Beauty

Beauty UK | Gemstone & Foil collection

27 maart 2012


Vandaag komen er een heleboel nagellakjes voorbij in één artikel, want ik laat niet alleen de nieuwe Beauty UK Gemstone collectie zien, maar daarbij ook de Foil collectie. Beauty UK is een merk met leuke en goede kwaliteit make-up, waarbij ze snel inspringen op nieuwe trends, met heel betaalbare prijzen. Ik heb er al eens eerder over geschreven (klik hier) en vandaag zijn de 2 nieuwe nagellakcollecties aan de beurt. Lees verder voor meer informatie, foto’s, reviews en nagelswatches.


De Gemstone collectie is geïnspireerd op edelstenen die zijn vertaald naar pastelkleurige metallics. Er zijn in totaal 6 verschillende kleurtjes, op de bovenste foto zie je van links naar rechts: Silmaril (goud), Topaz (taupe), Sunstone (blush), Amethyst (lila), Moonstone (blauw) en Elfstone (groen). In deze volgorde zijn de volgende foto’s ook genomen waarop je swatches ziet van deze nagellakjes. Allemaal zoner base- en topcoat en ik heb 2 laagjes aangebracht voor het mooiste resultaat.


Zoals je ziet vangen de lakjes op één of andere manier heel erg veel licht op de nagels en dat vind ik echt heel erg mooi! Je nagels worden met deze lakjes omgetoverd tot enorme blikvangers en dat in erg schattige kleurtjes. Met 2 laagjes geven ze een zo goed als complete dekking, het borsteltje lakt fijn, de textuur is niet te dik en de nagellak droogt snel op de nagels. Niks slechts over te zeggen ^^


De Foil collectie bestaat uit 3 nagellakken waarmee je in één laag je nagels een dekkende metaalkleur geeft. Ja, dat lees je goed: in één laag! Ook deze nagellak lakt fijn, heeft een fijne substantie en droogt snel. Ik kan me zo voorstellen dat deze kleurtjes ook geweldig zijn om mee te stempelen of te gebruiken bij nail-art. Hieronder zie je alledrie de kleurtjes op volgorde van No1 Olympic Gold, No2 Olympic Silver en No3 Olympic Bronze, allemaal met één laagje, zonder base- en topcoat.


In elk lakje zit 9ml nagellak en omgerekend kosten ze €4,19 per stuk. Je kan bij BeautyUKcosmetics.com betalen via PayPal, de verzendkosten bedragen €5,95 en je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis. Wederom ben ik leuk verrast door dit merk! Heb jij ervaring met Beauty UK? Misschien nog aanraders wat ik echt eens moet proberen? Of… waar ben jij nieuwsgierig naar van dit merk?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 1 april 2012 at 11:15

  Mooie kleurtjes, vooral die metallics.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 30 maart 2012 at 08:45

  Ik vind de potjes er niet zo mooi uitzien, ook vind ik ze iets te streperig opdrogen. Voor mij zijn ze het net niet. De kleurtjes vind ik wel erg leuk!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 28 maart 2012 at 16:13

  Deze zag ik ook in London. Spijt dat ik ze niet heb meegenomen.
  Liefs, xx

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 28 maart 2012 at 16:02

  Wat een enorm schattige kleurtjes! Ik ben eigenlijk erg benieuwd naar alles van dit merk! Vooral na deze en de vorige review!

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 27 maart 2012 at 18:00

  Super, bedankt voor de snelle reactie! Ben benieuwd!

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 27 maart 2012 at 17:58

  Zouden de eerste lakjes ook geschikt zijn om me te stempelen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 maart 2012 at 17:59

   Ik denk dat ze door de glittertjes erin minder geschikt zijn omdat deze aan de stempel zouden blijven kleven. Maar dat is mijn gedachte he, ik zal het eens gaan testen :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 27 maart 2012 at 17:23

  Gave lakjes! Zo’n “foil” finish vind ik tof! (heet dat trouwens wel zo? :P)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 maart 2012 at 17:56

   Foil is folie in het Nederlands, maar volgens mij moet foilfinish wel kunnen ;)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 27 maart 2012 at 15:06

  Ik kende het merk nog niet, maar wat een leuke kleuren;D

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 maart 2012 at 15:05

  toch niet helemaal mijn smaak, vooral door die finish..

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 27 maart 2012 at 14:25

  Erg leuke kleurtjes! Ik had wel eens iets over het merk gelezen, maar geen ervaring mee.

 • Avatar van Kylie
  Reply Kylie 27 maart 2012 at 13:00

  Ik vind de kleurtjes ERG leuk! Hipperdepip! Ik vind alleen de finish iets minder, niet helemaal mijn ding, maar toch vind ik het leuk staan bij anderen.
  Ik kende het merk overigens niet, toch maar eens even neuzen op de site..

  Liefs

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 maart 2012 at 11:20

  Wat een mooie kleurtjes zeg. Ik kende dit merk nog niet.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 27 maart 2012 at 10:29

  Mooie finishes! Ik kende het merk nog niet

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 27 maart 2012 at 09:27

  Wat een mooie lakjes, ik kende het merk nog niet!

 • Avatar van Cosby cosmetics
  Reply Cosby cosmetics 27 maart 2012 at 08:31

  Hoi allemaal. [SPAM] is nederland heeft online grootste collectie van Beauty UK en verzendkosten 1 artikel 1 euro en wanneer je meer producten besteld is de verzendkosten standaard 2.75 euro. neem een kijkje op de website.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 27 maart 2012 at 08:03

  Eigenlijk hou ik niet zo van lakjes met een metallic finish, maar voor het voorjaar vind ik de Gemstone collectie toch best wel leuk. Zeker als je alle flesjes zo naast elkaar ziet staan!

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 27 maart 2012 at 00:52

  Wauw, ze dekken echt goed met maar één laagje, geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 maart 2012 at 18:04

   De foilcollectie dekt inderdaad in 1 laagje erg goed, de gemstonecollectie heeft er wel 2 nodig ;)

 • Avatar van LinvanT
  Reply LinvanT 27 maart 2012 at 00:36

  Op je nagels vind ik de lak mooi, maar om eerlijk te zijn vind ik de lakjes er heel goedkoop uit zien. Misschien komt het door de gigantische glimmende dop, maar ik zou er geen 4 euro voor betalen. Ik vind de kleuren leuk, maar toch best streperig.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 27 maart 2012 at 00:21

  Wat een mooie lakjes! De finishes zijn niet echt mijn ding, maar de kleurtjes wel! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.