Fashion

Webshop Tip | Bedelsieraad.nl

10 februari 2012


Bedelsieraden blijven altijd leuk, omdat je op een eenvoudige manier daarmee toch een gepersonaliseerd sieraad kan samenstellen. Natuurlijk zijn er de bekende bedelarmbanden van bijvoorbeeld Pandora, Ti Sento, Trollbeads en Thomas Sabo. Maar als je wat minder te besteden hebt en tòch een mooie bedelarmband wilt samenstellen dan kan je bij Bedelsieraad.nl goed slagen. Ze hebben er verschillende systemen en ook van echt zilver.

Ik heb zelf een originele Pandora armband, veiligheidsketting, bedels en stoppers en heb daar nu 3 echt zilveren bedels bij kunnen hangen uit deze webwinkel. Zoals je ziet zijn ze qua grootte mooi naast die van Pandora en ook hebben ze een mooi passend schroefdraad aan de binnenkant waardoor ze mooi om de armband aansluiten. Ze zijn mooi afgewerkt, hebben mooie details en voelen net zo zwaar als de Pandora bedels.

Zo kan ik op een erg leuke en betaalbare manier mijn Pandora armband aanvullen met toch ècht zilveren bedels. Ik weet dat ze in verloop van tijd bij mij wat meer de kleur van oud-zilver zullen krijgen en dat vind ik eigenlijk nog iets mooier. Er is ook echt heel erg veel keuze bij Bedelsieraad.nl in verschillende stijlen, met of zonder steentjes en ook de bekende glaskralen zijn er verkrijgbaar. De bedels die ik heb kosten rond de €11,95 per stuk.

Bij Bedelsieraad.nl heb je een uitgebreid aanbod aan armbanden en kettingen voor verschillende soorten bedelsystemen. Je krijgt hier je bestelling binnen 48 uur bezorgd zònder dat ze verzendkosten berekenen, je krijgt je sieraden in een mooi fluwelen buideltasje en kan betalen via iDeal, PayPal, bankoverschrijving en zelfs achteraf via Klarna. Kortom: ben je op zoek naar een leuk bedelsieraad voor jezelf òf een leuk cadeautje voor iemand anders, neem dan eens een kijkje in deze webwinkel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 12 februari 2012 at 21:14

  Leuk idee zeg!!!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 12 februari 2012 at 17:04

  Ooh leuk, ik heb ook een pandora armband! Ga ik zeker een keer kijken zodra ik weer werk heb!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 12 februari 2012 at 13:21

  Mooie bedels!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 februari 2012 at 23:26

  Wat een prachtige armband. Leuke tip,.
  Liefs, xx

 • Avatar van Lonneke
  Reply Lonneke 11 februari 2012 at 18:10

  wauw dat vind ik echt hel mooi!
  Erg leuke tip en niet al te duur <3

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 11 februari 2012 at 10:39

  Dat ziet er goed uit zeg! Leuk om bedels te bestellen voor een cadeautje, de originelen zijn echt belachelijk duur!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:28

   De originele zijn inderdaad best prijzig, zeker als je die met goud of vàn goud wilt hebben… Ik denk dan altijd maar ‘als je een dochter krijgt heb je gelijk een mooi erfstuk om door te geven’ ;)

 • Avatar van xx_Patries_xx
  Reply xx_Patries_xx 11 februari 2012 at 10:38

  leukhoor, zelf draag ik dat niet…

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 10 februari 2012 at 22:15

  Ik heb drie picollo armbanden. Ik heb er 7 jaar over gedaan en als je dan kijkt hoeveel geld er op zit., een volle armband kost tussen de 200 en 300 euro. Ongelovelijk veel geld. Alleen omdat je steeds een bedeltje koopt, merk je niet dat het zo veel geld is. Als je dan goedkoop aan leuke bedels kunt komen is dat erg prettig. Heel veel goedkope “echt zilver 925” bedels zijn niet echt. Dit heb ik namelijk al heel vaak ervaren. Ook al staat er 925 in. Zilver hoort namelijk niet orange/rood te worden. Dus ik ben eerlijk gezegt wel sceptisch als ik hoor dat je super goedkope bedels kunt kopen van echt zilver.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2012 at 16:27

   Het is echt jammer dat je bij sommige (web)winkels inderdaad voor de gek wordt gehouden en denkt dat je echt zilver koopt, maar dat het bijvoorbeeld een dun laagje zilver is wat er vanaf slijt en dan lelijk verkleurt :/

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 10 februari 2012 at 21:07

  Ziet er erg mooi uit!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 10 februari 2012 at 20:16

  Oeh dat ziet er wel leuk uit, ik houd van armbanden.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 10 februari 2012 at 14:52

  Ik ben dol op armbanden, en heb ook een pandorastyle armband. Maar merk aan mezelf dat ik die toch niet zo snel om doe, dan andere armbanden. De webshop ziet er wel goed uit, bedankt voor de tip!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.