Beauty

Mijn Stash | Powdery Pastels

19 maart 2012

powderypastels1 - Mijn Stash | Powdery Pastels
Ik ben gek op pasteltinten en gelukkig mag het ook aankomend seizoen weer lekker gezien worden. Aangezien ik vaak de vraag krijg of ik mijn stash wil laten zien, maar ik het teveel vind voor in één keer leek het mij wel leuk om zo op deze manier mijn make-upverzameling in meerdere delen te laten zien waarbij vandaag mijn mooiste pastelitems de kast uit komen. Ik heb ervoor gekozen niet àlles te laten zien, maar enkel de pastelkleurige items die ik het mooist vind in mijn collectie + wat inspiratiefoto’s ertussendoor.
powderypastels1 1 - Mijn Stash | Powdery Pastels

powderypastels2 - Mijn Stash | Powdery Pastels

powderypastels3 - Mijn Stash | Powdery Pastels
Yves Rocher lichtroze potlood voor op de waterlijn – Pupa Luminys Silk eyeshadows in 02, 100 en 03 – Sisley oogschaduw in 9 garden rose – Illamasqua cream pigment in Dab – Make Up Store microshadow in Saga – Bourjois light oogschaduws in 01, 02 en 03 – Catrice intensif’eye wet&dry shadow in 030 Vanilla Sky Ride – Shmink oogschaduw in Siesta – Shmink pigment in Dizzy – Sephora oogschaduw in 28 Sweet Candy – GOSH oogschaduw in 013 Sand – Clinique lid smoothie in 09 Born Freesia als oogschaduwbasis bij een pastellook.
powderypastels4 - Mijn Stash | Powdery Pastels

powderypastels5 - Mijn Stash | Powdery Pastels

powderypastels6 - Mijn Stash | Powdery Pastels
Pupa glossy nail polish in 208 – NYC expert last nail polish in 253 Mint Macaroon en 257 Lavender Cupcake – Trind caring colors in Pastel Pink en Pastel Lilac – Color Club in 874 I believe in amour – OPI in thanks a windmillion – KOH in 244 Dignified! – Mavala in 154 Aquamarine – Essie in 712 Main Squeeze.
powderypastels7 - Mijn Stash | Powdery Pastels

powderypastels8 - Mijn Stash | Powdery Pastels
Clarins poeder/blush Colour Breeze – MAC beautypowder in Too Chic als highlighter – HEMA bronzing highlighter in 01 – MAC satin powder blush in Well Dressed – MAC beautypowder in Pretty Baby – MAC beautypowder in Summer Rose – L’Occitane pivoine delicate shimmering powder.
powderypastels9 - Mijn Stash | Powdery Pastels

powderypastels10 - Mijn Stash | Powdery Pastels

powderypastels11 - Mijn Stash | Powdery Pastels
Logona double lip pencil in 04 – Maybelline lippotlood in 132 Sweet Pink – Make Up Store lippotloden in Knitted Pink en Fairytale Dream – Dr Hauschka lipstick in 17 Rose Crystal – Rituals lipstick in La vie en Rose – Bourjois lipstick in 82 Rose Cacemire – Maybelline colorsensational lipstick in 130 Peach Juice – Alcina lipgloss in Candy Rose – Teeez lipgloss in 04 Coral Shine – MAC cremesheen glass in Fashion Scoop.
powderypastels12 - Mijn Stash | Powdery Pastels
Van veel van de hierboven genoemde producten is al eens een eerder artikel online geweest met meer informatie, foto’s, review, swatches etc. Dus ben je nieuwsgierig naar een bepaald product gebruik dan zeker de zoekfunctie in de sidebar even.

Ik vind het trouwens erg leuk om mijn stash zo in delen te laten zien, maar er komt binnenkort ook een compleet overzichtsfilmpje aan. In zo’n filmpje kan ik alleen niet alles uitgebreid laten zien dus ik ben wel benieuwd welk onderdeel van mijn stash jij wel eens van dichterbij zou willen zien? De meest felle kleurtjes, alle palettes, alle lipgloss, alle lipsticks… You name it! ^^ Ben jij ook zo gek op poederige pasteltinten?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 21 maart 2012 at 19:33

  Heerlijk die zachte kleuren! Leuke post trouwens ook. Eens een keer iets anders dan iedereen doet.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 maart 2012 at 11:52

  Leuke om deze foto’s te zien! :)

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 20 maart 2012 at 10:51

  Oe….mooie kleurtjes, het begint weer te kriebelen…….binnenkort maar weer naar de grote stad ;]]

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 20 maart 2012 at 06:11

  Ik hou ook van pastel kleuren! Deze foto’s zijn echt mooi om naar te kijken, vooral op een hele vroege dinsdag-morgen ;)

 • Avatar van cora
  Reply cora 19 maart 2012 at 22:43

  echte eye-candy dit soort foto’s! vooral de pastel lakjes zijn erg leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2012 at 23:27

   Ik heb dat ook altijd als ik ergens anders mooie make-up of parfum foto’s zie, prettyyyyyy ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 19 maart 2012 at 22:25

  Ik hou echt van pastel kleuren. Zulke mooie producten.
  Liefs, xxx

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
maybelline2012lentelakken2 - Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa
Maybelline Forever Strong Pro | Hyper Jade, Bubble Gum & Hot Salsa

De Maybelline Forever Strong Pro lakken bestaan al een tijd, maar er zijn nu 3 nieuwe kleuren verkrijgbaar die ik...

Close