Beauty

Kiehl’s | Clearly corrective dark spot solution & Powerful-strenght line-reducing concentrate

17 maart 2012


Sinds zo’n 6 weken heb ik 2 nieuwe producten toegevoegd aan mijn dagelijkse routine en ik kan niet meer zonder. Aangezien ik voor de rest niks bijzonders heb veranderd, weet ik gewoon zeker dat de positieve veranderingen die mijn huid doormaakt de laatste tijd aan deze 2 producten moet liggen. Het gaat om de Kiehl’s Clearly corrective dark spot solution en de Powerful-strenght line-reducing concentrate. Aangezien dit beide producten zijn met vitamine C heb ik zo het idee dat mijn huid hier goed op reageert, maar er zit natuurlijk nog veel meer in deze 2 producten. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze producten.


Clearly Corrective Dark Spot Solution 30ml, €45,00 (vanaf april verkrijgbaar)
Dit product moet zorgen voor een egalere huid, heldere teint en ondertussen donkere vlekjes, hyperpigmentatie en verkleuringen bestrijden. Er zit een concentraat van geactiveerde vitamine C in in een combinatie met o.a. extracten van witte berk en pioen. Geactiveerde vitamine C breekt bestaande melanineclusters af en voorkomt de vorming van nieuwe melanineclusters, heeft een zeer kleine moleculaire afmeting en is uiterst stabiel. Dit zorgt ervoor dat het een zeer doeltreffend ingrediënt is dat werkt zodra het wordt aangebracht en een langdurige werking heeft. Extract van witte berk staat bekend om zijn herstellend vermogen voor de vochthuishouding van de huid en om voedingsstoffen naar de diepere huidlagen te brengen. Extract van pioenroos is een antioxidant wat beschermt tegen vrije radicalen, de productie van melanine vertraagt en zorgt voor een heldere teint.

Door de lichte textuur is dit een product wat ik erg fijn vind om in de ochtend te gebruiken (al kan en mag je het ook 2x per dag gebruiken). Het ruikt heel zacht en rustgevend naar lavendel en trekt snel in door de waterige structuur, waardoor de dagverzorging er gemakkelijk over aangebracht kan worden. Omdat je maar een paar druppels nodig hebt kan je met een flesje een heel lange tijd vooruit en is het in combinatie met het resultaat voor mij zeker zijn prijs waard.


Powerful Strength Line Reducing Concentrate 50ml, €55,00
In dit product zit een hoge concentratie van 10,5% pure vitamine C en zorgt voor een stralende teint, een fijnere huidstructuur en verminderd fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast zit er o.a. glycerine in wat verzachtend en hydraterend werkt en vocht absorbeert uit de lucht en er zitten siliconen in waardoor het direct een zijdezacht gevoel achterlaat op de huid. Dit product zit in een donkere verpakking met handig pompje en ik gebruik er zelf 2 ’s avonds voor het slapen gaan. Het product verspreid ik over mijn vingertoppen en voelt heel licht warm aan tijdens het aanbrengen. Direct na het aanbrengen ziet mijn huid er wat matter uit en voelt het zacht aan.

De combinatie van bovenstaande producten heeft mijn huid over de afgelopen weken echt goed gedaan, ik merk een enorm verschil met ervoor. Mijn huid voelt zachter en gladder, ziet er stralender en egaler uit, pigmentvlekjes en donkere vlekjes van oude littekentjes vallen steeds minder op en mijn poriën ogen veel fijner. Daarnaast lijkt het ook alsof de beginnende fijne lijntjes ineens al minder opvallen en ook de fronsrimpels op mijn voorhoofd lijken minder op te vallen. En mijn huid ziet er ook veel en veel minder dof uit, het oogt frisser en heeft nu een natural glow. Ja, je kan merken dat ik HEEL erg positief ben over deze producten en ik kan ze dan ook niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse routine.

De producten van Kiehl’s zijn verkrijgbaar bij de Kiehl’s Stores (Hobbemastraat 4 & Heiligeweg 53 in Amsterdam), bij Kiehl’s in de Bijenkorf te Amsterdam en te bestellen via info@kiehls.nl. Binnenkort zal de Nederlandse Kiehl’s webwinkel openen en kan je de producten dus ook gemakkelijk online bestellen. Nog een fijn nieuwtje: Kiehl’s heeft de prijzen van zijn producten verlaagt met gemiddeld zo’n 10-20%!

Heb jij ervaring met producten van Kiehl’s? Ik ben nu door deze producten zo onder de indruk dat ik zeker meer zou willen proberen. Dus mocht je aanraders hebben dan hoor ik het graag :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 19 maart 2012 at 18:33

  Hier heb ik al meer goede verhalen over gehoord. Ben benieuwd….

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 17 maart 2012 at 15:51

  Klinkt heel erg goed!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 maart 2012 at 10:48

  Dat klinkt inderdaad echt erg goed! Leuk om eens over producten met zulke specifieke doelen te lezen!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 maart 2012 at 10:47

  Dit zijn echt hele fijn producten. Maar echt boven mijn budget.
  Liefs, xxx

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 17 maart 2012 at 09:13

  Oh lijkt me heel erg fijn !

 • Avatar van l
  Reply l'es is more 17 maart 2012 at 09:05

  Kiehls heeft zulke fijne producten.
  Ik ben weg van hun bodylotion met Argan Olie. Die is zo fijn en goed.
  xoxo

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 17 maart 2012 at 08:52

  Ik ben al een tijdje heel benieuwd naar de producten van Kiehl’s, wil ze echt nog graag eens proberen!

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 17 maart 2012 at 08:48

  Nee ik heb nog geen ervaring met Kiehl’s maar ben zeker benieuwd nu.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 17 maart 2012 at 08:40

  Ik ben zó benieuwd naar Kiehl’s producten! Ben blij dat ik binnenkort eens online kan shoppen. Ik vroeg me wel af: gebruik je beide producten op je héle gezicht, of alleen de ‘probleemzones’? En gebruik je ze óver elkaar heen? Moet je daarnaast ook nog een moisturiser gebruiken?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 maart 2012 at 15:42

   Ik concentreer ze meer op de probleemzones, maar smeer het ‘restant’ op mijn vingers uit over mijn hele gezicht. Ik gebruik ze afzonderlijk van elkaar (de een ’s ochtends, de ander ’s avonds, maar je kan ze ook over elkaar heen aanbrengen) en ik gebruik nog een afzonderlijke nachtcrème en dagcrème omdat ik een drogere huid heb en dat echt nodig heb :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 17 maart 2012 at 08:18

  Klinkt goed! ik heb nog geen ervaring met Kiehl’s , maar misschien komt daar nog wel verandering in!

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 17 maart 2012 at 02:34

  Ik heb de powerful strength line reducing concentrate en ben er echt heel tevreden over, hij heeft enorm veel voor mijn huid gedaan egenlijk. Ik heb nu veel minder last van puistjes enzo :).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 maart 2012 at 15:43

   Wat fijn om te lezen dat het ook voor jou zo’n fijn product is :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 17 maart 2012 at 00:27

  I love Kiehl’s! Voelt de Dark Spot Corrector eerder waterig op je huid zelf of olieachtig? (Midnight Repair voelt nl. olieachtig maar heeft wel een liquide textuur)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 maart 2012 at 15:44

   De Midnight Recovery Concentrate is meer olie-achtig (heb er een sample van gehad) waar deze Dark Spot Corrector echt meer waterachtig aanvoelt op de huid en heel snel intrekt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.