Beauty

Newsflash | Thierry Mugler, MAC, Paula’s Choice, Bobbi Brown, Leco, KOH & hannah

25 februari 2012


Mijn mailbox stroomt dagelijks vol met de leukste nieuwtjes op het gebied van beauty, (plus size) fashion en lifestyle. Natuurlijk maak ik hier een selectie in en zo houd ik enkel de leukste en meest interessante items over die ik graag met jullie wil delen. Vandaag zijn het er weer heel wat en er komen dan ook producten voorbij voor lichaam en haar maar ook make-up en dat in verschillende prijsklasses. Kijk mee naar de leukste nieuwtjes op het gebied van ‘beauty in de ruimste zin van het woord’!

hannah Vitamin Complex 50ml, €33,00 / 125ml, €49,00
Het hannah Vitamin Complex viert dit jaar een jubileum! De succesformule van deze multivitaminerijke, intensief vochtregulerende en huidverbeterende gezichtsspray bestaat namelijk 20 jaar! Deze spray bevat hoog gedoseerde, natuurlijke vitaminen, zoals A, E, en F. Dit zijn vitaminen die daadwerkelijk dóór de huid heen kunnen dringen, om vervolgens de diepere huidlagen te bereiken. Daar aangekomen zorgen ze voor extra vitaliteit en weerstand tegen externe invloeden.Daarnaast bevat het ook intensief vochtregulerende en huidverbeterende werkstoffen, waaronder paardenkastanje- extract en linoleenzuur voor een instant hydratatie van de huid. Vitamin Complex kan ook gebruikt worden als make-up fixatie en heeft een matterende invloed, dus ook handig voor in je handtas om het glimmen gedurende de dag tegen te gaan. Klik hier voor meer informatie en verkooppunten.

Dit lijkt mij echt een heerlijk product voor mijn huid, omdat deze wel wat vocht kan gebruiken en helemaal als dit ook nog eens vol goede vitamines zit. Maar ook als make-up spray lijkt hij me erg fijn. Klik hier voor een uitgebreid artikel over hoe je je make-up kan setten met een spray als deze.

KOH Bananas & Pleasure €14,95 p.st.
Deze heerlijke zomerse kleurtjes van KOH, Bananas en Pleasure, wilde ik jullie graag even tussendoor laten zien. Bananas was al verkrijgbaar en Pleasure zal deel uitmaken van de KOH Sexy collectie in gelimiteerde oplage die in maart in de winkels zal liggen. KOH lakjes zijn verkrijgbaar bij luxe parfumerieën, de KOH Flagship Store (De Bijenkorf te Amsterdam en Eindhoven), KOH Self Service Stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht, en via de KOH website.

Ahhhh wat een heerlijke, zomerse kleurtjes! Daar word ik echt heel erg vrolijk van. Perfecte kleurtjes om de lente en/of zomer alvast in huis te halen. Daarnaast vind ik KOH nagellakjes ook van goede kwaliteit en zeker hun geld waard.

Leco witte mak-up tassen
Oehhh ik was al een tijdje op zoek naar een mooie, stevige make-up tas voor onderweg en mijn dagelijkse make-upjes en ik denk dat ik een keuze heb kunnen maken. Toen dit persbericht binnen kwam werd ik direct enthousiast. Wit is lekker fris en zijn ook nog eens makkelijk af te nemen, want wit is nu eenmaal snel vatbaar voor vlekken. Ik ga zeker even naar Douglas om de tassen van binnen te bekijken hoe ze qua vakjes/indeling zijn, want ik vind ze toch wel erg mooi! De prijzen variëren van €12,95 tot €62,95.


MAC Marilyn Monroe collectie
Oehhhh heel erg veel is er nog niet bekend over deze collectie, maar ik wil het nieuwtje toch heel erg graag delen. MAC komt namelijk met een Marilyn Monroe collectie die, naar de berichtgeving, vanaf oktober in de winkels zal komen te liggen. De collectie zal ongeveer uit zo’n 30 producten bestaan met voornamelijk oogschaduw, eyeliners, lipsticks en nagellak. De collectie zal een eerbetoon zijn aan Marilyn Monroe dus ik verwacht prachtige verpakkingen en kleuren om een perfecte, vrouwelijke en classy look te creëeren. Aren’t you excited?!

Paula’s Choice Close Comfort Shave Gel & Weightless Body Treatment 2% BHA
Met het rokjesseizoen in het vooruitzicht, groeit de vraag weer naar milde scheerproducten en formules die zorgen voor een mooie, gladde, zachte en vooral egale huid van de benen. Paula’s Choice biedt binnen haar lijn met de Close Comfort Shave Gel en de Weightless Body Treatment met 2% BHA twee producten die in gecombineerd gebruik garant staan voor een perfecte voorbereiding op de nieuwe lentemode. Laat de 1e rokjesdag maar vast komen!

Close Comfort Shave Gel 177ml, €13,50
Deze geconcentreerde, frisse gelformule bevat de anti-irriterende werkstof Wilgenroos en de kalmerende antioxidanten groene thee en kamille. De basis van aloë vera en glycerine zorgt voor een beschermlaagje tussen de huid en het scheermesje, wat helpt om het risico op scheeruitslag, kleine sneetjes en snijwondjes te verminderen. De formule bevat geen parfum en irriterende werkstoffen, is gemakkelijk aan te brengen en weer moeiteloos af te spoelen met water.

Weightless Body Treatment 2% BHA 210ml, €27,50
Dit product combineert een milde exfoliatie van de lichaamshuid met een intensief verzorgende werking. Het is de enige bodylotion op de markt met salicylzuur en een pH-waarde die ervoor zorgt dat het salicylzuur de huid daadwerkelijk optimaal kan exfoliëren. Ruwe en onzuivere huid wordt hierdoor gladder, een droge huid vermindert en puistjes of rode bultjes op het lichaam worden effectief bestreden. Het product heeft een matte finish en bevat effectief werkende antioxidanten en krachtige anti-irriterende ingrediënten die de huid glad en gezond houden.

Voor meer informatie over AHA & BHA verwijs ik je door naar dit uitgebreide artikel. De producten van Paula’s Choice zijn te koop via hun eigen, Nederlandse, webwinkel.


Thierry Mugler Angel Aqua Chic & Alien Aqua Chic
Thierry Mugler presenteert met trots 2 frisse zomervarianten van zijn iconische geuren Angel en Alien. De frisheid van deze geuren werkt op 2 niveaus; er zijn frisse ingrediënten aan toegevoegd en het water en alcohol erin werd vervangen door een hydrolaat. Op de afbeelding hierboven zie je links Alien en rechts Angel.

Angel Aqua Chic eau de toilette 50ml, €61,00
“De originele oriëntaalse geurnoten van Angel en het frisse bloemenwater ontmoeten elkaar in Aqua chic en hierdoor ontstaat een weelderige alchemie. Om de meest glamorous Mugler creatie te verfrissen heeft de parfumeur gekozen voor delicaat en teder korenbloemwater. In het hart van de geur mengt het water zich met roze pepers en citroen. Deze originele combinatie laat het wulpse patchoeli-vanille facet stralen en transformeert Angel in een frisse, oriëntaalse bloemengeur.”

Alien Aqua Chic eau de toilette 50ml, €57,00
“Om de originele geur een nieuwe pittige uitstraling te geven, wordt gemberwater aan het hart van Alien toegevoegd. Daarnaast worden verveine en fresia toegevoegd om Alien stijlvol te verfrissen. Een golf van sprankeling en sensatie laat Alien Aqua Chic opleven tot een frisse amber bloemige geur en onthult het geheim van stralende en levendige schoonheid. Met als resultaat een opvallende en verrassende creatie.”

Beide geuren zijn vanaf maart 2012 verkrijgbaar. Ik ben er heel benieuwd naar geworden en kan niet wachten om ze te kunnen besnuffelen!


Bobbi Brown Extra Repair Moisturizing Balm SPF25 50ml, €99,00
Bobbi Brown lanceerde haar huidverzorgingsbalsems 10 jaar geleden na een skitrip waar ze last kreeg van een erg droge huid. Sindsdien zijn deze producten uitgegroeid tot echte cultproducten. Deze Extra Repair Balm biedt een krachtig herstellend complex dat zich richt op twee belangrijke huidverzorgingbehoeften: collageenverlies en gebrek aan vocht. Daarnaast zit er ook nog een SPF25 in. De textuur is heerlijk rijk, maar trekt toch snel in. Door de toegevoegde etherische oliën heeft het product ook nog eens een heerlijke geur, lekker zacht en kruidig maar heel rustgevend. Deze crème is reeds te koop bij alle Bobbi Brown counters.

Ik ben deze crème nu zelf aan het testen vanuit een luxe miniatuur en ik ben verzot op de geur! Ook is het een wonderpotje voor mijn droge huid op dit moment. Het trekt snel in, maar laat mijn huid wel de hele dag door gevoed aanvoelen. Ok, dat is slechts na een paar dagen gebruik maar ik ben heel benieuwd wat het aan huidverbetering doet na een wat langere periode.

Na al deze mooie en leuke nieuwtjes ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jou echt aanspreekt hiervan?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 25 februari 2012 at 17:49

    Ik ben heel erg benieuwd naar de MAC collectie.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Germa
    Reply Germa 25 februari 2012 at 17:41

    Wauw, die nagellakjes van Koh! zijn super leuk!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 februari 2012 at 14:32

      Jaaa, lekker zomers he? ^^

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 25 februari 2012 at 13:45

    Die Thierry Mugler flesjes zien er echt heel mooi uit!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 februari 2012 at 14:32

      Je zou ze bijna alleen al willen voor de heb ;)

  • Avatar van ValleyDollEva
    Reply ValleyDollEva 25 februari 2012 at 11:27

    Ik ben hééél benieuwd naar de marilyn monroe collectie !

  • Avatar van Bellachique
    Reply Bellachique 25 februari 2012 at 00:33

    Oh wauw, die kleuren van koh zien er zo leuk uit! Ik ben ook superbenieuwd naar de Marilyn collectie!

  • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 25 februari 2012 at 00:23

    Oké ik zou heel graag KOH Pleasure willen, wat een mooi zomers kleurtje. Heerlijk en ben ook benieuwd naar de rest van de lijn. En de Thierry Mugler lijkt mij lekker, flesjes zien er ook weer erg mooi uit.

    Eigenlijk vind ik het allemaal interessant :D, maar is niet alles favoriet ;).

  • Avatar van Annebeth
    Reply Annebeth 25 februari 2012 at 00:15

    Aaaah, MAC en Marilyn…ik ben heeel benieuwd! :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.