Fashion

Plus Size Shop | Beauty-Vol

16 maart 2012


Voor je het weet is het alweer zomer, de tijd dat het badpak en/of bikini weer uit de kast getrokken gaat worden voor die fijne dagen aan het water. Maar als ik naar mijzelf kijk, met een flinke maat meer, dan is dat meestal niet een periode waar je erg naar uit kijkt. Hoe leuk zwemmen misschien dan ook is, je echt comfortabel voelen in een badpak komt weinig voor. Ze zijn meestal erg onflatteus, accentueren de verkeerde rondingen etc. etc. Tijd voor een swimdress van Beauty-Vol!

Ik heb er zelf sinds zo’n anderhalf jaar ook eentje en het is het enige ‘badpak’ waar ik me comfortabel in voel. De swimdress is een badpak met daaroverheen een rokdeel in een A-lijn. Doordat dit rokdeel alleen bij de buste vastzit aan het badpak valt hij altijd mooi en accentueert hij zo geen ongewenste rondingen ;-) Het badpak eronder heeft een fijn model, sluit mooi aan en werkt figuurcorrigerend waardoor je je echt wat zelfverzekerder voelt. Doordat de swimdresses stuk voor stuk een mooie halslijn hebben wordt de aandacht gevestigd op het decolleté en dit bovenstuk geeft ook nog flatterende en goede onderbustesteun.

De ruglijn van de badpakken zit niet te laag waardoor de schouderbandjes niet snel zullen afglijden en de lengte van het rokdeel komt tot net onder je billen. Het leuke aan de verschillende modellen is dat er altijd wel eentje bij jouw smaak past èn door de mooie afwerking kan de swimdress er ook als zomerse top goed mee door. Als je in je strandtas een luchtige broek en vestje stopt dan ben je in combinatie met de swimdress zo klaar om wat te gaan drinken, eten, flaneren over de boulevard of te gaan shoppen!

Twijfel je welke swimdress het best voor jou geschikt is? Met onderstaande tips moet je er vast en zeker uit kunnen komen:

* Bij een kleinere cupmaat is een haltermodel het mooist, door de onderbustesteun krijgt je decolleté ook een extra lift
* Bij een grotere cupmaat is een model met brede schouderbandjes het meest comfortabel, de It Figures! modellen hebben ingenaaide cups voor extra stevigheid
* Bij brede heupen is het mooier om het accent op het bustedeel te pakken of een swimdress met overslag te kiezen
* Om een dikkere buik maximaal te camoufleren is een swimdress met verticale streep of patroon het meest flatterend
* Wil je het accent op de benen leggen, kies dan voor een swimdress waarvan het rokdeel een opvallerendere kleur heeft dan de top.


De swimdresses variëren in prijs tussen de €49,95 (aanbieding) en de €119,95. Bij Beauty-Vol kan je betalen via bankoverschrijving, creditcard of iDeal, zijn de verzendkosten slechts €1,76 en heb je je bestelling binnen enkele dagen in huis. Neem zeker een kijkje tussen de nieuwe modellen, want er is weer veel leuks bij gekomen.

Wil je de swimdresses eerst eens bekijken en voelen voor je overgaat tot aankoop? Op de Grote Maten Beurs in Eindhoven (24/25 maart) hangt een deel van de collectie bij de stand van XL Lingerie en op de Grote Maten Beurs in Hardenberg (14/15 april) staat Beauty-Vol met een eigen stand.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Deborah Maysa
  Reply Deborah Maysa 19 maart 2012 at 19:26

  O wat super. Ik wil inderdaad ook graag zo’n badpak. Maar eerst nog even een nieuwe poging wat kilo’s kwijt te raken hihi.

  Dank je wel, heb het onder mijn favo’s opgeslagen.

  Ik vind leuke kleding altijd moeilijk met mijn supersize maatje maar sinds ik hier rond buurt gaat het wel iets beterder.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2012 at 23:29

   Er is echt veel leuke kleding te vinden! Heb je de shops op de shopspagina rechtsbovenaan al gezien? : )

   • Avatar van Deborah Maysa
    Reply Deborah Maysa 20 maart 2012 at 19:07

    Natuurlijk, staat bij mijn favo’s hihi. Maar goed, probeer zo min mogelijk te kopen nu.

    (dan heb ik straks iets meer om uit te geven)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 19 maart 2012 at 14:17

  Ik vind ze erg leuk. :)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 18 maart 2012 at 00:25

  Ik vind ze heel erg mooi maar ik ben wel bang dat ik nog voller lijk dan ik al ben als ik deze aan zou doen.
  Sowieso ben ik al geen fan van blote benen.
  Wel super leuk om te zien dat de fotos photoshop vrij zijn. eigenlijk viel het me al op dat de fotos er zo mooi naturel uitzien!:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 maart 2012 at 12:59

   Tsjah, onder die blote benen kom je met zwemmen toch bijna niet onder uit?

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 17 maart 2012 at 11:05

  Heel erg leuk. Mooie foto’s ook.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 17 maart 2012 at 10:17

  Dit vind ik zo onwijs leuk! Fantastisch dat een kleine aanpassing in je outfit toch voor een wereld van verschil kan zorgen!:) xoxo

 • Avatar van meike
  Reply meike 17 maart 2012 at 07:02

  Ik heb er sinds vorig jaar ook 1 geweldig. Tuurlijk mensen zien nog steeds dat ik geen maatje 36 heb. Maar door de swimdress voel ik me wel een stuk mooier, en hoef ik niet meteen meer een handdoek om te doen zodra ik het water uit stap.

 • Avatar van Lyanne
  Reply Lyanne 16 maart 2012 at 20:36

  Wat mooi! Vooral de eerste is inderdaad erg mooi!

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 16 maart 2012 at 17:27

  Ik moet helaas bekennen dat ik de swimdressen noooit zo mooi vind….. 1 keer een duik in het water en hop je ziet toch weer alles…..
  en ik ben ook niet de slankste ter wereld, maar ik loop toch trots in een bikenini!

 • Avatar van CreaBeaBlog
  Reply CreaBeaBlog 16 maart 2012 at 17:20

  Whaaaaaaaaa, die met de polkadots wil ik hebben hebben hebben!!!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 16 maart 2012 at 16:48

  Ik heb ook een badpak jurkje! Sinds vorig jaar en ik voelde me veel comfortabeler vorig jaar Spanje.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 maart 2012 at 17:23

   Ja, je voelt je er echt lekkerder in he ^^

 • Avatar van TasjDutchess
  Reply TasjDutchess 16 maart 2012 at 16:24

  wat is die met de stippeltjes leuk!
  Wauw!
  Straks maar vriendje lief aankijken <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 maart 2012 at 17:24

   Ah, zou lief zijn inderdaad! Leuk cadeau denk ik zo :)

 • Avatar van Beitjuh
  Reply Beitjuh 16 maart 2012 at 15:51

  Grappig om deze foto’s bij je terug te zien. Ik heb de visagie gedaan van deze foto’s. Leuk weetje alle foto’s hier zijn photoshop vrij. Ze wilde toen nog wat doen maar zo te zien hebben ze daar nu niet voor gekozen :) Die onderste foto is een van mijn favorieten uit de shoot

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 maart 2012 at 17:25

   Ik had een tijd geleden via je Twitter/blog gelezen dat jij de visagie had gedaan, leuk :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 maart 2012 at 15:28

  Ziet er mooi uit!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 16 maart 2012 at 15:00

  Wat mooi;D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.