Fashion

Plus Size Shop | Miss Etam

17 februari 2012

Miss Etam is één van de winkels waar ik regelmatig even naar binnen loop of in de webwinkel neus, omdat ze hun assortiment vaak aanvullen en er dus altijd wat nieuws te spotten is en ze hebben er ook nog eens erg uitgebreide collectie met grote maten damesmode: echt een winkel voor mij! Miss Etam bestaat al 89 jaar en heeft in Nederland meer dan 130 winkels. Vandaag wil ik graag wat meer vertellen over Miss Etam, de Plus Collectie, de webwinkel, een outfit en meer.

Misschien weet nog niet iedereen het, maar Miss Etam heeft een eigen webwinkel. Een erg overzichtelijke webshop met een gebruiksvriendelijke interface. Je kan er elke dag nieuwe items vinden aangezien ze niet het principe van een winter-, lente-, zomer- en herfstcollectie hanteren. Zo kan je dus het hele jaar door nieuwe dingen vinden die inspelen op de laatste trends en kleuren. De Plus Collectie gaat van maat 44 t/m maat 56, is lekker uitgebreid, goed geprijsd en voor elke stijl is er wel wat leuks in te vinden. Iets wat je verderop in dit artikel goed terug kan zien in de outfit die ik zelf samenstelde.

Nog iets wat ik heel erg leuk vind, is dat ze voor de fotoshoots ook echt vollere vrouwen gebruiken zodat je al meer kan zien hoe kleding valt als je een grote(re) maat hebt. Daarnaast zijn het altijd mooie feel good fotoshoots, in een bepaalde stijl waarvan ik gewoonweg een glimlach op mijn gezicht krijg als ik ernaar kijk.

In de webwinkel kan je betalen via bankoverschrijving, iDeal en creditcard. Als je ervoor kiest om je bestelling af te halen in een filiaal dan betaal je geen verzendkosten, anders zijn deze €4,95 per bestelling en deze heb je vervolgens binnen 3 werkdagen in huis. Wil je altijd op de hoogte worden gehouden van alle nieuwtjes, acties en collecties dan is inschrijven voor de nieuwsbrief zeker aan te raden, je krijgt dan ook nog eens €5,00 korting op je volgende aankoop.

Ik stelde bovenstaande outfit samen die je aan kan trekken op veel verschillende gelegenheden en ik spotte zelfs deze leuke tas en sleehakken in de webshop!

Tregging €34,95
Gebloemde jurk met tailleriempje €39,95
Kort vestje €14,95
Sleehakken €39,95
Schoudertas €39,95.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Cynthia
  Reply Cynthia 26 februari 2012 at 17:42

  Leuk Desiree, ik shop zelf nooit bij Miss Etam maar hun webshop is wel heel mooi. Wist je dat de Nieuwe Zaak die gemaakt heeft? Zij hebben mijn shop ook gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 februari 2012 at 18:40

   Ja, ik wist het al van een tweet van jou een hele tijd geleden. Echt heel erg mooie webwinkel, net als die van jou! :)

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 22 februari 2012 at 19:52

  Ik vind het ook fijn om bij de Miss Etam te shoppen :) Als ik daar rondloop voel ik me een stuk zelfverzekerder dan wanneer ik bij de H&M ben, daar wordt er op mijn maat (48/50) toch neergekeken, bewust of onbewust. Vreemd genoeg slaag ik daar wel altijd met shirtjes.

  Oh en ook een fijne tip: C&A heeft ook een webshop waar hun broeken tot 54 gaan, in tegenstelling tot de gebruikelijke 48 in de winkels :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 februari 2012 at 22:36

   Ja, de C&A shop is wel een goede inderdaad! Snel eens even beter bekijken ^^

 • Avatar van carla
  Reply carla 19 februari 2012 at 23:03

  TOP winkel ….ik kom daar veel met mijn moeder die plus-size is en heb daar zelfs ooit een shoptegoed gewonnen voor haar met een slagzin ….ik koop bij miss Etam omdat, zij ook de modieuze rubens vrouw niet vergat :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 februari 2012 at 08:35

   Leuk bedachte slagzin ook! :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 18 februari 2012 at 19:31

  Ik shop ook graag bij Miss Etam! Inderdaad omdat de maten hier iets groter zijn! Nu zit ik soms net even met de maten te klooien. De ene keer is maat 44 van de Plus collectie prima, de andere keer is ie net te groot en heb ik 44 van de ‘gewone’ collectie. Of de zwangerschapscollectie! Not that I mind, ik draag wat ik leuk vind en waar ik me goed in voel :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 februari 2012 at 08:46

   Groot gelijk! Als je iets leuk vindt en het past, wat maakt het dan uit uit welke collectie het komt :)

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 18 februari 2012 at 16:09

  Wat fijn! Mijn moeder en ik shoppen er graag. Regelmatig gaan we ook naar de Miss Etam outlet om wat leuke dingetjes te scoren!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 18 februari 2012 at 14:17

  Ik koop veel kleding bij Misse Etam, ik vind er bijna altijd wel iets leuks. Een blijvertje voor mij. :)

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 18 februari 2012 at 00:04

  Ik heb twee jaar bij Miss Etam gewerkt als (weekend) verkoopster. Ik ben natuurlijk fan van de kleding van Miss Etam. Het is comfortabel, kwaliteit en betaalbaar. Heel fijn! Ook wisselt Miss Etam heel vaak de collecties (ongeveer om de 8 weken!). Wat misschien ook leuk is om te weten, dat Miss Etam heel leuk bedrijf is om te werken. Leuk dat je een artikel wijdt aan Miss Etam, ik geloof dat ik voor het eerst over Miss Etam lees op een blog. Nice!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 februari 2012 at 08:54

   Leuk om te horen dat het ook nog eens een leuke werkgever is :)

 • Avatar van Eve
  Reply Eve 17 februari 2012 at 16:46

  Ik koop Miss Etam vaak via Wehkamp, ideaal en inderdaad: vaak leuke dingen. Ook de plus collectie is via Wehkamp verkrijgbaar.

  Die tas in je collega is leukkk!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 17 februari 2012 at 16:31

  Miss etam is idd een erg leuke winkel… Ik heb zelf maat 38-40 dus kan op zich overal wel wat vinden al zijn mijn verhoudingen erg moeilijk. Ik ben erg groot en bij Etam hadden ze een tijd tergug ook een “long collectie”, echter daarvond vond ik de maten dan weer uit proportie… ik weet eigenlijk niet of ze die nog hebben.
  Die tas is wel eeerrrug mooi :)

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 17 februari 2012 at 16:15

  Hey wat leuk!! Ik kom niet vaak bij Miss Etam en als ik er iets koop zijn het meestal basics. Ik ben tijdens mijn werk of in mijn vriendinnenkring net iets te vaak iemand tegen gekomen die hetzelfde draagt als ik en dan was het altijd een outfit van Miss Etam of M&S.

  Wat ik wel VEEL koop bij Miss Etam zijn de accessoires!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:36

   Jaaaaa, ik ben sowieso een enorme accessoires-freak ^^

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 17 februari 2012 at 16:05

  Scheelt weer he? Ik vind het terugsturen altijd zo’n gedoe! :-)

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 17 februari 2012 at 16:00

  Hee leuk! Ik werk bij Miss Etam (bijbaan) en vind het niet alleen een leuke winkel, maar heb ook heeeele toffe collega’s! :-)

  • Avatar van Annebeth
   Reply Annebeth 17 februari 2012 at 16:01

   Oh en het fijne van online bestellen en laten sturen naar je filiaal is dat je rustig kunt passen in de winkel, eventueel andere kledingstukken erbij kunt bekijken en alles kosteloos terug kunt laten sturen dat je niet wilt houden! :-)

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:04

    Wat leuk dat je bij Miss Etam werkt en nog een extra tip deelt! :D

 • Avatar van lonneke
  Reply lonneke 17 februari 2012 at 15:46

  ik ken de winkel eigenlijk niet zo goed!
  ik vind je samengestelde outfit erg leuk!
  voorral dat korte vestje! simpel maar overal bij te dragen, super ; )

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 17 februari 2012 at 14:26

  Dit is helaas geen winkel voor mij. Ik draag maatje 34/XS. Jammer want ze hebben echt leuke spullen. Mijn moeder komt regelmatig met de leukste items thuis!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 15:03

   Dan val je ook weer net buiten de normale maten inderdaad, jammer! Wel leuk om te horen dat je er anders graag zou shoppen :)

   • Avatar van Kim
    Reply Kim 17 februari 2012 at 15:20

    Best balen dat ik net buiten de normale maten val, had graag een maatje meer gewillen. Maatje xxs of xs is echt een ramp vaak om voor te shoppen. :( Maar gelukkig hebben ze mij Miss Etam ook hele leuke accessoires!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 17 februari 2012 at 14:20

  Ik koop ook bijna al mijn kleding bij Miss Etam. Ze hebben er veel keus in plussize kleding en veel ervan is ook wel mijn stijl. Me likes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 15:03

   Ze hebben er echt wel leuke dingen in het assortiment inderdaad èn regelmatig nieuwe items om tussen te snuffelen ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.