Beauty

KOH Vintage Jeans collectie | Casual Blue, Romentic Flair & Urban Style

29 februari 2012


De jeanstrend speelt enorm en er zijn verschillende merken die met een nagellakcollectie vol blauwe tinten op de markt zijn gekomen. Zo ook KOH met deze Vintage Jeans collectie die in totaal uit 6 kleurtjes bestaat. Vandaag ga ik 3 van deze kleuren aan jullie laten zien, natuurlijk mèt nagelswatches zodat je een goede indruk krijgt van de kleur.

De nagellakjes van KOH komen in een mooi doosje met een miniscuul Japans waaiertje, leuk detail en dit doosje is later ook nog te gebruiken om bijvoorbeeld een lipstick en lipgloss mee te nemen in je handtas. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zeker weet of echt elk lakje in zo’n mooie verpakking komt, want ik zie ze ook wel eens los staan in de schappen zonder zo’n verpakking erbij. Maar probeer er zeker naar uit te kijken want het is een leuk extraatje!

Romentic Flair
“Behoefte aan een romantische look? De kleur geeft je look een verzorgde en frisse uitstraling door de zachte blauwe tint. Maak deze stijl zo romantisch mogelijk door te combineren met pastel tinten en zachte stoffen.”

Dit is een frisblauwe tint, heel zacht en zal heel mooi staan bij een zongebruind huidje en op de teennagels. Helaas heeft het lakje wel 3 laagjes nodig om echt volledit te dekken, maar dan heb je ook zeker een mooi resultaat. Ik weet zeker dat ik dit kleurtje komende lente en zomer vaak zal dragen.

Casual Blue
“Voor een ontspannen mood is er deze kleur voor op de nagels. Het geeft je casual outfit weer een fashion boost. Deze donkerblauwe tint combineer je met een grijze jeans en gebroken witte blouse.”

Deze grijzig blauwe tint vind ik zelf echt prachtig! Hij dekt in 2 laagjes het mooist en waar ik had verwacht dat hij na het verwijderen toch redelijk gestained zou hebben, was dit niet het geval. Nu kan je dit natuurlijk altijd voorkomen door een basecoat te dragen, maar vaak krijg je dan bij het verwijderen alsnog blauwe randjes en daar had ik bij deze mooie kleur geen last van.


Urban Style
“Dit is zwart met een edge. Een urban look is voor de fashion-forward denkers. Het dragen van urban kleding draait om zelfverzekerdheid en uniekheid uitstralen. Het is erg individualistisch wat betekend dat iedereen zijn eigen urban stijl creëert. Wees creatief en draag deze hippe zwarte glitter nagellak met een zwarte legging, zwart leren jasje, oversized breisel én stoere boots.”

Waar ik normaal geen fan ben van een zwarte nagellak, vind ik deze kleur wel prachtig. Een creamy zwart lakje staat bij mijn bleke huid al snel heel gothic, maar door de prachtige zilverkleurige glitter lijkt het zwart een heel stuk lichter. Ondanks de glitter is de lak toch nog gemakkelijk te verwijderen en voelt hij eenmaal opgedroogd ook glad aan op de nagel. Ik vind hem echt prachtig ♥

Het enige nadeel aan de KOH nagellakjes vind ik het ronde kwastje, een plat en breder kwastje lakt gewoon wat prettiger. Wel houden ze door het lange smalle deksel fijn vast en dat is weer een pluspunt. KOH Cosmetics is verkrijgbaar bij diverse luxe parfumueriën, in de KOH Shop (Bijenkorf Amsterdam) en via www.kohcosmetics.com.

Welke kleur spreekt jou het meest aan uit deze collectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 5 maart 2012 at 18:44

  Mooie lakjes! Het laatste lakje vindt ik het mooist!

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 3 maart 2012 at 18:12

  Prachtige kleuren, vooral die laatste!

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 3 maart 2012 at 17:48

  Wat een schattig doosje met dat waaiertje erbij! De kleur die ik hier het mooist van vind, is casual blue.

 • Avatar van Jolien Laenen
  Reply Jolien Laenen 2 maart 2012 at 21:56

  De jeanskleur is prachtig :-)

 • Avatar van Lonneke
  Reply Lonneke 2 maart 2012 at 17:30

  woow die laatste vind ik onwijs gaaf !
  x

 • Avatar van Denna
  Reply Denna 2 maart 2012 at 11:06

  Urban Style is schitterend. Erg leuke kleur.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 1 maart 2012 at 12:44

  Ik vind Casual Stain erg mooi, leuke lakjes. :)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 1 maart 2012 at 01:13

  Mooie lakjes :)

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 29 februari 2012 at 23:48

  Super leuke lakjes, mooiste vind ik Romentic Flair :D.

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 29 februari 2012 at 23:46

  Ik heb ze ook getest en Casual Blue stainde bij mij dus wel enorm. Ik had na het verwijderen van de lak gewoon echt smurfen nagels. Doodeng om te zien. En onmogelijk om eraf te krijgen. Beter voor de zekerheid toch een basecoat gebruiken en het er niet op gokken.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 februari 2012 at 21:50

  Ik vind het echt prachtige kleurtjes.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 29 februari 2012 at 20:48

  Ohh ze zijn mooi!! Ik denk dat ik de Romantic Flair het mooist vind van deze drie!

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 29 februari 2012 at 18:39

  Ik heb er ook 3 van, zijn erg mooi,het doosje en de waaiertjes zijn erg leuk!

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 29 februari 2012 at 17:17

  Schattig dat ze in een doosje komen :). Ik vind vooral de lichblauwe en de laatste echt heel mooi!

 • Avatar van amanda
  Reply amanda 29 februari 2012 at 16:59

  Urban Style is een leuk kleurtje zeg!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 29 februari 2012 at 16:50

  Het zwarte lakje is zo mooi ! Dat mini waaiertje is inderdaad wel een leuk extraatje :)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 29 februari 2012 at 16:32

  Wat een mooie kleuren! :)

 • Avatar van jennifer
  Reply jennifer 29 februari 2012 at 16:32

  Oeh vooral die licht blauwe is mooi!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 29 februari 2012 at 16:16

  wat een mooie lakjes vooral Urban Style.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 29 februari 2012 at 16:11

  Wauw, wauw, wauw! Supermooie lakjes, ik ben helemaal verliefd op die 2 blauwe! Maar op de een of andere manier vind ik het nooit mooi staan bij mezelf en grijp ik uiteindelijk toch weer naar een of andere roze of rode kleur. Maar ik blijf ’t proberen, hoor :-)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 29 februari 2012 at 15:55

  Ik vind ze eigenlijk allemaal wel mooI! :) Die zacht blauwe is ook wel erg apart.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 29 februari 2012 at 15:46

  hele mooie lakjes! de eerste vind ik het mooist van deze drie :)

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 29 februari 2012 at 15:06

  Vooral dat zwarte lakje lijkt me erg mooi :)

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 29 februari 2012 at 14:50

  Ik vind ze alle drie echt prachtig!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 29 februari 2012 at 14:34

  wat zijn de kleuren leuk! ik ben ook wel erg nieuwsgierig naar het japanse waaiertje

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 29 februari 2012 at 14:33

  Erg mooie kleurtjes <3

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 29 februari 2012 at 14:30

  Ik heb Romantic Flair ook. Echt een schattig hemelblauw kleurtje!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 29 februari 2012 at 14:12

  Die lichtblauwe is echt té schattig!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.