Beauty

8×4 | Nieuwe lifestyle deodorants

28 februari 2012


Vanaf maart kan je in de drogisterijen terecht voor de 4 nieuwe lifestyle deodorants van 8×4; Glam Up, Beauty, Beast en Urban Spirit. Deze deodorants sluiten aan bij verschillende stemmingen en ze hebben ook nog eens een modern design gekregen. Waar ik en mijn man normaal onze vertrouwde Nivea Dry deodorantrollers niet aan de kant zetten, hebben we dat voor deze deodorantsprays natuurlijk wel gedaan. Om ze eens uitvoerig te kunnen gaan testen!

MAN

Beast
Laat het beest in je naar boven komen! Deze geur bestaat uit een krachtige, frisse en sensuele combinatie van musk, lavendel en citrustonen die worden aangevuld met Amber en Cederhout voor een verleidelijk resultaat.

Urban Spirit Deze spicey geur combineert leer en Oosterse specerijen met Hout en Citrus. Het design van de flacon is exclusief ontworpen door grafisch kunstenaar en commercieel illustrator Jackdaw.

VROUW

Glam Up Een frisse geur voor de glamour girl met stijl en klasse die opent met een fruitige citrus topnoot en een hart heeft van jasmijn, roos en Tunesische sinaasappelbloesem met een basis van witte muskus en patchouli.

Beauty Deze geur combineert Oosterse tonen met frisse vruchten – en bloemengeuren zoals vanille, sandelhout, orchidee, jasmijn, mango en cassisnoten.

Mijn man en ik ruiken in alle deodorants zeker geen standaardgeuren terug en zijn blij verrast door de ‘parfumbenadering’ met de verschillende geurnoten erin. We blijven geen favoriet zijn van de spraydeodorants, een roller werkt gewoon prettiger omdat je èn meer controle hebt waar je zo de deodorant aanbrengt èn het is prettiger voor je omgeving zonder de walm die van een spray afkomt.

Onze vertrouwde rollers geven ons van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat een fris gevoel en geur alsof je net gedouched hebt en het is lastig om dat als deodorant te overtreffen. Deze nieuwe deodorants van 8×4 geven ons dan ook niet tot ’s avonds laat dat frisse gevoel wat we gewend zijn. Niet dat we echt een zweetgeur ruiken, maar we missen gewoon dat frisse-oksels-gevoel. Misschien doen de roller-varianten van deze deo’s dat wel?

Wat we wel heel erg fijn vinden aan deze deodorants is dus die geur, die niet standaard en zelfs lekkere geuren. Het maakt voor ons zo een fijne bodyspray voor als je je even snel wilt opfrissen (ook omdat ze geen witte strepen achterlaten, kan dit gewoon over kleding heen) of als je geen zin hebt in een zwaar parfum. Ook zijn ze erg fijn om bijvoorbeeld een shirtje wat 1x gedragen is even in te sprayen, voor het raam te hangen en zo weer helemaal fris te laten ruiken. Handig voor na een rokerig feestje of geurig diner!

Deze nieuwe 8×4 lifestyle deodorants zijn verkrijgbaar vanaf maart bij verschillende drogisterijen voor €2,99 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in spray (150ml) en roller (50ml). Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op de 8×4 website.

Wat is jouw favoriete deodorant? En wat vind jij van de lifestyle deodorants met uniekere geuren zodat ze beter aansluiten bij een persoonlijkheid?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 5 maart 2012 at 17:54

  Ik heb Glam Up, mijn nieuwe favoriet :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 1 maart 2012 at 12:36

  Ik ben ook meer van de rollers dan van de sprays, zelf heb ik vaak Dove of Rexona. Maar het is inderdaad wel een goed idee om deze sprays te gebruiken als bodyspray. Toch maar eens gaan snuffelen. ;)

 • Avatar van anouk
  Reply anouk 29 februari 2012 at 11:03

  ik vind het altijd zo jammer dat ik vast zit aan vaste geurtjes terwijl ik helemaal verzzot ben op 8×4

 • Avatar van anouk
  Reply anouk 28 februari 2012 at 23:27

  Helaas kan ik dit soort geurtjes niet dragen:( deed het wel altijd maar krijg er eczeem van :(:( nu zit ik standaard vast aan van die rexona dingen *pff*

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 februari 2012 at 08:07

   Rexona etc. ruikt in ieder geval wel lekker fris :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 28 februari 2012 at 19:14

  Wat een leuke verpakkingen. Sommige zijn echt fijn.
  Liefs, xx

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 28 februari 2012 at 15:58

  Ik ben ook helemaal geen deo-spray-fan, maar ik ben nu wel nieuwsgierig naar deze geuren. De geurcombinaties lijken me erg apart!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 28 februari 2012 at 15:01

  ik heb de beauty variant. vind het wel een lekkere geur, maar voor een deo te aanwezig.. (ik ruik liever mijn parfum dan mijn deo.)

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 28 februari 2012 at 14:44

  Oeh mooie deo’s!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 28 februari 2012 at 14:27

  Die Urban gebruikt m’n vriend altijd. Krijg je bij de DM in Duitsland. De geur doet me heel erg denken aan Hugo Boss Bottled. Heerlijk!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 28 februari 2012 at 14:22

  Ik ben benieuwd hoe ze ruiken. Ze zien er in ieder geval vrolijk uit :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 28 februari 2012 at 14:19

  Die verpakkingen zijn erg cute! Leuk bedacht ook. Ik ben benieuwd. Ik heb ze nog niet geroken!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 28 februari 2012 at 14:14

  De verpakking ziet er zo leuk uit!
  Wil ze wel even ruiken in de winkel.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.