Beauty

Black Up

7 februari 2012


Black Up is een make-up merk wat oorspronkelijk bedoeld is voor de getinte/donkere huid, dus als je binnen deze categorie valt en op zoek bent naar een matchende concealer, foundation en poeder dan kan je bij dit merk vast en zeker goed slagen. Maar ook als je als op zoek bent naar make-up met een erg goede pigmentatie dan is dit merk zeker wat voor jou. Ik vind het in ieder geval een erg mooi merk en ze hebben veel fijne producten in het assortiment. Vandaag wil ik enkele van deze producten graag aan jullie laten zien uit de huidige wintercollectie.


De verpakkingen doen me heel erg denken aan merken als MAC, Inglot en Make Up Store. Mooie, zwarte verpakkingen waarop het merk duidelijk te zien is. Ook qua prijs en de kwaliteit van de producten komt Black Up dicht in de buurt van deze merken.

Het losse poeder (Pearl Powder) en de oogschaduw (Eclat Intense) kan je gebruiken met een oogschaduwbasis eronder als normale oogschaduw, maar ook nat als eyeliner of voor een intensere kleur. De pigmentatie van beide producten is goed en ook laten ze zich gemakkelijk blenden. De Eclat Intense (€20,00) doet me qua verpakking heel erg denken aan de L’Oréal Infaillible oogschaduws, niet alleen qua verpakking en pigmentatie maar ook qua textuur. Hij voelt namelijk wat crèmig aan. De Pearl Powder (€16,00) is trouwens ook erg mooi over een matte ooglook als glinster-accent: pretty!

De Lipshine (€18,50) heb ik in een donkerpaarse kleur met microglitters, echt wat voor een avondje uit! Hij brengt aan met een handige sponsapplicator en geeft best wat kleur af en laat zich daarin ook makkelijk wat opbouwen zonder dat je het gevoel hebt dat het van je lippen af druipt. De geur en smaak is wat zoetig vanille-achtig en de gloss is wel wat plakkerig, maar daardoor blijft hij wel lang zitten.

Maar waar ik het meest enthousiast over ben zijn toch wel de ‘Le Khôl Smokey Waterproof’ oogpotloden (€13,50 p.st.) . Deze voelen heerlijk creamy aan, werken prettig en gaan als ze eenmaal aangebracht zijn echt helemaal nergens meer naartoe. Je kan gerust eens over je oog vegen of een traan laten want deze oogpotloden blijven zitten waar je ze hebt aangebracht. Ahhhh love it! Ze staan nu op gelijke voet met de Urban Decay 24/7 glide on pencils welke hiervoor toch echt mijn favoriete oogpotloden waren.

Kortom: ik heb weer een fijn merk ‘ontdekt’. Ik had hiervoor nog niks van dit merk in mijn verzameling, maar ik weet nu al dat dit zeker niet lang zal duren aangezien ze zoveel mooie kleurtjes en producten hebben dat ik een leuke wishlist aan het aanleggen ben… Black Up is te koop bij parfumerie Douglas.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van wanncha
  Reply wanncha 18 februari 2012 at 22:27

  Mooie make-up lijn!

 • Avatar van Lonneke
  Reply Lonneke 7 februari 2012 at 22:02

  wauw wat een prachtige producten zeg !<3
  x

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 7 februari 2012 at 20:37

  wow mooie producten hoor

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 7 februari 2012 at 12:32

  De oogpotloden zien er echt goed uit. Leuk ook dat ze waterproof zijn !

 • Avatar van Beautyandso
  Reply Beautyandso 7 februari 2012 at 11:54

  Dat ziet er goed uit, mooie verpakkingen en de pigmentatie lijkt me ook dik in orde.
  Mooie foto’s en een leuk artikel.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 7 februari 2012 at 11:52

  hele mooie producten!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 7 februari 2012 at 11:46

  Die kohlpotloden zien er gaaf uit!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 7 februari 2012 at 11:17

  Die lipgloss vind ik erg mooi! Zoiets heb ik nog niet in m’n stash en ik houd van plakkerige lipglosses.

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 7 februari 2012 at 10:59

  Die oogpotloden zijn inderdaad erg mooi! En zo heldere kleuren!

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 7 februari 2012 at 10:41

  Die zien er mooi uit, die potloden! Ik kan er over gelezen hebben, maar.. waar kan je dit merk kopen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 februari 2012 at 10:53

   Thanks! Ik zie dat ik het helemaal vergeten ben te noemen, het is te koop bij Douglas. Heb het gelijk even erbij vermeld :)

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 7 februari 2012 at 09:42

  Jemig wat duf zeg, dat ik daar zelf nooit aan gedacht hebt LOL, ik sla het schap van Black up inderdaad altijd over bij Douglas. Goede tip Desirée!

  Die oogpotloden zien er idd prachtig uit!

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 7 februari 2012 at 09:21

  De potloodjes zijn idd zeer mooi ! Ik kende het merk al maar heb er niets van liggen :-)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 7 februari 2012 at 07:48

  De potloden zien er goed uit!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 7 februari 2012 at 07:25

  Mooi merk, had er echt nog nooit van gehoord. Maar de potloodjes zien er echt heel goed uit.

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 7 februari 2012 at 01:00

  Je hebt me nu helemaal nieuwsgierig gemaakt naar de potloden, die zien er idd heel mooi uit, maar de rest ook :). Ik heb ze al zien staan in de Ici Paris denk ik, maar omdat ik er nooit wat over hoor wist ik niet hoe het zat met de kwaliteit. Leuk dat je er over schrijft :).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 februari 2012 at 12:00

   Het is ook zeker een merk wat meer (online) aandacht verdient :)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 7 februari 2012 at 00:24

  Ziet er goed uit! :)

 • Avatar van Sals
  Reply Sals 7 februari 2012 at 00:18

  Het is zeker een fijn merk! Heb er ooit een foundation van gehad (weliswaar 3 tinten te donker én met een rode ondertoon, thanks verkoopster van een niet nader te noemen winkel), maar oh wat was ie fijn :D Ben nu ook benieuwd geworden naar de potloodjes, want ik heb mijn HG nog steeds niet gevonden.

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 7 februari 2012 at 00:07

  Die potloden zijn heel gepigmenteerd, mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.