Beauty

Clarins | Colour Breeze poudre teint/blush, joli rouge brillant & gloss prodige

14 maart 2012


Alweer een tijdje geleden liet ik de nieuwe Colour Breeze lentecollectie van Clarins aan jullie zien met de persafbeeldingen en informatie, vandaag wil ik enkele producten uit deze collectie laten zien. In de collectie zien we veel zachte en vrouwelijke kleurtjes terug, iets waar ik wel van hou ^^ Kijk mee naar meer informatie, foto’s, swatches en looks met de verschillende lipproducten.


Colour Breeze Face & Blush Powder €39,00
Dit product is hèt must-have item uit deze collectie en is in een beperkte oplage gemaakt. Het is een poeder die je over je hele gezicht zou kunnen gebruiken, maar als je de roze of zachte perziktint alleen oppikt met je kwast is hij ook erg mooi als blush. Op de look die ik onderaan dit artikel draag heb ik het poeder over mijn gehele gezicht voor een matte finish en heb ik de oranje en roze delen gebruikt als blush. Je creëert er een heel zachte en frisse look mee, mooi!

De verpakkingen van Clarins make-upproducten vind ik trouwens prachtig: goudkleurig en van stevig, glanzend materiaal en om de poeders en palettes komt ook nog eens een prachtig rood fluwelen hoesje. Je krijgt er echt een direct luxegevoel bij.


Ik heb uit deze collectie een Joli Rouge Brillant lipstick (€21,00) in de kleur 15 Pink Magnolia en een Gloss Prodige (€18,50) in de kleur 08 Papaya. De lipstick geeft een mooie warme roze gloed aan de lippen en heeft een sheer finish die tot mediumdekking op te bouwen is, voelt heel zacht aan op de lippen en bevat microshimmers die zorgen voor een mooie glans.

De lipgloss heeft een zomers koraaloranje tint en heeft een goede dekking, voelt ondanks wat het persbericht vertelde wel wat plakkerig aan op de lippen maar blijft hierdoor ook langere tijd mooi zitten. Voor mij is een beetje plakkerigheid bij een gloss eigenlijk nooit een nadeel, de meest plakkende glossjes blijven wel het langst op hun plek bij mij :) Ik merk niet veel van het volume effect wat de gloss zou moeten hebben op de lippen, maar ik merk wel dat ik nadat de kleur van mijn lippen vervaagt is, soepele lippen overhou.

Op onderstaande foto’s draag ik de poeder over het hele gezicht, de roze en perzikkleur als accent op de jukbeenderen en wangen, links de lipstick en rechts de lipgloss. Ik zie gelijk dat ik wel weer graag een wimperpermanent zou willen, want ik heb van nature absoluut geen krul in mijn wimpers waardoor ze amper te zien zijn…

Deze Colour Breeze collectie ligt op dit moment in de schappen bij verschillende parfumeriën en warenhuizen. Klik hier voor een compleet overzicht van de collectie. Clarins producten zijn ook te koop bij Belissima.nl waar je standaard 10% korting èn enkele samples van andere Clarins producten krijgt bij je bestelling.

Heb jij iets uit deze collectie op het oog en heb je zelf al ervaring met make-up van Clarins?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 17 maart 2012 at 12:56

  Die face en blush powder is echt prachtig! Dat patroontje :D De lipgloss staat ook er mooi :)

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 17 maart 2012 at 09:48

  Wauwie echt prachtige producten!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 14 maart 2012 at 22:36

  Prachtige producten.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 14 maart 2012 at 17:40

  Zucht, die blush is prachtig!

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 14 maart 2012 at 12:29

  wat een prachtige producten en kleuren! De poeder is dus multifunctioneel zo te zien? Altijd handig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 13:51

   Als je het bovenste deel zonder de oranje en roze bloemetjes gebruikt kan je hem over je hele gezicht aanbrengen, neem je een zweempje roze en of oranje mee dan kan je dat als blush gebruiken. Heel erg mooi!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 14 maart 2012 at 11:57

  Wauw! Die lipgloss is echt heel erg mooi!
  Maar wel jammer dat het allemaal zo duur is :(

 • Avatar van Emma Wessels
  Reply Emma Wessels 14 maart 2012 at 11:31

  Die kleuren staan je echt prachtig! Vooral dat oranje, wow!

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 14 maart 2012 at 10:13

  Wat een mooie producten weer! Zoals we van Clarins gewend zijn dus ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 11:13

   Dat zeker, het is gewoon een prachtig merk :)

 • Avatar van Martina
  Reply Martina 14 maart 2012 at 09:51

  Ik zag deze producten inderdaad in de winkel en vooral de blush/face powder is geweldig! :)

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 14 maart 2012 at 09:26

  Wouh wat een geweldige producten

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 14 maart 2012 at 09:09

  Wat een prachtige producten zeg! Zonde om aan te raken!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 11:14

   Te laat… ;) Ik vind het juist heerlijk om zulke prachtige producten ook echt te gaan gebruiken ^^

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 14 maart 2012 at 08:48

  Wat een mooie producten! Volgens mij heb ik zelf nog niet eerder iets gebruikt van dit merk, maar dat wordt de hoogste tijd!

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 14 maart 2012 at 00:59

  Oh dat poeder is idd echt heel mooi met die bloemetjes :). Ik had gedacht dat de lipstick kleur me zou tegevallen, maar hij is eigenlijk juist mooi omdat hij zo glanzend is en de lipgloss, tjah, die is natuurlijk helemaal mijn kleur! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 11:14

   Zo in de verpakking sprak de kleur van de lipstick mij ook niet heel erg aan, maar op de lippen vind ik hem erg mooi ook <3

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 14 maart 2012 at 00:22

  Wat een prachtige producten! Love it! <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.