Beauty

Calvin Klein | Sheer Beauty

17 februari 2012


In 2010 kwam de signature Beauty parfum op de markt van Calvin Klein en nu, in 2012, heeft deze parfum er een jong zusje bij gekregen: Sheer Beauty. Een frisse, fruitige en bloemige geur die het goed gaat doen bij de wat jongere dames die puur, sensueel en zelfverzekerd in het leven staan. Ondanks dat er veel frisse noten in het parfum zitten brengt hij toch ook zeker een fijne warmte met zich mee. Ik vind het echt aanrader voor komende lente.

Het ontwerp van de Calvin Klein Sheer Beauty flacon is gelijk aan de signature Beauty flacon. Het glas heeft een elegante blush kleurverloop, die de levendige vrouwelijkheid van de Calvin Klein Sheer Beauty vrouw oproept. Een transparante dop siert de flacon, waardoor een impressie van frisheid gecreëerd wordt. De verpakking is geïnspireerd op de charmante elegantie van een jonge vrouw die zich op haar gemak voelt. De blush kleurige parelmoeren verpakking weerspiegelt de prachtige, naakte huidkleur van de flacon en de sprankelende geur.

De geur opent met perzik, rode bessen en bergamot, gaat over in hartnoten van roze lelie, jasmijn en pioenroos en eindigt in fijne basisnoten van muskus, sandelhout en vanillebloesem. Het is hiermee een frisse, zachte en vrouwelijke geur te noemen. Ondanks de perzik, bessen en bergamot wat allemaal heel fris en ‘lente’ aandoet, geven de jasmijn, pioenroos, muskus en vanille en warme tegenhanger waardoor ik hem toch aangenaam vindt.

Normaal kies ik zelf voor of de heel poederige en zachte geuren, verse was luchtjes òf juist voor de heel warme, sensuele en mysterieuze geuren. De geuren ertussenin doen het hem vaak net niet voor mij, maar als ik deze op heb snuffel ik toch regelmatig even extra aan mijn pols. Ik denk dat veel vrouwen deze geur wel kunnen waarderen! Hij blijft ook nog eens een mooie tijd op de huid ruikbaar, wat altijd een pluspunt is.

De Calvin Klein Sheer Beauty advertentie legt de puurheid van het merk vast. In de campagne heeft het veelbelovende Nederlands model Daphne Groeneveld de hoofdrol. Zij belichaamt de essentie van een jonge vrouw, die barst van vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en sensualiteit.

Calvin Klein Sheer Beauty is verkrijgbaar vanaf februari 2012 bij parfumeriën en luxe warenhuizen.

Eau de Parfum 30ml, €46,00
Eau de Parfum 50ml, €65,00
Eau de Parfum 100ml, €83,00.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 17 februari 2012 at 19:27

  Prachtige flacon. Alleen de flacon heeft al een hele mooie ‘pure’ uitstraling. De geur is denk ik niet weggelegd voor mij.. De geur van perzik en rode bessen is denk ik niet iets voor mij.. Maar klinkt toch ook weer erg spannend! Misschien moet ik de geur even ruiken in de winkel.

 • Avatar van ValleyDollEva
  Reply ValleyDollEva 17 februari 2012 at 14:03

  Mooi flesje ! Het lijkt me een heel fijne geur en Daphne Groeneveld is gewoon stunning in de ad !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:30

   Ik vind het inderdaad ook een prachtige, pure, campagnefoto <3

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 17 februari 2012 at 14:02

  klinkt wel erg goed…!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 17 februari 2012 at 12:27

  klinkt heel lekker! dit lijkt me echt een geur voor mij :) binnenkort maar eens gaan ruiken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:29

   Ik ben benieuwd wat je ervan vindt als je eraan gesnuffeld hebt :)

   • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 18 februari 2012 at 18:56

    toen ik vandaag in de stad was ben ik gelijk even bij de douglas binnengegaan om te snuffelen. Vind het geurtje echt super lekker! het is idd echt iets voor mij. Ik moet nog even sparen, maar hij staat iig hoog op mijn wishlist!

 • Avatar van lonneke
  Reply lonneke 17 februari 2012 at 11:22

  oeh dat klinkt goed, ik ben benieuwd!
  ik vind het flacon ook erg mooi.
  x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:29

   Ik vind de flacon ook mooi, lekker simpel en een vrouwelijke vorm :)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 17 februari 2012 at 11:00

  Oh dit lijkt mij echt een fijne geur;D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 februari 2012 at 10:01

  Dit lijkt mij echt een zachte geur. Super lekker.
  Liefs, xxx

 • Avatar van hollandabeauty
  Reply hollandabeauty 17 februari 2012 at 07:09

  Ik heb geroken vind de geur heerlijk en de campagne prachtig

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 17 februari 2012 at 00:15

  Ohhh.. die lijkt me heel erg lekker! Al moet ik zeggen dat ik het flesje niet zo denderend vind, maar zolang hij lekker ruikt ben ik blij haha ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:29

   Het gaat tenslotte ook om de inhoud, nietwaar? ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.