Beauty

Miss Sporty | Pastel Passion Miami look

25 maart 2012


Vandaag een fijne budgetlook met allemaal producten van Miss Sporty. Als ik aan Miss Sporty denk dan komt er als eerste een jeugdherinnering naar boven van het geurtje wat ik ‘vroegâh’ had van dit merk met de zwarte flacon en de rode dop. Deze vond ik in mijn tienerjaren heerlijk! Nu heeft Miss Sporty een steeds uitgebreidere collectie make-upproducten en met een aantal van deze producten heb ik voor vandaag een look gemaakt. Ik zal tegelijkertijd ook de producten kort reviewen.


Voor de look gebruik ik het Cat’s Eyes Palette in 005 Pastel Passion, welke een verrassende pigmentatie heeft. Op mijn hand hierboven zie je de kleuren droog geswatched zonder oogschaduwbasis. Dit soort palettes zijn natuurlijk erg leuk om mee te beginnen, maar ook voor de gevorderde make-uppers zijn ze zeker aan te raden. De kleurtjes zijn mooi met elkaar te combineren, laten zich goed blenden en door de zwarte oogschaduw kan je de look eenvoudig van fris en licht omtoveren naar mysterieus en donker door deze met een blendingbrush in de crease (arcadeboog) aan te brengen. Dit palette kost slechts €4,99.


Op mijn onderste waterlijn en op mijn bovenste wimperrand gebruikte ik het Kohl Kajal Eye Pencil in de kleur 001 Magic, een goed en lekker zacht zwart oogpotlood die slechts €1,99 kost. Op mijn wimpers gebruikte ik de Lash Millionaire False Lash Effect mascara in 001 Black (€4,99). Deze mascara heeft een apart borsteltje wat qua vorm meeloopt met de vorm van je oog en hierdoor gemakkelijk aanbrengt, maar je moet wel goed zigzaggen tijdens het aanbrengen omdat je er anders wat snel klontjes mee krijgt. Mijn wimpers worden er pikzwart van, krijgen meer volume en hij is ’s avonds gemakkelijk te verwijderen.


Voor mijn lippen gebruikte ik eerst de Dr. Balm Sweet Kiss SOS in 01: een lekker zachte en verzorgende lipbalsem die ruikt naar watermeloen en slechts €1,99 kost. Daaroverheen bracht ik een laagje Hollywood Lipgloss aan in 180 Miami Beach. Deze lipgloss lijkt in de huls wel heel erg fel, maar geeft op de lippen enkel een mooie glans met een roze touch. De gloss plakt niet, is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kost €2,99.

Met mijn dagelijkse basismake-up en bovenstaande producten van Miss Sporty creëerde ik bovenstaande look: zachtroze lippen en wangen en een meer opvallende ooglook die zowel overdag als ’s avonds goed te dragen is. Door het mintgroene en zachtpaarse in de look oogt hij heel vriendelijk, vrouwelijk en zacht. Ik ben best onder de indruk van de producten en ben hierdoor ook benieuwd geworden naar meer van dit merk. Mocht je aanraders hebben dan hoor ik het graag ^^

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Steffie
  Reply Steffie 28 maart 2012 at 19:31

  mooie look!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 26 maart 2012 at 18:00

  Oooh, je brengt me ook weer terug naar mijn jeugd, ik was ook helemaal gek op die parfum, met die rode dop. ;)
  Mooie look!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 22:32

   Jeugdsentimenten zijn altijd leuk ^^ Dankjewel!

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 26 maart 2012 at 17:29

  Mooie producten en een hele leuke look!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 22:33

   Dankjewel! En de producten zijn inderdaad erg verrassend leuk :D

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 25 maart 2012 at 23:42

  Lieve lente look!
  Ik ken Miss Sporty inderdaad nog van vroeger. De ronde nagellakflesjes met de blauwe dop. Zelf had ik daarvan een parelmoer lakje, that I loved!
  Ik zie de laatste tijd steeds meer goede kwaliteit producten van het merk langskomen, dus moet er binnenkort maar eens wat van gaan kopen.
  Enneh, gotta have that lipbalm! Ik houd van lipbalsems EN ik houd van watermeloen! Dus die combi…. ♥♥♥♥

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:00

   Dan is deze lippenbalsem echt wat voor jou inderdaad ^^

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 25 maart 2012 at 21:53

  Prachtig gemaakt! Ik heb ook zo’n palette, maar dan met andere kleuren!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:01

   Ahww dankjewel! Ik ga zelf ook zeker even kijken voor andere palettes hiervan, want ik vind ze echt fijn :)

 • Avatar van Anne vdh
  Reply Anne vdh 25 maart 2012 at 21:32

  Ik vind het leuk om te zien hoe make-upmerken steeds ‘gewaagdere’ combinaties in palletjes
  doen, paars met groen? Leuk!
  Erg mooie look heb je ook gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:02

   Dankjewel! En inderdaad, je kan tegenwoordig steeds meer ‘los’ met de standaard palettes die in de winkels liggen, leuk! :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 25 maart 2012 at 18:26

  Heel erg mooi gedaan. Ik zou het zo dragen.
  Liefs xxx

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 25 maart 2012 at 18:08

  Mooie budgetproducten! En je hebt er een pretty look mee gemaakt :D

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 25 maart 2012 at 12:49

  Leuk hè dat er met budgetproducten zo’n mooie look te maken is! Ziet er goed uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:04

   Ik vind dat juist enorm leuk, budgetproducten die je verrassen ^^

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 25 maart 2012 at 12:40

  Ik vind die oogschaduw mooi! Geen idee waar ik het kan kopen, hier hebben ze het niet bij etos en kruidvat!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 25 maart 2012 at 11:52

  wat een prachtige look heb je met de producten gemaakt;D

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 25 maart 2012 at 11:27

  Wow wat een prachtige look!

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 25 maart 2012 at 10:35

  haha oh ja, dat parfum! Die had ik, daarna kwam er een met paars toch? Die was ook heerlijk! Mooie look hoor, ik moet toch maar weer ns naar miss sporty gaan kijken. Na mijn tienerjaren heb ik er niet weer naar omgekeken maar het lijkt erop dat het nu weer de moeite waard is.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:08

   Oh, die paarse kan ik me niet eens meer herinneren maar echt leuk he zo’n jeugdsentiment! En het is nu zeker het proberen waard :)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 25 maart 2012 at 09:49

  Mooie, zachte look! Prachtig!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 25 maart 2012 at 09:47

  Wat een mooie foto! Deze kleuren passen echt bij jou!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:09

   Ahwww jullie maken me verlegen met jullie complimentjes! ^^

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 25 maart 2012 at 09:46

  Moooie full-face foto, vooral de zwarte waterlijn met de prachtige geblende grijstinten, beauty hoor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:09

   *zegt verlegen ‘dankjewel’*

 • Avatar van Hollandabeauty
  Reply Hollandabeauty 25 maart 2012 at 09:05

  Heel erg mooi dit, een prachtige pastellook die heel subtiel is opgebracht. Een mooie look zonder een vol “geplamuurd” effect te krijgen.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 25 maart 2012 at 01:00

  Oh die lippenbalsem, die wil ik wel haha! Me likes watermeloen. Toffe look!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:10

   Het is ECHT watermeloen en je ruikt het van een afstandje (de stick dan he) dus dan echt wat voor jou ;) Ennuh… Thanks! :D

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 25 maart 2012 at 00:39

  Zo mooi gedaan! Het staat je echt zacht en lief :). Niet iedereen kan er mee weg met zo’n lichte kleuren, maar dit is echt leuk gedaan met de donkerder kleuren accenten aan je wimpers :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:10

   Dankjewel, wat lief gezegd!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.