Beauty

Webshop Tip | DermaCare.nl

24 februari 2012


Als je op zoek bent naar professionele huidverzorgingsproducten die je normaal enkel in salons, bij schoonheidsspecialisten of in speciaalzaken kan vinden, dan ben je bij DermaCare aan het juiste adres. Achter deze webwinkel zit een team van gediplomeerde professionals en zo kan je niet alleen terecht voor de voor jouw huid geschikte producten, maar ook voor persoonlijke huidadviezen.

In de webwinkel vind je producten van merken als Alcina, Bonadea, Dr. Hauschka, Dr. Tadlea, Recipe for Men, webecos, Madara en Phyto Naturelle. Voor elk huidtype en huidprobleem wel iets; of je nu last hebt van acné, eczeem, couperose of expliciet iets zoekt tegen huidveroudering: bij DermaCare kan je hier zeker voor slagen. Omdat de prijzen van de producten lopen vanaf het lagere en middensegment tot aan het hoge segment is er aan elk budget gedacht.

Twijfel je wat je huidtype is? Of wil je graag een persoonlijk advies? Dan kan je zelfs gebruik maken van de online schoonheidsspecialiste. Je stuurt dan 1 portretfoto en 1 close-up foto van je huid (zonder make-up) op en zo krijg je een advies met de producten die voor jouw huid het beste geschikt zouden zijn.

Bij elke categorie staat er ook nog eens handige uitleg, zodat je precies weet wat een dagcrème/nachtcrème, scrub/peeling, masker of reinigingsproduct doet voor je huid en hoevaak je deze dient te gebruiken. Door het persoonlijk advies en de extra informatie is dit meer dan enkel een webshop vol producten en dat spreekt mij persoonlijk heel erg aan.  Op dit moment staan bij alle producten van Dr. Hauschka en Madara al de ingrediëntenlijsten online, de andere merken zullen snel volgen. Fijn dat je zo direct kan zien wat er in de producten zit!

De website zelf is overzichtelijk en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Je kan zoeken op categorie, huidtype en op merk en naast gezichtsverzorging is er ook lichaamsverzorging, make-up, zonverzorging en zijn er zelfs producten voor de man en baby’s te vinden. Naast losse producten zijn er ook handige starterspakketten te koop zodat je in één keer klaar bent om met een mooie basisset te kunnen beginnen aan je nieuwe huidverzorgingsroutine.

Bij DermaCare.nl kan je je bestelling betalen via iDeal of bankoverschrijving, je betaalt €3,95 verzendkosten per bestelling (de verzendkosten vervallen bij een bestelling boven de €75,00) en als je je bestelling plaatst vóór 16.00 uur heb je deze over het algemeen de volgende dag al in huis.

Veel shopplezier!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 27 februari 2012 at 21:56

    Woow Webecos is verandert zeg.. of 10 jaar terug hadden ze ook zoiets, maar voor in de salon andere producten. Met mijn opleiding gebruikten wij Webecos en het zag er allemaal “laboratorium-achtig” uit. Ik denk dat ik toch maar weer eens wat van ga proberen, heb er namelijk niets (logisch, je kan iets niet 10 jaar bewaren) meer van in huis.

  • Avatar van Germa
    Reply Germa 25 februari 2012 at 17:24

    Webecos is een heel fijn merk. Mijn schoonheidspecialist gebruikt dit merk ook, heel fijn!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 februari 2012 at 14:32

      Ah, wat leuk dat je er zelf ervaring mee hebt!

  • Avatar van Lisanne
    Reply Lisanne 25 februari 2012 at 10:47

    Wat weer een goeie tip .. ga de site binnenkort maar eens uitpluizen!

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 24 februari 2012 at 19:07

    Bedankt voor de tip, de webshop ziet er leuk uit en de verzendkosten vallen reuze mee.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Elke
    Reply Elke 24 februari 2012 at 17:47

    Ik kende deze webshop nog niet maar deze ziet er heel erg goed uit!

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 24 februari 2012 at 14:13

    Klinkt goed en de verzendkosten vallen best mee :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.