Beauty

Duo Challenge | Budget look inspired by Elly!

26 februari 2012

duochallengebudgetlook1 - Duo Challenge | Budget look inspired by Elly!
Dat Elly van Pretty Happy en ik een leuke samenwerking zijn aangegaan met onze websites kan jullie vast niet ontgaan zijn. We hebben jullie ook al een beetje in spanning laten zitten met wat we zo allemaal van plan zijn en vandaag komt er weer een tipje van onze unieke samenwerking naar boven. We gaan elkaar namelijk regelmatig uitdagen! Elly daagde mij uit om een look van haar na te maken met enkel budgetproof producten. Bovenstaande look vond ik in het mooie portfolio van Elly en ik ging aan de slag…
duochallengebudgetlook2 - Duo Challenge | Budget look inspired by Elly!

duochallengebudgetlook3 - Duo Challenge | Budget look inspired by Elly!

duochallengebudgetlook4 - Duo Challenge | Budget look inspired by Elly!

duochallengebudgetlook5 - Duo Challenge | Budget look inspired by Elly!
Waar ik normaal kies voor meer veilige kleurtjes of één accentkleur vond ik het juist enorm leuk om zo uitgedaagd te worden tot meer kleurtjes in één look te gebruiken. Ik gebruikte het NYX jumbo pencil als oogschaduwbasis, een Bourjois highlighter in de binnenste ooghoekjes en onder mijn wenkbrauwen, de oranje Catrice oogschaduw in mijn binnenste ooghoek en die liet ik overlopen in een gouden kleur uit het Zoeva Metallic Stones palette en die loopt weer over in een donkerblauwe kleur van Kiko. In mijn crease bracht ik een paarse kleur van Wild & More aan, op mijn onderste waterlijn de witte kant van het Bourjois oogpotlood en onder de wimperrand trok ik een lijntje met de zwarte kant van het oogpotlood. Ik maakte de look af met een Bourjois mascara.

Best budgetproof toch? De meeste producten zijn ook nog eens gewoon in de drogist te vinden en anders zijn er ook gemakkelijk vervangende producten voor te kiezen. Ik vond het in ieder geval enorm leuk om deze uitdaging te hebben gekregen en ga ook zeker vaker met verschillende kleurtjes experimenten. Lekker vrolijk!
duochallengebudgetlook6 - Duo Challenge | Budget look inspired by Elly!

Hierbij nog even een lijstje van wat ik allemaal gebruikt heb:
– NYX jumbo pencil, Milk
– Bourjois light oogschaduw, 01
– Catrice oogschaduw, 320 Dalai Drama
Kiko colour sphere oogschaduw, 36
– Wild & More oogschaduw, 13
– gouden kleur uit het Zoeva metallic stones palette
– Bourjois khôl & contour potlood, 11 Noir & Neige
– Bourjois volumizer mascara, ultra black.

Nu is het tijd om Elly uit te dagen… Zeg, El? Vertel mij (en onze lezers) eens wat een acnéhuid precies is en wat zijn jouw top 5 tips voor de acnéhuid?

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jullie van mijn look vinden en van onze Challenge?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 28 februari 2012 at 09:48

  Heel verrassend! Ik vind het oranje erg mooi passen hij het bruin in je oog.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 27 februari 2012 at 10:23

  Echt leuk, die samenwerking van jullie. :) En een leuke uitdaging.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 februari 2012 at 10:27

   Leuk dat onze samenwerking zo goed ontvangen wordt :D

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 26 februari 2012 at 23:34

  Oehh I love it! Staat je ook erg mooi, Dees!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 26 februari 2012 at 20:52

  Haha wat een leuk idee!
  De vragen/uitdagingen die jullie aan elkaar stellen weten jullie niet van te voren toch?
  Houdt het spannend :D
  En je ooglook ook trouwens! Ik vind het ook heel leuk door het bruine streepje in je oog ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 februari 2012 at 09:41

   Leuk dat ons idee zo goed ontvangen wordt, helemaal top! Natuurlijk houden we er een uitdaging in voor elkaar, dat houdt het net zo leuk ^^

 • Avatar van beautinista
  Reply beautinista 26 februari 2012 at 16:47

  Heeeel erg mooi:)

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 26 februari 2012 at 16:13

  Je hebt het echt heel erg mooi gedaan :D

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
hannahvitamincomplex - Newsflash | Thierry Mugler, MAC, Paula's Choice, Bobbi Brown, Leco, KOH & hannah
Newsflash | Thierry Mugler, MAC, Paula’s Choice, Bobbi Brown, Leco, KOH & hannah

Mijn mailbox stroomt dagelijks vol met de leukste nieuwtjes op het gebied van beauty, (plus size) fashion en lifestyle. Natuurlijk...

Sluiten