Beauty

Deel jouw haardrama en win 1 van de 10 Andrélon pakketten!

1 maart 2012

Heb je krullend of juist steil haar? Is jouw haar een drama en wilt het nooit een zitten hoe jìj dat wilt? Dan is dit jouw kans om 1 van de 10 haarverzorgingspakketten van Andrélon te winnen voor jouw haartype, zodat je nooit meer een bad hairday zal hebben! Meedoen is makkelijk, maar creativiteit wordt op prijs gesteld…

Want hoe kan jij nu kans maken op 1 van de 10 complete pakketen in de stylingranges Perfecte Krul of SteilVol?

1. Beschrijf jouw haardrama in de comments, welke problemen heb jij met jouw haar en waarom zou jij juist zo’n pakket moeten winnen? Maak hierbij gebruik van een opvallende motivatie, leuke foto’s, collages, een gedicht of wie weet zelfs een filmpje om jouw haarprobleem vast te leggen en het best over te kunnen brengen. Wees creatief!
2. Mail jouw adresgegevens o.v.v. Andrélon winactie naar winactie@curvacious.nl zodat het pakket voor jouw haartype na sluitingsdatum z.s.m. opgestuurd kan worden.

Meedoen met deze winactie kan t/m zaterdag 10 maart 2012, 23.59u. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Heel erg veel succes allemaal! Ik ben heel benieuwd naar jullie inzendingen :)

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Neetu Mohan
  Reply Neetu Mohan 12 maart 2012 at 00:49

  Ik heb last van droog beschadigt haar,ik maak graag een kans,Heb gemaild.Neetu Mohan

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 10 maart 2012 at 14:12

  Mijn haardrama?
  Ik heb krullen en erg pluizig..
  Ik had de eerst n stuk korter en ben ze nu weer aan t laten groeien.. Eerst had ik eens in de zoveel tijd een badhairday maar die komt steeds vaker voor.. Heb n rotlengte waar ik even door moet en denk dat het pakket voor de perfecte krul al n heel stuk op weg helpt..
  Succes met deze leuke actie en iedeteen die meedoet: toitoitoi :-)

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 10 maart 2012 at 14:03

  Ik heb dus mijn haar gekleurd (omdat ik grijs ben al 17 jaar, ben nu 40) EN er zit een permanent in omdat ik door een aandoening in mijn handen mijn haar niet kan fohnen/stijlen… Met als gevolg: pluis! Ik doe echt mijn best; shampoo, conditioner 2x per week masker pompje voor krullen maar pffff Ik word er gek van!!! Het pkan was om het te laten groeien, maar misschien stap in daar wel vanaf ;-))

 • Avatar van Jolijn Vink
  Reply Jolijn Vink 10 maart 2012 at 13:53

  http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/417698_239804276105413_100002275271025_546708_1255366346_n.jpg

  Hallo,

  Dit is een foto van mijn haar, zoals je ziet is het heel dik en lang
  Ik heb pasgeleden een zoontje op de wereld gebracht, door mijn zwangerschap
  is mijn haar heel erg gaan afbreken, ik heb er ook veel haarverlies
  door, Ik zou dus graag dit pakket willen winnen omdat mijn haar door de bevalling
  heel erg achteruit is gegaan, en andrelon is mijn favoriete haarmerk, het helpt
  mijn haar altijd weer stralen. Ik zou dus heel graag dit pakket willen winnen.
  Ik stuur een mailtje met mijn gegevens toe, erg leuke aktie. Liefs Jolijn Vink

  en nu is het zo :(
  http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/416829_239795542772953_100002275271025_546698_1853605713_n.jpg

 • Avatar van Adriana de Ruiter
  Reply Adriana de Ruiter 10 maart 2012 at 13:50

  Een gedicht, foto’s of een filmpje gaan er van mij niet komen, dat vind ik te eng! Nadat ik helemaal kaal ben geweest door chemokuur is mijn haar één en al drama! Ik heb stijl haar, maar een enorm gevoelige hoofdhuid nu en m’n haar is snel vet en verder heel droog… Waardeloos! :(
  Een pakketje winnen zou heel tof zijn!

 • Avatar van AJ Vasalos
  Reply AJ Vasalos 5 maart 2012 at 20:45

  Hoop, dat dit ook echt doet wat het beloofd voor krullend, pluizig haar. Ik ben benieuwd!!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 4 maart 2012 at 16:45

  Mijn haar is echt een drama; compleet pluizig en niet steil maar ook zeker niet krullend. Wat dan wel? Golvend en droog. Ik moet het steilen of krullen, anders zit het echt niet. Als ik een van de paketten zou winnen zou ik heeel blij zijn, omdat ik dan eindelijk eens een keer mijn haren niet hoef te stijlen en geen half uur eerder op moet staan.

  xx Tessa

 • Avatar van kimberley
  Reply kimberley 4 maart 2012 at 01:54

  Pagina 1 uit het dagboek van mijn tienerjaren

  Liefste Dagboek,

  Wat is dit toch een verschrikkelijke dag! Hoe kon dit nou allemaal gebeuren, zie mij hier nu zitten met mijn kort geknipt haar? Ik sta niet eens met een korte coupe. Oh god, hoor me gewoon uit en je zult het snappen.

  De dag voor het schoolfeest besluit ik naar de kapper te gaan. Zo zei ik tegen mezelf, bespaar ik me een hoop ellende en kan ik lekker op mijn gemakje zitten terwijl een ander mijn haar al helemaal in volume brengt. Zo vroeg ik haar voor grote enorme krullen.
  Als jong meisje vond ik dag ge-wel-dig! (Nu nog steeds eigenlijk) Mijn kapper besloot om mijn lange zwarte lokken op te rollen in de welgekende krulspelden. Het duurde een eeuwigheid en het trekken deed pijn, maar alles was de moeite waar om er piekfijn uit te zien op het dag van het jaar!
  Het enige probleem die ik moest trotseren was namelijk, met die krulspelden slapen. Mijn haar heeft namelijk de neiging om nogal snel zijn volume te verliezen, dus was ik genoodzaakt deze de hele nacht door te blijven dragen. Een zeer pijnlijke ervaring laat ik je dit zeggen, ik kreeg er gewoon jeuk van. Ik begon te twijfelen of dit echt wel de moeite waard was.
  Eindelijk het werd morgen, mijn nek was so stijf als iets. Ik hoorde gewoonweg men nek kraken bij het opstaan, eindelijk die spelden mogen eruit! Dit word fantastisch! Ik had al op voorhand aan mijn vriendinnen doorverteld dat ik als een zwartgelokte M. Manroe zou uitzien. Dus de lat lag hoog en die krulspelden nam ik er dan ook onmiddellijk uit.
  Ok, ik nam de voorste spelden eruit, en ok mischien waren ze niet zo gekruld als gehoopt het had toch enige golven. Maar naarmate ik meer spelden losmaakte, bleef ik getreurt naar mijn haar staren. Hoe was dit mogelijk? Een hele nacht, echt een hele nacht op aanraden van de kapper, heb ik nu echt geen enkele deftige krul in mijn haar?
  Mijn vriendinnen begonnen mij smsjes te sturen over hoe benieuwd ze waren naar mijn nieuw kapsel. Maar hoe kon ik hen nu zeggen, dat het een ware mislukking was.
  Geen idee waarom, maar ineens kreeg ik het perfecte idee. Wat achteraf gezien, niet zo perfect was.
  Ik nam de fiets, reed vliegensvlug de ‘Kruidvat’ binnen en nam een pakje mee waarop stond, permamente krullen. Nu kan ik niet verliezen, ik moest en zou het gevecht tegen mijn steil haar winnen dus besloot ik ervoor te gaan. Mijn haar volledig zelf in de krullen gedaan, zo vastberaden was ik dat het een paar uren voor het feest er zalig uitzag.
  Het was officiël, ik had krullen als telefoondraden. Toen was ik onwijs trots op mijzelf. Het kon mij eigenlijk niet meer schellen of het nu mooi was of niet, ik had krullen.
  Alleen kwamen de problemen pas later te boven. Mijn haar had de daarop volgende 2 jaar last van gespleten puntjes. Mijn haar was volledig kapot en met pijn in mijn hart, moest de schaar erdoor. Letterlijk. Met afschuw denk ik terug aan mijn jongere jaren, waarbij ik zo gedreven was voor krullen mijn haar gewoonweg kapot had gemaakt. Zoveel spijt had ik ervan. Mijn haar is er nooit volledig meer lang van geworden, helemaal uitgedund en dus gewoonweg saai in plaats van volumevol als voorzien was.

  Nu 21, hoop ik dat mijn haar eindelijk weer eens lang kan groeien, en daarvoor wil ik mijn haar dus perfect verzorgen met de juiste producten. Ik wil geen stomme fouten meer begaan, om dan meer alles af te knippen. Maar stiekem, heel stiekem hoop ik dat ik toch nog ergens krullen in mijn haar kan krijgen, maar dan deze keer via deze wedstijd?! ;) xoxo

 • Avatar van Ehlana
  Reply Ehlana 3 maart 2012 at 16:42

  Hoi!

  Mijn haren zelf zijn geen drama. Mijn kapsel daarin tegen… Woensdag ben ik naar de kapper geweest en zij heeft een schuine pony bij me geknipt en mijn haren in laagjes. Het staat heel leuk, maar ze heeft een gedeelte van de pony te kort geknipt waardoor ik iedere keer rare plukjes aan de zijkant heb. Mams zegt dat dat hoort maar ik vind het er niet uitzien en voel me er niet prettig bij. In de email heb ik een foto van mezelf geplaatst zodat je zelf kan oordelen. Ook heb ik erg veel en dik haar. Er zit flink wat volume in en als ik in de spiegel kijk, zie ik vaak dat het lijkt alsof ik een dik hoofd heb door mijn kapsel. Vrijdag heb ik mijn pony gestijld met mijn stijltang waardoor ik bijna te laat op school kwam en de bus van de excursie miste. Gelukkig zaten mijn haren gelijk een stuk beter en ik voelde me er prettiger bij!

  Groetjes van Ehlana

 • Avatar van deijsprinses
  Reply deijsprinses 2 maart 2012 at 22:21

  Mijn haardrama is heel simpel en erg.
  1. Ik heb heel weinig haar.
  2. Ik heb heel dun haar.
  3. Door de lengte (halflang) valt het altijd plat op mijn hoofd een paar uur na het brushen.
  4. Ik heb haar dat snel vet wordt.
  5. In stressmomenten valt het zelf uit.

  Kan het erger?

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 2 maart 2012 at 21:21

  Volgens mij heb ik op jouw blog al eens eerder mijn haardrama achter gelaten, hihi. Ik heb namelijk een enorme bos lang krullend haar dat nogal stevig kan klitten. Handig omdat ik geen elastiekjes of haarspelden nodig heb om een vlecht of een knot te maken en gewoon een knoop in mijn haar kan leggen. Minder handig omdat ik dus letterlijk van tijd tot tijd met mijn haar achter dingen blijf hangen. Wat vooral nogal vervelend was toen ik me als goede gast opwierp om te helpen de pannen naar de kamer van onze gastvrouw beneden te brengen (studentenhuis), bleef haken achter de trapleuning, en allercharmants van trede en trap gleed met pan en al… Gelukkig vloog niet de hele inhoud door de lucht (hoera voor deksels op pannen) maar ja, zelf vond ik het toch wat minder geslaagd, haha. Nou ja, het is wel origineler dan tegen een glazen schuifdeur aan te knallen check!) Dus lekker sleeke veerkrachtige krullen, ja, dat lijkt me wel wat :)

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 2 maart 2012 at 20:59

  Mijn probleem is dat ik hartstikke dik haar heb. Het klit heel snel en is vreselijk zwaar. Als ik het niet op tijd uit laat dunnen krijg ik hoofdpijn omdat het te zwaar is.

  Ik kan dus wel wat gebruiken. Het liefst voor krullen. Veerkrachtige krullen zou beter voor me zijn.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 2 maart 2012 at 19:29

  Stijl, maar net niet helemaal.
  De geschiedenis? Een heel verhaal.
  Een jeugdtrauma door mijn ma
  die scheef knipte met haar schaar.

  Tijdens mijn puberjaren
  experimenteerde ik met mijn haren.
  Jaren had ik een permanent.
  Daarvoor was het kort – leek wel een vent.

  De krullen stonden mooi en goed
  Totdat ik hetzelf betalen moe(s)t.
  Niet te betalen voor een kunststudent.
  Wat paste bij mijn talent?

  In mijn haar kwamen strengen purpelpaars.
  Want dat hoorde bij mij, iets raars.
  Tot ik voor de klas kwam te staan.
  De rare lokken gingen eraan.

  Na een paar jaar voor de klas
  kwam er een baby aan te pas.
  Dikke slag had ik van mezelf, zomaar
  zulk mooi en natuurlijk haar.

  Maar de krullen verdwenen met de hormonen.
  Mijn haar werd weer het oude gewone.
  Behalve de kleur, was dat gezond?
  Opeens was ik niet meer blond.

  Ik ben na drie kinderen veranderd in een brunette
  Zoals op een foto uit een oude gazette.
  De kleur staat me goed en ik voel me knapper
  Met slechts een lowlight en highlight van de kapper.

  Jaren was het redelijk kort met misschien een langere lok
  Maar nu spaar ik mijn haar als geld in een oude sok.
  Het enige wat er nu niet helemaal wil lukken
  Is voldoende volume in mijn plukken.

  Dus waar ik mijn hoop nu op zet
  is een Andrelon meer volume pakket.
  Dan steel ik totaal de show
  En voel me mooier dan mooi.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 maart 2012 at 14:28

  Als het om het allermooiste kapsel gaat ben ik blij dat Andrelon bestaat, met Andrelon krijg je voor de laagste prijs het mooiste resultaat en dat merk ik, want ik word met Andrelon hopelijk weer nagefloten op straat

  (mijn haar is vaak futloos, statisch en dof, met een armoedig resultaat, help ik wil weer nagefloten worden op straat !)

 • Avatar van Zillah
  Reply Zillah 2 maart 2012 at 11:12

  Ik doe mee voor de Perfecte Krul set.
  Mijn haar is altijd droog en super pluizig.
  Waarom ik wil winnen, Ik kan nooit iets leuks doen met mijn haar omdat die vervelende pluis altijd aanwezig is.

  ik draag mijn haar ook altijd op een staart. ik hoor dan van andere laat je haar mooi los hangen je hebt zo’n mooie bos met krullen.
  Dan zeg ik ook altijd, dat dat niet te doen is voor mij,als het maar eventjes geregend heeft dan pluist mijn haar zo erg dat het alle kanten op staat.

  Ik doe ook altijd serum in mijn haar maar zelfs dat wil niets helpen.:( Het is echt onhandelbaar wat ik er ook mee doe.

  Ik hoop dat ik de gelukkige winnaar wordt.
  Voor iedereen die mee doet Suc6.

  xx

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 2 maart 2012 at 10:34

  Leuke actie, Ik doe er zeker aan mee!

  elke ochtend als ik opsta lijkt het net of ik in een in een storm heb gezeten met windkracht 20! Dus ik heb dan veel klitten, en mijn haarkamen is ook geen optie.
  ook heb ik pluizig haar, ik heb hiervoor al verschillende producten voor gebruikt maar niets helpt echt!
  Ook heb ik snel dode haarpunten waardoor ik minimaal 1x in de maand naar de kapper toe moet.
  Ik weet ook nooit wat ik met mijn haren moet doen, los of in een staart….?
  Ik zal wel een foto meesturen van mijn haren ’s ochtends!

 • Avatar van Crystal
  Reply Crystal 2 maart 2012 at 09:55

  haardramas, hmmm heb je even de tijd?

  Mijn grootste drama was toen bleek dat ik allergisch was voor haarverf, na 3 dagen zwol mijn gezicht op en leek ik net een ogre. Dat was nog niet het ergste, de jeuk was niet te harden. Ik zat half november dagelijks zeker 3 keer met mijn hoofd onder een ijskoude kraan tegen de jeuk…het duurde 4 weken voor ik er weer normaal uitzag, moraal van dit verhaal…doe altijd maar dan ook altijd een testje!

  Drama 2, house of hair in Waalre. Na jarenlang tevreden te zijn over peetoom in Amsterdam besloot ik toch maar in de buurt te zoeken naar een fijne salon (2 uur heen en terugrijden voor highlights is ook zoiets…) Werd geholpen door een vent die shows in parijs deed…tha waarschijnlijk was hij briljant in extreme kapsels maar mijn highlights waren een drama…
  Doorlopers en veel te dikke strepen, voel de tranen weer prikken als ik eraan terugdenk. En het ergste..ik zag het al misgaan toen hij heel onhandig de folie aan het dichtvouwen was. Hij had mijn haar gefohnd en het zag eruit als een dorre bos stro…(toevallig gister mijn eerste fohn gekocht en ben al 30 lol en zelfs ik deed het beter voor een eerste keer) Moraal van het verhaal, altijd dapper zijn en er iets van zeggen als de kapper iets doet wat je niet vertrouwd. goed communiceren is een must voor een tevreden gevoel. Ik zit gewoon weer 4 uur in de auto voor fijne highlights.

 • Avatar van tin
  Reply tin 1 maart 2012 at 22:46

  Elke keer weer verven doet je haar echt niet goed. Het wordt er droog van.
  Vroeger had ik last van vet haar, maar nu….
  En in de zomer is het dor. Dus een opkikker is af en toe nodig.

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 1 maart 2012 at 18:34

  Ooit wel eens een meisje in de stad zien lopen met prachtig, volumieus, dik haar.
  Dat was ik dus niet.
  Mijn haar is het tegen overgestelde, dun en onvolumieus.

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 1 maart 2012 at 16:52

  Rozen zijn rood,
  viooltjes zijn blauw,
  Mijn haar is stom :(

 • Avatar van Esti
  Reply Esti 1 maart 2012 at 15:56

  Opstaan, haar netjes in model en dan met windkracht 6 en regen naar school.
  Regelmatig dus……………

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 1 maart 2012 at 14:49

  Hey!

  Ik doe alvast mee!:D Ik hou van m’n haar, maar soms wil ik het liefst van al afknippen! Ik mailde je en op de foto kan je wel zien waarom, haha:D Ik heb tot mijn grote ergernis vaak last van droog en pluizig haar…een pakket met producten voor steil haar zou een grote opluchting zijn, geen geklungel meer met de borstel om door m’n haar te geraken!:D

  Ik hoop dat je mijn foto leuk vond!:)

  Lots of Love

  xoxo

 • Avatar van Janny Wijnia
  Reply Janny Wijnia 1 maart 2012 at 14:49

  Mn haren hebben het de laatste 7 jaren erg te verduren gehad door de vele hormooninjecties/medicijnen. Die heb ik moeten gebruiken tijdens onze vruchtbaarheidsbehandelingen. Helaas hebben 5 vijf jaar niks gebracht.. Nou ja een burn out en een angststoornis. Door al die dingen samen zag ik eruit als een 40er terwijl ik nog maar 31 jaar jong ben… het is een aanslag op je huid maar ook op je haar. Stress is het slechtste wat je kunt hebben. En heeft helaas z’n invloed op alles in je lichaam.
  Nu ben ik weer aan het knokken om alles op de rails te krijgen en ik voel me steeds weer iets beter. Mn haar kan wel wat extra aandacht gebruiken en toen ik deze winactie zag: dacht ik: wauwie dat zal me goed doen en mn haren ook!!! Dan zijn de badhairdays eindelijk verleden tijd en zal ik eindelijk weer stralen!
  Mn haar is nu snel vet en de punten snel droog. last van pluizig haar heb ik ook.. kort om, ik kan wel een rescuepakket van Andrelon gebruiken!!!

 • Avatar van manuela
  Reply manuela 1 maart 2012 at 14:48

  wat een leuke actie!

  ik zit in het examenjaar van mn opleiding kapster, en weet natuurlijk steeds meer over mn haar. ik merk dat de laatste paar maanden mn haar wat stugger is en moeilijker doet. zo had ik ze laatst geknipt, zeker 5cm eraf, omdat t als stro aanvoelde? en raad eens, toen ik ze zelf thuis gewassen had, voelde t precies t zelfde aan. ik krijg t alleen mooi glanzend door met de styltang erover heen te gaan, en dan zie je allemaal witte puntjes op de haren liggen, dat is ook niet gezond, dus ik vraag me wel af wat ik er tegen kan doen. het heeft gewoon de juiste producten en verzorging nodig, jammer genoeg leef ik op de budget varianten.. dus dit lijkt me een ideale kans om mee te doen.

  ik heb een foto erbij geplaats van tinypic van mn haren.

  Groetjes en suc6 iedereen!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 1 maart 2012 at 14:29

  Oohhh kan geen filmpje of iets plaatsen :( maar mijn haar is na de chemokuren heel erg kroezig teruggekomen en het blijft niet zitten zoals ik dat wil, staat vaak alle kanten op. Dus ik kan wel een goede haarverzorging gebruiken.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.