Beauty

Marc Jacobs | Daisy Eau so Fresh petite flower on the go!

13 maart 2012


Vanaf eind maart zijn deze schattige Marc Jacobs zachtroze Daisy eau so fresh en witte Daisy ‘petite flowers on the go’ in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en zijn ze niet enorm schattig? Deze speelse verpakkingen geven een knipoog naar de originele Daisy verpakking en zijn door het formaat ook nog eens erg handig om mee te nemen voor onderweg.


Door als het ware een bloemblaadje te plukken haal je de dop van de flacon, heel erg leuk en origineel bedacht. Doordat de blaadjes van stevig, maar toch enigszins buigbaar kunststof gemaakt zijn hoef je niet bang te zijn dat er snel een blaadje af zal breken want dat zou zonde zijn natuurlijk. Voor mijzelf is het met deze verpakking, hoe cute deze ook is, niet echt een parfum om on the go te nemen, maar (zoals je op 2 foto’s hieronder kan zien) kan je de blaadjesrand ook gemakkelijk verwijderen zodat je een wèl handige en kleine flacon overhoudt die gemakkelijk in je tas past. Door de dikkere glaslaag hoef je alsnog niet bang te zijn dat de flacon kapot zal gaan in je tas.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt een enorme sucker voor verpakkingen als deze. Zo cute en schattig ^^ Nu heeft Marc Jacobs in het verleden wel vaker parfums in een bijzondere verpakking uitgebracht zoals parfums in crèmevorm in een mooie ring, armband of ketting. Prachtig!


Deze Eau so Fresh variant van Daisy heeft topnoten van robijnrode grapefruit, framboos, groene bladeren, hartnoten van viooltjes, witte roos en jasmijnbloemblaadjes en basisnoten van muskus, pruim en cederhout. Een stukje frisser en fruitiger dus dan de originele Daisy met topnoten van wilde aardbei, viooltjesbladeren en robijnrode grapefruit, hartnoten van gardenia, viooltjesbloembladeren en jasmijnbloemblaadjes en basisnoten van muskus, vanille infusie en witte houtsoorten.

Ik vind het persoonlijk een heel frisse geur waarin de fruitnoten aan het begin goed naar boven komen, maar hoe langer je hem op hebt hoe warmer hij wordt. De witte roos, jasmijnbloemblaadjes, muskus en cederhout die qua geurnoten wat dieper in deze geur verscholen liggen komen toch goed tot hun recht en geven een ‘comfortabel’ gevoel mee tijdens het dragen. Ik denk dat dit ook een geur is die veel meiden/vrouwen lekker zullen vinden. De zachte kleur en de speelse look van de verpakking passen goed bij de geur. Misschien één nadeel aan deze variant is dat hij niet heel erg lang blijft hangen en ik hierdoor meerdere keren per dag een keertje bijspray, maar dat kan ook aan mijn huid in combinatie met deze geur liggen…

Beide varianten van de Marc Jacobs Petite Flowers On The Go! bevatten 20ml eau de toilette en kosten €35,00 per stuk. Mocht je zo’n schattige bloem aan je parfumverzameling toe willen voegen dan moet je er snel bij zijn, want ze zullen in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn vanaf eind maart 2012.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bobbi
  Reply Bobbi 19 maart 2012 at 19:02

  Schattig! Toch denk dat ik wil ‘investeren’ in een navulbare tasverstuiver omdat die me persoonlijk handiger lijkt, milieu vriendelijker en is een kleinere (en langere) investering is.

  Ben gek op Daisy (so fresh) alleen de parfum versie (waarvan ik een grote fles heb *oeps*) ruikt niet zo lekker op mijn huid op de een of amdere manier. Jammer ben gelijk een beetje Daisy af…

  Pulse van Beyonce vind ik lekker! Me lobes Solero ijsjes, whaha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2012 at 23:30

   Zo’n navulbare tasverstuiver is ook echt heel erg handig. Let er dan op dat je hem wel makkelijk kunt naspoelen, handig voor als je wilt wisselen van geur ;)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 13 maart 2012 at 22:37

  wat leuk met dat bloemetje :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 maart 2012 at 20:00

  Wat een leuke flacon.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 13 maart 2012 at 17:49

  Owwwwh, zo schattig! Je bent niet de enige die een fetish heeft voor cute verpakkingen hoor. Hier is er nog 1! En daarom móet ik deze gewoon al hebben!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 11:16

   Al is het maar om leuk ergens neer te leggen en er dan telkens van te genieten als je er voorbij loopt :)

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 13 maart 2012 at 17:40

  Wat een schattig flesje :)

 • Avatar van l
  Reply l'es is more 13 maart 2012 at 15:42

  Ziet er heerlijk uit. Love.
  xoxo

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 13 maart 2012 at 15:17

  hij ziet er zo leuk uit!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 13 maart 2012 at 15:13

  omg de flacon is té cute ! Ik ga die zeker es besnuffelen in de parfumerie.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 13 maart 2012 at 15:05

  De fles alleen al is een pracht plaatje!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 13 maart 2012 at 14:44

  Ah, dit flaconnetje is gewoon te schattig! Deze staat heel hoog op mijn wishlist

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 13 maart 2012 at 14:40

  Aaaaaw, wat een geniaal schattig flesje zeg!

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 13 maart 2012 at 14:38

  OMG alleen voor de verpakking zou ik het al kopen, geweldig!!

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 13 maart 2012 at 14:13

  Wouh prachtig flesje lijkt me een heerlijke geur

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.