Beauty

Glossybox maart

26 maart 2012


Ik heb met het posten van dit artikel express even gewacht tot de abonnees hem ook ontvangen en geopend zullen hebben zodat ik geen spoilers neerzet. De Glossybox van maart werd een weekje geleden bezorgd en het viel mij direct al op dat hij deze keer lekker zwaar was. Tijdens het lezen van het bijgeleverde briefje werd ik al enthousiast: dit keer is het namelijk een ‘groene’ Glossybox!

“Beste Beauty liefhebber,

Gefeliciteerd met je maandelijkse beauty verrassing, de Glossybox!

De laatste tijd worden steeds meer mensen zich bewust van het belang van duurzaamheid als het op mode en beauty aankomt. Zo ook uiteraard de klanten van Glossybox. Op verzoek van vele abonnees is de Glossybox daarom deze maand gevuld met een selectie van fijne ‘groene’ producten voor gezicht, lichaam en haar. “Green is the new black.”

De producten kun je zoals altijd beoordelen op onze website om GlossyDots te ontvangen. Hiermee spaar je voor een gratis Glossybox. Ook door een vriendin uit te nodigen als abonnee kun je GlossyDots verdienen. Zie hiervoor de instructie op de website.

We wensen je veel plezier met de inhoud van de box.

Liefs,
het Glossybox team”


BM Beauty blush in Velvet Dawn (1gr sample)
“De 100% natuurlijke minerale blusher van BM Beauty  zorgt voor een frisse uitstraling! Breng de losse poeder met een blush kwast aan op de appeltjes van de wangen.”

Zo in het potje oogt de blush nogal oudroze en matte, maar eenmaal aangebracht wordt het een prachtige peachyroze kleur met een mooie glow die je zelfs over je hele gezicht aan zou kunnen brengen. Ik ben aangenaam verrast en had nog geen ervaring met dit merk, maar na het rondkijken op hun website ben ik zeker nieuwsgierig geworden naar meer!

Schwarzkopf Professional Essensity conditioner (200ml, fullsize)
“Deze conditioner geeft zowel natuurlijk als gekleurd haar een boost die het nodig heeft. Het haar wordt op een milde wijze ontward en de glans hersteld.”

Deze conditioner zit in een handige verpakking met klap/klikdeksel en heeft een frisse geur. Ik heb hem ondertussen al een paar keer gebruikt en vind hem erg fijn, mijn haar wordt er lekker zacht van zonder sneller vet te worden.

Korres showergel in Mint Tea (50ml, sample)
“Hydraterende en verzachtende natuurlijke showergel, ideaal voor dagelijks gebruik.”

Ik vind dit wel een ok douchegel, niet dat ik merk dat hij bijzonder of anders is dan andere douchegels maar hij heeft wel een lekkere jasmijnachtige, zachtbloemige geur met een frisse mintgeur erdoorheen.

Weleda Rosa Mosqueta vitaliserende gezichtsolie parels (30 parels, fullsize)
“Een rijke gezichtsolie die de huid votaal en elastisch maakt en een extra impuls geeft, waardoor de eerste lijntjes verminderen. 1 parel is voldoende voor gezicht, hals en decolleté.”

Met dit product was ik al bekend en ik vind het een enorme aanrader voor als je een droge en gevoelige huid hebt. Zeker na het douchen is zo’n parel openbreken en de olie eruit inmasseren op het gezicht een heerlijk gevoel. Je wordt de ochtend erna echt wakker met een superzacht huidje.

The Body Shop Chocomania body butter (50ml, sample)
“Heerlijk geurende, intensief vochtregulerende bodycrème die de huid maar liefst 48 uur hydrateert en haar zacht en soepel maakt op basis van maar liefst 45% Community Fair Trade ingrediënten!”

Ik heb al eerder over deze bodybutter (en de rest van de lijn) geschreven en vind dit echt een geweldig lekker product voor mijn droogste huid zoals mijn onderbenen, knieën en ellebogen. De geur vind ik persoonlijk ook heerlijk, echt zo’n verwarmende cacaogeur ^^

Ook deze keer ben ik weer enthousiast over de inhoud van de doos. Bij elkaar heeft een waarde van zo’n €43,00 dus zeker geen slechte deal! Ik zag al dat de inhoud weer wisselt, zo hebben sommigen een Lush product en weer anderen een ander Weledaproduct: leuk dat ze niet allemaal hetzelfde zijn. De Glossybox is een maandelijkse cadeaubox die je als abonnement ontvangt voor €12,50 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voor eerdere artikelen over de Glossybox kan je gebruik maken van de zoekfunctie rechtsbovenin deze website, of neem een kijkje op Glossybox.nl voor meer informatie.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van zoë
  Reply zoë 21 mei 2014 at 23:09

  ik vindt het echt super cool en als het van me ouders mag neem ik een abonement

 • Avatar van britt
  Reply britt 31 maart 2012 at 14:53

  Wat grappig! Ik heb namelijk precies dezelfde glossybox ontvangen!! Vind het nog steeds een super leuk concept!
  Ohja btw meis je site ziet er echt super uit!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 09:32

   Dat is wel grappig, aangezien er deze keer erg veel variatie onderling was. Leuk! En bedankt voor je compliment meis, superlief! X

 • Avatar van Anniek (smausie)
  Reply Anniek (smausie) 27 maart 2012 at 23:45

  Ik ga voor de beautybox, heb nu een aantal maanden gekeken hoe of wat maar de glossybox trekt mij helemaal niet maar zo heeft iedereen uiteraard zn eigen smaak :D

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 27 maart 2012 at 08:12

  Deze box ziet er ontzettend leuk uit! Erg origineel en je krijgt veel voor weinig!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 26 maart 2012 at 18:03

  Mooie inhoud deze keer. Ik ken de boxen, maar heb besloten om het toch niet te doen, omdat ik toch liever zelf iets koop waar ik zeker van weet dat ik het kan gebruiken. Maar wie weet verandert dat nog. ;)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 26 maart 2012 at 17:19

  Oh die gezichtsparels van Weleda gebruik ik regelmatig, ik vind ze echt superfijn! Mooi pakket hoor!

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 26 maart 2012 at 16:58

  Vind de inhoud deze maand erg leuk :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 22:33

   Hij viel mij ook zeker niet tegen :D

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 26 maart 2012 at 16:08

  Ik had ook een andere inhoud, hij is wel super goed gevuld zeg :D het geld haal je er zo dik uit. Ben er erg blij mee, vond deze maand de Glossybox leuker dan de Truly Yours box.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 26 maart 2012 at 11:30

  Superbox! Ik ben zelf ook al jaren fan van de Weleda gezichtsparels, zo’n heerlijke subtiele rozengeur, mmmm.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 22:35

   Heerlijk he? En ook het gevoel op de huid, vooral na het douchen ♥

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 26 maart 2012 at 06:43

  Leuk! Ik had Dream Cream van Lush er in en de verzachtende amandelolie van Weleda voor de gevoelige huid. Met beide ben ik ontzettend blij haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 07:58

   Die amandelolie van Weleda is ook heerlijk! Dream Cream staat al een hele tijd op mijn lijstje om eens te gaan proberen :) Leuke inhoud!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 26 maart 2012 at 06:37

  Leuke dingen zitten er in ! Ik ben wel es benieuwd naar die olie capsules !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 07:59

   Ik zal ze zeker uitgebreid gaan testen en reviewen :)

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 26 maart 2012 at 00:55

  Het is zo’n leuke inhoud en het thema is ook weer geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:00

   Ik vind dat dus ook, hoe ze het elke keer weten te verzinnen weer en er dan passende producten bij te vinden. Heel goed!

 • Avatar van Neetu Mohan
  Reply Neetu Mohan 26 maart 2012 at 00:17

  Ik ben ook heel blij met mijn Glossybox van deze maand.Heerlijk!!
  Dankjewel!Jullie zijn super

  Liefs Neetu

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.