Beauty Fashion Huis & interieur Media

Libelle Academy + kortingscode!

15 februari 2012


Ik hou ervan om mijzelf te blijven ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren en volg daarom regelmatig een cursus of workshop. Nu is mijn laatste alweer even geleden en was ik op zoek naar wat leuks om weer ‘mee bezig te gaan’ en door te kunnen groeien in vaardigheden of persoonlijke ontwikkeling. Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht de Libelle Academy tegen, waar leuke cursussen, workshops en online leertrajecten op staan.

Libelle Academy is een initiatief van Libelle en Samona Media in samenwerking met verschillende Volksuniversiteiten in Nederland. De cursussen zijn te volgen op diverse locaties in Nederland, of vanuit huis. De cursuslocaties zijn ook nog eens speciaal voor Libelle gereserveerd waardoor het lijkt alsof je zo bij Libelle binnenstapt. Dat er ook nog de mogelijkheid bestaat om met een groep een privécursus of -workshop te boeken is, vind ik helemaal geweldig. Leuk voor een vriendinnendagje, vrijgezellenfeestje en dergelijke. En hier krijg je ook nog een leuke groepskorting voor!

De cursussen worden gegeven voor speciaal daarvoor opgeleide, vakkundige en ervaren docenten. Niet het behalen van een diploma staat voorop, maar persoonlijke ontwikkeling en ‘samen beleven’. Het niveau van de cursussen is wel zo hoog dat je na afloop echt iets geleerd hebt.

Cursussen
Een cursus van Libelle Academy biedt diepgang, maar is tegelijkertijd een gezellige kans om u samen met een vriendin bezig te houden met een onderwerp dat jullie allebei interessant vinden. De cursussen van Libelle Academy zijn te volgen op verschillende locaties verdeeld over heel Nederland. Op deze locaties zijn in speciale Libelle lokalen de cursussen regelmatig te volgen. Elke cursus kost € 109,- en wordt verdeeld over drie dagdelen van elk ongeveer twee uur. Er zijn ook cursussen die op een hele dag gegeven worden. Klik hier voor een overzicht van alle cursussen inclusief uitgebreide informatie.

* Blog & Webteksten schrijven
* Make-over voor je huis
* Beter communiceren
* Foto’s bewerken
* Mindfulness
* Succesvol solliciteren
* Zo werkt het puberbrein
* Website bouwen.

Workshops
Inspirerend, praktisch en gezellig: de workshops van Libelle Academy zijn een leuke gelegenheid voor een vriendinnendag, een moeder-dochtermoment of voor een bedrijfsuitje. Samen een onderwerp verkennen schept een band zodat u snel leuke contacten maakt. De workshops van Libelle Academy zijn te volgen op verschillende locaties verdeeld over heel Nederland. Op deze locaties zijn in speciale Libelle lokalen verschillende keren per maand alle workshops te volgen. Elke workshop kost € 49,95 en duurt ongeveer drie uur. Klik hier voor een overzicht van alle workshops inclusief uitgebreide informatie.

* Kennismaking mediteren
* Mode & Stijl
* Basisbeginselen online netwerken
* Mini make-over
* Moodboard maken
* Vakantiefoto’s maken
* Zeggen wat je wilt.

Online leren
Voor stille uren, lange weekenden en nieuwsgierige mensen die een onderwerp echt door en door willen doorgronden, is online leren een uitkomst. De online leren cursussen bieden diepgang en kunnen individueel worden gevolgd, al kan het prettig zijn het samen met een vriendin te doen, om onderling te overleggen. Een cursus online leren bestaat doorgaans uit zes blokken die samen € 39,95 kosten. U koopt de cursus van uw keuze waarna u er drie maanden toegang tot hebt. Klik hier voor een overzicht van alle online leren cursussen inclusief uitgebreide informatie.

* Italië ontdekken
* Organizing: organiseren en opruimen
* Een webshop beginnen
* Lekker in je vel
* Personal Coaching
* Slim met geld
* Woonstylist worden
* Tuinontwerper worden.

Exclusieve kortingscode
Speciaal voor de lezeressen van Curvacious heeft Libelle Academy een kortingscode aangemaakt van €7,50 op een cursus, workshop of online leercursus naar keuze! Je kan gebruik maken van deze korting door de code CURV12 in te geven bij je bestelling. De kortingscode is geldig t/m 31 maart 2012. De maximale korting kan dus oplopen tot bijna 20%!

Voor mij persoonlijk zit er erg veel leuks tussen en het valt me op hoeveel van bovenstaande cursussen, workshops en online leercursussen ook goed in te zetten zijn bij het hebben van een website of blog.

Spreekt de Libelle Academy jou aan? En welke cursus klinkt voor jou het meest interessant?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 18 februari 2012 at 08:58

  Wat leuk er zijn nu dus gewoon cursussen in bloggen slim ook van Libelle er zijn volgens mij veel mensen die in ontwikkeling willen blijven.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 17 februari 2012 at 22:00

  Heel interessant, mijn moeder heeft de Libelle en ik had al eens wat erover gelezen.
  Persoonlijk zou ik Blog en webteksten schrijven wel interessant vinden. Voor mijn moeder zou ik webwinkel beginnen wel leuk vinden. Ze maakt zelf sieraden, maar dit loopt niet echt (gek he als je iedereen korting geeft en gratis reparaties doet…) Ik zou het leuk vinden als ze haar (unieke) sieraden ook in een webshop zou verkopen. Hoeft niet grootschalig, het blijft vakwerk, maar haar markt wordt zo groter en ze krijgt dan wellicht ook meer ‘opdrachten’.
  Ik ga het zeker aan haar meegeven als tip. Kijken wat ze ermee doet. Dankjewel!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 22:41

   Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig naar je moeders sieraden ^^

 • Avatar van Pauline P
  Reply Pauline P 15 februari 2012 at 23:28

  Ik heb er al vaker naar gekeken, maar denk er nu toch serieus over iets hiermee te gaan doen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2012 at 09:54

   Mocht je er iets mee gaan doen… Hou je me op de hoogte? Ben wel benieuwd welke cursus je dan gaat doen en hoe je die ervaart? :)

 • Avatar van amanda
  Reply amanda 15 februari 2012 at 16:57

  De blog & webteksten schrijven spreekt mij het meest aan. Wist niet dat ze curcussen gaven!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:39

   Leuk he? Ik kwam een advertentie tegen en wilde het direct delen. Supertof ook dat ze een kortingscode aanmaakten voor de lezers van Curvacious.nl :)

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 15 februari 2012 at 14:32

  WOW! I love cursussen etc, ik houd er van om nieuwe dingen bij te leren of om gewoon weer verwaterde kennis weer nieuw leven in te blazen. Er verandert namelijk zoveel in al die jaren en ook op beauty gebied.

  Ik zie hier ook wel hele leuke cursussen tussen staan, dus misschien… heel misschien… ;) (heb namelijk nog een opleiding waar ook veel tijd in zit).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:38

   Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben die zich graag ontwikkelt met cursussen en workshops. Welke spreken jou het meeste aan? :)

   • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 17 februari 2012 at 16:47

    Bloggen & webteksten schrijven, aangezien ik daar ook mee bezig ben en bijspijkeren van hoe het beter kan is altijd fijn.

    Foto’s bewerken, Mode & Stijl, Organizing, Een webshop beginnen, Lekker in je vel en Personal Coaching zijn wel de cursussen die mij aanspreken.

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:59

     Wat leuk! Veel van deze spreken mij ook aan! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.