Beauty

New In | E.L.F. waterproof eyeliner pen’s, mineral booster & blush

6 maart 2012


Alweer even geleden kreeg ik een nieuwe bestelling van Eyes Lips Face (ELF) binnen, want het was alweer te lang geleden dat ik er besteld had en ik was wel weer nieuwsgierig naar een paar, voor mij, nieuwe producten. Ik bestelde een minerale poeder, 3 kleuren waterproof eyelinerpennen en een blush uit de Studio lijn. Ik betaalde hiervoor inclusief verzendkosten €18,95. En dat is nu gelijk ook een groot pluspunt aan ELF: het zijn erg betaalbare prijzen! Kijk mee naar m’n nieuwste aankoopjes.


Waterproof Eyeliner Pen €1,00 per stuk
“Deze eyeliner zorgt urenlang voor een stralende, frisse blik zonder vlekken te maken of te vervagen. Met de handige applicator brengt u de kleur vlekkeloos aan. Haarfijn lijntje of toch liever wat meer uitgesproken? Een onweerstaanbare look in een handomdraai!”

Deze eyeliners zijn verkrijgbaar in 8 kleuren en ja, je las het goed, ze kosten maar 1 euro per stuk! Het zijn eyeliners met een viltstift uiteinde en dat tekent heel erg gemakkelijk rechte lijntjes. Door de druk af te wisselen kan je zo heel dunne tot wat dikkere lijntjes zetten. Ondanks dat deze eyeliners best een goede pigmentatie hebben, snel drogen en de hele dag blijven zitten zijn er toch 2 nadelen: de punt had iets puntiger mogen zijn (je ziet dat deze wat pluizig is aan het eind) en ze drogen helaas wat vlot uit. Maar als je ze op de kop bewaard en de handigheid te pakken hebt dan kan je hier erg mooie eyeliner mee zetten.


Mineral Booster Sheer 5gr €5,00
“Ga voor de ultieme, transparante finishing touch! Onze minerale booster wordt volledig door de huid opgenomen en verrijkt haar met vitamine A, B en E. Uw huid wordt gezonder en zichtbaar zijdezacht. Transparant en ideaal voor alle huidtypes. De minerale booster absorbeert olie en minimaliseert rimpels, fijne lijntjes en poriën voor een mooie, gelijkmatige finish. Kan afzonderlijk worden gedragen of in combinatie met onze minerale concealer en foundation voor een langer houdend resultaat en een professionele, indrukwekkend matte look de hele dag door.”

Ik heb deze minerale poeder al eens in een grote verpakking gekocht en deze was op. Het gebeurt bij mij niet vaak dat er een product helemaal op gaat, dus ik moest deze gewoon opnieuw hebben. De kleur ‘sheer’ is perfect voor mijn huid, al geeft hij niet echt dekking dus de kleur matched dan al snel beter. Dit is echt een perfect poeder om met een fluffy kwast over je make-up aan te brengen waardoor deze de hele dag blijft zitten. Je kan hem ook alleen gebruiken over je dagcrème om je huid nèt een beetje egaler te maken, een mattere look te geven en vooral heerlijk zacht te laten aanvoelen.


Studio Blush Giddy Gold 4,75gr €4,00
“Deze blush geeft uw huid een zijdezachte finish. Kan alleen worden gedragen of over andere producten voor meer diepte. De blush laat uw wangen stralen en geeft ze een gezonde gloed.”

De Studio producten van ELF hebben mij al vaker weten te verbazen en ook deze blush doet dat weer voor mij. Helaas kwam hij gebroken binnen (maar na een email naar ELF kreeg ik direct een nieuw exemplaar toegestuurd, netjes!) maar de kleur is echt prachtig. Hij geeft een frisse, oranjegouden gloed aan mijn wangen en het is één van mijn favoriete blushes geworden de laatste tijd. De glow op mijn wangen die ze krijgen van Giddy Gold vind ik echt prachtig, helemaal in zonlicht!

Kortom: ik ben weer helemaal happy met mijn nieuwste ELF aankoopjes. Mooie producten voor een fijne prijs. Ik kan er echt van genieten als een budgetproof product mij zo kan verrassen als de Mineral Booster en de Studio Blush ^^

Bij EyesLipsFace.nl kan je betalen via creditcard, PayPal, iDeal of bankoverschrijving. Omdat de producten vanuit België komen betaal je wel €6,75 verzendkosten per bestelling. Bij bestellingen boven de €75,00 betaal je geen verzendkosten meer. Je hebt je bestelling binnen 4/5 werkdagen in huis.

Heb jij ervaring met de producten van dit merk? Misschien nog leuke aanraders? Ik ben benieuwd!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 7 maart 2012 at 11:19

  Die poeder klinkt heel interessant! Ik heb er een tijdje geleden nagellakjes en oogschaduw besteld en ben over beiden tevreden! Netjes opgelost ook, meteen een nieuwe blush!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:01

   Ja, ik ben zeker te spreken over de service! Ik ga ook eens tussen de lakjes snuffelen ;)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 6 maart 2012 at 20:54

  Ik vind het allemaal mooie producten. Ziet er niet slecht uit.
  Liefs,xx

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 6 maart 2012 at 20:12

  Heel mooie producten :) x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:04

   Ik ben er ook weer erg happy mee ^^

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 6 maart 2012 at 20:01

  Verrassend hè die producten van ELF. Iedere keer sta ik weer te kijken van veel voor weinig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:05

   Ja echt he? Vooral de Studio producten ben ik erg over te spreken in het algemeen ^^

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 6 maart 2012 at 19:39

  Ik kende het merk wel, maar heb er zelf nog geen producten van. Maar die mineral Booster zou ik ook willen uitproberen, binnenkort toch eens kijken voor een bestelling.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 6 maart 2012 at 19:13

  <3 E.L.F.! Ze hebben goede producten, mooie verpakkingen en prettige prijsjes. De eyeliners ken ik ook en gebruik ze al ruim een jaar. Maar ik krijg nu opeens allergische reacties ervan. Zó jammer! (Zal zeker aan mij liggen; mijn huid wordt nl steeds gevoeliger.) En toch kan ik ze iedereeen aanraden, hoor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:05

   Ai, dat lijkt me heel erg lastig als je huid steeds gevoeliger wordt… Maar ELF heeft inderdaad heerlijke spulletjes voor mooie prijsjes <3

 • Avatar van amanda
  Reply amanda 6 maart 2012 at 18:32

  Die eyeliners zien er goed uit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:06

   Ze vielen me ook zeker niet tegen, dat ze snel uitdrogen neem ik voor die euro per stuk wel voor lief ;)

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 6 maart 2012 at 14:50

  Wow, mooie blush!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:07

   Ik was eerst bang dat hij te goud zou zijn, maar hij is heel subtiel en geeft een heel mooie glow ^^

   • Avatar van Sandra3619
    Reply Sandra3619 7 maart 2012 at 18:30

    Ahwww, ik ben dol op “glows”

    *schrijft het op haar wish list*

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 9 maart 2012 at 09:59

     *zegt sorry tegen portemonnee van Sandra*

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 6 maart 2012 at 14:42

  Wat heb je mooie producten gekocht!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:08

   Ik ben er ook helemaal happy mee ^^

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 6 maart 2012 at 14:42

  Mooie eyeliner, wel jammer dat ze snel uitdrogen ;(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:08

   Ach, voor die euro per stuk neem ik dat wel voor lief eerlijk gezegd. Dan bestel ik er gewoon een paar meer per keer ;)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 6 maart 2012 at 14:28

  Die eyeliners zijn leuk! Die blush is ook gorgeous <3!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 6 maart 2012 at 14:27

  De verzendkosten vind ik wat minder, maar de producten zien er voor de rest erg goed uit! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:09

   Misschien leuk om met een paar vriendinnen samen te bestellen? Dan kan je de verzendkosten delen natuurlijk :)

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 6 maart 2012 at 14:23

  Serieus maar 1 euro die eyeliners nou daar mogen ze ook wel wat eerder voor uit drogen heb net een bestelling voor kwasten bij ELF gedaan misschien snel de poeder en eyeliner bestellen haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:09

   Haha, ik herken heel wat in je comment. Ik zie namelijk ook steeds weer andere producten die ik graag eens wil proberen ^^

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 6 maart 2012 at 14:18

  Zo’n eye liner stiften drogen idd snel uit, wat spijtig is want het is een gemakkelijke manier om eye liner aan te brengen :). Het poeder klinkt heel goed ook :).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.