Beauty

Bobbi Brown | Brightening Nudes, Pot Rouge & Brow Collection

10 maart 2012


Bobbi Brown gaat de komende tijd met veel nieuwe, mooie producten uitkomen in enkele collecties en enkele nieuwe vaste producten. Vandaag laat ik hiervan alvast 3 nieuwtjes zien: de Brightening Nudes Collection, Brow Collection èn de Pot Rouge. Deze laatste bestonden natuurlijk al sinds 2006, maar ze zitten nu in een nieuwe verpakking èn er zijn enkele nieuwe kleurtjes beschikbaar.

In de Brightening Nudes Collection vinden we 4 nieuwe kleuren Sparkle Eye Shadow terug. Dit is een product wat een combinatie is van een kleurloze basis met een shimmery kleuren. Hierdoor krijg je een hoge kleurintensiteit, blijven ze lang zitten en brengen ze heerlijk zacht aan zònder te creasen. De 4 nieuwe kleuren zijn Silver Moon, Mica, Ballet en Sunlight en zullen €31,00 per stuk gaan kosten.

In dezelfde collectie vinden we ook deze prachtige Brightening Finishing Powder terug. Een zijdezacht poeder waarin 6 kleuren harmonieus in elkaar overlopen en het gezicht een mooie glow geven. Door de toegevoegde verzorgende bestanddelen geeft het een verfrissend effect en set hij je make-up zonder zwaar aan te voelen. Hij zal €49,00 gaan kosten en is verkrijgbaar in de kleur Brightening Nudes.

In de collectie vinden we ook nog een Crystal Glitter Lip Gloss (€23,00) terug die je alleen kan dragen of over je favoriete lipstick voor een instant glamour look en 3 nieuwe kleuren Brightening Lip Gloss (€23,00) met transparante kleuren die je lippen een parelmoeren glans geven. Ook deze zou je natuurlijk ook over een lipstick kunnen dragen voor een mooi effect. Verkrijgbaar in 3 kleuren: Lilac Pearl, Pink Opal en Pink Lilac.

De Brightening Nudes Collection zal verkrijgbaar zijn vanaf halverwege maart 2012.

Dat wenkbrauwen een belangrijk onderdeel zijn van het gezicht en heel veel kunnen doen voor de uitdrukking en uitstraling van een gezicht hoef je mij niet te vertellen. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik mijn wenkbrauwen ‘op zet’, iets wat ik doe met een wenkbrauwpoeder en een wenkbrauwgel. Voor de wenkbrauwen zullen er 2 nieuwe producten van Bobbi Brown uitkomen in de Brow Collection.

We zien een Brow Kit terug (€48,00) waarmee je je wenkbrauwen vorm en kleur kan geven. Hij zal verkrijgbaar zijn in 2 verschillende kleurencombinaties, één voor de blonde tot middelbruine haarkleuren (Cement Saddle) en één voor de middelbruine tot zwarte haartinten (Birch Mahogany). Naast de 2 tinten zit er in elke kit ook nog een pincet en een fijn kwastje.

Naast deze kit zal er ook een Natural Brow Shaper & Hair Touch-Up verkrijgbaar zijn (€20,00). Dit is een wenkbrauwgel die je ook kan gebruiken om grijze haren mee weg te werken. Hij zal verkrijgbaar zijn in 5 kleuren: Clear, Blonde, Mahogany, Auburn en Rich Brown.

De Brow Collection zal verkrijgbaar zijn vanaf halverwege maart 2012.


Zoals ik al eerder aangaf zullen de Pot Rouge’s (€26,00) in een vernieuwde, slankere verpakking mèt spiegeltje komen te zitten en zullen er enkele nieuwe kleuren verkrijgbaar zijn vanaf halverwege maart 2012. Je kan dit product gebruiken om je wangen en lippen een mooie tint mee te geven, handig zo’n product voor meerdere doeleinden! Verkrijgbaar in: Powder Pink, Pale Pink, Blushed Rose, Chocolate Cherry, Milk Chocolate, Rose, Uber Beige, Fresh Melon, Calypso Coral en Raspberry.

Ik kan in ieder geval niet wachten om enkele producten even in het echt te gaan bewonderen. Bobbi Brown producten worden bij verschillende Douglas en de Bijenkorf winkels verkocht. En… er komen binnenkort nog meer mooie nieuwtjes èn reviews van dit merk aan dus stay tuned! Naar welke producten ben jij het meest benieuwd? Heb je zelf ervaring met Bobbi Brown producten? Misschien nog aanraders? ^^

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 11 maart 2012 at 16:52

    De pot rouges zien er erg interessant uit net als the brightening lipgloss! Ik vind Bobbi Brown alleen wel aan de dure kant, vandaar dat ik nog niets heb van dit merk.

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 10 maart 2012 at 23:53

    Oeh die poeder, mooi! En die Pot Rouges zien er ook wel interessant uit :). Ik heb helemaal niets van Bobbi Brown, maar het lijkt me wel een heel fijn merk!

  • Avatar van l
    Reply l'es is more 10 maart 2012 at 19:41

    Erg mooi nude!
    Leuke post.
    xoxo

  • Avatar van Sandra3619
    Reply Sandra3619 10 maart 2012 at 18:01

    Jaaaaaa de pot rouges zijn terug!! De Uber Beige staat hoog op mijn wishlist, prachtige kleur.

    *kwijlt bij het zien van al dit moois* *vraagt Desirée om een doekje* ;-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 11 maart 2012 at 14:49

      *een beetje een late reactie* *geeft doekje* ^^

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 10 maart 2012 at 12:57

    De producten zien er goed uit, zeker de poeder. Maar meestal geef ik niet zulke bedragen uit aan make up. ;)

  • Avatar van Elly
    Reply Elly 10 maart 2012 at 11:10

    Wat een ge-weldige collectie en persfoto’s! Echt prachtig, Bobbi Brown is altijd zo stijlvol!

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 10 maart 2012 at 10:51

    Die poeder is echt prachtig!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:06

      Dat is ook het product waar ik nu het meest nieuwsgierig naar ben, hoe die er op de huid uit zal zien :)

  • Avatar van amanda
    Reply amanda 10 maart 2012 at 10:22

    Ziet er goed uit zeg!

  • Avatar van Emma Wessels
    Reply Emma Wessels 10 maart 2012 at 10:15

    Heb zelf echt heel veel Bobbi Brown producten… De foundationstick en moisture rich foundation zijn echt mijn favorieten :D.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:07

      Ah, je maakt me nieuwsgierig naar de foundations. Voelen ze fijn aan op de huid? Geven ze een mooie dekking? :)

      • Avatar van Emma Wessels
        Reply Emma Wessels 10 maart 2012 at 17:24

        Uhu, ze geven beiden echt een super dekking (heb zelf nogal vaak rode plekjes van pukkeltjes en littekentjes, dus qua foundation/coverstick stel ik daar heel hoge eisen aan), maar ze zien er zeker niet plamuur-achtig uit als je ze goed aanbrengt. Daarnaast vind ik ze beiden goed aanvoelen (de moisture rich is nog iets beter voor droge huid). De foundationstick gebruik ik trouwens ook als coverstick. Heb er ook een recensie over ;).

        • Avatar van Desirée
          Reply Desirée 11 maart 2012 at 14:52

          Ik heb je site even gelezen over deze producten, ziet er mooi uit zeg en toch een natuurlijk resultaat! Ik ga eens kijken voor een proefje om ze eens uit te testen ^^

  • Avatar van miranda
    Reply miranda 10 maart 2012 at 09:53

    Ik heb zelf voor mn bruiloft een prachtige kleur lippenstift gekocht van dit merk en ben er onwijs blij mee. Ik vind de prijs best wel heftig, dus ik heb er helaas niet een koffer vol van.

    Ik ben erg benieuwd naar Brow Kit en de Pot Rouge!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:07

      Maar voor zoiets bijzonders als je bruiloft mag je jezelf inderdaad verwennen met zo’n mooi product! :D

  • Avatar van ValleyDollEva
    Reply ValleyDollEva 10 maart 2012 at 08:36

    De brow spullen zien er goed uit ! Er gaat bij mij ook geen dag meer voorbij dat ik mn wenkbrauwen niet doe, quel horreur :d!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:08

      Haha, echt he? De gedachte dat ik me wel opmaak maar mijn wenkbrauwen vergeet en daar pas halverwege een afspraak achterkom… Ziet er echt heel anders uit als ik ze niet ‘heb opgezet’ LOL

  • Avatar van HollandaBeauty
    Reply HollandaBeauty 10 maart 2012 at 08:12

    Super gave collectie alles wat Bobbi Brown lanceert valt altijd wel goed in de smaak wel goed dat het lastig verkrijgbaar is (zelfbescherming)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:08

      Haha, ik snap wat je bedoelt ;)

  • Avatar van Rubensvrouw
    Reply Rubensvrouw 10 maart 2012 at 07:54

    Bobbi Brown, duur maar zulk mooi spul! Ik heb mijn foundation ervan en twee cream eyeshadows (bone en black pearl). Op mijn verlanglijstje staat nog de pot rouge. Ik vind het kwalitatief zo goed dat het de hoge prijs rechtvaardigt.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:09

      Daar heb je zeker gelijk in! Welke foundation heb jij van Bobbi Brown? :)

      • Avatar van Dionne
        Reply Dionne 11 maart 2012 at 15:00

        Ik heb de Skin Foundation SPF 15 in de kleur Warm Sand

        • Avatar van Desirée
          Reply Desirée 11 maart 2012 at 15:01

          Ik ben echt heel nieuwsgierig geworden naar de foundations van Bobbi Brown, ik ga binnenkort maar eens naar een verkooppunt voor meer informatie en advies :)

  • Avatar van serberry
    Reply serberry 10 maart 2012 at 00:36

    Oh de potrouges in nieuwe verpakking lijken mij wel wat! Het altijd zo fijn als lippen en blush matchen! Een potrouge met spiegel is dus eigenlijk een kleur voor je lippen met een spiegeltje zodat je altijd kunt bijwerken! Die Bobbi is geniaal! favo merk :)

    Ik vind de onderste rij kleuren erg mooi!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:09

      Ik heb nu mijn eerste pot rouge en ben er nu al gek op, echt zo’n handig product om in je tas te stoppen voor een quick fix <3

  • Avatar van Bellachique
    Reply Bellachique 10 maart 2012 at 00:31

    Dat poeder ziet er wel mooi uit :). Ze hanteren precies wel iets hogere prijzen, ik had altijd het idee dat ze in dezelfde prijsklasse als Mac zaten, maar zo te zien is het niet waar :).

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:10

      Nee, Bobbi Brown producten zijn inderdaad wel iets prijziger dan MAC :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.