Beauty

OPI | Holland Collection foto’s & swatches

14 februari 2012


Ik denk dat mijn favoriete nagellakmerk toch wel OPI moet zijn en dat komt zeker door de regelmatige komst van nieuwe collecties, mooie kleuren, goede kwaliteit en de geweldig leuke kleurnamen. Vandaag wil ik graag 3 lakjes uit de nieuwste Holland Collection laten zien; wooden shoe like to know?, red lights ahead… where? en thanks a windmillion. Deze lakjes zullen vanaf deze maand verkrijgbaar zijn bij verschillende parfumeriën en luxe drogisterijen.

De nagellakjes van OPI zitten in een groot flesje met maar liefst 15ml inhoud. De lakken en van OPI bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde en hebben een fijn breed kwastje waardoor je je nagels heel snel en streeploos kan lakken. Doordat de dop van wat stroever materiaal is ligt deze lekker in de hand tijdens het lakken, iets wat ik altijd fijn vind. Op onderstaande foto’s heb ik geen gebruik gemaakt van een basecoat en/of topcoat zodat de kleur, glans en finish het best tot zijn recht komt.


Wooden shoe like to know? is een middenbruine lak waar een bijzondere bronskleurige shimmer doorheen zit. Deze shimmer is in de flacon nog goed te zien maar op de nagels heel subtiel en komt in bepaald (zon)licht wel mooi tevoorschijn. De lak geeft in 2 laagjes een volledige dekking.

Red lights ahead… Where? is één van de felste lakjes die ik in mijn nagelakverzameling heb en ik krijg er een instant zomergevoel van. Lekker fel oranjerood! De finish is verder glanzend creamy, zonder enige glitter. Ook deze dekt volledig in 2 laagjes.

Thanks a windmillion is een zeegroen, mintig kleurtje wat perfect past bij de lente en de pasteltrend die eraan zit te komen. Ik hou echt van zulke kleurtjes: ze passen bij veel gelegenheden, zijn toch opvallend maar zeker niet teveel in het oog springend en ogen lekker fris! Ook dit lakje dekt volledig in 2 laagjes.

De nagellak van OPI heeft eenmaal opgedroogd een prachtige glans, blijft mooi zitten en zeker in combinatie met een base- en topcoat kan je er flink wat daagjes van genieten voordat er tipwear te zien is of hij gaat chippen. Gotta love OPI, right? ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 20 februari 2012 at 10:53

  echt mooie lakjes! vooral ‘Thanks a windmillion’. Ik denk zeker dat ik binnenkort een lakje ga halen.

 • Avatar van Carlien
  Reply Carlien 18 februari 2012 at 23:10

  Ik krijg vampsterdam. Ik ben benieuwd. De swatches van die kleur vond ik veelbelovend.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 17 februari 2012 at 19:33

  Thanks a windmillion is een prachtige kleur, die zou ik zelf ook nog wel willen.. helemaal nu de lente weer ik zicht komt heb ik behoefte aan frisse kleurtjes voor op mijn nagels. Mijn persoonlijke favoriet van de Holland Collectie is Kiss Me On My Tulips.. en laat ik die al in huis hebben ^_^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 22:42

   Alleen die naam is ook alweer geweldig ^^

 • Avatar van lonneke
  Reply lonneke 17 februari 2012 at 15:48

  wauw de mintgroene is zeker mooi!
  past inderdaad goed bij de aankomende pasteltint <3

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 16 februari 2012 at 21:52

  Wat een leuke kleurtjes!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 15 februari 2012 at 19:38

  Prachtig kleuren

 • Avatar van Laura H.
  Reply Laura H. 14 februari 2012 at 21:44

  LOVE OPI! Vind t alleen niet heel goedkoop ;) maar zo veel mooie kleuren!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:45

   Heel goedkope lakjes zijn het niet, maar wel grote flesjes en mooie kleurtjes ♥

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 14 februari 2012 at 19:09

  wat mooi!..

 • Avatar van deijsprinses
  Reply deijsprinses 14 februari 2012 at 19:09

  Het oranjerode kleur is supermooi!

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 14 februari 2012 at 18:02

  Prachtige lakjes!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 14 februari 2012 at 17:37

  Mooie kleurtjes, vooral die mintkleur!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 14 februari 2012 at 13:32

  Heb ze al meerdere keren gezien op blogs, maar vind ze echt mooi!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 14 februari 2012 at 12:30

  Wow die oranjerode/koraal kleur is mooi!!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 14 februari 2012 at 12:16

  Oh wat een mooie kleuren:D

 • Avatar van Martina
  Reply Martina 14 februari 2012 at 12:02

  Mooi kleuren zeg! Thanks a Windmillion heb ik zelf ook en vind het een super mooie kleur.

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 14 februari 2012 at 11:44

  Oehh the prettiieezzz! Wooden Shoe Like to Know is wel érg mooi in het flesje, jammer dat ie dan niet zo op de nagels komt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:43

   Het glittertje is in de zon of fel licht wel te zien, maar zo in normaal licht valt het amper op. Wel bijzonder ^^

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 14 februari 2012 at 11:40

  Wooden shoe like to know? lijkt me een erg mooie kleur :)

 • Avatar van Emily Ameron
  Reply Emily Ameron 14 februari 2012 at 11:29

  Wha ik zag op facebook iets langskomen over opi en dat moest ik even lezen!! :D Wat een prachtige kleuren, echt super!

 • Avatar van Crystal
  Reply Crystal 14 februari 2012 at 10:31

  mooie kleuren! vind wooden shoes toch wel leuk, had ik niet verwacht :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 14 februari 2012 at 10:00

  Wooden shoe like to know is echt prachtig! Ik heb zoiets van Catrice, maar deze is nog net iets mooier :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:42

   Ik ben niet zo van de bruintinten, maar ik vind deze zeker wel wat hebben. Echt wat voor jou! ;)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 14 februari 2012 at 09:59

  wow die mintgroene is erg mooi

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 14 februari 2012 at 09:17

  Wat een mooie kleurtjes, ook de anderen zijn zo pretty!

 • Avatar van Loeder
  Reply Loeder 14 februari 2012 at 07:40

  erg mooi!
  vind die namen ook zo leuk weer, ga van deze collectie wel een aantal aanschaffen hihi

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:41

   Welke kleurtjes van deze collectie spreken jou het meest aan? *al gekocht misschien?* :)

   • Avatar van loeder
    Reply loeder 18 februari 2012 at 22:19

    heb er vandaag 4 gehaald :)
    vampsterdam
    wooden shoe like to know
    i have a herring problem en gouda gouda two shoes

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 20 februari 2012 at 08:43

     Oehhh mooie kleurtjes heb je gekocht!

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 14 februari 2012 at 00:40

  Er zitten hele leuke kleuren in de collectie :). Ik vind hier de rode en de groene kleur echt heel mooi. Vooral het lichtgroene oogt zo fris en vrolijk :).

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 14 februari 2012 at 00:16

  Ik krijg de hele collectie binnenkort en ik kijk er ZO naar uit, al die swatches overal maken de voorpret alleen nog maar leuker.
  Van deze drie vind ik woodenshoe like to know? Nog ’t leukst maar wie weet hoe ze bij mij zullen staan :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 februari 2012 at 09:22

   Oehhhh de hele collectie nog wel, wat gaaf! Er zitten echt veel mooie kleurtjes tussen ^^

   • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 14 februari 2012 at 13:04

    Als ik de volle prijs zou moeten betalen zou ik dat denk ik niet hebben gedaan hoor, maar via via kan ik er voor één vierde van de prijs hier aan komen dus vandaar. Hier vind ik O.P.I. nog steeds erg duur :S Maar goed het is geweldige lak dus ik koop hier zo nu en dan ook nog wel los een flesje, alleen geen hele collecties zoals nu ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.