Beauty

Aveda | Color Conserve daily color protect, Stress Fix & Earth Month

31 maart 2012


Aveda komt weer met enkele mooie nieuwe producten en omdat ik dit zo’n fijn en mooi merk vindt, wil ik deze nieuwtjes graag met jullie delen. Heb je gekleurd haar en ben je op zoek naar een product waarmee je je haarkleur levendig en stralend kan houden? Kan je wel wat ultieme ontspanning gebruiken en zoek je daar fijne producten voor? Of ben je benieuwd naar meer informatie over Aveda’s Earth Month 2012? Lees dan zeker verder!


Color Conserve daily color protect 100ml €22,50
Dit product zal vanaf maart verkrijgbaar zijn bij de verschillende Aveda salons en is ontwikkelt om je haarkleur zo mooi mogelijk te houden tussen 2 verfbeurten in waardoor je tot wel 6 weken van een mooie kleur kan genieten. Het product benadrukt de levendigheid van de kleuring dankzij het color conserve complex met botanische UV-filters. Een mix van organische plantaardige oliën en hydraterende bestanddelen laten het haar prachtig stralen. Je gebruikt dit product op nog vochtig haar en hoeft het niet uit te spoelen.

Allereerst ruikt dit product weer eens goddelijk, zoals ik van Aveda gewend ben. Dit komt door de ‘Avedageur’ waar onder andere jasmijn, lavendel, ylang ylang, pepermunt, roos, geranium en grapefruit in zit. Ik gebruik dit product na het douchen en gebruik echt een kleine hoeveelheid per keer. Ik merk dat mijn haar eenmaal opgedroogd een mooie glans heeft en lekker zacht aanvoelt, zonder ervoor te zorgen dat het snel vet wordt. Of het mijn haarkleur echt beschermt zal ik over langere termijn beter kunnen inschatten. Maar ik merk wel dat mijn haar dit product erg fijn vindt (en ik zelf ook want het is handig in gebruik, geeft direct een mooi resultaat en ruikt heerlijk!).

Dit product is hiermee een mooie aanvulling op de rest van de Color Conserve lijn, klik hier voor meer informatie en een review.


Stress Fix Soaking Bath Salts 454gr €40,80
Aveda komt met de compleet nieuwe Stress Fix lijn die ons zou moeten helpen om te ontstressen, rust te nemen en ons bewust te worden van ons ‘zijn’. We leven in een enorm hectische maatschappij en het komt steeds vaker voor dat echt jonge mensen al een burnout krijgen. Tijd voor verandering met deze nieuwe producten van Aveda die zich richten op de 3 A’s: Aroma, Ademhaling en Aanraking. Het aroma wat Aveda hiervoor in deze producten gebruikt is een klininsch bewezen middel om stressgevoelens te verminderen en bestaat uit o.a. lavendel, lavendin, wierook, muskaat salie, vetiver en frankincense.

Dit badzout bestaat uit een mix van organische zonnebloemolie die de huid verzacht, kalmeert en de huid herstelt, mineraalrijke zouten die de huid verzachten en organische suiker wat de huid exfolieert en verzacht. Hieraan is het Stress Fix aroma aan toegevoegd en dit maakt het een gigantische pot pure ontspanning! Je kan dit product natuurlijk gebruiken in bad (2 lepels per keer) of met een voetenbadje (1 lepel per keer), maar je kan er je lijf ook mee scrubben waardoor het nòg zachter wordt. Doordat je maar een klein beetje per keer nodig hebt kan je echt heel erg lang met deze gigantische pot vooruit.

Tip: een beetje van het product in een schaaltje met wat water op de verwarming geeft het hele huis een heerlijke geur!

In deze lijn is verder ook nog een bodylotion te vinden (€33,10) en een rollerball (€19,65).

Aveda Earth Month 2012
Elk jaar is het in april weer tijd voor Aveda om extra aandacht te vragen voor de mooie waterprojecten waar ze zich mee bezig houden. Het doel is om hiermee meer dan 4,5 miljoen euro op te halen voor de bescherming van schoon water. Sinds 1999 heeft het uitgebreide netwerk van Aveda al meer dan 22 miljoen euro opgehaald om organisaties te ondersteunen die zich direct bezighouden met het verbeteren van het milieu en sinds 2006 is 16 miljoen euro van dit bedrag uitgekeerd aan watergerelateerde projecten, zoals de bescherming van schoon water. Je kunt Aveda hierbij helpen door een Light te Way kaars of een Earth Mont Bottle aan te schaffen waarvan de complete opbrengst minus de BTW gedoneerd zal worden aan Global Greengrants Fund. Deze producten zijn te koop voor €15,00 bij de Aveda salons.

Ik ben weer eens aangenaam verrast door de nieuwe producten van Aveda en hun enorme inzet voor schoon drinkwater, wereldwijd. Ik hou van een merk dat wat terugdoet voor de maatschappij :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 2 april 2012 at 08:44

  Het badzout lijkt mij heerlijk, en gelukkig hebben wij wel een bad. ;) Maar eens gaan kijken. :)

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 1 april 2012 at 09:45

  Al jaren gebruik ik de curl enhancer van Aveda en dat is het enige wat mijn krullen in bedwang houd. Heerlijk merk met inderdaad zeer fijne geuren.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 31 maart 2012 at 21:17

  Ik heb nood aan die Stress-fix ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 09:30

   Dan zal alleen al de geur je heel erg goed doen, echt instant-zennnn ;)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 31 maart 2012 at 12:14

  De producten lijken mij heel erg fijn. Ook goed om te lezen dat dit merk inzet voor schoon drinkwater.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 09:32

   Dat zijn voor mij persoonlijk echt van die redenen waarom je een merk in je hart kan sluiten, fijne producten èn goed bezig voor de maatschappij :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 31 maart 2012 at 11:31

  Deze producten klinken allebei echt heel erg fijn, ik vind de verpakkingen van Aveda ook altijd heel erg mooi.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 31 maart 2012 at 11:11

  Die daily protect lijkt me fijn voor mijn haar!
  Dat badzout lijkt me ook wel lekker, maar bad luck for me, we hebben geen bad :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 09:33

   Des te meer voetenbadjes je ermee zou kunnen maken natuurlijk ;)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 31 maart 2012 at 10:11

  Badzout lijkt mij echt heerlijk, helaas hebben wij geen bad:(

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 31 maart 2012 at 01:55

  Jammer dat ik geen bad heb, maar dat badzout zou echt wat voor mij zijn! Heerlijk ontspannen. Ik gebruik nu blueoil van aveda, dat ontspant ook en daar heb je geen bad voor nodig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 09:33

   Thanks voor de tip! Daar ga ik eens voor kijken :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.