Beauty Huis & interieur

Lush | Lente & Pasen 2012 + deodorantpoeder #1

9 maart 2012


Ahhh kom je van de foto hierboven niet alleen al in een dromerige lentestemming? Ik in ieder geval wel! ^^ Lush komt deze lente/pasen weer met een fijn aantal nieuwe producten waarvan ik jullie er vandaag een aantal ga laten zien inclusief alle informatie erover. Ook komt Lush met een deodorantpoeder genaamd The Guv’ner. Ik ben naar alles heel benieuwd!

THE WASHING UP FAIRY – herbruikbare Bubble Bar voor de afwas (€6,95 – per stuk, veganistisch)
Afwassen is vanaf nu leuk! In het kader van de grote voorjaarsschoonmaak hebben we nu (tijdelijk): The Washing Up Fairy! Een solid afwasmiddel, onverpakt en zonder conserveringsmiddel. Onze vrolijke afwasfee is héél zacht voor je handen, maar onverbiddelijk voor de vuile vaat. Roer met The Washing Up Fairy door het warme water in de gootsteen, totdat je voldoende schuim hebt en je de citroentjes kunt ruiken. De Fairy even laten drogen, zodat je haar nog vaker kunt gebruiken om het aanrecht fris, schoon en vooral vaat-vrij te houden, en je handen superzacht.

BUBBLE BLOOM – herbruikbare Bubble Bar (€8,95 – per stuk, veganistisch)
Een eigenzinnig alternatief voor iedereen die een mooi, warm, ontspannend bad prefereert in plaats van een bos bloemen. De herbruikbare Bubble Bar heeft de vorm van een bloem en is geparfumeerd met een spannende mix van sinaasappel, limoen en jeneverbessen. Een lenteachtige geur die doet denken aan een vers gemaaid gazon. Hoe je deze Bubble Bar gebruikt? Roer ermee door het badwater en voilá! Als je ‘m na gebruik laat drogen, kun je nog een paar keer ervan genieten!

MADAME BUTTERFLY – herbruikbare Bubble Bar (€8,95 – per stuk, veganistisch)
Deze vrolijke roze vlinder laat je badwater en huid heerlijk geuren naar rose absolute en rozenolie. Een klein beetje limoen en Egyptische geranium zorgen voor een gezonde huid, terwijl cacao en shea boter heel verzachtend werken. Even met de vlinder door het water roeren om schuim te krijgen in je bad. Ook deze kun je meerdere keren gebruiken: na gebruik laten drogen voor de volgende keer.

TULPEN UIT AMSTERDAM – herbruikbare Bubble Bar (€8,95 – per stuk, veganistisch)
Vier het voorjaar met Tulpen Uit Amsterdam! Deze Bubble Bar is geparfumeerd met een overheerlijke chocolade- en sinaasappelgeur, met lichte grapefruit en bergamot olie. Cacao en tonka zorgen voor warmte. Je kunt ‘m minstens zes keer gebruiken; na gebruik laten drogen voor de volgende keer.

PUTTY FOR YOUR HANDS – handreiniger (€9,95 – 100g, veganistisch)
Ideaal voor iedereen die regelmatig last heeft van droge, gebarsten, pijnlijke handen. Dit is een ongelooflijk zacht reinigingsmiddel, gemaakt met een effectieve, traditionele, volledig natuurlijke remedie met geweldige ingrediënten die kalmeren, verzachten en pijnlijke huid helpen herstellen. Er zit bijvoorbeeld sheaboter in, korenbloem en talk. Ook antiseptische oliën, die worden gebruikt in onze Fresh Farmacy gezichtsreiniger. Aangezien er geen surfactant in zit, zal het niet schuimen zoals zeep, maar zorgt desalniettemin voor een zachte reiniging! Bewaar een stuk bij de gootsteen, voor als je handen een beetje TLC nodig hebben.

THE GUV’NER – deodorantpoeder (€10,95 – 80g, veganistisch)
Een nieuw deodorantpoeder voor mannen, gebaseerd op de formule van The Greeench. Er zit houtskoolpoeder in welke in combinatie met wolfsklauwpoeder werkt als een dubbelsterkte deodorant die transpiratie dubbelgoed absorbeert. Ook is het antiseptisch en adstringerend dooe de salie en patchoeli. Deze ingrediënten geven ook verkoeling en de poeder werkt kalmerend voor de huid.

FLUFFY EGG – Bath Ballistic (€5,50 – per stuk, veganistisch)
Hou je van zoet, maar wil je de chocolade eitjes dit jaar vermijden? Dan hebben we speciaal voor jou de Fluffy Egg in knallend zuurstokroze. Ga met deze bruisende Bath Ballistic in bad en je zwemt in naar marshmallow geurend badwater. Lekker zoet maar toch geen dikmaker!

THE CARROT – herbruikbare Bubble Bar (€8,95 – per stuk, veganistisch)
Een wortel is niet alleen voor Paashazen een lekkernij! Hou de bovenkant van deze herbruikbare Bubble Bar vast en roer ermee door het water om een badkuip vol bubbels te creëren. Als je deze na gebruik laat drogen, kun je hem de volgende keer weer gebruiken! Carrot ruikt niet naar wortels, maar wél naar heel veel fruitige oliën van onder andere buchu, citroen en bergamot. We hebben er wel een beetje voedzame wortelolie bij gedaan, omdat het rijk is aan vitamine en verzachtend en verjongend is voor je huid.

Ik kan in ieder geval zeggen dat de producten echt heerlijk ruiken en ik ga ze de komende tijd dan ook eens goed uitproberen. De deodorant schuif ik door naar mijn man, Paul, om eens goed te gaan testen. Zo’n deodorantpoeder lijkt me even een klusje om aan te brengen, maar het klinkt (en ruikt!) wel heel erg goed. Het feit dat enkele producten nu in een wat groter formaat uitgebracht zijn en herbruikbaar zijn vind ik erg leuk, zo kan je lekker vaak van je Lushies genieten. En de afwas doen met een Lush product? Dat zal vast het rottige werkje een stuk aangenamer maken ^^ Jullie kunnen binnenkort dus een uitgebreid artikel met reviews gaan verwachten!

De deodorantpoeder is op dit moment al te koop, de lente- en paasproducten zullen vanaf 19 maart tijdelijk verkrijgbaar zijn bij de Lush winkels en via Lush.nl. Naast alle losse producten zullen er ook weer enkele leuke cadeaupakketten te koop zijn. Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van l
  Reply l'es is more 10 maart 2012 at 20:02

  Oh geweldig! ik hou zoveel van lush! mmm
  xoxo

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 10 maart 2012 at 17:56

  Geweldige collectie weer! En je foto’s zijn weer lovely zeg, :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2012 at 14:49

   Dankjewel! Ik doe m’n best ^^

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 10 maart 2012 at 16:43

  Hmm ik wou dat ik ze allemaal al in huis had! Heerlijke producten! xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:03

   Je hele huis ruikt er ook direct zo lekker naar :D

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 10 maart 2012 at 12:28

  Wat zijn het weer leuke producten, ik ben dol op de badproducten van Lush.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:04

   Ik heb zelf helaas geen bad, maar die producten zijn ook lekker in een voetenbadje (dan kan je er gelijk extra vaak mee doen) of ik bewaar ze voor als ik een weekendje/nachtje weg ben en wel een bad tot m’n beschikking heb <3

 • Avatar van Leila
  Reply Leila 10 maart 2012 at 12:18

  Ontzettend leuke collectie! Daar moet ik iets van hebben!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 10 maart 2012 at 11:08

  Wat ziet dit er allemaal fan-tastisch uit zeg en je hebt weer prachtige foto’s gemaakt. Als je hiervan geen zin in het voorjaar krijgt…!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:05

   Ahww thanks El, je bent een lieverd! En inderdaad, dit is toch instant lente in je huis? ^^

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 10 maart 2012 at 00:51

  Leuke dingen! Vind vooral dat afwas elfje leuk! Jammer dat ze niet ook even de afwas doet ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:09

   LOL Dàt zou pas mooi zijn! ^^

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 9 maart 2012 at 22:04

  Hmmmmm! Ik heb nu alweer zin om een bezoekje te brengen aan Lush. Zulke fijne spulletjes allemaal.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2012 at 17:10

   Tijd dat Lush naar Arnhem komt ;-)

 • Avatar van amanda
  Reply amanda 9 maart 2012 at 21:29

  Het ziet er allemaal zo heerlijk uit, maar heb nog een volle maand staan van Lush..moet ook een keer op ;)

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 9 maart 2012 at 20:49

  Wat een leuke producten ! The carrot wil ik zeker eens proberen !

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 9 maart 2012 at 20:35

  Mooie producten :D x

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 9 maart 2012 at 19:04

  Wat een geweldige producten! Ziet er zo leuk uit!
  Liefs

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 9 maart 2012 at 16:45

  Wat een leuke spulletjes van LUSH! En schattig :D

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 9 maart 2012 at 14:55

  Vrolijke spulletjes. Helaas erg veel badspullen en ik heb geen bad!

  Die deodorantpoeder lijkt me wel heeeel interessant overigens.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 maart 2012 at 15:42

   Je kan er dan natuurlijk wel extra veel voetenbadjes mee maken ^^

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 9 maart 2012 at 14:43

  Wat een vrolijkheid! Vooral the Carrot en the Washing Up Fairy spreken mij erg aan!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 9 maart 2012 at 14:40

  Wat ziet dat er geweldig leuk en vrolijk uit, zeg!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 9 maart 2012 at 14:38

  Wat een prachtige eye-catchers heeft Lush weer uitgebracht, echt heel leuk allemaal! Krijg er meteen een lentegevoel van, hihi!

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 9 maart 2012 at 14:32

  Wat een superschattige producten, hier word ik echt vrolijk van :). Prachtige fotos ook!

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 9 maart 2012 at 14:28

  The carrot en fluffy egg wil ik echt hebben, haha! Hele leuke collectie zeg! Heb in de lente alleen nooit zin in een warm bad eigenlijk. Alleen in de winter in combinatie met (school) stress ga ik in bad :P

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 9 maart 2012 at 14:14

  Wat een geweldige producten. Allemaal zo schattig :D

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 9 maart 2012 at 14:12

  Oh hier word ik gelijk vrolijk van, wat een leuke producten!! *snuffelt*

  In het kader van mijn 10 pan project moet ik mijn cacoa deodorant poeder van Lush opmaken. Jemig wat doe je hier lang mee en het werk hartstikke goed. Succes voor Paul dus!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 maart 2012 at 14:22

   Ah, toch jammer dat er geen geurcomputer bestaat he anders kon je echt snuffelen ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.