Beauty

Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie

11 maart 2012

mufelaboheme1 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie
De lente is in aankomst en dat kan je goed merken aan alle vrolijke lentegeuren, lentekleuren en lentecollecties die langzaam de winkels binnenkomen. Zo ook deze La Bohème lentecollectie van Make Up For Ever. Volgens MUFE treedt deze lente de bohemien mentaliteit in het voetlicht met een stortvloed van bloem- en natuurmotieven, invloeden uit de volks- en zigeunercultuur, handborduurwerk, patchwork en verschillende dessins. Met deze zigeunercollectie spelen ze hier leuk op in met de producten die in zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar zullen zijn.
mufelaboheme2 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie

mufelaboheme3 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie
mufelaboheme4 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie
Dit La Bohème Palette is het hoogtepunt van de collectie en bevat 6 lentepastels in hoogglanzende parelfinishes. De kleuren worden omschreven als Lagoon Green, Vegetal Green, Beige, Parma Purple, Brown en Coral. Je kan deze gebakken oogschaduws droog gebruiken voor een natuurlijk effect, maar je kan ze ook nat aanbrengen voor een intense kleurexplosie. Het palette zelf vind ik heel erg leuk! De kartonnen verpakking sluit door middel van een magneetje, is van stevig karton en heeft een erg vrolijke print. In totaal zit er 6 x 0,5gr oogschaduw in dit palette.
mufelaboheme7 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie

mufelaboheme8 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie
Bovenstaande swatches zijn op een droge hand gemaakt met een droge vinger in één veeg. Impressive! Met een oogschaduwbasis eronder en/of vochtig aangebracht zullen de kleuren dus nog veel intenser zijn. Dit is weer zo’n palette waarmee je erg veel verschillende looks kan maken en dat spreekt me altijd aan. Je kan hiermee gemakkelijk een erg neutrale, oranjebruine look maken maar als je de sprekendere kleuren combineert wordt het al snel een stuk zomerser en lekker fris ^^

De oogschaduws laten zich gemakkelijk aanbrengen, al werken ze door de zachte structuur wel een beetje poederig en moet je oppassen voor fallout. Door een oogschaduwbasis te gebruiken en de kleuren eerst deppend aan te brengen voorkom je dit gelukkig voor een heel groot deel.
mufelaboheme5 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie

mufelaboheme6 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie
Ook zullen er in de collectie 2 lipsticks terug te vinden gaan zijn, de Rouge Artist lipsticks die een nieuwe en verbeterde formule bevatten en op de lippen smelten met een sheer finish. Er zijn 2 kleuren verkrijgbaar, perzikbeige en koraalrood die voor deze collectie in een bijzondere verpakking gehuld zullen worden. De kleur die ik heb zit niet in deze collectie, maar ik wilde hem toch graag aan jullie laten zien. Dit is de kleur 27 Iridescent Blue Pink. Eén van de zachte lipsticks die ik sinds lange tijd op mijn lippen gevoeld heb.

Deze lipsticks zijn verrijkt met polymeren, pigmenten en parelmoerglans voor een doorschijnende, hoogglans kleur. Daarnaast bevatten ze ook wonderolie en capuacuboter die beide heel rijk zijn aan essentiële vetzuren. De kleur blijft best een tijdje zitten, maar even bijwerken na een hapje en een drankje is wel aan te raden.
mufelaboheme9 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie
Ik ging voor een zachtere ooglook en gebruikte daarvoor de oogschaduws droog en gebruikte er elke kleur uit het palette bij. De lipstick maakt het voor mij helemaal af: een lekkere, frisse lentelook!
mufelaboheme10 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie

mufelaboheme11 - Make Up For Ever | La Bohème spring 2012 collectie
Deze producten zijn in een kleine oplage te koop bij Sephora. Het oogschaduwpalette kost €35,00 en de lipsticks kosten €22,20 per stuk. Er zijn bij Sephora regelmatig leuke kortingsacties voor de make-up merken dus wie weet kan je hem zelfs met 25% korting scoren als je hem graag zou willen hebben ;-) Heb jij ervaring met Make Up For Ever? Ik ben namelijk steeds nieuwsgieriger aan het worden naar dit merk en ben wel benieuwd naar aanraders ervan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 17 maart 2012 at 20:48

  Wat een ontzettend mooi palette! Die gaat zó op mijn wishlist!
  Helaas zeiden ze vanmiddag bij de Sephora bij mij in de buurt (Den Bosch) dat er eigenlijk nooit palettes van MUFE zijn en dat ik dan vast iets bedoelde wat alleen in Amerika uit kwam >< niet dus. Ik zal eens kijken in een andere Sephora… Wel jammer van de 25% kortings actie die nu afloopt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 maart 2012 at 13:01

   Dit palette zal toch zeker te koop gaan zijn bij Sephora, maar misschien zijn ze nog niet binnen?

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 15 maart 2012 at 09:48

  Mooi palette!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 13 maart 2012 at 22:43

  Wat ben je toch ook een mooie vrouw! Prachtige subtiele look heb je gemaakt. Vind het palette erg mooi, heel fris. Perfect voor de lente.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 11:14

   You’re making me blush! Dankjewel! X

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 12 maart 2012 at 19:28

  Oh wat een mooi palette, ook de verpakking. :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 12 maart 2012 at 00:07

  wat een gaaf palette zeg! De verpakkingen zijn inderdaad prachtig, net als het model op de persfoto!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 11 maart 2012 at 22:58

  Wat een mooie kleuren!

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 11 maart 2012 at 22:38

  Mooie collectie! De HD foundation, primer, aqua creams en de smoky lash mascara zijn echte aanraders :D

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
bobbibrownbrighteningnudescollection1 - Bobbi Brown | Brightening Nudes, Pot Rouge & Brow Collection
Bobbi Brown | Brightening Nudes, Pot Rouge & Brow Collection

Bobbi Brown gaat de komende tijd met veel nieuwe, mooie producten uitkomen in enkele collecties en enkele nieuwe vaste producten....

Sluiten