Beauty

Yves Rocher | Colors!

30 januari 2012


Vanaf vandaag kan je de vernieuwde Luminelle productlijn vinden bij Yves Rocher. Er zijn maar liefst 66 producten in deze lijn te vinden, van onmisbare basisproducten tot aan trendy accentkleuren voor op de nagels, ogen en lippen. En het mooie? De gehele collectie zit in functionele verpakkingen (waardoor minder plastic nodig is), zijn ontworpen in natuurlijke formules èn alles is ook nog eens erg leuk betaalbaar. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches en mijn mening over de producten.

De complete collectie is zeer uitgebreid:
* 3 kleuren foundation, 2 kleuren concealer, 3 kleuren compactpoeder, 1 kleur losse poeder en  2 kleuren blush
* 12 kleuren oogschaduw, 2 kleuren mascara, 3 kleuren oogpotlood, 1 kleur eyeliner en 4 kleuren 2-in-1 potloden
* 12 kleuren lipstick, 6 kleuren lipgloss, 3 kleuren voedende lipbalsem
* 12 kleuren nagellak.

Natuurlijk vind je er veel basistinten in terug die mooi zijn voor naturelle looks, maar ook zijn er veel trendkleuren in meegenomen waardoor je lekker kan experimenteren en kan uitpakken in veel verschillende kleurtjes. De kleurtrends van 2012? Paarstinten botsen met fuchsiaroze tinten voor een fonkelend effect. Donkere, bijna zwarte kleuren worden gecombineerd met blauwtinten. Deze lente komen zachte babykleuren helemaal terug: het is pastel wat de klok slaat: wit, zachtroze en lichtblauw. Bruintinten zien we ook weer veel terug waarin goudachtige tinten worden geaccentueerd door diepe, donkere tinten. Maar het belangrijkste? Wees jezelf en ontwikkel je eigen stijl in kleurgebruik!


Ik heb uit deze vernieuwde lijn 2 oogschaduws (71 gris taupé & 61 vert canard). In elke verpakking zit 2 gram oogschaduw, iets wat je absoluut niet zou zeggen als je de verpakking ziet aangezien deze heel compact en plat is. De doosjes voelen wel wat goedkoop aan, maar toch sluiten ze goed en heb ik nu ook weer niet het idee dat ze heel snel uit elkaar zullen vallen. De oogschaduws zelf voelen lekker zacht, werken fijn en laten zich goed blenden. Enig nadeel: ze zijn wat poederig in gebruik dus tik je kwast goed af om enige fallout te voorkomen. Van deze oogschaduws zijn er dus in totaal 12 kleuren verkrijgbaar die normaal €7,90 per stuk kosten, maar nu tijdelijk in de aanbieding zijn voor €4,95 per stuk. De finishes van de oogschaduws lopen van een subtiele parelmoerglans tot een diamantachtige schittering en de formule bevat geen parabenen.

Het 2-in-1 potlood heb ik in de kleur 41 violet électrique, een donkerpaarse kleur met subtiele zilverkleurige shimmer. Het is een dik potlood en doet me een beetje denken aan de NYX Jumbo Pencil’s. Een potlood bevat 3,25 gram product en daar kan je wel even mee vooruit. Je kan hem gebruiken als oogschaduw en als eyeliner, al vind ik voor een eyeliner de punt toch wat aan de stompe kant. Wel gebruik ik hem als basis onder een paarse look, zodat de oogschaduw die erover gaat beter blijft zitten en wat intenser qua kleur wordt. Normaal kost dit potlood €7,90 maar deze is nu tijdelijk in de aanbieding voor €4,95 per stuk. Er zijn 4 kleuren verkrijgbaar en ook deze formule bevat geen parabenen.

Voor de lippen heb ik de lipgloss in de kleur 41 mûre, een bessenrode tint die volgens mij goed zou staan bij veel verschillende huidtinten. De lipgloss (4,5ml)  heeft een zoete geur en geeft veel pigment af, dit is zeker geen sheer glossje te noemen en dat vind ik zeker wel leuk! De kleur blijft door de goede pigmentatie ook nog een redelijke tijd mooi zitten dus dat is weer een pluspunt. Normaal kost de lipgloss €6,90 maar hij is nu tijdelijk in de aanbieding voor €3,95 per stuk. Er zijn 6 kleuren verkrijgbaar en ook de lipglosses bevatten geen parabenen.

Als laatste heb ik ook nog een schattig nagellakje in de kleur 13 fuchsia, een lekker zomers roze kleurtje! De nagellak heeft een soort jelly finish waardoor je hem met 2 laagjes nog niet helemaal dekkend krijgt, je ziet je nagelrandje er nog iets doorheen, maar het krijgt wel een hoogglans. Ik vind deze finish best leuk voor de afwisseling! Of alle 12 kleurtjes deze finish hebben weet ik niet… Er zit 3ml in een flacon en het kwasje is rond en lakt wel een beetje lastig door het minidopje. Ach, oefening baart kunst! Voor mij hebben de nagellakjes een hoog ‘spaar-gehalte’. Normaal kosten de lakjes €3,30 per stuk maar ze zijn nu tijdelijk in de aanbieding voor €1,95 per stuk.


Ik vind het in ieder geval een erg leuke productlijn waarvan de producten die ik zelf heb me zeker niet tegen zijn gevallen. De prijzen zijn ook erg fijn, helemaal nu met de aanbiedingen. Zo kan je op een goed betaalbare manier je make-up collectie updaten! Je kan de Luminelle make-up in de Yves Rocher winkels vinden, maar ook via Yves-Rocher.nl.

Spreekt deze kleurrijke collectie van Luminelle jou aan en waar ben jij het meest nieuwsgierig naar? Ik ben zelf in ieder geval nog heel benieuwd naar de foundation, concealer en poeder… Ik hoop dat deze er in een kleurtje licht genoeg voor mij is…

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van june
  Reply june 1 februari 2012 at 19:52

  mooie producten ♥

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 31 januari 2012 at 21:42

  vrolijke kleuren hoor! mooie producten

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 30 januari 2012 at 20:49

  Mooie kleuren! De taupe kleur spreekt mij wel aan!

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 30 januari 2012 at 20:33

  Ik vind de Luminelle oogpotloden erg handig om als oogschaduwbasis te gebruiken!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 30 januari 2012 at 19:59

  Verassende collectie, erg leuk!
  Vind de nagellak leuk!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 30 januari 2012 at 19:14

  Die oogschaduws zien er super mooi uit!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 30 januari 2012 at 18:46

  Wauw, wat een mooie producten! Dat nagellakje is ook echt gorgeous!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 30 januari 2012 at 17:15

  Wat een mooie producten, de nagellak is ook erg mooi;D

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 30 januari 2012 at 16:22

  mooie producten! vind de kleur van het nagellakje en de grijs/taupe oogschaduw vooral erg mooi :)

 • Avatar van PlanetSher
  Reply PlanetSher 30 januari 2012 at 15:57

  Geweldige kleuren, ik ga meteen even een kijkje nemen op de website.

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 30 januari 2012 at 13:28

  Wow prachtige kleuren!!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 30 januari 2012 at 13:21

  Oew mooie kleuren! Ik ga vanmiddag naar de winkel dus even kijken of er nog wat moois tussen zit!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 30 januari 2012 at 11:58

  Prachtige collectie vind ik dit. De twee mono’s vind ik echt prachtig, wat een goede pigmentatie!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 30 januari 2012 at 11:52

  Wauw .. mooie producten zeg! Ga binnenkort maar eens kijken in de winkel :)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 30 januari 2012 at 11:33

  Ik vind de kleuren van het oogpotlood en de oogschaduws er erg mooi uitzien !

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 30 januari 2012 at 10:20

  Er zitten mooie dingen bij! Ik ga meteen even op de site kijken!

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 30 januari 2012 at 10:00

  Ziet er goed uit! :D

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 30 januari 2012 at 09:18

  Ik vind de lak erg mooi!

 • Avatar van missbeautyetc
  Reply missbeautyetc 30 januari 2012 at 08:12

  Dat lakje is mooi!!!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 30 januari 2012 at 07:34

  Ohh de mono’s en de lipglossjes zijn mooi!

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 30 januari 2012 at 07:30

  Mooi, ik hou wel van Yves Rocher ;) Ik koop regelmatig wat dus hier zal ik zeker wat van gaan bestellen ;)

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 30 januari 2012 at 03:31

  Ziet er goed uit.. Ik ga morgen een kijken nemen :)

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 30 januari 2012 at 01:09

  Dat nagellakje is erg mooi! :D

 • Avatar van Wieneke
  Reply Wieneke 30 januari 2012 at 00:24

  leuk artikel, ik ga morgen (nu is het bedtijd ;-) ) eens even de site uitpluizen. ben ook wel benieuwd naar de foundation :-). De nagellak kleur is ook erg leuk, zo’n kleur zoek ik al een tijdje.. maar is het iedere keer net niet. deze komt aardig in de buurt! jammer dat hij wat minder fijn lakt :-(

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.