Beauty

Testpanel | Oproepje: doe jij de Nivea 48-uurs test met me mee?

3 februari 2012


Vandaag heb ik weer een oproepje voor een leuk testpanel en dit keer gaat het om 9 mensen voor een Nivea Repair & Care 48-uurs test. Heb jij een droge huid en wil je deze test kritisch met mij mee gaan doen dan zie ik je inzending graag tegemoet. Je kan er ook nog eens erg leuke prijzen mee winnen! Maar, laat ik eerst eens beginnen om wat meer te vertellen over deze Nivea Repair & Care procucten.


In deze lijn heb je een SOS Herstellende Lotion, SOS Body Crème en een SOS Handbalsem. Drie producten die uitermate geschikt zijn voor de droge huid en allemaal beloven om deze tot wel 48 uur te hydrateren. Dit komt door het ‘hydra IQ’ wat erin zit. De formule werkt op 2 manieren: het versterkt de huidbarrière om vochtverlies te vermijden èn het steunt de huid om haar eigen hydratatie systeem te activeren. Hierdoor verandert de droge en ruwe huid in een zachte en soepele huid.

Zoals je hieronder kan zien hebben de producten (op dezelfde volgorde als de foto’s hierboven) allemaal een andere textuur, maar ze zijn allemaal voor de extra droge huid geschikt. De herstellende lotion is het fijnst voor de lichaamsdelen die het minst droog aanvoelen, de body crème voor de echt droge delen en de handbalsem voor de handen. Natuurlijk ga ik zelf de 48-uurs test ook doen en de resultaten van mij en de 9 testpanelleden zal tegelijkertijd online komen binnenkort.

Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar de testpanelresultaten en daarom eerst dit oproepje! Heb jij een (extra) droge huid, kan je een beknopte review schrijven en durf je hierin kritisch te zijn? Geef jezelf dan op door een reactie achter te laten met een motivatie en je adresgegevens te sturen naar info@curvacious.nl o.v.v. Nivea testpanel. Je kan jezelf opgeven t/m vrijdag 10 februari 2012, 23.59 uur. De 9 testpanelleden krijgen persoonlijk bericht.

Als je wordt uitgekozen om deel te nemen aan het testpanel dan ontvang je een kleine flacon van de SOS Herstellende Lotion met enkele instructies voor de 48-uurs test, een kortingsbon voor als je verslingerd bent en een grote versie wilt aanschaffen en… maak je ook nog eens kans op een 48-uurs verwenweekend of één van de 20 NIVEA verwenpakketten. De tegenprestatie? Een korte, bondige, kritische en complete review.

Ik ben benieuwd naar de inzendingen! :)

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 februari 2013 at 23:22

  Ik heb een erg droge huid, vooral na het douchen. Dan trekt het gigantisch en gaat het schilferen. Ik ben nog geen product tegen gekomen dat echt werkt. Graag zou ik dus dit product willen testen en ik hoop dat het voor mij een uitkomst is!

 • Avatar van Netta
  Reply Netta 10 februari 2012 at 19:30

  Ik zal deze creme heel graag willen uit willen testen. Zeker nu het zo koud is, en mijn gezicht heel schraal wordt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 februari 2012 at 00:28

   Het gaat wel om een lichaamscrème om te testen, even voor de duidelijkheid :)

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 8 februari 2012 at 16:09

  Ik laat het voorbij gaan ;), ik heb de crème en heb mijn mening er ook over gegeven. Ik vind hem zelf geweldig! Dus ik laat het over voor andere dames die willen testen ;).

  Wel super dat je zo’n oproep doet.

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 7 februari 2012 at 13:18

  Wat gaaf! Ik zal heel eerlijk zeggen dat ik pas sinds kort op sites reageer en voorheen altijd alleen de artikelen.. Soort internet verlegenheid hihi. Vindt je site erg mooi:-) en zou het leuk vinden om mee te doen aan de test!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 februari 2012 at 13:26

   Verlegenheid is nergens voor nodig, ik vind comments juist enorm leuk! :)

 • Avatar van Stephanie M
  Reply Stephanie M 6 februari 2012 at 20:12

  Mijn mailtje is onderweg:)

 • Avatar van mirella van dijk
  Reply mirella van dijk 6 februari 2012 at 19:39

  Ik zou graag mee doen…heb een erg droge huid en wil wel eens weten of het echt beter is.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 6 februari 2012 at 19:21

  Ik zou graag meedoen. Ik heb smetvrees, een ziekte die ervoor zorgt dat ik me vaak was. Al dat douchen is ongelofelijk slecht voor je huid en mijn huid is dan ook erg droog. Ik zou deze crème absoluut willen proberen!

  Ik heb dan ook gelijk gemaild!

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 5 februari 2012 at 20:37

  Ik ben erg benieuwd naar deze werking omdat de producten zo betaalbaar zijn! Dan is het zeker ok om er verliefd op te worden ;)
  Mijn onderbenen zijn het meest dramatisch, echt altijd perkamentvorming van oktober tot juni en ik ben altijd benieuwd naar remedies daarvoor! Mijn ellebogen kunnen ook altijd een likje voedende crème gebruiken dus ik zou graag lid worden van het testpanel :)

  Mailtje komt eraan!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 4 februari 2012 at 11:22

  Ik ben zelf op dit moment deze producten via Buzzer aan het testen, ik vind ze in ieder geval fijn. :)

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 4 februari 2012 at 09:38

  Mijn benen zijn eigenlijk het hele jaar door droog maar in de winter, met maillots, is het werkelijk een drama. Inmiddels heb ik heel veel in de kast staan om mn benen zacht te krijgen maar nog niks dat echt werkt. Ik zou het graag testen!

 • Avatar van Rhonda
  Reply Rhonda 3 februari 2012 at 20:10

  Ik zou dit wel graag willen proberen. Ook ik heb al aardig wat producten in huis/geprobeert maar vooral in de winter ben ik vaan teleurgesteld. Ik heb een droge huid met plekken waar het echt extreem droog is. Als ik pech heb dan krijg ik er ook nog plekken eczeem bij. Ik kan eigenlijk nooit een spijkerbroek op mijn blote huid verdragen (lang leve leggings!). Ik krijg dan na 5 min. een hele droge huid wat aanvoelt als schaafwonden. Als ik een goede bodylotion zou kunnen vinden die langere tijd mijn huid zou voeden dan zou ik hier (denk ik) minder last van hebben. 48 uur lijkt me daarom wel wat!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 3 februari 2012 at 15:19

  Ik ben al een tijdje super benieuwd naar deze creme. En toch loop ik er steeds langs in de winkel met in mijn achterhoofd, je hebt genoeg smeerseltjes en cremepjes Roxanne. En true, er staat vanalles in mijn kast. MAAR, met dit weer is mijn droge huid nog droger (en dan niet alleen mijn benen, die zijn het hele jaar door droog) en blijf ik aan het smeren en mijn huid blijft schuurpapier droog! Ik zou deze creme dus graag willen testen in de hoop dat mijn huid niet meer aanvoelt als schuurpapier, maar fijn verzorgd is.

 • Avatar van Beautinista
  Reply Beautinista 3 februari 2012 at 13:40

  Ik vind het heel leuk om producten uit te testen, en mijn benen zijn harstikke droog door de winter.

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 3 februari 2012 at 13:03

  Ik doe niet mee, ik heb een huidaandoening dus kan niet alles verdragen. Wel leuk dat je zoiets doet!

 • Avatar van Nathalie Bosman
  Reply Nathalie Bosman 3 februari 2012 at 10:37

  Ja! Ik wil, zeker nu met die vrieskou! Alles is helemaal schraal :-(
  Kan wel wat gebruiken
  @nathaliebosman (twitter)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 februari 2012 at 10:21

  Oeh jammer dat je geen handcrèmetesters zoekt, dat zou ik nog wel willen proberen ;). Niveau crème op benen etc zorgt bij mij meestal voor jeuk want allergisch :'(.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 februari 2012 at 11:07

   Dan zou ik juist meedoen om te kijken of je van deze versie ook jeukende benen krijgt, of dat hij misschien juist heel fijn is? ;)

   • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 3 februari 2012 at 11:10

    Ok mama, dan heb je hierbij gelijk een reden waarom ik het wel zou willen proberen ;). En vooral m’n benen zijn standaard kurkdroog, dus als de test geen jeuk oplevert kan ik wel gelijk zien óf het werkt! Zal je zo mailen :)

 • Avatar van Hennie v.d. Plas
  Reply Hennie v.d. Plas 3 februari 2012 at 10:01

  Mijn hele gezicht is kapot gesprongen door de kou. Heb altijd al een hele droge huid maar nu valt er niet tegenaan te smeren. Er is niets wat helpt. Dus als dit echt helpt zou ik het graag willen testen. Want nu doet mijn gezicht gewoon erg zeer en ziet er niet uit met die korstjes.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 februari 2012 at 10:04

   Het oproepje gaat wel over een product voor het lichaam… Maar ik kan je voor je gezicht aanraden een apotheek binnen te lopen en te vragen naar een goed voedende/hydraterende gezichtscrème. Van Avène hebben ze daar erg fijne producten voor die ook voor de heel droge/gevoelige huid geschikt is. Succes!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.