Beauty

Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa

19 maart 2012

Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa
De Maybelline Forever Strong Pro lakken bestaan al een tijd, maar er zijn nu 3 nieuwe kleuren verkrijgbaar die ik vandaag aan jullie laat zien. Door de collectie steeds aan te vullen met nieuwe kleuren speelt Maybelline in op de hippe en trendy nagellakkleuren van het moment. Deze nagellakjes zijn verrijkt met calcium, ijzer en silica waardoor ze tot wel 7 dagen blijven zitten zonder te chippen.
Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa

Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa
De 3 nieuwe kleuren zijn 155 Bubble Gum, 490 Hot Salsa en 605 Hyper Jade. Bubble Gum is een felle en koele roze tint met een blauwe glans erover en een ietwat jelly textuur, Hot Salsa is een koraaloranje tint in een fijne creamy textuur en Hyper Jade is een blauwgroen lakje met een creamy textuur.

Door het afgeronde en platte kwastje lakt de nagellak heel precies en vlot. Op onderstaande foto’s draag ik geen base- en topcoat, zodat je de echte kleur, dekking en finish van de lakjes goed kan zien. Ik heb van elk lakje 2 laagjes op voor de mooiste dekking en kleur.
Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa

Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa

Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa
Ik vind het alledrie enorm leuke, frisse en vrolijke kleurtjes en ik vind het vooral leuk dat het 3 echt andere kleurtjes zijn zodat je ze bij veel verschillende outfits kan matchen. Bij het zien van zulke kleurtjes krijg ik in ieder geval enorm veel zin in sandaaltjesweer, om ook de teennagels in een vrolijk kleurtje te kunnen showen ^^ Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Deze Maybelline Forever Strong Pro nagellakjes zijn verkrijgbaar nij de drogist voor €7,99 per stuk en er zit 10ml in een flesje. Voor meer informatie neem je een kijkje op de website van Maybelline en voor Maybelline make-up tips en how-to’s kan je een kijkje nemen op Ilovemake-up.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 23 maart 2012 at 09:01

  Mooie kleurtjes!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 22 maart 2012 at 22:52

  Vrolijke kleurtjes :)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 21 maart 2012 at 19:38

  Hot Salsa is geweldig!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
marcjacobssplash - Newsflash | MAC, AND, Marc Jacobs, KOH, Hérôme WIC, Ti Sento, La Mer & Davidoff
Newsflash | MAC, AND, Marc Jacobs, KOH, Hérôme WIC, Ti Sento, La Mer & Davidoff

Mijn mailbox stroomt dagelijks vol met de leukste nieuwtjes op het gebied van beauty, (plus size) fashion en lifestyle. Natuurlijk...

Sluiten