Beauty Fashion Media

Newsflash | MAC, AND, Marc Jacobs, KOH, Hérôme WIC, Ti Sento, La Mer & Davidoff

18 maart 2012


Mijn mailbox stroomt dagelijks vol met de leukste nieuwtjes op het gebied van beauty, (plus size) fashion en lifestyle. Natuurlijk maak ik hier een selectie in en zo houd ik enkel de leukste en meest interessante items over die ik graag met jullie wil delen. Vandaag zijn het er weer heel wat dus pak wat te drinken en wat lekkers en ga er maar eens goed voor zitten…

MAC by Request
Tot en met 30 maart kan je stemmen op jouw meest favoriete producten uit voorgaande collecties. Zo kan je zelf inspraak hebben in welke items er in de MAC BY REQUEST collectie zal zitten die in september 2012 online verkrijgbaar zal zijn. Uit elke categorie (lipstick, lipglass en oogschaduw) zullen er 3 winnaars overblijven en deze kleuren zullen terug te zien zijn in de collectie. Je kan stemmen op Facebook en via Twitter met de hashtag #MACBYREQUEST. Stem jij mee?


AND Boho horlogelijn €159,00 – €189,00
Deze collectie kent drie verschillende modellen die allemaal voorzien zijn van handgemaakte armbanden met verzilverde, vergulde en andere bijzondere bedels. De BOHO-horloges worden verpakt in een bijzondere buidel van jute met kant. Elk horloge is uniek. Net als de muzen naar wie de horloges vernoemd zijn.

Ik vind dit erg leuke horloges, vooral het rode model spreekt mij heel erg aan qua kleuren voor de zomer en ook de bedels eraan vind ik leuk ^^
Marc Jacobs Splash Tropical Collection 2012 100ml, €45,00
Vanaf april zijn deze 3 splashes verkrijgbaar in de geuren Hibiscus (framboos, mandarijn, pioenroos, hibiscusbloem, tiare, fresia, muskus, houtsoorten en vetiver), Kumquat (mandarijnpulp, sinaasappelschil, bergamot, kumquat, jasmijnbloemblaadjes, tijgerorchidee, muskus, bomen en cederhout) en Rain (gras, wilde aarbei, clementines, tropische regen, passiebloem, witte orchidee, amber, boommos en muskus).

Ik vind het fijn dat ze nu in flacons van 100ml zitten en niet in 300ml zoals eerder. Hierdoor zijn ze een stuk handzamer en leuker qua prijs. In elke variant zitten verschillende geurnoten die mij persoonlijk zouden aanspreken, dus ik ga ze zeker eens allemaal besnuffelen. Ze lijken me door de geurcombinaties perfect voor de lente en zomer.


KOH Sexy! €14,95 per stuk
Voor deze collectie heeft KOH 6 kleuren geselecteerd die associaties oproepen met sexy stemmingen: het perzikoranje van Tease past bij een ondeugende, stoute bui, het mintgroen van Sensual is zacht en pittig tegelijk, terwijl het zonnegeel van Pleasure juist zinderende zomerhitte oproept. Ben je in een zelfverzekerde sexy bui dan hoort daar natuurlijk Daring rood bij. Flirt is uitdagend roze en het mysterieuze paars van Seduce is ongrijpbaar en daardoor onweerstaanbaar.

KOH is verkrijgbaar bij de betere parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-store in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via kohcosmetics.com.

Mij spreken vooral Tease en Sensual heel erg aan, al vind ik de andere kleurtjes ook zeker heel erg mooi! Ik ben benieuwd naar hoe de kleuren uitpakken op de nagels :)

Hérôme W.I.C. the real Dutch €7,50 per stuk / €12,50 per 2 stuks
Voor The Real Dutch ging W.I.C. by Herôme de straat op voor inspiratie. En op straat spreken we de taal van de straat. De zes kleurlakken luisteren dan ook naar de slang namen van onze steden: Eindhovûh, Utreg, Mokum (Amsterdam), Roffa (Rotterdam), Grûn (Groningen) en Agga Den Haag. The Real Dutch kleuren zijn geïnspireerd op het rijke en diverse straatbeeld van onze steden en past natuurlijk helemaal binnen de colourblocking trend. W.I.C. by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via herome.com.

Ti Sento Milano & Charming by Ti Sento iPhone app
Met deze apps kan je de gehele collectie en alle verschillende bedels bekijken, maar ook het laatste nieuws rond de merken volgen en de dichtsbijzijndste verkooppunten opzoeken. Daarnaast toveren ze je telefoon ook nog om in een wel heel erg leuke look! Je kan ze gratis downloaden via de App Store. Ik ben sowieso gek op bedelarmbanden en de mooie sieraden van Ti Sento, dus wilde deze leuke apps even met jullie delen. Zelf heb ik geen iPhone, dus ik hoop dat ze binnenkort ook voor andere besturingssytemen verkrijgbaar zullen zijn… Edit: Hij is er nu ook voor Android!

La Mer The Reparative Bodylotion 200ml, €110,-
Deze bodylotion moet zorgen voor een transformerende behandeling die niet alleen je huid vernieuwt en soepel maakt, maar ook de kracht van een antiverouderingssyteem meegeeft. De fameuze Miracle Broth™ is rijk aan voedingsstoffen en helpt samen met het Reparative Ferment en een uniek Marine Ferment de huid zichtbaar te verstevigen en te revitaliseren. Droge huid wordt onmiddellijk gehydrateerd en gaat weer stralen. De lotion herstelt zichtbare beschadiging en verzacht irritatie. Geleidelijk worden ook ouderdomsvlekjes lichter, voelt de huid gladder aan en verminderen lijntjes en rimpels. De uiterst effectieve huidverzorgingstechnologie verlicht, hydrateert en verzorgt de huid grondig.

Ik ben echt heel erg nieuwsgierig naar deze bodylotion vanwege mijn droge huid met hier en daar echt schrale plekken (en ook de andere beloftes zijn welkom natuurlijk). Er wordt zelfs gezegd dat je niet eens elke dag zou hoeven te smeren om het effect toch voortdurend te merken, ik ben benieuwd!

Davidoff Cool Water Pure Pacific limited edition Woman 100ml, €45,00 / Man 125ml, €45,00
Vanaf april 2012 zijn deze nieuwe varianten van Cool Water verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Cool Water Man Pure Pacific is een frisse, aromatische geur die is geïnspireerd op de oceaan en bevat geurnoten van citroen, mandarijn, grapefruit, basilicum, salie en jeneverbessen. Cool Water Woman Pure Pacific is een fruitige, bloemige geur die je meeneemt naar een paradijs in de Stille Oceaan met geurnoten van muntblaadjes, waterviooltjes en iris. Normaal ben ik geen enorme fan van Cool Water, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar deze zomerse varianten ervan.

Na al deze mooie en leuke nieuwtjes ben ik natuurlijk heel benieuwd waar jij nu echt nieuwsgierig naar geworden bent?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 19 maart 2012 at 14:21

    Ik vind de horloges prachtig! En de lakjes van koh zijn ook erg mooi.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 maart 2012 at 23:32

      Ik wil zo’n horloge ook echt eens passen, kijken of het me staat. Vind ze heel mooi en vooral ook erg uniek :D

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 18 maart 2012 at 23:48

    De KOH & WIC collectie’s zijn heel mooi.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 18 maart 2012 at 22:27

    Ik ben erg benieuwd naar het Cool Water vrouwen parfum!

  • Avatar van ValleyDoll
    Reply ValleyDoll 18 maart 2012 at 14:29

    Ooh leuke nieuwtjes ! Ben benieuwd naar de geurtjes van Marc ;-)

  • Avatar van Sarah
    Reply Sarah 18 maart 2012 at 11:43

    Ohh die lakken van KOH zien er prachtig uit! Gaan we daan swatches v krijgen? ^^ mac by request vind ik ook een heel leuk concept!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 maart 2012 at 12:58

      Met een beetje geluk komen er binnenkort swatches online ;)

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 18 maart 2012 at 10:51

    Leuke news flash! Die lakken van KOH zien er mooi uit!

  • Avatar van Sandra3619
    Reply Sandra3619 18 maart 2012 at 10:28

    Jeeeej prachtige items weer!

    Wow La mer klinkt idd fijn, balen dat het zo onwijs duur is :(

  • Avatar van PinkFairy
    Reply PinkFairy 18 maart 2012 at 10:18

    wow die KOH kleurtjes zien er super mooi uit! en Herome wil ik alleen al om de naam… vooral die gele ;)

  • Avatar van Bellachique
    Reply Bellachique 18 maart 2012 at 00:53

    Ooooh, ik ben best wel enthousiast over de nagellakken! De Mac by request is wel spannend ik ben echt benieuwd wat er gekozen gaat worden :).

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 maart 2012 at 12:59

      Ik ben ook heel benieuwd wat de uiteindelijke collectie zal gaan worden :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.