mijn favoriete product van lush is de bubblegum lipscrub ! hij is echt super fijn en smaakt heeeerlijk hihi, daarna zijn mn lippen ook super zacht ! (:

  welk product van lush ik graag zou proberen is de bubbleroon :)

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 31 januari 2012 at 14:50

  Ik ben helemaal weg van de Fresh Facemasks van Lush. Zelf zou ik de Oatmeal versie wel eens willen proberen. Die ken ik nog niet maar ik hoor er wel veel goede dingen over.

  Als ik zelf een product zou mogen maken voor Lush dan zou dat een douchegel zijn die ingredienten heeft zoals cacao en honing en vanille zodat de huid een lekkere zoete geur krijgt maar ook verzorgd wordt. Daarnaast zou ik er kleine balletjes indoen die open springen als je ermee wast onder de douche die een soort knetter effect hebben op je huis en nog eens een lichte caramel geur in de mix gooien zodat je lekker naar koekjes en gebak ruikt en je er bijna honger van krijgt in de douch ^^.

  Super leuke actie! zulke vragen zouden ze vaker moeten stellen bij prijsvragen.

  • Avatar van Sabine
   Reply Sabine 31 januari 2012 at 14:50

   ik bedoel natuurlijk huid en niet huis lol… een knetterend huis, ik zie het al voor me :p

   • Avatar van Sabine
    Reply Sabine 31 januari 2012 at 14:52

    ok en ik heb de zin getweet met mijn @Bieneke account van twitter en mijn adres gegeven gemailt ;)

 • Avatar van Nathalie Bosman
  Reply Nathalie Bosman 31 januari 2012 at 09:53

  ik heb nu al zoveel over lush gehoord, dat ik het wel eens wil proberen ♥
  op twitter lees ik volop over lush, ga gewoon een gokje wagen!
  @nathaliebosman

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 30 januari 2012 at 22:24

  LUSH LUSH LUSH I’m in! Mijn lievelingsproduct van Lush is Lemony Flutter, het zorgt ervoor dat mijn nagelriemen gevoed zijn en mijn nagels worden ook sterker en groeien sneller! Geweldig spul, holy grail! Ik volgde @Lushholland, @LushMaastricht en jou al op twitter (als CindyCURE). De tweet: https://twitter.com/#!/CindyCURE/status/164093843321532417
  Mijn product? Choco Floats! Lichtbruine bruisballetjes met witte engelen vleugels erop. De ingrediënten zijn o.a. cacao butter en shea butter, heel verzorgend dus. De balletjes zijn eerst wat groot, maar als je het in het bad gooit dan bruist het wat (en worden de balletjes wat kleiner) en de ingrediënten mengen dan met het water. Als het klaar is met bruisen blijven de balletjes ronddrijven, het lost dus niet op zodat je er langer plezier van hebt!

  • Avatar van Cindy
   Reply Cindy 31 januari 2012 at 14:28

   Bijna vergeten te mailen! *stuurt snel mailtje*

 • Avatar van petra
  Reply petra 30 januari 2012 at 16:25

  Hier een berichtje van een echte lush junkie :D

  Mijn favoriete producten zijn snowcake (helaas alleen met kerst te verkrijgen) vanille conditioner hmmm, ocean salt, godmother, sexy peel, sultana of soap, gezichtmaskers, shampoo bar met kaneel en angels of bare skin en zo kan ik nog wel ff doorgaan:)

  Mijn adresgegevens zijn gemaild en de tweet is geplaatst (@kippetjekane) duimen draaien! Suc6 met een winnaar te kiezen!

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 30 januari 2012 at 10:34

  Ik hou van Lush winacties! En van Lush, uiteraard :D
  Het product dat ik het liefst zou gebruiken, is Ro’s Argan bodyconditioner! De geur is écht om te smelten! Telkens als ik in een Lush winkel binnenstap, moet ik gewoon een beetje op m’n hand smeren, om er daarna de hele dag aan te snuffelen. Dit is echt de beste geur ooit! Hij is helaas zo duur :( Daarom zou de Rose Jam Bubbleroon een mooi alternatief zijn! :)
  Als ik een Lushproduct zou moeten uitvinden, is het simpel: een bodylotion met Rose Jam geur! Of een massagebar! Of een parfum! Of een zeep! <3 Rose Jam
  Ik hoop dat ik kans maak om zo'n heerlijk pakketje te winnen! :)

 • Avatar van H
  Reply H 29 januari 2012 at 23:10

  Ik ben erg benieuwd naar het product “Ocean Salt gezichtsscrub”.
  Ook heb ik goede dingen gehoord over douchegel “Jellie Whoosh”.

  Voor de andere opdrachten heb ik gemaild :-)

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 29 januari 2012 at 21:54

  Mmmm Lush… ik doe graag mee!
  Ben ooit in Amsterdam voor het eerst de winkel binnengewandeld en ik heb er nog geen spijt van!
  Mijn favoriete product is absoluut de Soak and Float vaste shampoo! Gaat super lang mee en werkt echt tegen roos.
  Adresgegevens komen your way!
  Ik volgde Curvacious, Lushholland en Lushmaastricht al op twitter.
  Tweet is geplaatst!

  Ik heb echt lang na zitten denken over een product.. Maar ik zou het niet weten, ze hebben al zoveel!

  Naja, een chocolade bruisbal voor in bad zou ik wel lekker vinden, maar ik weet niet of dat nu echt een verkoopsucces wordt of dat ik de enige consument hiervoor ben…

  Liefs,
  Janneke

  • Avatar van irene niec
   Reply irene niec 31 januari 2012 at 15:39

   mijn lievelingsproduct van Lush is de Ocean Salt gezichtsscrub, mijn gezicht wordt hierdoor
   fluweelzacht en het voelt de gehele dag zo

 • Avatar van Di van de Weerd
  Reply Di van de Weerd 29 januari 2012 at 14:58

  Ocean Salt

 • Avatar van ria van akelijen
  Reply ria van akelijen 29 januari 2012 at 10:44

  Ik hoorde voor het eerst van mijn nichtje over lush.
  Ze kwam thuis met de meest lekker ruikende zeepjes,bruisbollen,schuimgels.
  Kortom de hele kamer rook om op te eten.
  En dan ook nog goed voor je huid en op natuurbassis.
  Wat wil een mens nog meer.
  Eigenlijk is alles het proberen waard.
  Kortom een winkel om van te watertanden.

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 28 januari 2012 at 21:36

  Ik zou graag Ocean Salt gezichtsscrub 120gr willen uit proberen, lijk me erg lekker voor je gezicht, alle producten zien er heel erg mooi uit om te proberen.

 • Avatar van Tessabd
  Reply Tessabd 28 januari 2012 at 17:54

  Ik volg jou en lush maastricht op twitter (tessalikesyou) :d Als ik naar Lush ga is het ook in Maastricht en ik word daar altijd zooo goed geholpen, zo’n lieve mensen werken er. Als ik een nieuw product zou moeten ontwerpen zou het een bubble bar zij wat naar zoete popcorn ruikt en ook voor het knetter effect zorgt in bad (met knettersnoep ofzo) :p dat zou wel vet zijn. xx

 • Avatar van oda Huitema aka tsiisfamke
  Reply oda Huitema aka tsiisfamke 28 januari 2012 at 17:30

  Ik heb nog nooit iets van lush geprobeerd wel er heel veel goeds overgehoord wat me zeker nieuwsgierig maakt.
  waar ik heel nieuwsgierig naar ben is Ocean Salt gezichtsscrub 120gr en Friends with Benefits massagebar deze 2 lijken me erg lekker.
  Dus het maakt mij eigenlijk niet uit wat ik zou winnen het lijkt me allemaal zo lekker en verslavend als je er eenmaal mee begonnen bent.
  mijn tweet : https://twitter.com/#!/tsiisfamke/status/163296169336913924
  mailtje komt er zo aan.

  groetjes van mij

 • Avatar van floor
  Reply floor 28 januari 2012 at 16:28

  Hallo,

  ik ben nog niet heel bekend met de Lush producten maar ik lees en hoor alleen maar goede verhalen dat het mij wel erg nieuwsgierig maakt en iedereen heeft het ook over de goede effecten van de producten en de heerlijke luchtjes. nou ik ben benieuwd.

  https://twitter.com/#!/floortjeee13
  mailtje met gegevens komen er aan
  en het product wat ik graag uit zou willen proberen is de oceaan salt gezichtsscrub, heerlijk lijkt me dat.

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 28 januari 2012 at 14:16

  Ik vind alle producten heerlijk maar van de Rose Jam bubbleroon word ik wel het meest blij! Dit merk is gewoon erg fijn dus ik hoop enorm dat ik win!

 • Avatar van Els
  Reply Els 28 januari 2012 at 11:45

  Ik ben helemaal gek op de shampoo bars van lush! Die zijn echt fantastisch.
  Ook hun verse maskertjes vind ik geweldig.
  https://twitter.com/#!/nimfje83/status/163210258418905088

  liefs
  Els

 • Avatar van Kie schalkwijk
  Reply Kie schalkwijk 28 januari 2012 at 11:24

  Lijkt me superheeeerlijk !! Ik wil alles wel eens proberen, maakt me niets uit !!!!

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 28 januari 2012 at 10:48

  De Dirty Body Spray lijkt mij zeer spannend ! ;-)

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 28 januari 2012 at 08:42

  Mijn lievelingsproduct van Lush is de henna, prachtige kleuren, handig samengeperst en het ‘pakt’ goed op mijn krullen! Ook zijn de kleuren fijn te mengen.
  Als ik in Amsterdam ben, neem ik altijd een pakje mee…

 • Avatar van J. Jonker
  Reply J. Jonker 28 januari 2012 at 01:24

  Ik had graag het Mistletoe pakket willen uitproberen maar ook geuren zoals Exhale, Icon en Cocktail. Tot nu toe nog niet de kans gehad om het uit te proberen maar de wil is er! Mochten ze nog een winkel willen openen, zou Alkmaar qua afstand net te behappen zijn en qua ligging en publiek een goede slagingskans hebben.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 27 januari 2012 at 19:06

  Leeeeeuk! Mijn favoriete product is Rockstar, i love it! Zo lekker zoet haha.
  Dit is m’n tweet: https://twitter.com/#!/ClaudiaFFF/status/162959198651564035

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 27 januari 2012 at 18:22

  Ik ken de producten niet maar ben wel iemand van lekkere luchtjes en zeepjes uitproberen. Misschien wel een nieuwe fan?

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 27 januari 2012 at 14:31

  Ik doe mee! :) Mijn lievelingsproduct is; de Jelly :D
  Wat ik heel graag nog een keertje wil proberen is de Cupcake mask! Die staat echt op mijn lijstje.
  Ik volg trouwens alle Lush op Twitter met het account: Glossiequeen.
  En ik heb het getweet; https://twitter.com/#!/Glossiequeen/status/162888887356755968
  Een nieuw Lush product? Lipgloss/Balsem in een tablet. WAT? Jep, dat je hem op je mond moet leggen, vochtig maken en dat er dan een mooi kleurtje van af komt. :D!
  En ik heb mijn gegevens gemaild met de email; faithlinn@msn.com

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 27 januari 2012 at 14:06

  ik ken de produkten nog niet maar zou het graag uiproberen

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 27 januari 2012 at 13:20

  Ik vind het heerlijk en ontspannend om eindeloos in bad te liggen en daarom zijn de bruisballen van Lush mijn favoriet! De heerlijke, natuurlijke ingredienten als avocado, cacao en grapefruit voeden en hydrateren mijn huid terwijl ik een boek lees en een kop thee drink. Het voelt als een spa behandeling thuis want na zo’n moment voor mezelf met Lush voel ik me als nieuw!

 • Avatar van E. Heijnen
  Reply E. Heijnen 27 januari 2012 at 12:47

  I`m in!!!!!

 • Avatar van TasjDutchess
  Reply TasjDutchess 27 januari 2012 at 12:11

  Mijn favoriete product is op dit moment toch de Lemony Flutter
  Bij deze doe ik graag mee met deze leuke winactie!

 • Avatar van Monique (spuitt_elf)
  Reply Monique (spuitt_elf) 27 januari 2012 at 09:55

  Wat een hoop reacties al! Je kunt wel zien dat Lush producten geliefd en gewild zijn :) Vraag me wel af in hoeverre ik, als 71ste reactie, nog kans maak, haha.
  Mijn favoriete product is het haarmasker H’suan Wen Hua. Ik heb erg droog en onwillig haar en dit product doet echt wonderen met mijn haar. Ik vind Lush trouwens een super winkel. Als ik in Maastricht ben (wat best vaak is) probeer ik altijd even bij Lush binnen te lopen. Heb lang gedacht dat ze alleen maar dure producten zouden hebben, maar dat valt echt reuze mee! Er is voor elk wat wils en sommige producten zijn al gewoon zooo leuk om te zien! Een van mijn favo winkel!

 • Avatar van Adriana de Ruiter
  Reply Adriana de Ruiter 27 januari 2012 at 09:40

  Goedemorgen! Ik wil graag meedoen aan deze actie! Heb inmiddels alle twitters geliked en ga straks nog een mail sturen met wie weet een leuk idee. Om eerlijk te zijn, heb ik vandaag voor het eerst van Lush gehoord. Ik was op zoek naar diervriendelijke douche en badspullen en kwam via via hier terecht, dus ik ben erg benieuwd! Heb flink rondgesnuffeld op de site en het allerlekkerst om een keer te proberen lijkt mij de French kiss! :D
  Voor iedereen die wint alvast veel plezier met dit mooie merk! :)

 • Avatar van jo
  Reply jo 27 januari 2012 at 09:37

  Lush!!!!! Echt verslaafd. Ik ben helemaal gek van de badproducten zowel de bubble bars de melts als de bruisballen. Echte favoriet is denk ik de butterbal! Maar gelukkig hebben ze altijd zo veel lekkers om uit te kiezen. Verslavend dus!!!!

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 27 januari 2012 at 08:56

  heb helaas nog nooit iets geprobeerd en zou heel graag dit pakket willen winnen, heerlijk als valentijnskado

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 27 januari 2012 at 00:41

  Lush is zooo lekker!

 • Avatar van Kimly
  Reply Kimly 26 januari 2012 at 22:43

  Superleuk! Ik doe ook mee :D

  Mijn fave product op dit moment is Northern Lights zeep. Ook het eerste zeepje wat ik heb gekocht bij Lush! Ik zou graag Lemony Flutter en Magic Mushroom willen uitproberen, deze staan dan ook op mijn verlanglijstje!

  Als nieuw product zou ik gaan voor iets mannelijks. Een zeepje of badzout/scrubzout in de vorm van een snor. Met een mannelijke geur, maar wel met de fijne ingredienten van Lush.

  Ik volg en heb geliked via BL. Ik ga je nu mailen :)
  Ik volg zowel jou als Lush op twitter.
  De link naar de tweet: http://twitter.com/kimly86/statuses/162651374713188352

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 26 januari 2012 at 17:47

  Wauw, ik ben helemaal gek op LUSH dus dit is een perfecte winactie voor mij.
  Ik heb voorheen al vele producten van LUSH gehad maar Snowfairy is toch wel mijn favoriete product, wat een heerlijke geur en het ziet ook nog eens onwijs leuk uit.

 • Avatar van Lisette R.
  Reply Lisette R. 26 januari 2012 at 16:13

  I LOOOOOVVVEEEE!!!! deze actie!!! Want ik ben gek op alles van LUSH (wie niet eigenlijk :))
  Nou, even de punten checken:
  • bij deze: ik doe mee :D En mijn favoriete product? Rock Star en Godmother, daar ben ik verslaafd aan. Altijd als ik zeepjes heb gehaald liggen ze de eerste maanden bij mijn bureau zodat ik er de hele tijd aan kan ruiken (freaky, I know..). Daarnaast laatst nog een grote pot Joy of Jelly gehaald, maar die is helaas uit het assortiment :'( gelukkig heb ik nu wel heel veel ^_^
  • de adresgegevens zijn gemaild!
  • volgde ik al / volg ik vanaf nu / en jou volgde ik ook al :)
  • Ik heb getweet ^_^ https://twitter.com/#!/GeishaGifts/status/162550326321348608
  • een leuk nieuw product zou zijn: Sweet Caramel Soap. Omdat hun zeepjes er altijd uit zien om op te eten, maar helaas smaken ze niet zo lekker als ze ruiken. Maar toch.. zou wel leuk zijn als ze caramel zouden kunnen verwerken in hun producten, want dat kan zo lekker ruiken! Of een Sweet Raspberry Sugar scrub, een hydraterende suiker schrub met framboos er in verwerkt. Ooooh, ik kan nog wel veel meer bedenken. Jammer dat ik niet bij Lush werk, hihi ;)

 • Avatar van Lianne
  Reply Lianne 26 januari 2012 at 15:25

  Ik doe graag mee aan deze winactie. Ik heb al vele producten van lush geprobeerd. Maar het product wat ik altijd heb staan is eigenlijk een van de “saaiere” producten, namelijk Ultrabland! Ik draag lenzen, en mascara, en heb een vrij gevoelige huid. Om de mascara er dus af te krijgen heb ik liever iets wat niet zo’n impact op m’n huid heeft. Ultrabland doet voor mij precies wat het moet. Ik masseer het in, wacht even, en spoel het af met warm water en een washandje. Heerlijk zachte en schone ogen! Zelfs de meest zwarte mascara krijgt het eraf.

  Wat een nieuw product betreft wil ik ook nog wel even een gooi wagen. Ik zou een echt tropische douchegel heerlijk vinden. Ik gebruik er nu regelmatig een van een ander bekende cosmeticaverkoper (niet natuurlijk spul!!), en zou het van Lush nog beter vinden. Misschien in de trant van de geur van Big, alleen dan met wat extra’s.

 • Avatar van LindaB
  Reply LindaB 26 januari 2012 at 15:22

  Gave winactie, ik doe mee! Ik volg via twitter (LindaB1983), bloglovin en heb je post geliked. ook heb ik getweet:https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/162540135810990080.
  Het product van lush wat ik graag zou willen proberen is de snow fairy! Ook de lipscrub lijkt mij een heel fijn product!
  Ik ga je nu meteen ook een mailtje sturen.

 • Avatar van Steffie
  Reply Steffie 26 januari 2012 at 15:06

  Ik doe graag mee, volg alles op twitter en heb de tweet verzonden als @Miss073
  Ik ben erg benieuwd naar de massage bars van Lush. Vooral om samen met mijn vriend quality time te hebben.
  Als nieuw product zou ik van Lush wel een bloemige douche gelly willen zien, met orchideeënexstrat, kamille, rozen en misschien een beetje tulp om het lekker Hollands te maken. Ook zou ik rond het EK/WK wel een knal oranje gelly willen zien die naar tulpen, sinaasappels en cheddar ruikt. Kunnen we voor dat we de wedstrijd gaan kijken nog lekker douchen met onze oer-Hollandse gelly ^^. Oe krijg echt een hoop gelly ideeën xD.
  Ik zal een mailtje sturen met deze comment erbij.
  Allemaal heel veel succes!
  Veel Liefs,
  Steffie

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 26 januari 2012 at 14:12

  Ik doe graag mee met deze actie.
  De Ocean Salt gezichtsscrub spreekt me heel erg aan,maar het is denk ik moeilijk om er
  een favoriet uit te halen.De namen klinken allemaal heerlijk en ze zien er allemaal even
  aantrekkelijk uit.Kwetie van uitproberen dus.

 • Avatar van Ann
  Reply Ann 26 januari 2012 at 11:06

  Mijn favoriete Lush product is de Honey I Washed The Kids zeep. Dit was mijn allereerste Lush product en sindsdien ben ik helemaal verkocht. Voordat ik Lush gebruikte, had ik altijd van die supermarkt zeep in de badkamer staan, maar toen ik voor het eerst aan Honey rook ging er echt een compleet nieuwe wereld voor mij open!

  Ik volg je op twitter en heb je reretweet. https://twitter.com/#!/Bok093/status/162475635837636608

  xx

 • Avatar van Lisa Geluk
  Reply Lisa Geluk 26 januari 2012 at 10:29

  Van de week mijn twitter weer nieuw leven ingeblazen (ik was mijn wachtwoord vergeten!) en daarmee ook weer allemaal weblogs/websites hervonden die ik via twitter volgde! En toen kwam ik langs jou winactie! Lush! Heerlijk! Ik gebruik al enige tijd de Dream Cream en Lemon Butter (hoe heet ie eigenlijk? voor je nagelriemen) en ik geniet er elke keer weer van! Het enige nadeel is dat ik geen bad heb, dus dat ik wanneer ik van mijn badproducten gebruik wil maken, ik naar vrienden of een hotel moet. Al is dat ook zo rot nog niet!
  Ik hoop in ieder geval mijn naam er eer aan te doen en kans te maken op dit pakket. Is het erg dat ik je nog niet mijn adres mail? Ik hou er niet zo van om mijn adres te verstrekken via internet!

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 26 januari 2012 at 10:14

  Leap Frog zou ik wel willen proberen. ik ben niet bekend met LUSH dus een moet de eerste keer zijn.
  waarom zou ik de leap frog willen omdat het mij grappig lijkt om te baderen in groen water..

  leuke actie!!

  Liefs Annelies

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 26 januari 2012 at 03:02

  Natuurlijk doe ik mee met deze actie want ik ben een hele grote Lushfan!

  1 favoriet product noemen is heel erg moeilijk met al die heerlijkheid, maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Buffy. Dit was het eerste product dat ik gebruikte van Lush en ik stond versteld van de combinatie van scrub en bodybutter met de (in mijn neus) koekjesgeur.

  Een product wat ik heel graag zou willen uitproberen is Ro’s Argan Body Conditioner. Hier heb ik veel goede verhalen over gehoord en ik ga ‘m dan ook zeker binnenkort testen!

  Over een nieuw product hoef ik niet lang na te denken, doe mij maar schoonmaakmiddelen met een Lush geur. Af en toe zuig ik al wat kruimels bruisbal op met mijn stofzuiger en dat doet mijn huis goed! Voor een handwasje gebruik ik ook wel eens een solid shampoobar of zeep, dat is ook zeker een aanrader.

  Ik heb getweet en zo, nu ga ik duimen dat ik ga winnen! ;-)

  Groetjes!

 • Avatar van Norma
  Reply Norma 25 januari 2012 at 21:27

  Heb geliked en getweet
  Ik heb een invaliderende ziekte ben al heel lang niet naar de stad geweest sinds kort en een scootmobiel en oprijplaten. Een lush winkel opzoeken staat dan ook boven aan mijn lijstje de lustzeep zou ik graag uit proberen

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 25 januari 2012 at 19:35

  Ik doe graag mee!
  Ik hou echt van Lush!
  Ik vind de maskers heel fijn, en de body butters trouwens ook!
  En dan vooral ‘Cupcake’ en ‘Oatifix’ vind ik fijn!
  Ik heb je gemaild!
  Ik volg @Lusholland en @CurvaciousNL. :-) (fleurjacobss)
  Twitter deed even raar, dus daarom heb ik maar een tweet van iemand anders geretweet!
  https://twitter.com/#!/tanjainsania/status/162157987564224512
  Ik zou graag een mango body butter willen van Lush.
  Ik heb er ook al een van The Body Shop, en die ruikt heeel lekker!
  En ik heb er ook een van Lush, en die is toch wel wat fijner! :-)

  liefs.

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 25 januari 2012 at 16:00

  Leuk ik doe mee!

  -Ik volgde je al via bloglovin
  -Ik heb ook het artikel geliked
  -ik volgde ja al via twitter (@winacties1)
  -Ik heb een tweet gestuurd https://twitter.com/#!/winacties1/status/162186291587448832
  -En ik heb een mailtje gestuurd
  Ik vind de maskers van lush géweldig! Eigenlijk alle maskers <3

  Nu maar hopen :)!

  xxxx Anouk

 • Avatar van susanne
  Reply susanne 25 januari 2012 at 15:31

  Heeeeee
  mij lijkt de rose jam bubbleroon héérlijk.
  Ik doe mee met de wedstrijd! Hihi
  Xxxxxxxxxxx

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 25 januari 2012 at 15:28

  Wauw, dat stuk zeep klinkt heerlijk! Ik houd van geurtjes als jasmijn, ylang ylang, roos, vanille en sandelhout!! Ik volg Lush en jou en heb getweet en gemaild! https://twitter.com/#!/Lifestylesnpsht/status/162179644647424002

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 25 januari 2012 at 14:02

  Leuke giveaway! Ik heb 2 favoriete producten bij Lush: de Karma bubble bar voor zijn hééérlijke geur, en het Jasmin Henna Fluff ease masker. De geur van het laatste vind ik persoonlijk iets minder, maar het werkt FAN-TAS-TISCH. Ik volg jou en Lush op twitter (Elinetoch), en heb de tweet geplaatst. Mailtje met adresgegevens komt er ook zo aan :-). Wat ik leuk zou vinden als nieuw product bij Lush, is een solid gezichtsmasker. Dit heeft als voordeel dat het bespaart op verpakking, en ook langer houdbaar is dan de gewone, verse gezichtsmaskertjes. Het moet natuurlijk lekker ruiken en allemaal goede ingrediënten bevatten die je huid mooi maken, net zoals de verse maskers. Groetjes!

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 25 januari 2012 at 14:00

  Gave winactie! Ik doe graag mee!
  Mijn alltime favorite product van Lush is Snow Fairy douche gel!
  Ruikt heerlijk en is gewoon superfijn! Jammer dat het elke keer een limited edition is!

  Ik heb getweet en een mailtje gestuurd :)
  @tanjainsania

  Groetjes!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 januari 2012 at 12:14

  Ik doe graag mee met deze winactie. Ik ben nog niet bekend met de producten van Lush, maar lees er heel veel over. Ik wil graag wat producten uitproberen, met name Lemony Flutter.

 • Avatar van Bo
  Reply Bo 25 januari 2012 at 10:53

  Mijn allerlievelingste lievenlingsproduct van Lush is denk ik wel Angels ON Bare Skin, die maakt mijn huid zoooooo zacht, toen ik die had gekocht had ik ook een tester meegekregen van Ocean Salt, die vond ik echt heel fijn, dus als ik m zou winnen zou ik dat echt super nice vinden :)
  Wat ik nog heel graag zou willen proberen van Lush zijn de maskers, want daar heb ik echt hele goede recensies over gelezen.
  Wat een leuk product zou zijn voor Lush zijn misschien home scents, in de geuren van verschillende zepen, want die ruiken zozozo lekker ^.^ ik zou het lushscents of iets van a very welcome lush home noemen… of iets in die richting
  Ik volg jou en Lush allebei en heb de tweet geplaatst!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 25 januari 2012 at 10:29

  tof! ik heb nog nooit iets geprobeerd van lush, dus zou dat heel graag willen doen. en dan wel de massagebar denk ik, maar alles lijkt me heerlijk! ik volg jou en lush natuurlijk, en dit is de tweet: https://twitter.com/#!/Fashionisaparty/status/162103270079332352

 • Avatar van Inez
  Reply Inez 25 januari 2012 at 09:48

  Geweldig die win actie!!

  Als fan van Lush vind ik alle produkten geweldig. Sinds ik Lush gebruik geen last meer van mijn huid.
  Ik wil de massagebar wel eens uitproberen want die heb ik niet.
  IK DOE MEE!

 • Avatar van Marlous
  Reply Marlous 25 januari 2012 at 09:32

  Ik doe mee! Superleuk :)
  Ik heb nog nooit iets van Lush gebruikt… Het product dat ik heel graag zou proberen is Lustre Dusting Powder. Een lichaamspoeder, dat ken ik nog niet! En het ruikt naar jasmijn, een geur waar ik heel erg van hou!

  Ik volgde alle twitteraccounts al, en heb getweet: https://twitter.com/#!/lousje91/status/162089685466877954

 • Avatar van marije strobos
  Reply marije strobos 25 januari 2012 at 09:14

  Wauw, wat een leuke win actie!!!

  Mijn favoriete Lush product du moment is toch wel de Snow Angel douchegel. Heb zelfs een vriendinnetje die om de hoek bij Lush werkt tijdens de sale er naar toe gestuurd (oke, lief gevraagd of ze wilde gaan :D) om een XL fles te halen.

  Van het pakket, ben ik erg benieuwd naar de massage bar (denk dat mijn vriendje daar ook wel benieuwd naar is, leuke verrassing ^^) en de scrub. Erg veel over gehoord!

  Ik ga je nog even mailen :D

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 25 januari 2012 at 08:59

  Omg, wat een coole winactie! Ik volg jullie alle drie op Twitter (@Miss_Roxx) en tweette: http://twitter.com/Miss_Roxx/statuses/162080109258477568 Ook like ik dit artikel :)
  Het product waar ik erg blij mee ben van Lush is de Cinders Bath Ballistic uit de kerst collectie. Ook het Tiny Hands Serum vind ik erg fijn :) Tja, en wat ik nog wil proberen…. Te veel! Onder andere de Ocean Salt uit het pakket, deze lijkt me erg fijn :) En de Million Kisses Liptint uit de Valentijns collectie :)

  Een nieuw product…. Dat zou een douchegel zijn met een Pina Colada geurtje! Lekker tropisch, vrolijk, zomergevoel…. Love it! Zo zou ik wel willen douchen :) Het kleurtje is dan zacht geel en de naam? Hula hula baby ;)

 • Avatar van Rilana
  Reply Rilana 25 januari 2012 at 07:35

  Wat een mooie actie, ik ben helemaal weg van zeepjes. Dus Lush is wel een van mijn favoriete winkels. Alleen zo jammer dat wij er hier in Zeeland nog geen hebben. Dus ik kom er alleen als ik echt een dagje ga winkelen in het land.
  Ik volg alle drie de twitteradressen onder de naam @rilana213. Ik heb de tweet geplaatst: https://twitter.com/#!/rilana213/status/162059964586790913 en de mail is ook onderweg.
  Naast zeep ben ik ook helemaal weg van chocolade. Dus wat misschien nog een leuke zeep zou kunnen worden, is de chocozeep. Met wat aloe vera om je huid lekker zacht te maken.
  Zo alle opdrachtjes gedaan, nu nog de laatste voor mijzelf, dat is iedereen hier succes wensen en duimen maar!
  Groetjes vanuit Zeeland (waar toch echt een lushwinkel zou moeten komen!)
  Rilana

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 24 januari 2012 at 22:16

  Ik doe mee! Ik volg jullie allebei op twitter en heb het bericht getweet! Ihttps://twitter.com/#!/Raaverok86/status/161916582669451264

  Mijn favoriete producten zijn de lemony flutter en de R&B creme.

  k zou graag willen dat Lush een betere variant gaat maken op de snake oil. (Ik weet trouwens niet of snake-oil ook in Nederland bekend is, ik heb hem afgelopen september bij de Lush in San Francisco gekocht) Tot op heden gaat dit om een vast blok en het lijkt me fijn als er een vloeibare versie komt; dus een olie (omdat dat prettiger werkt dan een blok) waarmee je je hoofdhuid kan verzorgen en deze kunt kalmeren. Ik denk zelf aan ingrediënten als kamille, pepermunt en aloe vera. Daarnaast zou het prettig zijn als dit product een aangename guur heeft. De naam voor het nieuwe product is: Liquid Snake!

 • Avatar van Alexandra
  Reply Alexandra 24 januari 2012 at 21:19

  Hi,

  Ik wil wel graag meedoen met de winactie.
  Ik zal nog eens even nadenken of ik een nieuw product kan bedenken. Nu moet ik bekennen dat ik nog helemaal niet zo lang bekend ben met Lush. Mijn eerste bestelling is vorige week binnen gekomen, de tweede is onderweg. Bij de eerste kreeg ik een proefje van Fresh Farmacy en dat gebruik ik nu ’s ochtends en ’s avonds en het bevalt mij erg goed! Ik wil graag nog veel producten uit proberen? Iemand tips welke producten in MOET gebruiken?
  Ik volg de drie twitteracouns. Ook heb ik de tweet geplaatst. Ik zal nu mijn gegevens mailen.
  Ik ben super benieuwd! In ieder geval, iedereen veel succes!

  Grtz Alexandra

 • Avatar van patricia
  Reply patricia 24 januari 2012 at 21:05

  Ik vind dit pakket ontzettend gaaf om te kunnen winnen vooral omdat ik er nog niets van geprobeerd hebof in bezit heb gehad
  Zou dus ook niet kunnen zeggen wat voor een nieuw product ik zou maken sorry
  Maar volg jullie op twittter en lushholland en maastricht ook nog op facebook
  En jou op bloglovin en geliked
  Hoop dat mijn inzet gewoon wel mee kan doen ondanks dat ik geen product kan maken omdat ik het nog niet ken ja van naam dus zou het graag een keer gaan proberen

  Groetjes patricia twitter@patriesjongboom
  Facebook. Is patricia jongboom

 • Avatar van Pretty Beauty Land
  Reply Pretty Beauty Land 24 januari 2012 at 21:04

  Ik heb je een mailtje gestuurd, en ik volg lush en jou al op twitter! En natuurlijk heb ik de zin getwitterd!

  Ik als die hard lush fan moest natuurlijk meedoen! Deze kans laat ik niet aan me voorbij gaan. Maar nu moet ik 1 lush producten gaan kiezen? Dat is bijna onmogelijk! Mijn favoriete producten zijn de Once A Year massagebar van de kerstcollectie van vorige jaar. Die is echt heerlijk! Daarnaast vind ik de Sexy Peel Soap ook echt goddelijk en doe gebruik ik ook erg vaak! Ik ben heel erg benieuwd naar de bubbleroon. De naam alleen al is al geweldig!

  Nou maar wachten op de uitslag! =D

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 24 januari 2012 at 20:33

  Hoi, ik doe heel graag mee!

  * Het product dat ik graag zou willen proberen is het valentijnproduct A Million Kisses. Het lijkt me heerlijk voor mijn lippen. * Ik volg @Lushholland en @LushMaastricht en @CurvaciousNL op Twitter
  * Ik heb getweet: https://twitter.com/#!/nona89/status/161894215763243008

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 24 januari 2012 at 20:14

  Wat een toffe winactie! Ik wil zeker een gokje wagen!
  Ik heb twee top favorieten producten van Lush en dat zijn Lemony Flutter, daar kan ik echt niet zonder. Strawberry Feels Forever vind ik echt een goddelijke massagebar! De adresgegevens heb ik verstuurd! Ik heb mijn adresgegevens gemaild en ik volg jou en beide Lush Accounts op twitter.
  https://twitter.com/#!/Kellss88/status/161886572311085056

  Mijn ideale product zou een lekker grove stuk zeep zijn met een kaneel geur erin. Ik ben namelijk gék op de geur van kaneel. Het zeepje ziet er uit in de vorm van een blok, met een duo-chrome kleur bruin, met wat glitters erin. Oh ik krijg er nu al zin in om dat te bestellen hihi.

  https://twitter.com/#!/Kellss88/status/161886572311085056

  • Avatar van Kelly
   Reply Kelly 24 januari 2012 at 20:15

   Oh oeps de link van twitter staat er twee keer, maar je snapt het in in ieder geval hihi.

 • Avatar van manuela
  Reply manuela 24 januari 2012 at 19:52

  waauw wat een te gekke actie!
  ik heb nog niks van lush! Shame on me :$
  maar ik heb al veel gehoord van de shower gel Snow Fairy, ik hou wel van zoete en zachte producten! :)
  ik heb volg je via twitter, en ook lushholland en heb getweet:
  https://twitter.com/#!/Manuelaa94/status/161882386458624001
  ook volg ik je via bloglovin en heb dit artikel geliked!
  ga nu de mail sturen :)
  groetjes en suc6 xx

 • Avatar van Planetsher
  Reply Planetsher 24 januari 2012 at 19:46

  Hierbij ook nog een idee voor een product: een lijn met de geurcombinatie Watermeloen en mint. Deze combinatie heb ik ooit geroken en dat rook geweldig! Een zeepje, een bruisbal en een heerlijke creme :)

  • Avatar van PlanetSher
   Reply PlanetSher 25 januari 2012 at 09:43

   Ik zou de lijn overigens iets van minty melon noemen

 • Avatar van Beatrijs
  Reply Beatrijs 24 januari 2012 at 19:44

  Mijn favoriete product van Lush is de King of Skin body butter. Mijn benen zijn (vooral in de winter) erg droog. Ik bleef maar smeren, maar niets werkte écht. Sinds ik King of Skin gebruik zijn mijn benen lekker zacht en jeuken ze ook niet meer! Geweldig spul!

  Mijn idee voor een nieuw lush product is een bodybutter (zonder scrub, net zoals KoS) met de geur van sexbomb/the joy of jelly. Die geur is mijn favoriete geur van lush en de bodybutter is mijn favoriete pruduct. A match made in heaven lijkt mij! De naam: Skin of Angels

  Ik volg alle drie de twitter acount en ik heb de tweet gestuurd. Ik heb de link naar mijn tweet in het website balkje geplaatst.
  Een mailtje komt er nú aan!

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 24 januari 2012 at 19:34

  Oh, en nog even dit: ik doe mee met de actie :’)
  Mijn favo lush product: Daddy-o, en ik heb niet eens blond haar!
  De geur ervan is voor mij genoeg om deze shampoo te blijven gebruiken,
  ruik hem de volgende dag nog :) Mijn twitter: KleinEendje

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 24 januari 2012 at 19:30

  Mijn nieuwe idee voor een nieuw Lush product:
  Een douche jelly met een frisse citrus-achtige geur, om heerlijk mee wakker te worden s’ochtend.
  De geur zal soortgelijk zijn aan die van Happy Hippy, en de jelly is geel-oranje.
  Ingrediënten: grapefruit, mandarijn, sinaasappel, limoen en aloë vera, zodat deze heerlijke jelly ook nog eens vochtinbrengend en verzorgend is.
  Naam van het product: Citrus Mania

 • Avatar van Planetsher
  Reply Planetsher 24 januari 2012 at 19:13

  Ik doe mee met de winactie! Mijn lievelingsproduct van Lush is de Sexbomb bruisbal. Het liefst wil ik Rose Jam bubbleroon uitproberen. De geur lijkt me geweldig, ik ben dol op rozen. Groetjes en succes allemaal!

 • Avatar van sharmaine
  Reply sharmaine 24 januari 2012 at 19:04

  Heey!
  IK DOE MEE!

  Mijn favo product is snow fairy shower gel. Ik hou van de zoete geur van snoepjes zonder er gaatjes in mijn tanden van te krijgen!

  Mijn bedachte profuct ;
  Super kinda fresh ballistic met ingredienten als pepermunt en eucalyptus wat het lekker fris maakt en dat extra groot is (voor het super formaat) !
  Laat mary poppins dan maar langsvliegen met der paraplu’tje!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 24 januari 2012 at 18:51

  Oh wat een leuke actie weer! Via deze site ben ik afgelopen december toch overstag gegaan om eens wat van Lush te gaan kopen, en was gelijk om. :) Mijn favoriet op dit moment ( maar heb nog niet superveel uitgeprobeerd ;) ) is de Snowcake zeep, hmmmm.
  Ik zou graag een bad jelly willen, die heerlijk schuimt, en dan het liefst of snowcake geurachtig, of een heerlijk eiland geurtje met o.a. cocos.
  Ik volg jou en Lushholland al, de tweet gestuurd, en zal je straks nog een mailtje sturen.

  • Avatar van Santje11
   Reply Santje11 24 januari 2012 at 18:54

   Oh vergeet ik nog de naam: Get Coconutty at Tropicana.

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 24 januari 2012 at 18:32

  Haha ‘Friends with Benefits’ massage bar komt nu wel goed uit! Mijn ‘Friend with Benefit’ zal het vast erg leuk vinden om die te gebruiken (en ik natuurlijk ook!). En zeker na de stressvolle toetsweek heb ik best wel een lekkere massage, voorafgaand aan een warme douche, van hem verdiend.
  Mijn lievelingsproduct van Lush is toch echt Lemony Flutter. Dagelijks zijn ik en mijn vriendinnen in de klas aan het smeren. De leraren zijn het inmiddels wel gewend en noemen het ‘een lekkere luchtverfrisser’ haha. Mijn potje is bijna op, maar ik kan niet wachten om een nieuwe te kopen. De eerste vinger er in zetten, geeft toch wel een voldaan gevoel.
  Hier is mijn Tweet: https://twitter.com/#!/PuckChristi/status/161863507028090882
  Natuurlijk volg ik jou en LushHolland en het mailtje kun je snel in je inbox ontvangen.

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 24 januari 2012 at 17:20

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Favorieten LUSH product, mmm.. Dat is een massage bar geweest die naar vanille rook. Geen idee welke, maar het proefje was snel op. Heb nu de massage bar La Coeur als het goed zeg en sinds ik het bruine gedeelte in mijn mond heb gestopt ben ik wat minder fan. Het rook naar chocolade en de verkoopsters zei van een andere massage bar dat je die kon opeten dus ik dacht; die ik heb vast ook! Helaas.. Van de producten die ik heb zou ik voor Karma gaan, zo’n badding. Eigenlijk zit ik niet zo vaak in bad, maar in tijden van stress, veel eten; of ook wel toetsweek, ga ik maar al te graag om even tot mezelf te komen. :) Product wat ik het liefste zou willen testen is de tandpasta tabletten en de love potion massage bar. Nu nog een slachtoffer vinden om die mee te testen, hahaha!

  Als ik een nieuw product zou moeten ontwerpen zou dit voor valentijnsdag zijn! Ik heb er al eerder over nagedacht en het zou een douche jelly worden met verschillende kleur lagen. Voornamelijk doorzichtig, met de geur van limoen, een lichtroze laag met de geur van bloesem en een rode laag met rozengeur. Deze zouden dan door elkaar heen lopen en in de jelly zouden rode, roze en witte massage bar hartjes zitten met vanille geur :) Zou het trouwens Heart Roses noemen of iets dergelijks :)

  Ik volg jou en LUSHOLLAND en LushMaastricht allemaal op twitter en heb getweet als DanielleEnzo: https://twitter.com/#!/DanielleEnzo/status/161845478969966593

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 24 januari 2012 at 17:11

  Oh wauw, wat een gave winactie!
  Count me in haha!
  Mijn lievelingsproduct van Lush is tot nu toe de Snow Fairy douche gel. Dat is een van de eerste dingen die ik gekocht heb van Lush en sindsdien ben ik dan ook verslaafd haha!
  Een mailtje komt eraan zodra ik de comment geplaatst heb :)
  En ik volg LushHolland, LushMaastricht en jou via twitter! Oh, en ik heb even de tweet de wereld in gezonden: http://twitter.com/Younaxx/statuses/161842471536574465

  En een nieuw product? Eerlijk gezegd heb ik géén idee! Misschien een lekkere douche gel die naar watermeloen ruikt en dus ook een mooie rode kleur heeft? :)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 24 januari 2012 at 17:03

  Oe, oe, oe… Pick me! haha Ik doe zeker mee. Ik ben een grote Lush fan. Ik vind het moeilijk om een favoriet te kiezen (heb er meerdere). Als ik echt één product moet kiezen dan kies ik voor The Comforter Bubblebar. Deze Bubblebar is lekker groot en ruikt heerlijk naar fruitige snoep. Hij kleurt mijn badwater roze en geeft een hele dikke laag schuim, hierdoor waan ik mij elke keer weer als een prinsesje in het water. Als ik een nieuwe product mocht bedenken dat bedacht ik een nieuwe bubblebar. Deze zou dan ruiken naar groene appeltjes gehult in caramel. Heerlijk zoet en fruitig. Hij zou fel groen zijn en een caramelkleurige swirl (beetje marmer effect) hebben en af en toe een gouden glittertje. De grote zou dan net zo zijn als the comforter maar in appelvorm, zodat we er lekker lang van kunnen genieten. Ook verwacht ik dan natuurlijk dik schuim en vrolijke groen water. Gewoon omdat het grappig is! De bubblebar zou dan “Granny loves Caramel” heten. Twitter @GermaGlitter

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 24 januari 2012 at 16:51

  Aah super leuke winactie :D Natuurlijk doe ik graag mee! Want sinds een paar maand ben ik helemaal verslaafd aan de Lush bubble bars. Christmas Eve is m´n favoriet, daar heb ik een flinke voorraad van aangelegd haha. Verder ben ik ook fan van de Smitten handcreme (werkt ook perfect als masker voor je nagelriemen). Ik ken nog weinig andere producten van Lush dus ik zou het super vinden om dit mooie pakket te winnen!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 24 januari 2012 at 16:49

  Wat een superleuke winactie weer zeg! Ik wil zeker meedoen en ik volg je op bloglovin, ik heb je artikel geliked en het mailtje is onderweg;) Wat mij het lekkerste lijkt om te proberen is de seasaltscrub, ik heb een hele droge huid en misschien is dit wat ik zoek;)

  Liefs, Britt

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 24 januari 2012 at 16:01

  Hoi, ik doe super graag mee!! Ik heb je zojuist een mailtje gedaan. Ik heb alleen eens een scrub geprobeerd van Lush, super lekker rook die!! Verder ben ik benieuwd naar de Lemony Flutter omdat daar zoveel goede verhalen over te lezen zijn in blogland. Verder ben ik nog onbekend met de producten van Lush en daarom lijkt mij het super gaaf als ik dit pakket zou winnen!! Ik volgde jullie alle 3 al op twitter en heb ook getweet: https://twitter.com/#!/aboutfashionnl/status/161825487155494912

  Succes aan iedereen die mee doet!

 • Avatar van enith
  Reply enith 24 januari 2012 at 15:55

  geweldige actie en natuurlijk hoop ik dat ik win.
  wat ik helemaal geweldig vind zijn de sweet pie jellies voor onder de douche.

  gr enith

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 24 januari 2012 at 15:33

  Wat leuk! Ik ben gek op lush! Ik heb je een mail gestuurd, dit artikel geliked natuurlijk. Ook volg ik iedereen op twitter en ik heb de tweet geplaatst:
  https://twitter.com/#!/KimKrete/status/161818322013401089

  Mijn product idee:

  Een full body masker. Een lichaams masker dus, met echt misschien echte klei en een heerlijke hammam geur. hmmm

  Oww en mijn favoriete product van Lush is nog steeds de olive branche!

 • Avatar van naomi van Leeuwen
  Reply naomi van Leeuwen 24 januari 2012 at 15:29

  het liefst zou ik alles van lush willen proberen, en ik heb een aantal dingen die enorm goed zijn, dat ik er nog veel meer wil.
  Ik heb een mail verzonden.
  Ik volgde lushmaastricht al, en nu ook jou, en lushholland.
  Ook heb ik de tweet geplaats: https://twitter.com/#!/Beautinista/status/161817621665288192
  Een nieuw product moet zijn
  Dream Powder, dit is een poeder die je kan mengen tot een reiniger, of tot een masker(waarje de dikte zelf een beetje kan bepalen). In verschillende geuren, kleuren en voor verschillende huidjes.

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 24 januari 2012 at 15:16

  oee ik doe graag mee, mijn favoriet is lush lemony flutter omdat dit het enige product is wat ik van hun heb helaas, ik ben heel erg benieuwd naar de massagebar die lijkt me heerlijk

  ik heb gemaild, en getwitterd https://twitter.com/#!/xx_Patries_xx/statuses/161814563875069952 ik volg jouw en lushholland

 • Avatar van yasmine
  Reply yasmine 24 januari 2012 at 15:13

  Wohow, superleuke winactie!! Ik doe zeker mee ^^

  Jou volgende ik al langer, de andere 2 volg ik nu ook (twitter => zie websitevakje)

  Mijn favoriet product is eigenlijk de massagebar.
  Heerlijk een avondje ontspannen samen met mijn vriend en de massagebar.
  Smelt heerlijk weg, en kan super lang gebruikt worden. En dan die heerlijke geuren.
  Mijn favoriet is: each peach!

  Het product dat ik graag eens zou proberen is eigenlijk het tiny hands serum. Volgens mij een heerlijke voedende massagebar voor je handjes. Oooja, lemony flutter staat ook wel hoog op mijn verlanglijstje! :D.

  Als ik een nieuw product zou mogen maken zou ik een soort bruisbal maken, die pas na 100x gebruik op is. In vele heerlijke geurtjes: zeker eentje met de geur van snowfairy en eentje met de geur van snow globe soap (mijn favoriete). Er moeten natuurlijke allemaal heerlijke voedende ingredienten inzitten, zodat je je achteraf niet meer moet insmeren met bodylotion. Dat doet deze bruisbal al! Natuurlijk hebben deze bruisballen een aparte vorm. De zoete in de vorm van een cupcake en de frisse in de vorm van een vallende ster (blauw en geel gekleurd). Heerlijk!

  Liefs,
  Yasmine ^^

 • Avatar van BeautyNailsFun
  Reply BeautyNailsFun 24 januari 2012 at 14:59

  Wauw super leuke actie weer! Tuurlijk zou ik weer graag mee doen, maar aangezien ik nog steeds heerlijk aan het smeren ben met mijn Hannah producten die ik laatste bij je heb gewonnen, lijkt me dat niet helemaal eerlijk he… ;)

  Maar heerlijke Lush producten hoor! Succes aan de andere meiden!

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 24 januari 2012 at 14:55

  Oh wat een geweldige actie! Hier moet ik wel aan mee doen, ik heb Lush ontdekt in Dublin en was gelijk verliefd! Vooral de Ultrabalm zit altijd in mijn tas, overal goed voor, heerlijk product!

  Qua nieuw product zou ik de ultrabalm wel willen zien met een lekker geurtje, kokos ofzo…

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 24 januari 2012 at 14:45

  Leuke winactie! Ik volg ze allemaal. Mijn naam op twitter is: xxyvonne1997.
  Het product van Lush dat ik het liefst wil uitproberen zijn de douchegels, omdat ik zoveel positieve dingen er over heb gelezen.

  ik ga je nu even mailen :D

  liefs,

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 24 januari 2012 at 14:44

  Oooeh dat ziet er lekker uit! Ik ben heel erg benieuwd naar de Lust zeep! Op dit moment is de solid parfum Vanillary mijn all time lush favorite! Ik heb je gemailt; ik volg jullie alledrie op twitter. Hier is de link naar mijn tweet:

  https://twitter.com/#!/paulalacht/status/161805731601985538

  Oh, en een leuk nieuw product.. Hm.. Een voedend haarmasker wat naar vanillary ruikt! Dat is echt mijn favo geur namelijk! Ik heb vrij droog haar dus maskers gebruik ik regelmatig, ben alleen niet altijd even fan van de geuren (maar als het werkt, gebruik ik het!). Dus een voedend masker voor mijn lokken, met alle goede ingredienten zoals avocado; banaan en olijfolie? (heb even gespiekt op de ingredientenlijst van het masker wat ik nu heb, h’suan wen hua’) Dat lijkt me echt een topproduct wat ik zeker zou kopen!

  • Avatar van Paula
   Reply Paula 24 januari 2012 at 14:45

   oh; en het zou VANILLHAIRY heten ;-)

 • Avatar van Nathalie Bosman
  Reply Nathalie Bosman 24 januari 2012 at 14:35

  Wat ziet het er allemaal heerlijk ui! ik lees veel over , en eigenlijk alleen maar goede dingen, wordt misschien tijd om het zelf eens uit te proberen ♥ Doe dan ook graag mee ♥
  twitter @nathaliebosman

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 24 januari 2012 at 14:34

  Wat een gave winactie weer!

  Mijn favoriete product is toch wel de Snowcake zeep van de kerstcollectie! Ik ben verzot op kaneel en ik kan echt uren met die zeep in de douche staan. Het ruikt echt goddelijk!

  Als ik een nieuw product zou mogen ontwikkelen zou het een romige bodylotion moeten zijn met de geur van de Snowcake zeep, zodat de geur nog langer op de huid blijft zitten. Qua ingrediënten ben ik niet zo sterk, maar wel iets van Sheabutter zodat de huid goed gehydrateerd wordt.

  Ik volg alle drie de twitters al een tijdje en hier is mijn tweet: https://twitter.com/#!/madamedelarue/status/161803031808188416

  • Avatar van Marije
   Reply Marije 24 januari 2012 at 14:36

   Oja, de naam zou ik gewoon in relatie houden met Snowcake, dus Snowcake cream!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 24 januari 2012 at 14:33

  Wat een leuke winactie! Natuurlijk doe ik meee!!
  Ik volg jullie allemaal op twitter! ;)
  Twitter;
  https://twitter.com/#!/Kiimmm_/status/161802277584257024

  Ik ben dol op de jelly’s! Ze ruiken heerlijk en ze zijn zo grappig! Ik vind het soms zonde om het te gebruiken! ;)

  Een leuk nieuw product? *DENKT*
  Het zou heten Fruit twits..
  Het is een Jelly (En een douchegel)
  Met de geuren, Mango, Citroen, Perzik, Aardbeien en Manderijn.
  Met verzorgende olien voor OA een droge huid..
  Dat je daarna eigenlijk niet meer hoeft in te smeren met een créme..
  En er moeten glittertjes in zitten! <3

  Ik ga je mailen! ^^

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 24 januari 2012 at 14:28

  Oeh, wat klinken de producten ontzettend fijn! Ik heb pas één ding uitgeprobeerd van Lush en dat was de Rockstar zeep, maar die rook ineens plastic-achtig toen ik er mee onder de douche ging. Dus dat was wel jammer! Ik heb daarom ook geen lievelings product, maar ik ben wel heel benieuwd naar massagebars en gezichtsscrubs! :)

  Ik volg jou natuurlijk al een tijd en Lush (beide Twitters) ook!
  https://twitter.com/#!/Samchibi/status/161801924163796992

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 24 januari 2012 at 14:27

  Wat een superleuke winactie zeg! Nu heb ik een poosje terug al eens een Lush Pakket gewonnen en ik wil niet hebberig doen, dus ik ga m overslaan ;-)
  Heel veel plezier allemaal!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.